Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 17.09.2015.


PaoNaLazio

Recommended Posts

Spain-France-2 1.50

 

Sutra pocinje velika bitka za finale EuroBasketa.Za finale igrace 2 favorita za titulu Spanija i Francuska.Spanija ovaj EuroBasket nije dobro odigrala,u grupi su izgubili od Srba i Talijana.U osmini finala dobili su Poljake i lako su ih Savladili.Onda je dosao mec sa Grcima u cetvrtfinalu,gde su igrali stvarno lose,ali izvukli su ih Gasol i Mirotic koji su zajedno postigli 45 koseva i podelili 5 asistencija.Spanci su dali 73 kosa stoga Spanci bez ova dva asa dali su samo 18 koseva.Lose su igrali tokom celog EuroBasket.S druge strane su Francuzi,jedni od dvatima koji jos nemaju poraz na Eurobasketu.U prvom kolu malo tezi mec sa Fincima ali ovo ostalo su lako dobijali u grupi.U osmini finala i u  cetvrtfinala dobijaju Tursku i Latviu koje lako pobedjuju.Naravno primecuje se mnogo bolja igra nego na Svetskom prvenstvu,naravno tu je sada Toni Parker.Kod Spanije u skoro svim mecevima vise od pola ucinka Spanije Gasol i Mirotic su davali koseve ili delili asistencije,Rodrigez,Reyes totalno su van forme o ostalim da ne pricam,samo sto Llull igra solidno.Sada igraju protiv jake Francuske i neverujem da mogu ugroziti Francuze u nameri da dodju do finala EuroBasketa.

Link to comment
Share on other sites

18:00 Čehovski Medvedi-Naturhouse La Rioja tip over 60,5 kvota 1.85 4/10 WWin
 

Pocinje i liga prvaka a jednu od danasnjih utakmica odigrat ce i Cehovski Medvedi kontra La Rioje.Sta treba ovdje pisati,kada pogledam Medvede prvi pick koji mi je u glavi je over golovi.Medvedi igraju pravu ruski rukomet,brzi centar i napadi do 20-30 sekundi.Ove sezone su kao pokusali da probaju sa boljom odbranom ali to im ne uspjeva u tolikoj namjeri.U domacoj ruskoj ligi su u tri kola zabijali 35,41 i 35 golova dok su primali 18,30 i 25.Na kupu Vardar su protiv istoimenog tima odigrali strasan mec sa cak 72 gola(40:32 je Vardar slavio).Napustila su ih dva odlicna igraca Dereven i Zhitnikov.Ali ipak na turniru u Vardaru su pokazali da sada nemaju glavnog invididualca u sutevima,svi su postizali golove sto moze pomoci ovog opkladi.Sa druge strane imamo spansku ekipu La Rioju koja je uglavnom odma iza Barcelone u spanskom rukometu.Da vole igrati brz rukomet pokazali su u pripremnim utakmica na jakom turniru 'Euro Tornoi' gdje su snage odmjerili s PSG-om, Schaffhausenom i Chamberyem.Izgubili su od Parisa 44-31,zatim sa Schaffhausenom odigrali nerjeseno 28-28 i dobili Chambery 31-34.Nije im odbrana jaca strana jos pogotovo sto ih je sada napustio Petrusa.Dobili su u prvom kolu jako slabasniji Aragon 33-22 i onda u drugom kolu dobili Cangasu 24-37.Jako su opasna ekipa sa krila preko Rocasa ali takoder i iz polu kontri i kontri preko Alvareza uglavnom.Uglavnom ja na ovakvim utakmicama vidim blize 70 golova nego pak 60 jer ipak run i gun ekipe su obje,dosta slabe u odbranama i ovdje ce sigurno sitnice odlucivati o pobjedniku meca.

Link to comment
Share on other sites

Peyton Manning over 249,5 yardi   2,00 (888sport)

 

Kao prvo u bet365 je kvota na over 266,5 yardi 1,80. Ovdje je dovoljno da baci 17 yardi manje a bolja je kvota.

Manning je u prvoj imao samo 175 yardi dodavanjem bez TD i to je daleko ispod njegovih standarda ali stižu godine.

Gledao sam Broncose prvu tekmu i napad uopce nije štimao. Slaba ofenzivna linija, nepostojeći run i Peyton dosta slab.

E sad zašto igram ovo. Pogledao sam i KC Chifse prvu tekmu i prosječni QB Houstona imali su skupa preko 300 yardi dodavanjem.

