Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 20.09.2015.

Goksim

Recommended Posts

U nedjelju se vozi VN Singapura, noćna utrka... To je tradicionalno nezgodna staza, npr. koef. da će biti Safety Car je samo 1,10 što dovoljno govori (toliko bude za SC kada se vozi VN Monaca, gradska utrka...).

Pitanje je kakvo će biti vrijeme, mnoge ekipe imaju tehničkih problema, a ogranizatori muku muće sa smogom.

Napomena, ovaj post je napisan u četvrtak tako da je i slika vremenske prognoze od tad. Za najnoviju vremensku prognozu idite na http://www.netweather.tv/index.cgi?action=f1;sess=međutim jasno je da šanse za kišu za vrijeme utrke, nisu male. 

spSQprD.png

Naime, vidljivost u Singapuru predvečer zbog silnog smoga zna biti katastrofalna, zadnjih dana su i neki požari u okolici i slike i vijesti nisu obećavajuće, međutim unatoč tome odlučeno je da će sve ići prema programu...

RbORyEe.jpg

Za ovakve oklade Bet at home kladionica mi se jako sviđa, jer kod klađenja na to koliko će bolida tj. vozača završiti utrku većina kladionica stave fiksnu granicu, npr. 15,5 i može se igrati samo over ili under. 

Bet-at-home kod kojeg redovito igram ovakve oklade za F1, daje kao i za kartone klizne granice, a 1,45 za to da će utrku završiti manje od 16,5 vozača, odnosno da ih barem četvero neće završiti mi se čini odličnom opcijom i ovo ću svakako odigrati za malo veći ulog. 

WlMEtnr.png

I da, ovakve oklade zemaljske kladionice nemaju u ponudi. Najviše što se možete kladiti jest da će biti safety car, što je 1,10, te da će određeni vozač neće završiti utrku što je uvijek veliki rizik. Ovakve oklade su odlične za mirno gledanje utrke, te navijajanje da bude koji sudar, izljetanje, odustajanje i sl. a u gotovo 2 sata utrke četvero njih bi u Singapuru trebalo svakako ne završiti utrku ;)

Uz sve Bet at home kladionica daje do 100€ BONUSA ZA KLAĐENJE za sve nove korisnike, a često daju i individualne bonuse postojećim!

Pitanje je kakvo će biti vrijeme, mnoge ekipe imaju tehničkih problema, a ogranizatori muku muće sa smogom.

Napomena, ovaj post je napisan u četvrtak tako da je i slika vremenske prognoze od tad. Za najnoviju vremensku prognozu idite na http://www.netweather.tv/index.cgi?action=f1;sess=međutim jasno je da šanse za kišu za vrijeme utrke, nisu male. 

Naime, vidljivost u Singapuru predvečer zbog silnog smoga zna biti katastrofalna, zadnjih dana su i neki požari u okolici i slike i vijesti nisu obećavajuće, međutim unatoč tome odlučeno je da će sve ići prema programu...

RbORyEe.jpg

Za ovakve oklade Bet at home kladionica mi se jako sviđa, jer kod klađenja na to koliko će bolida tj. vozača završiti utrku većina kladionica stave fiksnu granicu, npr. 15,5 i može se igrati samo over ili under. 

Bet-at-home kod kojeg redovito igram ovakve oklade za F1, daje kao i za kartone klizne granice, a 1,45 za to da će utrku završiti manje od 16,5 vozača, odnosno da ih barem četvero neće završiti mi se čini odličnom opcijom i ovo ću svakako odigrati za malo veći ulog. 

WlMEtnr.png

I da, ovakve oklade zemaljske kladionice nemaju u ponudi. Najviše što se možete kladiti jest da će biti safety car, što je 1,10, te da će određeni vozač neće završiti utrku što je uvijek veliki rizik. Ovakve oklade su odlične za mirno gledanje utrke, te navijajanje da bude koji sudar, izljetanje, odustajanje i sl. a u gotovo 2 sata utrke četvero njih bi u Singapuru trebalo svakako ne završiti utrku ;)

Uz sve Bet at home kladionica daje do 100€ BONUSA ZA KLAĐENJE za sve nove korisnike, a često daju i individualne bonuse postojećim!

