Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 19.09.2015.

Goksim

Recommended Posts

Nemogu pisat analizu jer sam na mobu i nisam kući ali šta mislite oće li celzi do pobjede ja mislim da mora arsenal od dinama izgubi pa izgubit će i od celzija kvota 2.6

po meni tesko,gledo sam 3-4 utakmice chelsea ove sezone,nemaju niti i od igre,samo napucavaju duge lopte prema naprijed i kud koji mili moji,doduse pedro je doveo puno toga,everton je protiv njih izgledao kao Barcelona,preljepe akcije su imali,po meni u ovoj utakmici veci favorit je arsenal.Inace navijam za Chelsea al tesko :(

Nemogu pisat analizu jer sam na mobu i nisam kući ali šta mislite oće li celzi do pobjede ja mislim da mora arsenal od dinama izgubi pa izgubit će i od celzija kvota 2.6

meni osobno glupo je igrati utakmicu na temelju toga sto je neki favorit izgubio od underdoga i sad ako ih je mogao dobiti dinamo,dobit ce i chelsea iako iskreno vidim chelsea kao favorita ali ne zato sto je arsenal izgubio od dinama vec jednostavno sto arsenal nema pravog golgetera,nemaju taj inat koji mou moze dati svojim igracima za razliku od wengera koji kao drvo sijedi cijelu utakmicu umjesto da prenese energiju na igrace kao sto to rade diego simeone ili recimo klopp,to je ono sto ce po meni danas odluciti,ko bude imao vise zara i sportske borbenosti a vjerujem da je mourinho jebo mater svima u svlacionici i nikome nece biti ugodno ukoliko odigraju losu utakmicu,dok je kod arsenala vjecito ista prica..

meni osobno glupo je igrati utakmicu na temelju toga sto je neki favorit izgubio od underdoga i sad ako ih je mogao dobiti dinamo,dobit ce i chelsea iako iskreno vidim chelsea kao favorita ali ne zato sto je arsenal izgubio od dinama vec jednostavno sto arsenal nema pravog golgetera,nemaju taj inat koji mou moze dati svojim igracima za razliku od wengera koji kao drvo sijedi cijelu utakmicu umjesto da prenese energiju na igrace kao sto to rade diego simeone ili recimo klopp,to je ono sto ce po meni danas odluciti,ko bude imao vise zara i sportske borbenosti a vjerujem da je mourinho jebo mater svima u svlacionici i nikome nece biti ugodno ukoliko odigraju losu utakmicu,dok je kod arsenala vjecito ista prica..

ma da slažem se sa oba posta nije mjerilo dinamo nego njihova loša igra,a celzi Možda proradio nakon maccabia

Drago mi je da svako ima svoje mišljenje koje pokušava argumentirano objasniti. Samo da ti napomenem kako je Čorić ozljeđen, a igrati će Soudani. Ali po mom mišljenju Dinamu nije problem u napadu, jer tu još ima i Hodžića, već mislim da bi mogli imati problema s obranom gdje se očekuju Benković(potencijal ali bez puno utakmica) i Goncalo koji u principu ni nije stoper, a ta dvojica nikada nisu igrali zajedno. U svakom slučaju moglo bi biti neizvjesno...

Kao što je to Zoran Mamić dokazao mnogo puta ove sezone i Benković i Gonzalo bi ionako igrali umjesto ovih koji su ozlijeđeni, jer i da nisu svejedno nebi igrali jer Zokijeva filozofija je rotiranje (što po mom osobnom mišljenju nema nikakvoga smisla), eh da i Matel bi svakako igrao danas bez obzira na ozlijede, to je ono dok pogledaš sastave iz utakmice u utakmicu, Mamić ih konstantno rotira uz izgovor "imamo mnogo utakmica itd"...

Svakako mi je drago zbog razmijene mišljenja, jer mislio sam igrati dvojku, no mislim da će odluka pasti na over kartona što svakako očekujem nervozan derbi kao i svaki pogotovo zbog ambijenta na poljudu...