Peyton je za nekoliko klasa bolji i ima odlične WR i TE te sigurno može do ove granice. 

Druga stvar ipak je to druga tekma i Peyton je poznat po perfekcionizmu i makar imaju samo 4 dana između utakmica očekujem puno bolju igru OL Broncosa a samim više više vremena Peytonu za bacanje. Ako OL odradi svoje a secondary KC ne izgleda predobro ovo bi trebalo proć.

 

Još bih dodao za tu tekmu:

KC Chiefs - Den Broncos  2    2,5 (bet365)

KC Chiefs  under 23,5            1,8 (bet365

 

KC je prvu tekmu zabio 27 poena s tim da su dva puta dobili loptu unutar 15 yardi protivnika. Obrana Denver dokazala se da je odlićna i mislim da neće primiti 24 poena. 

Samim time vezano na prvo objašnjenje igram i pobjedu Denvera.

 

Sve sam ovo odigrao u singlu te Peytona u kombinaciji s ovim rukometom i Brazilom u Davis cupu

Link to comment
Share on other sites

19.00  Skelleftea - HV71     1     1.60


 


I ove sezone se jedna stvar zna...Skelleftea je jedan od glavnih favorita za naslov prvaka SHL lige.


Dve sezone su osvajali uzastopno ligu,a prosle,Vaxjo ih je pobedio u finalu.


Po onome sta sam procitao,ove godine su jos jaci..stigla su neka odlicna imena,tim je osvezen i kao sto rekoh,pojacan.


Ne treba puno trositi reci o ovom timu.Poslednjih sezona samo jedan tim dominira Svedskom ligom,to je Skelleftea.


 


Hv71,skoro svake sezone ispadne u cetvrtfinalu playoffa...Inace,taj klub je pravi cirkus po pitanju trenera i njihovih smena...ceo trenerski tim je smenjen letos sa jos 11 igraca.dosla su neka nova imena,ali nista posebno..tj. ti novi igraci mogu ovaj tim drzati u granicama shl lige,nista vise,a po predvidjanjima, neko realno mesto bi bilo izmedju 6-8 na kraju regularnog dela.


 


Hv71 se tesko nosi sa Skellefteom svih ovih godina na njenom ledu...u poslednjih 12 meceva,11 su izgubili...i danas im se sprema isti scenario.


Skelleftea je za klasu bolji tim i ovo je moj pick of the day.Tip 1.


 

 


19.00  Brynas  - Malmo    X2     1.80


 


Drugi pik za danas je takodje iz Shl-a i mislim da je ovde doslo do teskog podcenjivanja protivnika..tj.precenjivanja domace ekipe od starne bookija.


Vec bookiji reaguju polako obaranjem kvote na Malme...


 


Vrlo je tesko u ovim prvim kolima odabrati pravi pik,ali mora se nesto igrati...posle nekoliko 100% -ih dana i sjajnih pikova ,imam dva poslednja dana jako losa,ali se ne dam..idem dalje.


 


Malme se vratio konacno u SHL i iskreno mislim da ce pomrsiti racune mnogim ekipama...


Ono sto je big plus za Malme je to sto je samo 6 igraca napustilo klub...ekipa je iskusna i uigrana.


Ali da li je to dovoljan kvalitet za SHL,videcemo...nekoliko vrlo dobrih igrcaca je doslo...Galliardi,Thuersson,Muller,McDonell itd...


 


Brynas je prosle sezone igrao playoff,ove....pa mozda?


Veliko je pitanje...


Nekako,gde god da sam procitao,a jesam mnogo,verujte mi na rec,Brynas se po svim predikcijama Svedskih eksperata nalazi negde oko 11-og mesta..iskreno i Malme je tu negde vidjen...


 


Ovaj mec je maltene istorijski za Malme...motiva imaju toliko da mogu probiti krov arene Brynasa i ubedjen sam da ce jesti led ako treba u ovom mecu samo da ostvare pozitivan rezultat.


Brynas ima pomesan sastav..ima dosta mladih igraca koji obecavaju,ali isto tako sastav je dosta tanak...


Pritisak je na Brynasu i morace da se pomuci mnogo,ali bas mnogo da pobedi extremno motivisane gose.Dvoznak za 1.80 je za mene odlican s'obzirom na okolnosti na mecu.Tip X2.

Link to comment
Share on other sites

Ola....