Samo da nadodam, vidljivost i smog je sada intenzivniji jer poljoprivrednici u Indoneziji pale polja i šume kako bi prirodno obogatili tlo,zbog toga je vidljivost još i gora. Trude se da se paljenje trenutno obustavi,ali baš im i ne ide.

Eto...

Par preporuka za NFL jer me neću imat baš vremena za vikend pa eto(svi koef iz 888sport):

Chi Bears - Ari Cardinals   2    1,79

Cardinalsi su dobro posložena i jaka ekipa koja je i prošle godine dobro gurala do ozljede startnog QB Palmera. I bez njega su ušli u PO ali tam odmah ispali.

Palmer se vratio nakon ozljede i odlično odigrao prvu tekmu (307 yardi, 3 TD) i lagano su dobili u gostima neloše Saintse.

Nastavili su gdje su stali prošle godine i iako imaju par zvijezda krasi ih ujednačenost linija i dobar i zanomljiv HC Bruce Arians.

Bearsi su prošle godine bili prilično loši i napravili su dosta promijena na čelu s novi HC John Foxom.

Na njemu i njihovom startnom QB baziram svoj tip. Fox je došao iz Broncosa gdje je imao odličnu ekipu ali uvijek im je nešto falilo za Super Bowl.

U prvoj tekmi su namučili GB Pacerse (jedne od favorita NFLa) ali ipak su izgubili. Igrali su na grnici svojih mogučnosti i ovaj vikend im slijedi otrežnjenje i prihvačanje činjenice da nisu kandidati za playoff. 

Was Redskins - Stl Rams 2    1,55

Washington je ekipa koja je pomalo u rasulu i nejde im baš nešto. Nakon što su prije par godina dali skoro sve pickove drafta za RGIII krenulo je sve nizbrdo za njih.

RGIII je više ozlijeđen nego šta igra a dok igra je jako loš. Zaamjena mu je tak tak i ne djeluju baš ko ekipa.

Sve suprotno su Ramsi.

Odlično krenuli u sezonu dobivši Seattle (jedne od glavnih favorita u NFLu), tradeali za novog QB Folesa koji je još uvijek li-la ali uz jedno od najboljih obrana u NFLu čine odličnu ekipu.

Znači super obrana, s prosječnim napadom koji može bolje i dobrim trenerom protiv konfuznog Washingtona po meni govori da je to 2.

NY Giants - ATL Falcons  2  2,18

Ovo ukratko i ovdje može bit svašta pa neznam dal preporučiti al dobar je koef na Atlantu pa eto.

Giantsi su i ove godine počeli šaroliko. Kod njih se nikad nezna kakva će momčad izaći na teren pa su nezahvali za kladiti.

Ali Atlana je u prvom kolu dobila favorizirane Eagelse. Imaju dobrog QBa sa super ekipom WR i dolidnim RB ali njima je kroz godine uvijek obrana bila lošiji dio.

Zato su ove godine doveli za defanzivnog koordinatora Quinna koji je došao iz Seattle gdje je bio najzaslužniji za onu dominantnu obranu SEA s kojom su oni bili u zadnja dva SB i osvojili jedan.

Znaći odlićnom napadu pridodali su sve bolju obranu i bit će oni jedni od favorita za doigravanja. Ovo mi je jedino malo upitno jer ovi Giantsi mogu dobit svakog ali i izgubiti već dobivenu tekmu.

Southampton - Mancherster united, ocekujem tvrd mec. Ni jedna od ekipa se ne moze pohvaliti igrom u napadu 5 na prema 6 datih golova u dosadasnjem delu premijer lige, toliko favorizovani junajted bukvalno jedva pobedjuje utakmice u kojima je veliki favorit, mogu misliti sta ce biti ovde jer domacin nije toliko naivan, pozadi ima iskusnog fontea i pridoslicu iz celtica van dijka koji bi u kombinaciji sa yoshidom i mladim targetom po strani mogao da isparira kao sto rekoh ne tako efikasnim gostima.

kvota na under 2.5 je lepa, 1.65 @unibet

Stutgart - Salke, stvarno ne znam po cemu je ovde Stutgart favorit (2.50 3.50 2.75) ljudi blago receno igraju prelose, posle 4 kola i dalje su bez bodova i ako ovako nastave jedino ih Bog moze spasiti, sa druge strane Salke ima sigurno kvalitetniji tim, napred preiskusni klas jan hultenar koji igra sjajno i gotovo se na svakom mecu upisuje u strelce, te verujem da ce i sutra uterati neki :D

kao sto napisah kvota na 2 je 2.75 ali ajde za svaki slucaj da ogradimo to sa x2 1.55 @bet365

nmam vise inspiracije pisati analize veceras, nadam se da ce ovo bar nekom pomoci. :D

