Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 20.09.2015.

Goksim

Recommended Posts

Kristiansud-Follo 1 1.90 @unibet

Ovu ligu propratim cisto radi golova, ali vidim da je domacin u opasnoj formi napravili su cak 6 vezanih pobeda poslednjih 5 kod kuce (4pobede 1neresena) takodje medjusobni dueli im idu u korist od odigranih 7 meceva slavili su cak 6 puta uz jedan poraz. Sa druge strane ekipa follo-a u poslednjih 10 meceva uzela samo 2 pobede, takodje na strani se ne mogu pohvaliti od poslednjih 5 (3poraza 1neresena 1pobeda). Recimo da bi dodatak na ovom mecu mogao biti 3+ sto vezano daje lepu kvotu, pa ako neko bude igrao tiket malo jacih kvota moj topli predlog je ovaj mec.

koji je to sport? 

U nedjelju se vozi VN Singapura, noćna utrka... To je tradicionalno nezgodna staza, npr. koef. da će biti Safety Car je samo 1,10 što dovoljno govori (toliko bude za SC kada se vozi VN Monaca, gradska utrka...).

Pitanje je kakvo će biti vrijeme, mnoge ekipe imaju tehničkih problema, a ogranizatori muku muće sa smogom.

Napomena, ovaj post je napisan u četvrtak tako da je i slika vremenske prognoze od tad. Za najnoviju vremensku prognozu idite na http://www.netweather.tv/index.cgi?action=f1;sess=međutim jasno je da šanse za kišu za vrijeme utrke, nisu male. 

spSQprD.png

Naime, vidljivost u Singapuru predvečer zbog silnog smoga zna biti katastrofalna, zadnjih dana su i neki požari u okolici i slike i vijesti nisu obećavajuće, međutim unatoč tome odlučeno je da će sve ići prema programu...

RbORyEe.jpg

Za ovakve oklade Bet at home kladionica mi se jako sviđa, jer kod klađenja na to koliko će bolida tj. vozača završiti utrku većina kladionica stave fiksnu granicu, npr. 15,5 i može se igrati samo over ili under. 

Bet-at-home kod kojeg redovito igram ovakve oklade za F1, daje kao i za kartone klizne granice, a 1,45 za to da će utrku završiti manje od 16,5 vozača, odnosno da ih barem četvero neće završiti mi se čini odličnom opcijom i ovo ću svakako odigrati za malo veći ulog. 

WlMEtnr.png

I da, ovakve oklade zemaljske kladionice nemaju u ponudi. Najviše što se možete kladiti jest da će biti safety car, što je 1,10, te da će određeni vozač neće završiti utrku što je uvijek veliki rizik. Ovakve oklade su odlične za mirno gledanje utrke, te navijajanje da bude koji sudar, izljetanje, odustajanje i sl. a u gotovo 2 sata utrke četvero njih bi u Singapuru trebalo svakako ne završiti utrku ;)

Uz sve Bet at home kladionica daje do 100€ BONUSA ZA KLAĐENJE za sve nove korisnike, a često daju i individualne bonuse postojećim!

Pogođeno već na pola utrke ;)

Par preporuka za NFL jer me neću imat baš vremena za vikend pa eto(svi koef iz 888sport):

Chi Bears - Ari Cardinals   2    1,79

Cardinalsi su dobro posložena i jaka ekipa koja je i prošle godine dobro gurala do ozljede startnog QB Palmera. I bez njega su ušli u PO ali tam odmah ispali.

Palmer se vratio nakon ozljede i odlično odigrao prvu tekmu (307 yardi, 3 TD) i lagano su dobili u gostima neloše Saintse.

Nastavili su gdje su stali prošle godine i iako imaju par zvijezda krasi ih ujednačenost linija i dobar i zanomljiv HC Bruce Arians.

Bearsi su prošle godine bili prilično loši i napravili su dosta promijena na čelu s novi HC John Foxom.

Na njemu i njihovom startnom QB baziram svoj tip. Fox je došao iz Broncosa gdje je imao odličnu ekipu ali uvijek im je nešto falilo za Super Bowl.

U prvoj tekmi su namučili GB Pacerse (jedne od favorita NFLa) ali ipak su izgubili. Igrali su na grnici svojih mogučnosti i ovaj vikend im slijedi otrežnjenje i prihvačanje činjenice da nisu kandidati za playoff. 