 

Za danas mi je upala u oko tekma Medvjeda i slavnog Spartaka. Tip je pobjeda Medvjeda,2,10.

 

Od Spartaka je trenutno ostalo samo ime.Ekipa potpuno nova(većina došla iz Miškina),još i k tome jaaako loša,niti uigrana,niti borbena,ništa. Sve u svemo jako loše. Do sada 5 bodova,gube gdje i od koga stignu. Stvarno su loši,najslabija ekipa do sada protiv koje će Medvjedi igrati, imaju i nešto povreda,trener užasno ljut,prijeti uvođenjem igrača iz druge momčadi,otpuštanjem nekih igrača.Sve u svemu kaos.

Medvjedi igraju dosta dobro,malo šteka igrač više gdje često ne da zabiju nego i prime gol,ali igraju dosta dobro. Vraća se golman Taylor koji je branio na početku.Nije da su Heeter i Krošelj loši,ali nekako je Taylor bio mnogo sigurniji. Jurčina je ozljedu zaliječio,još kada uđe u specijalne timove mogao bi i igrač više proraditi (čovijek ima top u ruci,kada opali s plave ima da se i prabake u grobu okreću onom kojeg pak pogodi). Sve su svemu,Medvjedi doma bi trebali iskoristiti današnjeg protivinika i u regularnom vremenu riješiti ovo i doći do dosta važna 3 boda. Jest početak,ali Zapad je užasno jak,bit će gužva za ulaz u doigravanje i svaki bod doma je bitan.

 

Od Europa lige mi se danas sviđa nešto kotra engleza,Totiča i L'poola jer oboje rotiraju cijelu momčad,a Bordeaux(igra doma protiv Redsa) nema baš predugačku klupu s obzirom na ozljede pa i nema neku veliku rotaciju(igrat će ista momčad kao i protiv PSGa),te Quarabag (igra kod Totiča) nisu baš klubovi žnji kvalitete da ih se treba podcijeniti.S time da je to u slučaju Bordeauxa i prikazano na koef koji je podjednak,ali Totič je postavljen do izraziti favorit pa neki kontrahendi dosta dobro dođe.

 

Moj prvi pick danas je definitivni Medveščak(razmišaljm i hendi koji je 2,70),a dalje ćemo vidjeti.

 

 

Pa eto,molim pokoju riječ

Link to comment
Share on other sites

Prve utakmice grupne faze kupa Uefa. Mec izmedju ekipa Athletic Bilbao i Augsburg. Slicna je analiza kao i za utakmicu izmedju Seville i Burussie M. Athletic je usao malo losije u sezonu i cini mi se da se polako dizu u formi. Svakako u prilog ide i sto su domacinska momcad koja kod kuce igra puno bolje nego u gostima. Augsburg ima veoma lose rezultate u ligi i trenutno imaju 1 bod iz 4 utakmice al cinjenica da su u te 4 utakmice primili 5 golova me odvuklo od igranja hendikepa na Athletic. U zadnjoj utakmici su se dobro branili protiv Bayern-a al mislim da su imali vise srece nego pameti sto Bayern nije prije rijesio utakmicu.

 

Athletic Bilbao - Augsburg  1   1.65 (bet365)

Link to comment
Share on other sites

Fenerbahce-Molde FK 1 @ 1.40

Jučer smo vidjeli da se čuda događaju pa samim time teško je reći "zicer dana"...no sve osim pobjede Fenera bilo bi iznenađenje ravno onom jučer...Fenerbahce je ove sezone dosta uložio i svakako jurišaju na naslov u prvenstvu, osim toga nadali su se i Ligi Prvaka, no eto završili su stepenicu niže, gdje ih ja osobno vidim dosta daleko, domačinska atmosfera kod kuče gdje turci zaista znaju napraviti atmosferu...u prvenstvo su ušli odlično i nižu pobjede...sa druge strane je Molde kojeg smo gledali protiv dinama i koji nema ništa posebno strašnu ekipu...na domaćem terenu mislim da mogu do pokojeg boda, no ovako mislim da pobjeda pa i hendikep Fenera nebi smio doć u pitanje...