07:00 Sock-Istomin 1 1,62
14:00 Goffin-L.Mayer 1 1.31

Unibet

Istomin prvi dan nekako izvukao meč protiv Johnsona, a Sock pobjedom nad Dustovom izjednačio na 1:1. Istomin je i jučer bio na terenu, on i Dustov izgubili su parove od Johnsona i Querreya. Sock im je najbolji igrač parova ali je odmaran upravo radi ovoga meča. Kvalitetniji je tenisač od Istomina, odmorniji je i očekujem da odvede svoju repku do ukupne pobjede. 
Belgija gubi od Argentine 1:2 tako da je ovo za Goffina must win. Prvi dan je on lagano dobio Delbonisa a Mayer je u teškom meču slavio protiv Darcisa. Jučer su jako zanimljivi bili parovi  koje je Mayer također igrao. Goffin je svakako kvalitetniji tenisač pogotovo u dvorani, proveo je puno manje vremena na terenu od Mayera, odmarao je jučer, očekujem da izjednači na 2:2.

Southampton - Mancherster united, ocekujem tvrd mec. Ni jedna od ekipa se ne moze pohvaliti igrom u napadu 5 na prema 6 datih golova u dosadasnjem delu premijer lige, toliko favorizovani junajted bukvalno jedva pobedjuje utakmice u kojima je veliki favorit, mogu misliti sta ce biti ovde jer domacin nije toliko naivan, pozadi ima iskusnog fontea i pridoslicu iz celtica van dijka koji bi u kombinaciji sa yoshidom i mladim targetom po strani mogao da isparira kao sto rekoh ne tako efikasnim gostima.

kvota na under 2.5 je lepa, 1.65 @unibet

Stutgart - Salke, stvarno ne znam po cemu je ovde Stutgart favorit (2.50 3.50 2.75) ljudi blago receno igraju prelose, posle 4 kola i dalje su bez bodova i ako ovako nastave jedino ih Bog moze spasiti, sa druge strane Salke ima sigurno kvalitetniji tim, napred preiskusni klas jan hultenar koji igra sjajno i gotovo se na svakom mecu upisuje u strelce, te verujem da ce i sutra uterati neki :D

kao sto napisah kvota na 2 je 2.75 ali ajde za svaki slucaj da ogradimo to sa x2 1.55 @bet365

nmam vise inspiracije pisati analize veceras, nadam se da ce ovo bar nekom pomoci. :D

united bi ovo mogo uzet i to ja mislim 2 razlike imaju odlicnu ekipu mozda malo navijecki razmisljam ali samo malo dok se posloze bit ce oni top ,ako padne rani gol sta nije rijetkost kod uniteda ovo ce bit golijada po mom misljenju :D hahaa sttutgart podrzavam iako nije ni salke nesto pokazao al i dalje bolji od stuttgarta

Pozdrav, jučer je bio relativno dobar dan osim što su strijelci malo zakazali (Ronaldo i Meier), a danas smo ponovno pripremili puno analiza, pa tako na portalu možete pročitati sljedeće...

Na FORUMU se također nalazi i nagradna igra u kojoj se danas pogađa točan rezultat utakmice Napoli - Lazio. Prognozirajte i osvojite nagrade! (OVDJE)

