Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 18.09.2015.

canca

Recommended Posts

Brazil-Hrvatska 1 1.65 Unibet

Podloga: zemlja, outdoor
Brazil: Belluci, Souza, Melo, Soares
Hrvatska: Ćorić, Dodig, Škugor, Delić

Mislio sam se bi li sačekao ždrijeb pa pisao ali sam ipak odustao. Brazil dočekuje Hrvatsku kao favorit, ponajviše radi toga jer za Hrvatsku ne igra Čilić koji se ozljedio na US Openu. Belluci je glavna uzdanica Brazila i sigurno bi trebao dobiti jedan meč, a možda i onaj drugi protiv Ćorića. Ima finu sezonu iza sebe, zemlja mu je najbolja podloga i na njoj je osvojio turnir u Ženevi, igrao polufinala Quitoa i Gstaada,četvrtfinala Bastada i Istanbula, osminu finala Rima u kojoj je otkinuo set Noletu.  Souza je možda trenutno i najveća nepoznanica ovdje.  Sezonu je dobro otvorio, igrao je polufinale Sao Paula i četvrtfinale Rio de Janeira. Nakon toga je uslijedio Davis Cup meč protiv Argentine u kojemu je on iznenadio Berlocqa prvi dan a na kraju je morao igrati peti meč protiv Leonarda Mayera, nako duge borbe Mayer je slavio sa 7:6 7:6 5:7 5:7 15:13. Nakon toga slijedi veliki pad forme kod Souze, nije dobio meča 4 mjeseca, a nakon polufinala Prostejova opet je ušao u lošu formu.  Nešto mislim da bi napokon mogao proraditi jer ove sezone jedino što je odigrao bilo doma u Brazilu gdje igra svoj najbolji tenis. Što se parova tiče Melo i Soares su jedni od boljih igrača parova,  njih dvojica se jako dobro poznaju i imaju preko 130 zajedničkih mečeva.

Što se Hrvatske tiče Borna će biti prvi reket.  Borna dolazi u solidnoj formi, nakon ispadanja od Nadala na US Openu preselio je na challenger u Barranquillu koji je i osvojio, želio se priviknuti na zemljanu podlogu prije Davis Cup susreta. Dodig ne igra ništa posebno ove sezone, ispao je i iz 100 najboljih. Najbolji turnir bio mu je na početku sezone u Dohi kada je dogurao do četvrtfinala, kasnije je odigrao i četvrtfinale Istanbula, a u ostatku sezone treba izdvojiti samo dva challengera, polufinale Ilkleya na travi i osvajanje St. Remya prošli tjedan na hardu. Ne znam stvarno zašto i on nije otišao na neki zemljani challenger kao Borna da se pripremi malo. Ove sezone odigrao je samo 8 mečeva na zemlji i na omjeru je 3/5, a općenito proteklih sezona igra slabo na ovoj podlozi. Škugor je osvojio jedan zemljani challenger i jedan zemljani Futures ove sezone, od sredine lipnja je u lošoj formi. On je više došao kao partner Dodigu u parovima. Delić je upao kao zamjena Čiliću. Ima jako lošu sezonu, brzo ispada i iz top 500.

Rezime: Očekujem jednu pobjedu Bellucia sigurno a mislim da bi mogao dobiti i Ćorića i to će biti jako dobar meč, od Borne očekujem pobjedu protiv Souze, a parovi bi trebali pripasti Brazilu jer se ipak radi o puno boljoj kombinaciji, ako dođe do petog meča mislim da bi mogli gledati duel Souza-Dodig i kao što sam već spomenuo mislim da bi Souza mogao napokon proraditi, Dodig ni sam ne zna što je otišao na tvrdu podlogu umjesto na zemlju, ima malo mečeva ove sezone na zemlji i protiv napaljenog Souze ja mu ne bi dao previše šansi. 

Kolumbija-Japan 1 2.52 Unibet

Kolumbija: Giraldo, Gonzalez, Farah, Cabal
Japan: Nishikori, Daniel, Nishioka, Uchiyama

Santiago Giraldo prvi reket Kolumbije i trenutno 59. tenisač. Malo je opao na rankingu, bio je i u top30. Najbolji rezultati sezone dolaze mu naravno sa zemlje koja mu je najbolja podloga,  igrao je polufinala Sao Paula i Ženeve, četvrtfinala Houstona i Gstaada. Alejandro Gonzalez trenutno je 122. tenisač. Njegovi najbolji rezultati dolaze sa challengera, ali ja bi izdvojio dva meča u Davis Cupu kada je pobijedio braću Cuevas u dva meča i time odveo svoju reprezentaciju dalje. Cabal i Farah su tu radi parova, jako dobra kombinacija i imaju zajedno preko 240 mečeva.