Link to comment
Share on other sites

19:00 Bordeaux - Liverpool
tip: over 3,5 kartona @ 1,65
kladionica: wwin
 

Sudac: Undiano
- prosjek od 4,8 kartona po utakmici, 24/45 posjednjih utakmica sa 4 ili više kartona tj. 14/19 na utakmicama EL i LP
- u odnosu na prekršaje, otprilike je svaki 6 prekršaj karton

Bordo nije najbolje ušao u sezonu te imaju samo 5 bodova iz prvih 5 utakmica, ali u zadnjem kolu su remizirali protvi PSG-a i to s igračem manje. Samopouzdanje im je sigurno poraslo a pošto oni nisu jedan od 'velikih' klubova kojima Europska liga služi za testiranje rezervi i juniora vjerujem da će dat sve od sebe da što dalje stignu u ovom natjecanju.

S druge strane imamo Liverpool koji je upravo takav klub, te danas za njih neće nastupiti niti jedan igrač iz početnih 11. Iz druge perspektive to je odlična stvar za okladu jer rezerve i juniori takvog kluba će sigurno dat sve od sebe da se pokušaju dokazati i nametnuti, jer su rijetke utakmice gdje ulaze u igru a pogotovo da startaju od prve minute.
Iako će Liverpool startati s 'takvom' postavom, ne vjerujem da ih Bordo može 'razbiti', jer rezerve i juniori Liverpoola sigurno imaju kvalitetu za postići koji pogodak a s druge strane nemaju uigranost s kojom bi sprijećili domaćina da i on zabije.

Očekujem otvorenu i vrlo borbenu utakmicu, jer s jedne strane imamo prosječnu ekipu koja se napunila samopouzdanjem te želi postić što bolji rezultat u EL a s druge rezerve i klince jednog velikog kluba koji su željni dokazivanja i ulaska u početnih 11!

Domaćin je ove sezone u prosjeku od 3 karotna po utakmici što je odlično.
Liverpool je klub koji u prosjeku dobiva 1-2 kartona ali ovo nije taj Liverpool i sva njegova statistika je bespotrebna..
Očekujem preko 30tak prekršaja i to bi trebalo biti i više nego dovoljno da Undiano pokaže 4 i više kartona.

Sretno!

Link to comment
Share on other sites

Fenerbahce-Molde FK 1 @ 1.40

Jučer smo vidjeli da se čuda događaju pa samim time teško je reći "zicer dana"...no sve osim pobjede Fenera bilo bi iznenađenje ravno onom jučer...Fenerbahce je ove sezone dosta uložio i svakako jurišaju na naslov u prvenstvu, osim toga nadali su se i Ligi Prvaka, no eto završili su stepenicu niže, gdje ih ja osobno vidim dosta daleko, domačinska atmosfera kod kuče gdje turci zaista znaju napraviti atmosferu...u prvenstvo su ušli odlično i nižu pobjede...sa druge strane je Molde kojeg smo gledali protiv dinama i koji nema ništa posebno strašnu ekipu...na domaćem terenu mislim da mogu do pokojeg boda, no ovako mislim da pobjeda pa i hendikep Fenera nebi smio doć u pitanje...

 

Koliko sam uspio pronaći,Feneru nedostaju oba standardna stopera,Kjaer ,Abdoulaye,Alves,a i njihova zamjena Ba također nije dostupan. Nema ni Markovića u napadu,u vezi su Diego i Souza su upitni.To je info koji sam za sada uspio pronaći.

 

Eto,možda pomogne.

Link to comment
Share on other sites

Fenerbahce-Molde FK 1 @ 1.40

Jučer smo vidjeli da se čuda događaju pa samim time teško je reći "zicer dana"...no sve osim pobjede Fenera bilo bi iznenađenje ravno onom jučer...Fenerbahce je ove sezone dosta uložio i svakako jurišaju na naslov u prvenstvu, osim toga nadali su se i Ligi Prvaka, no eto završili su stepenicu niže, gdje ih ja osobno vidim dosta daleko, domačinska atmosfera kod kuče gdje turci zaista znaju napraviti atmosferu...u prvenstvo su ušli odlično i nižu pobjede...sa druge strane je Molde kojeg smo gledali protiv dinama i koji nema ništa posebno strašnu ekipu...na domaćem terenu mislim da mogu do pokojeg boda, no ovako mislim da pobjeda pa i hendikep Fenera nebi smio doć u pitanje...

 

Sigurno neće igrati stoperi Abdoulaye i Kjaer, a vrlo upitan je i Alves, dok u veznom redu nema Souze i Diega, a u napadu kartoniranog Markovića. Topuz pak nema pravo nastupa.