Francuska-Srbija 1 1.60
Španjolska-Litva 1 1.55

Wwin

Francuska i Srbija danas će odmjeriti snage u borbi za broncu. Ove dvije ekipe smo priželjkivali u finalu a na kraju su i jedna i druga izgubile svoje polufinalne utakmice. Francuska je igrala protiv Španjolske, kontrolirali su većinu utakmice, pred kraj su imali i 11 razlike ali onda se Španjolskoj ukazao veliki Pau Gasol. Gasol je vratio Španjolsku u utakmicu i čak su poveli, ali Batum tricom spašava Francusku i odvodi utakmicu u produžetke. Nakon produžetaka Francuska je otišla kao pobjednik sa rezultatom 80:75. Srbija je kao i Francuska sanjala zlato, a na kraju će se morati boriti za broncu. Čitav turnir igrali su jako dobro a onda kada je bilo najvažnije, u polufinalu, pali su. Srbija otvara utakmicu sa 7:4 ali nakon toga Litva pravi seriju 10:0 i održava prednost sve do sredine treće četvrtine. Imala je Litva i +11 ali Srbija se vraća u utakmicu i stječe novo vodstvo kod rezultata 43:42, ali Litva radi seriju 6:0 i sa prednosti ulazi u posljednju četvrtinu. U posljednjoj četvrtini gledali smo što i čitavu utakmicu, Litva bi otišla na prednost 6-8 razlike, a Srbija bi se vraćala. 23 sekunde do kraja Raduljica je napravio jako glup prekršaj a kako su obe ekipe bile u bonusu Litva je imala bacanja i na kraju odlazi na nedostižnih +4. Mislim da će Francuska uzeti medalju, po meni su kvalitetnija reprezentacija. Da je finale ne znam bi li ovo dirao ali danas moram, najveću prednost Francuske vidim u reketu, a očekujem i da Parker napokon odigra utakmicu na svojoj razini, uz to su i domaćini i vjerujem da dolaze do pobjede.

Finale koje je malo tko očekivao odigrat će Litva i Španjolska. Po meni je ovo bila možda i najslabija Litva u posljednjih nekoliko godina. Ne radi rostera nego radi igre, jako su se mučili od samog početka turnira. Onako izgubili utakmicu protiv Belgije, jedva izvukli pobjdu za prvo mjesto protiv Češke itd. Protiv Gruzije su se u osmini jako mučili, a iznenadili su Italiju u četvrtfinalu. U dobroj i teškoj utakmici Litva je slavila nakon produžetaka i tako osigurala polufinale protiv Srbije. O toj utakmici pisao sam u analizi iznad pa se neću previše ponavljati. Mislim da je i Litva iznenadila samu sebe, odigrali su dobru utakmicu a najbolji je opet bio Valanciunas sa 15 poena.  Španjolska nakon dugo vremena nije došla kao favorit za osvajanje Eurobasketa. Glavni razlog su izostanci Marc Gasola, Ibake, Rubia... Malo tko im je predviđao finale, posebno nakon onih poraza u grupi od Srbije i Italije. U četvrtfinalu i polufinalu smo gledali prave drame, prvo su iznenadili Grčku u četvrtfinalu, gledali smo dobru i neizvjesnu utakmicu do posljednje sekunde a Španjolska je na krilima Gasola izašla kao pobjednik 73:71. U polufinalu protiv domaćina Francuske opet je dominirao Gasol. Pau je odigrao brutalan meč koji je na kraju završio na 40 poena. Doslovno je sam vratio Španjolsku u igru kod -11, a i u produžetku je vodio glavnu riječ, a Gobert jednostavno nije imao rješenja za njega. Mislim da Španjolska dolazi do novog zlata danas. Po meni su kvalitetnija reprezentacija, svaka čast Litvi na utakmici protiv Srbije ali mislim da ne mogu napraviti novo iznenađenje. Gasol će im biti najveći problem, ako je zabio 40 poena Francuskoj koja najbolje brani reket na turniru onda ne znam kako se Litva planira odbraniti. Po meni je Španjolska zaslužila doći do zlata nakon prethodna dva meča, a najviše se nadam da će to učiniti radi gospodina Pau Gasola. 

Nakon pobjede West Hama nad Manchester Cityem otvorila se prilika za United da se približi vrhu i vrati neizvjesnost u prvenstvo. Ukoliko Van Gaal i društvo žele borbu za naslov ove sezone takve prilike moraju iskoristiti... (više pročitajte dolje)

PREMIER LEAGUE: UNITED SMANJUJE ZAOSTATAK ZA GRAĐANIMA

Bellucci-Coric B. 2 2.45 (Germaniasport)

Na mobitelu sam pa ce bit malo kraca analiza. Gleda sam mec Belluccia i Delica i nas je tenisac imao puno prilika koje nije iskoristio. Coric je momak koji je u glavi od najjacih na Touru i mislim da i ako krene malo losije znate da ce se boriti do kraja. Po meni je mec 50:50 tako da ovo gledam kao value bet. Jednostavno moram ovo ispratit. Sretno ko bude pratio.