Japan je došao sa svojim prvim reketom i trenutno 6. tenisačom Kei Nishikorijem. Kei dolazi nakon nenadanog ispadanja od Pairea u prvom kolu Us Opena gdje je branio finale. Općenito igra jako dobru sezonu i mislim da će ga teško netko ugroziti. Taro Danienalazi se na 124. mjestu. Nakupio je ove sezone 43 meča na zemlji i na omjeru je 33/10 ali to je većinom bilo sa challengera a kada su dolazili jači protivnici ispadao bi. Za ovaj susret pripremio se u Barranquilli gdje je ispao u četvrtfinalu od 304. tenisača Londeroa.  Yoshihito Nishioka treći je reket Japana i 145. tenisač na ATP listi. U solidnoj je formi, ali što se tiče zemlje ove godine ima samo 14 odigranih mečeva a zadnji je odigrao prije više od 3 mjeseca, a najbolji rezultat bio mu je polufinale challengera u Heilbronnu.  Yasutaka Uchiyama nalazi se na 222. mjestu. Hard mu je najbolja podloga, osvojio je dva zemljana futuresa u lipnju ali realno gledajući nije imao teškog protivnika osim eventualno Kuzmanova.

Rezime: Nishikori dobija oba meča, Giraldo dobija jedan, Cabal i Farah dobijaju parove i peti meč odlučuje, Gonzalez-Nishioka/Daniel. Gonzalez uvijek igra dobro u Kolumbiji, iznenadio me je u Davis Cupu posebno protiv Pabla Cuevasa. Nishioka igra slabo na zemlji ove sezone, a Daniel je nakupio mečeva a sve je to sa chellengera i obojica nemaju previše iskustva u mečevima na 3 dobijena seta.  Ono što je također bitno jeste i da se ovi mečevi igraju na 1400 m nadmorske visine i trebat će Japancima da se priviknu na takve uvjete a uz to igra se na zemlji koja im je najslabija podloga.

EDIT: Falla upao umjesto Gonzaleza

19:30 Team Tvis Holstebro - HC Odense tip 50,5 vise kvota 1.85 WWin 3/10

Ekipe Holstebra i Odensea odigrat ce jedini danas svoje utakmice u okviru treceg kola.Ekipa Holstebra je ocajno krenula sezonu u prve dvije utakmice su imale dvije teske utakmice i obje su izgubile,prvo od Viborga 20-28 a zatim od Midtjyllanda 26-22.One su prosle godine uzele 3 mjesto a i ove godine se nadmecu kao velike favoritkinje za sami vrh tabele.Ove sezone ulaze sa 'novim trenerom' jer dugogodišnji trener Agesen je otisao a naslijedio ga je dosadašnji pomocnik Krautmayer,takoder iz tima su otisle dvije velike zvijezde Kristine Kristiansen i AG Norgaard.Nece biti problem Krautmayeru oko tima sigurno jer dovoljno poznaje tim tu je vec dugo kao pomocnik.Odlaskom Kristine otvara se prostor da ce prvi kreator igre biti igracica Laerke Moller dok ce umjesto Norggardove na poziciji lijevog krila igrati vjerovatno novo pojacanje reprezentativka Norveške Camila Herrem.Sem nje tu su dovedene jos Jette Hansen koja je odlicna suterica(najbolji strijelac regularnog dijela prosle sezone) i Annete Jensen koja ce uglavnom dijeliti minute na poziciji srednje vanjske.Odlicno su odradile pripremni dio gdje su dobile Ringkobing (30-25), Odense (27-25), Kopenhagen (33-30), nižerazrednog Haslea u danskom kupu (50-22) kao i na jednom turniru u Svedskoj gdje su osvojile prvo mjesto (Vasteras 30-27), Kristianstad (41-26), H65 Hoor (33-30), Lugi (28-20).U prvom kolu su porazene radi veliki problema sa izgubljenim loptama i zbog razbranjene golmankinje Viborga.U drugom kolu jednostavno su pravile svakakve gluposti i to je kaznila jaka ekipa Midtyllanda.