Link to comment
Share on other sites

Toni Parker over 16.5 @ 1.83 Bet365

 

Napokon krće euro i za Francuze :D Danas u polufinalu igraju protiv dugogodišnjih rivala Španjolaca. Godinama su Španjolci gazili Francuze ali uloge su se malo promijenile. Nije Španjolska jaka kao šta je nekad bila a Francuzi su na čelu s Parkerom složili strašnu ekipu. Parker je naravno vođa reprezentacije i kad zagusti zna se kome ide lopta. Na ovom euro dosad nije briljirao ali danas očekujem Tonyevu pravu utakmicu pred domaćom publikom te mislim da bi trebapo s lakoćom preko ove margine 

Link to comment
Share on other sites

L.Kichenok/N.Kichenok-N.Broady/A.Hesse-1 1.61

 

N.Kicenok je sinoc posle ponoci igrala sa Tatishvili i izgubila za sat vremena.Bice odmorna za ovaj mec u 23:00.Hesse veceras u 18:30 protiv Hradecke.Za Broady i Hesse je ovo tek njihov drugi mec,i uopste i na betonu.sestre Kichenok igraju odavno,prvi mec na betonu im je od 2011.Imaju dosta vise iskustva od Hesse i Broady,i verujem da ce ovde slaviti.

Link to comment
Share on other sites

Zagreb - Kiel H+1,5  2  1.80

 

 

Više bih volio od ičega da se prognoza ne ostvari, ali mislim da su male šanse. Prošle sam godine svjedočio podvigu, ali mislim da se što šta promijenilo.
Kod Kiela prije svega pristup. Prošle su godine došli "lako ćemo", i vjerovali su da će se Zagreb predati kod predstavljanja ekipa. Lekcija je naučena, i ove će godine, mislim puno skromnije nastupiti. Druga velika promjena je na golu, gdje je Kiel doveo "nezgodnog" Landina, umjesto ona dva "nesretnika" koji nisu mogli sakupiti 10 obrana ni da im je gol hokejaških dimenzija. Treća bitna promjena je odlazak Palmarssona, zbog kojega je prošle godine Kiel miješao ekipu (Duvnjaka je gurao na ljevog beka, Jicha je igrao dobar dio utakmica na pivotu), a sada su ga pustili da svoje privatne utakmice igra u drugom klubu. Ekipu je Gislason dao u ruke Duvnjaku, i nema više "zle krvi" u svlačionici, i manje ili više otvorenih sukoba. Obrana sa Weinholdom, Toft Hansenom, Wienczekom i Duvnjakom izgleda "tvrdo", a sa podrškom Landina mislim da će izgledati sve bolje kako će se sezona zahuktavati. Doveli su Mamelunda na ljevog beka, koji je netipičan i predstavlja uvijek problem našim ekipama, i uz Duvnjaka i Canellasa nisu top, ali ni daleko od toga, a nije nevažno da kada su "vani" Mamelund, Duvnjak i Weinhold dižu strašno ritam jer ne trebaju mijenjati napad/obrana. Desna strana sa Vujinom i Weinholdom ni prošle sezone nije bila problematična, osim kada ih je Palmarsson "isključio" iz igre besmislenim raspucavanjima.
Kod Zagreba sezona više u rukama, iskustva se sakupilo, no odlazak Broza je hendikep, naročito u obrani. Došli su Vujić, Riječan koji je dvije sezone proveo u Nantesu, a nakon što su se ovi pojačali postao je višak, i preselio u Istres, u kojem je odigrao malo utakmica u prošloj sezoni. Drugo pojačanje je Mostarac Sabljić, dvometraš koji je došao iz Njemačke, i imao je sličnu priču kao Vujić, i nakon solidne sezone u Bergisheru, slaba sezona u Erlangenu. Da su pojačanja, tek trebaju dokazati. Za sada ih tretiram kao popune za deficitarna mjesta na srednjem vanjskom i na crti. Ostatak je isti, no danas neće biti Jose Valčića i već standardno Mandalinića.
Obranu će Zagreb odigrati na nivou, i teško je reći na koliko će golova ograničiti Kiel, no standardno Zagreb prima manje od 30-ak golova. Problem je naprijed jer svi znaju da "prepucati" obranu mogu Stepančić i Obranović. Ostali se oslanjaju na prolaze, i rijetko su uspješni u pokušajima iz vana. Bojim se da su Landin i obrana Kiela na koju ove godine stavljaju naglasak, u ovom trenutku velika prepreka. Da bi Zagreb bio u igri trebaju se poklopiti nadahnuti dan za Ivića, Stepančića i Obranovića, uz punu podršku Vujića i Pavlovića na srednjem. Dogodilo se prošle godine, ali mislim da nije svaki dan srijeda.
Za kraj, grupa je podijeljena na 4 top ekipe (PSG, Flensburg, Kiel i Veszprem), a u drugoj je grupi slična situacija (Barcelona, Kielce, Montpellier i Rhein Neckar), i da sada ne objašnjavam sustav koji su izmasakrirali ove godine sa A ligom prvaka i B ligom prvaka, i dvije grupe "drugorazrednih prvaka", no činjenica je da se cilja 1/4 finale, i nikako se ne preporuča 3-će ili 4-to mjesto u grupi jer vodi u 1/4 finalu na ekipe koje pucaju na sam vrh, i za izbjegavanje Barcelone ili Kielca (pa i Rhein Neckara) odlučne će biti utakmice sa Zagrebom, Wislom i Celjem (Besiktas svi računaju da će lako riješiti). Obzirom da je PSG, barem po imenima u ovom trenutku nedodirljiv, za Kiel je iznimno važno ne rasipati bodove.
 I da, analiza je prepisana, od sebe samog :-)