Bellucci-Coric B. 2 2.45 (Germaniasport)

Na mobitelu sam pa ce bit malo kraca analiza. Gleda sam mec Belluccia i Delica i nas je tenisac imao puno prilika koje nije iskoristio. Coric je momak koji je u glavi od najjacih na Touru i mislim da i ako krene malo losije znate da ce se boriti do kraja. Po meni je mec 50:50 tako da ovo gledam kao value bet. Jednostavno moram ovo ispratit. Sretno ko bude pratio.

pa ja nekuzim kvotu ovu al dobro po meni je coric i favorit , igra se na zemlji njegova najbolja podloga ima puno pobjeda u nizu  u dobroj je formi a belluci kako je igro protiv delica sreca sto je pobjedio nakon 2 0 gubi set i gubi tiebrejk u drugome setu...svaki igrat tipa corica i unutar top 50 bi okrenio takav mec protiv bellucia ja mislim ;) ispratit cu svakako naizglednije mi se cini over 3.5 seta 

Kristiansud-Follo 1 1.90 @unibet

Ovu ligu propratim cisto radi golova, ali vidim da je domacin u opasnoj formi napravili su cak 6 vezanih pobeda poslednjih 5 kod kuce (4pobede 1neresena) takodje medjusobni dueli im idu u korist od odigranih 7 meceva slavili su cak 6 puta uz jedan poraz. Sa druge strane ekipa follo-a u poslednjih 10 meceva uzela samo 2 pobede, takodje na strani se ne mogu pohvaliti od poslednjih 5 (3poraza 1neresena 1pobeda). Recimo da bi dodatak na ovom mecu mogao biti 3+ sto vezano daje lepu kvotu, pa ako neko bude igrao tiket malo jacih kvota moj topli predlog je ovaj mec.

evo ako neko misli ispratiti samo neka uzme sa dozom opreza jer je prvo kolko ,moze da ce sve proc a moze sve i past

Rhein neckar-Barcelona  2(2.1)

barca se pojacala za jednog veliko filipa jichu pisao sam o njima ja ocekujem da uzmu ligu prvaka ove godine ,jer kad pogledate  njihov sastav  neznate ko je bolji  imaju 2 becka jicha i lazarov koji su redovno top strijelci lige prvaka , ja mislim da ce oni biti nezaustavljivi dok malo prorade ali moram ispratiti i ovaj tip je je kvota odlicna ,da neispadne da isticem samo ovu trojicu vanjskih da su dobri ostali nista imaju naravno jednog sorhaidoa na crti i nodesboa, opet imaju zamjene i za bekove a to su opet odlicni igraci kopljar i rutenka.. jednog cistog defanzivca morrosa koji tuce ko sjekira..jos je tu na vanjskim pozicijama entrerios i sarmiento zvucna imena ali ja ih nevolim bas nisu mi nikad nesto bili..i na krilima toma ,gurbindo,arino i valur sigurdson kad se to poslozi prva postava izgleda ovako(napadacka) valur sigurdson lazarov sarmiento  jiicha tomas i sorhaindo, i naravno 2 odlicna golmana de vargas i šarić

u obrani ulazi morros  uglavnom da zavrsim sa barcom to sve izgleda bajno po imenima sad cemo vidit oceli to funkcionirat ako jichu i lazarova krene sut gotovo je 

o rhein neckaru necu puno pametovat ostali su bez ponajboljeg golmana danasnjice landina,imaju appelgrena koji je neki prosjek i stanica koji takoder  po meni nije nikakav golman prije par godina na prvenstvu je branio za srbiju i imao je neko ludo prvenstvo bio je  najbolji golman prvenstva sve zivo je skidao sta se tice igraca nema velikih promjena  doveli su samo jednog igraca a to je vanjski  ,pekler  mislim da ove sezone su dosta oslabljeni odlaskom landina iako su doveli 2 golmana  landin je po meni puno bolji od obadvojice uglavnom isti igracki kadar dobro su uigrani to je jedina cinjenica koja ide kontra ovoj okladi sve ostalo je na strani barce,jos da kazem rhein neckar nema ni jedno zvucnije ime kao barca nemaju igraca koji je klasu visi koji rijesava tekme mislim da barca ovo uzima 

evo ako neko misli ispratiti samo neka uzme sa dozom opreza jer je prvo kolko ,moze da ce sve proc a moze sve i past