Was Redskins - Stl Rams 2    1,55

Washington je ekipa koja je pomalo u rasulu i nejde im baš nešto. Nakon što su prije par godina dali skoro sve pickove drafta za RGIII krenulo je sve nizbrdo za njih.

RGIII je više ozlijeđen nego šta igra a dok igra je jako loš. Zaamjena mu je tak tak i ne djeluju baš ko ekipa.

Sve suprotno su Ramsi.

Odlično krenuli u sezonu dobivši Seattle (jedne od glavnih favorita u NFLu), tradeali za novog QB Folesa koji je još uvijek li-la ali uz jedno od najboljih obrana u NFLu čine odličnu ekipu.

Znači super obrana, s prosječnim napadom koji može bolje i dobrim trenerom protiv konfuznog Washingtona po meni govori da je to 2.

NY Giants - ATL Falcons  2  2,18

Ovo ukratko i ovdje može bit svašta pa neznam dal preporučiti al dobar je koef na Atlantu pa eto.

Giantsi su i ove godine počeli šaroliko. Kod njih se nikad nezna kakva će momčad izaći na teren pa su nezahvali za kladiti.

Ali Atlana je u prvom kolu dobila favorizirane Eagelse. Imaju dobrog QBa sa super ekipom WR i dolidnim RB ali njima je kroz godine uvijek obrana bila lošiji dio.

Zato su ove godine doveli za defanzivnog koordinatora Quinna koji je došao iz Seattle gdje je bio najzaslužniji za onu dominantnu obranu SEA s kojom su oni bili u zadnja dva SB i osvojili jedan.

Znaći odlićnom napadu pridodali su sve bolju obranu i bit će oni jedni od favorita za doigravanja. Ovo mi je jedino malo upitno jer ovi Giantsi mogu dobit svakog ali i izgubiti već dobivenu tekmu.

Mogu li Titansi 2 ? Počeo sam pratiti pomalo NFL, a o ovom paru sam nešto čitao a kvota primamljiva.

Porto - Benfica

A što reći o ovoj utakmici a što se već ne zna... Zadnjih 10ak godina dva najveća rivala i dva najjaca kluba koja se izmjenjuju na tronu. Ovo je veliki portugalski derbi, tek je početak sezone međutim svejedno očekujem da će strasti biti uzavrele...

Sudi Artur Soares Dias, manje poznat sudac u globalnim okvirima u portugalu jedan od boljih sudaca...  Ako se sjećate, a nažalost misli da mnogi pamte... Hajduk - Liberec 0:1... ona sramotna utakmica i igra Hajduka... eh tu utakmicu je sudio ovaj sudac i podijelio 7 žutih kartona...

Očekujem nervoznu i tešku utakmicu za suđenje te naravno veći broj kartona. Od svih kladionica samo je William Hill, koliko sam našao, ovu okladu stavio u ponudu.

Utakmica počinje u 20:15!

SLZJDT2.png

Kvota na Barca lagano se dize..Trenutno na bet je 2.40...Rajn i nije toliko losa ekipa..Ocekuje se vrlo dobra i tesna tekma..Ipak dajem prednost Barci i ova kvota od 2.40 svakako vredi da se proba..Sretno

Po meni je sigurnije da Barcelona neće dobiti više od 2 razlike ili da će izgubiti.. Tečaj na Barcelonu ne raste bezveze, Barcelona ove sezone ne impresionira, a danas ih čeka težak meč, domaćin ima odličnu obranu.. Prošle sezone su kod kuće ionako dobili Barcelonu (38:31)..

Rhein-Neckar - Barcelona

Today, 20 Sep 2015, 19:30

TIP: 1 (Asian handicap +1.5 , Full Time) po 1.55 Supersport

(jutros igrao po 1.65 u PSK), u prosjeku tečaj vani je sad 1.39.

Tony Romo over 280,5 yardi 1,9 888sport

Cowboysi protiv eagelsa znaci dva super napada. Ocekuje se puno poena i puno yardi a Romo je nastavio s dobrom formom od prosle godine i ovo se cini izgledno. S moba pa sam toliko

Podražavam :)

Također mislim da bi mogli gledati lijepu utakmicu sa velikim brojem dodavanja i touchdowna, tako da bi i over mogao biti dobra opcija. Granica za over je nešto narasla, a koef. na više poena je u padu...

UpTcPht.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use