Sa druge strane imamo ekipu Odensea koja je ova dva kola odigrla na onako solidan nacin jer imaju 1 pobjedu i 1 remi.Prosle sezone tek na sedmom mjestu i to je bilo veliko nezadovoljstvo u timu jer nisu isle u doigravanje.Na golu ce ove sezone imati odlicnu brazilku Masson koja je stigla iz Viborga,na vanjskim pozicijama ce sigurno prijetiti preko Jacobsen i Haugsted a organizatorica igre bi trebala biti novopridoslica Linnell.U pripremnom periodu Odense je pobijedio  SK Arhus (30-26) i TMS Ringsted (35-18), odigrao neriješeno s Kopenhagenom (24-24), izgubio od Team Holstebra (25-27).Takoder u kupu su dobile ekipu Ringkobing sa 36-24. Ali upravo je ta pobjeda jako skupo koštala Odense obzirom da su nakon te utakmice ostali bez tri igracice, obje srednje vanjske Offendal i Linnell, kao i bez odlicne defanzivne igracice Kamillu Kristiansen. Offendal je pokidala ligamenta koljena i za nju je sezone vec unaprijed završena, dok se za dvije druge igracice ocekuje da ce biti spremne za par sedmica.Nisu bas dominirale u prvom mecu kontra Sonderjyskea,tek su bolje zaigrale u drugom poluvremenu.U drugom mecu odigrale su 20-20 i tu su igrale bez te tri gore igracice,ne znam da li ce igrati danas kontra Holsebra ove dvije jer kako je napisano Offendal je out do kraja sezone definitivno.U tom mecu bilo je dosta zanimljivo jer je cas vodio Odense cas Ringkobing.

U ovakvim trenutcima mislim da je ekipi Holstebra potrebna pobjeda i vjerujem u pobjedu,ali kvota je jako mala pa sam se odlucio za over golova na mecu.Ekipa Holstebra je u prvim kolima ostajal na jako malo golova ali protiv dosta boljih ekipa,sada imaju priliku iskupiti se za ta dva poraza.Prosle sezone su imale drugi najefikasniji napad lige odma iza ekipe Esbjerga a sada je tu najbolji strijelac prosle sezone u regularnom dijelu vanjska igracica Hansen,takoder organziacija je pala u ruke Moller koja takoder voli brz tempo i stil igre.Hansen je u prva dva kola zabila 10 golova dok je Moller 8,Herrem 5...Sam trener je najavio brzu igru jer je to nesto sto Holsebro odgovara.Sa druge strane imamo ekipu Odensea,ekipa koja u prva dva kola postigla 28 i 20 golova.Ove sezone imaju sigurno ekipu za sami vrh,nekih top5 sigurno jer imaju odlicnu Mason na golu onda vanjske igracice Haugsted i Jacobsen i ostale.U pripremnim utakmicama se vidilo da su dosta dobre u napadu,tako da u ova dva kola odlicno se pokazala Haugsted kao i Jacobsen.U kupu su odigrale na 60 golova..Jako mlada ekipa Sonderjykea im je dala 24 gola a posto ocekujem pobjedu Holstebra ocekujem dosta vise golova istih.Ono sto ide u prilog ovoj okladi je svakako i medusobni dueli jer over 50,5 zadnjih 13 utakmica je islo cak njih 10 dok su ispod ove margine ostajali samo 3 puta(17:32 za Holstebro,21:27 za Holstebro i 23:22 za Odense),zadnjih 6 utakmica takoder kada je Holstebro bio domacin kontra Odensea je islo over ove granice,pa misljenja sam da ce i danas preci ovu granicu.Takoder sto treba napomenuti je pripremna utakmica uoci sezone kada je ekipa Holstebra slavila sa 25-27(Hansen 7 golova najbolji strijelac kod Holstebra,Jacobsen 8 kod Odensea).Ono sto sam zaboravio takoder napomenuti je to da ekipa Odensea je imala dosta problema i prethodni sezona sa ekipama koje imaju brzi stil igre odnosno brzu tranziciju sto vjerujem da ce Holstebro pokazati danas kao i prije protiv danasnjeg rivala...