Link to comment
Share on other sites

Danas je dosta utakmica potencijalno da završe sa velikim brojem kartona, međutim neke kladionice su postavile bezobrazno velike granice (5,5) na dosta utakmica...

 

Evo što sam probrao...

 

Kod klađenja na kartone, kao što znate preferiram online klaidonice budući da računaju i crveni karton (kao dva kartona) te budući da su im granice često bolje i fleksibilnije...

 

 

Ajax - Celtic

 

Kao što možete i vidjeti SuperSport je npr. stavio granicu od čak 5,5 kartona.

 

PZJesnF.png

 

IMO malo promašeno ali dobro. Druge kladionice imaju 4,5 granicu, a 10Bet, koji daje i 200€ bonusa na prvu uplatu (50%) je kao granicu stavio samo 3,5 kartona (a računaju i crveni). Ovo mi se čini odlična granica i oklada budući da utakmicu sudi Luca Banti koji je poznat kao jedan od bržih sudaca na okidaču... Puno toga ovisit će naravno o ekipama, ali ovdje je jasno da se bookmakeri oko granica nemogu složiti i over 3,5 kod 10Beta mi se čini najbolji izbor.

 

jBuxPs7.png

 

 

Fiorentina - Basel

 

Sudi Michael Oliver o kojem sam puno pisao zadnjih tjedana pa se neću ponavljati. Supersport je kao granicu opet stavio 5,5 kartona...

 

RBuv9Zs.png

 

Bet365 pak daje 1,85 za over 4,0 kartona. Dakle u slučaju 4 kartona oklada je storno (vraćaju ulog) dok bi u slučaju 5+ kartona oklada bila i dobitna. Oliver će sigurno zauzeti stroži stav, a nadam se da će i igrači odigrati natjecateljsku utakmicu sa par oštrijih startova i malo nervoze...

 

Ur9J7rv.png

Link to comment
Share on other sites

Sigurno neće igrati stoperi Abdoulaye i Kjaer, a vrlo upitan je i Alves, dok u veznom redu nema Souze i Diega, a u napadu kartoniranog Markovića. Topuz pak nema pravo nastupa.

Bez većine njih guraju u prvenstvu gdje dijele prvo mjesto, kao i za ligu prvaka čekam izbacivanje sastava tek onda slijedi uplata, to svima preporučam pogotovo u ovoj Europskoj ligi...

Uz spomenuto...napomenuo bi da Molde se nalazi na 7 mjestu u Norveškoj ligi, te da ukoliko želi do europe mora potegnut u prvenstvu, na ruku norvezanima ide i statistika protiv turaka mislim da je omjer (7-5-6), no to je jedino, uza sve u skupini se nalaze još Ajax i Celtic, tako da smatram uza sve da će Fenerbahce svakako željeti ta 3 boda kako bi sa 3 boda krenuli u bitku sa Ajaxom i Celticom za prolaz skupine, bez obzira na izostanke stojim pri ovome betu, te se nadam da će zbog spomenutih izostanaka kvota porasti na Fenerbahce, te napominjem još jednom najbolje je pričekati sastave...