Kao što je to Zoran Mamić dokazao mnogo puta ove sezone i Benković i Gonzalo bi ionako igrali umjesto ovih koji su ozlijeđeni, jer i da nisu svejedno nebi igrali jer Zokijeva filozofija je rotiranje (što po mom osobnom mišljenju nema nikakvoga smisla), eh da i Matel bi svakako igrao danas bez obzira na ozlijede, to je ono dok pogledaš sastave iz utakmice u utakmicu, Mamić ih konstantno rotira uz izgovor "imamo mnogo utakmica itd"...

Svakako mi je drago zbog razmijene mišljenja, jer mislio sam igrati dvojku, no mislim da će odluka pasti na over kartona što svakako očekujem nervozan derbi kao i svaki pogotovo zbog ambijenta na poljudu...

ja cu takoder rade odigrati over kartona nego odigrati neki ishod ili golove,mislim da ce biti nervoze,hadjuk ce imati svoje sanse uzeci u obzir vjerojatni umor pojedinih igraca i sto zbog rotacija poglavito u obrani,a dinamo sigurno nece dozvoliti da im hajduk prekine niz nepobjedivosti te stoga ocekujem borbu za svaku loptu,a i sudac nam ide u prilog 

Spartak Subotica - Borac Čačak  1  1.70 ,   f+2 2.80

Borac je u velikim financijskim problemima, igrači bez plaće već nekoliko mjeseci i jako su nezadovoljni te nisu odradili kao znak protesta trening prije utakmice. Igraju bez 3 važna igrača: Vukmirović, Krstić, Zec. Spartaku svi važniji igrači na raspolaganju i ovo im je odlična prilika da pobjegnu s dna ljestvice.

Spartak Subotica - Borac Čačak  1  1.70 ,   f+2 2.80

Borac je u velikim financijskim problemima, igrači bez plaće već nekoliko mjeseci i jako su nezadovoljni te nisu odradili kao znak protesta trening prije utakmice. Igraju bez 3 važna igrača: Vukmirović, Krstić, Zec. Spartaku svi važniji igrači na raspolaganju i ovo im je odlična prilika da pobjegnu s dna ljestvice.

Druze pa ti pored milion utakmica nadjes Srpsku ligu, ligu u kojoj poslednji moze da pobedi bilo koga samo ako jedan covek klimne glavom, topla preporuka da makar znao tacan rezultat ili sta god da ne igras ligu jer je to smejurija teska. :D

Rk Zagreb - Rk Maks Strumica H1 -15,5

Maks Strumica imamo samo jedan golman, drugi je iz mladinske lige, trebao biti ja ali nije mi gotov pasos, drugi razlog Milosavljevic ne igra, isto tako i Mirko Majic levo krilo se povredio prosle utakmice i tako.

eto vidis to je odlican info bio jer je to tvoj klub kolko sam shvatio i vidis da se moze zaradit..da ima druga hrvatska u kojoj igram pa sve bi zivo pogodio.. 

eto vidis to je odlican info bio jer je to tvoj klub kolko sam shvatio i vidis da se moze zaradit..da ima druga hrvatska u kojoj igram pa sve bi zivo pogodio.. 

hocu samo da pomognem da uzmete jos koju lovu kad je moguce.. ovo je bio tip na KUCA, ali to je to.. ja opet pao na jednu za 1 gol.. stavio sam krajnu shaktar 3+ i prvo poluvreme 2:0 i ostatak 2:0.. e to je to :) a imao sam prekrasan listic

pozdrav i ljepo iskoristite novac :))

hocu samo da pomognem da uzmete jos koju lovu kad je moguce.. ovo je bio tip na KUCA, ali to je to.. ja opet pao na jednu za 1 gol.. stavio sam krajnu shaktar 3+ i prvo poluvreme 2:0 i ostatak 2:0.. e to je to :) a imao sam prekrasan listic

pozdrav i ljepo iskoristite novac :))

po ko zna koji put govorim igraj singlove... jel ti bolje dobit manje nego sto ocekujes ili izgubit ono sto si stavio na hrpu parova

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use