Kolumbija-Japan 1 2.52 Unibet

Kolumbija: Giraldo, Gonzalez, Farah, Cabal

Japan: Nishikori, Daniel, Nishioka, Uchiyama

Santiago Giraldo prvi reket Kolumbije i trenutno 59. tenisač. Malo je opao na rankingu, bio je i u top30. Najbolji rezultati sezone dolaze mu naravno sa zemlje koja mu je najbolja podloga,  igrao je polufinala Sao Paula i Ženeve, četvrtfinala Houstona i Gstaada. Alejandro Gonzalez trenutno je 122. tenisač. Njegovi najbolji rezultati dolaze sa challengera, ali ja bi izdvojio dva meča u Davis Cupu kada je pobijedio braću Cuevas u dva meča i time odveo svoju reprezentaciju dalje. Cabal i Farah su tu radi parova, jako dobra kombinacija i imaju zajedno preko 240 mečeva.

Japan je došao sa svojim prvim reketom i trenutno 6. tenisačom Kei Nishikorijem. Kei dolazi nakon nenadanog ispadanja od Pairea u prvom kolu Us Opena gdje je branio finale. Općenito igra jako dobru sezonu i mislim da će ga teško netko ugroziti. Taro Danienalazi se na 124. mjestu. Nakupio je ove sezone 43 meča na zemlji i na omjeru je 33/10 ali to je većinom bilo sa challengera a kada su dolazili jači protivnici ispadao bi. Za ovaj susret pripremio se u Barranquilli gdje je ispao u četvrtfinalu od 304. tenisača Londeroa.  Yoshihito Nishioka treći je reket Japana i 145. tenisač na ATP listi. U solidnoj je formi, ali što se tiče zemlje ove godine ima samo 14 odigranih mečeva a zadnji je odigrao prije više od 3 mjeseca, a najbolji rezultat bio mu je polufinale challengera u Heilbronnu.  Yasutaka Uchiyama nalazi se na 222. mjestu. Hard mu je najbolja podloga, osvojio je dva zemljana futuresa u lipnju ali realno gledajući nije imao teškog protivnika osim eventualno Kuzmanova.

Rezime: Nishikori dobija oba meča, Giraldo dobija jedan, Cabal i Farah dobijaju parove i peti meč odlučuje, Gonzalez-Nishioka/Daniel. Gonzalez uvijek igra dobro u Kolumbiji, iznenadio me je u Davis Cupu posebno protiv Pabla Cuevasa. Nishioka igra slabo na zemlji ove sezone, a Daniel je nakupio mečeva a sve je to sa chellengera i obojica nemaju previše iskustva u mečevima na 3 dobijena seta.  Ono što je također bitno jeste i da se ovi mečevi igraju na 1400 m nadmorske visine i trebat će Japancima da se priviknu na takve uvjete a uz to igra se na zemlji koja im je najslabija podloga.

EDIT: Falla upao umjesto Gonzaleza

To sto je upao Falla je prednost ili minus.. a canca? jedino sto je iskusniji ali ne znam bas u kakvoj je formi Falla

Joao-Olavo Souza - Borna Čorić hend +7,5 2 1,50

Počinje Davis Cup...igramo sa Brazilom na zemlji, oslabljena je naša repka jer nema Čilića. Naš prvi reket je Borna..igra danas sa 104 igračem svijeta koji ima dosta losu sezonu 15-30 omjer...Borna je osvojio chall u Kolumbiji kao zagrijavanje za DC...mislim da ipak može Souza namučiti mladog Bornu, domaći teren, vise iskustva, podloga koja vise pase domaćinima, iskustvo premda je Borna možda kvalitetniji ali zna imati dosta oscilacija u igri uz jos pritisak glavnog igrača...vjerujem da može brazilac pokriti ovaj hend...

Srbija - Litva 1 1,40

Srbi su od početka ovog EP postavljeni za jednog od glavnih favorita za naslov...do sada su sve utakmice pobjedili bez većih problema, glavni igrači su Bjelica, Raduljica,  Teodosić, ako nekog neide imaju dosta siroku klupu i kvalitetne zamjene...do sada su pobjedili Italiju, Španjolsku, Njemačku, Češku...danas igraju sa Litvom, koja igra dosta promjenjivo...nakon produzetaka su prosli Talijane, prije toga malo muke sa Gruzijom...imali su dosta laganu grupu u kojoj su bili 2 sa 3-2 omjerom...mislim da danas 99% gube ovu utakmicu protiv odličnih srba koji igraju odlicnu kosarku te mislim da dolaze do pobjede i ulaska u finale gdje čeka Španjolska...