Link to comment
Share on other sites

Što mislite o ponudi golova igraca u SperSportu- PPD-Kiel:

 

Duvnjak +4.5  1,85

Stepančić +3,5 1,7

Vujin -4,5  1,7

 

Duvnjak se ove godine nametnuo kao najbolji igrac Kiela i najvise zabija.. zadnja 9/10 sut... vujin ove godien nije prosao 5 golova.. i tesko da ce danas, na utakmici kojoj bi tebalo biti malo golova...Stepancic udarna snaga zagreba, prosle godine protiv kiela proso tu granicu.. i ove godine ju prolazi...

Mislim netko od zagrebasa mora zabiti nesto, horvat je na visokoj margini 5,5 pa mi je njega tesko igrati...

 

Isto sto mislite o tipu Španjolska- 70,5

Zadnej njihove tekme su jako tvrde.. francuska iz tekme u tekmu pojačava obranu... atletski su jaki i oni su mozd ajedini koji mogu ako en zaustaviti onda barem smiriti malo Gasola...

 

 

Molim komentare, ako netko vremena ima, nek da isto prijedloge za ove utakmice...

 

LP

Link to comment
Share on other sites

Danas je dosta utakmica potencijalno da završe sa velikim brojem kartona, međutim neke kladionice su postavile bezobrazno velike granice (5,5) na dosta utakmica...

 

 

Fiorentina - Basel

 

Sudi Michael Oliver o kojem sam puno pisao zadnjih tjedana pa se neću ponavljati. Supersport je kao granicu opet stavio 5,5 kartona...

 

RBuv9Zs.png

 

Bet365 pak daje 1,85 za over 4,0 kartona. Dakle u slučaju 4 kartona oklada je storno (vraćaju ulog) dok bi u slučaju 5+ kartona oklada bila i dobitna. Oliver će sigurno zauzeti stroži stav, a nadam se da će i igrači odigrati natjecateljsku utakmicu sa par oštrijih startova i malo nervoze...

 

Ur9J7rv.png

 

Evo nakon još malo gledanja ponuda raznih kladionica, našao sam još bolju opciju za klađenje za ovu utakmicu. Slažem se za Bet at home, da nekad znaju imati nešto manje koeficijente za neke oklade, ali zato su npr. za oklade na F1 (broj ispadanja), dugoročne oklade, kartone i sl. super često...

Daju 50% bonusa za klađenje na prvu uplatu do 100€!

 

w4X4QtA.png

 

Dakle Bet at home kladionica daje 1,65 za over 3,5 kartona što je odlično. Još bolje nego oklada kod bet365 kladionice koju sam ranije spomenuo budući da je ovdje već sa 4 kartona oklada dobitna. Naravno, tko voli i misli uplatiti i više može si sam postaviti granicu za kartone i odabrati npr. over 2,5 kartona, što je odlična mogućnost koju rijetke kladionice i daju...

 

 

Ako ne znate sa čim bi vezali, evo odmah i pirjedloga, iako ovo će ići u nedjeljnu temu...

 

U nedjelju se vozi VN Singapura, noćna utrka... To je tradicionalno nezgodna staza, npr. koef. da će biti Safety Car je samo 1,10 što dovoljno govori (toliko bude za SC kada se vozi VN Monaca, gradska utrka...).

 

Pitanje je kakvo će biti vrijeme, mnoge ekipe imaju tehničkih problema, a ogranizatori muku muće sa smogom. Naime, vidljivost u Singapuru predvečer zbog silnog smoga zna biti katastrofalna, zadnjih dana su i neki požari u okolici i slike i vijesti nisu obećavajuće, međutim unatoč tome odlučeno je da će sve ići prema programu...

 

Za ovakve oklade Bet at home kladionica mi se jako sviđa, jer kod klađenja na to koliko će bolida tj. vozača završiti utrku većina kladionica stave fiksnu granicu, npr. 15,5 i može se igrati samo over ili under. 

Bet-at-home kod kojeg redovito igram ovakve oklade za F1, daje kao i za kartone klizne granice, a 1,45 za to da će utrku završiti man je od 16,5 vozača, odnosno da ih barem četvero neće završiti mi se čini odličnom opcijom i ovo ću svakako odigrati za malo veći ulog. 

Btw. ovo će biti malo detaljnije razrađeno i stavljeno u nedjeljnu temu kada se i vozi utrka...

 

WlMEtnr.png

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use