Rhein neckar-Barcelona 2(2.1)

barca se pojacala za jednog veliko filipa jichu pisao sam o njima ja ocekujem da uzmu ligu prvaka ove godine ,jer kad pogledate njihov sastav neznate ko je bolji imaju 2 becka jicha i lazarov koji su redovno top strijelci lige prvaka , karabatic koji je trenutno numero uno u svijetu rukometa ja mislim da ce oni biti nezaustavljivi dok malo prorade ali moram ispratiti i ovaj tip je je kvota odlicna ,da neispadne da isticem samo ovu trojicu vanjskih da su dobri ostali nista imaju naravno jednog sorhaidoa na crti i nodesboa, opet imaju zamjene i za bekove a to su opet odlicni igraci kopljar i rutenka.. jednog cistog defanzivca morrosa koji tuce ko sjekira..jos je tu na vanjskim pozicijama entrerios i sarmiento zvucna imena ali ja ih nevolim bas nisu mi nikad nesto bili..i na krilima toma ,gurbindo,arino i valur sigurdson kad se to poslozi prva postava izgleda ovako(napadacka) valur sigurdson lazarov karabatic jiicha tomas i sorhaindo, i naravno 2 odlicna golmana de vargas i šarić

u obrani ulazi morros uglavnom da zavrsim sa barcom to sve izgleda bajno po imenima sad cemo vidit oceli to funkcionirat ako jichu i lazarova krene sut gotovo je

o rhein neckaru necu puno pametovat ostali su bez ponajboljeg golmana danasnjice landina,imaju appelgrena koji je neki prosjek i stanica koji takoder po meni nije nikakav golman prije par godina na prvenstvu je branio za srbiju i imao je neko ludo prvenstvo bio je najbolji golman prvenstva sve zivo je skidao sta se tice igraca nema velikih promjena doveli su samo jednog igraca a to je vanjski ,pekler mislim da ove sezone su dosta oslabljeni odlaskom landina iako su doveli 2 golmana landin je po meni puno bolji od obadvojice uglavnom isti igracki kadar dobro su uigrani to je jedina cinjenica koja ide kontra ovoj okladi sve ostalo je na strani barce,jos da kazem rhein neckar nema ni jedno zvucnije ime kao barca nemaju igraca koji je klasu visi koji rijesava tekme mislim da barca ovo uzima

Karabatić ne igra u Barceloni

Szeged-Kiece +2.5 1 1.53

ovo cu ukratko samo ekipa szegeda je ostala ista ako se nevaram  doma obicno negube cesto kielce nije jos na top razini  odigrali su mi pomalo nevjerovatan x protiv szcecina koji su 3 klase ispod njih kao i sve ostale ekipe iz poljske naspram kielcea nepodcjenjujem nikoga ali to je realno..ista stvar ko ppd zg za hrvatsku samo sto kielce ima jaca imena ocekujem utakmicu ne pretjerano efikasnu a niti pretjerano malo golova nekih 52-58 golova  h2h kielce vodi 3:1  2 puta kuci dobili po 5 razlike u gostima jedan razlike i jednom izgubili takoder jedan razlike  pobjede szegeda u lizi netreba ni gledat jer to nije nikakvo mjerilo  dakle ocekujem izjednacenu utakmicu i tu gust rezultat iskreno nebih prognozirao pobjednika obe ekipe ovo mogu dobiti ako szmal bude imao dan mislim da ce kielce dobiti ako pak nebude szeged ima velike sanse tako da mi se ovih +2.5 cini kao odlicna oklada

edit: bome szeged pokazao zube i muda i pobjedise oni kielce , sad mogu samo zaliti sto nisam odigro onaj standardni +1.5 koji je bio po vecoj kvoti ali nema veze bitno da je proslo  

Karabatić ne igra u Barceloni

no coment..greska moja , pardon stoji mi slika u glavi jos mi je rano haha ,neznam sta mi je.. ali i dalje barca ima odlicnu ekipu  je da je on najbolji igrac svijeta trenutno ali imaju kolko tolko dobru zamjenu za njega na srednjem ,nez ali mene vuce uzasno to sto je jicha dosao meni drazi od karabatica bude li na razini tesko tesko da ce barca nepobjedit ;D  isprika za gresku neznam imam karabatica u glavi jos u barcinom dresu.. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use