Po meni 2 dobra para za duplanje a tko hoće može dodati u tenisu jos one sitne kvote tipa pobjede Murray, Fedex, Rafa....

Sretnoooo

20:30 Getafe - Malaga
tip: više od 2,5 žuta kartona u 2. poluvremenu @ 1,7

kladionica: www.bet-52.com

Greška kladionice!

Sudac: Sánchez Martínez
- u 36/40 posljednjih utakmica je bilo 3 ili više kartona u 2. poluvremenu, u ove 4 u koje nije bilo je sveukupno na utakmici bilo 3-4 kartona, što se na ovoj utakmici ne očekuje

Getafe je u prve tri utakmice ove sezone ukupno zaradio 16 kartona, što je pozamašna brojka, te u sve tri utakmice je u drugom poluvremenu pao veći broj kartona.
Malaga je nešto bolja te ove sezone u prosjeku ima 3 kartona po utakmici.
Oba kluba se nalaze u donjem djelu tablice i to je odlično za okladu jer će dat sve od sebe da izađu iz negativne serije i da probaju ostvariti prvu pobjedu. Po rezultatima je Malaga blagi favorit ali gledao sam Getafe i nisu igrali toliko loše kako to izlgeda na tablici. Tako da očekujem izjednačenu utakmicu.

Očekuje se utakmica s puno kartona a u pravilu večina kartona dolazi u drugom poluvremenu tako da ova granica nema smisla i to je očita pogreška!

Iako je bet-52 novija kladionica, imaju dobru razradu te za sada ja nemam problema s limitima. Limit na ovu okladu je bio 300 eura.

Sretno!

20:30 Getafe - Malaga

tip: više od 2,5 žuta kartona u 2. poluvremenu @ 1,7

kladionica: www.bet-52.com

Greška kladionice!

Odlično uočeno, svaka čast! Apsolutno podržavam ovu okladu i koeficijent je fantastičan. Naime granica za kartone je 6,5 te je over oko 1,65... Dakle vrlo je vjerojatno da ćemo gledati 7+ kartona, teško da u tom slučaju barem tri žuta kartona neće biti podijeljena u drugom poluvremenu.

Evo npr. William Hill daje 1,85 za over 3,5 kartona u drugom poluvremenu.

N7YasqS.png

EDIT: npr. unibet je kao granicu stavio čak 7,5 kartona što je stvarno puno a granica za kartone u drugom poluvremenu bi trebala biti minimalno na 3,5 kartona, ako ne čak i 4,5...

a evo i granica po pitanju ukupnog broja kartona...

f87mbPp.png

Ako znamo da se očekuje oko 7 kartona i da barem 50% kartona a obično i više pada u drugom poluvremenu, onda je jasno da je ova granica od samo 2,5 kartona za drugo poluvrijeme promašena ;)

JAGODINA-CRVENA ZVEZDA

Jagodina pretposlednja nakon 8 kola,samo 1 pobeda,cak 4 poraza i tri neresena.U novoj sezoni su odigrali 4 utakmice kuci u domacem takmicenju i imaju 3 poraza i remi sa gol razlikom 1:6,a u poslednjih 10 utakmica na svom terenu imaju samo pobedu protiv OFK Beograda (5:3),i pobedu protiv Petrolula (2:0)

Capture1.PNG

Crvena Zvezda je u dosadasnjem toku takmicenja jedina bez poraza.Nakon 4 malo teza kola (2 pobede i 2 remija),Zvezda je usla u formu i zabelezila svih 5 pobeda,u poslednjem kolu su pobedili su Partizan sa 3:1,pruzili su sjajnu igru,borili se za svaku loptu,bili efikasni u napadu i odbrani.U poslednjih 10 utakmica u gostima imaju samo 2 poraza od Cukarickog prosle sezone (2:0),i od Kairata u kvalifikacijama za Ligu Evrope (2:1).

Capture2.PNG

U medjusobnim mecevima ova dva tima Zvezda dominira,odigrali su svega 15 medjusobnim mecevima Zvezda je 14 puta izlazila kao pobednik a samo je 1 Jagodina slavila,a 8 meceva ova dva tima igrano je na Jagodininom stadionu i svih 8 puta je zvezda slavila.

Capture.PNG

Moj tip za ovu utakmicu je 2 i 3+  @1.75 

Pogledajte i na mome blogu: http://paonalazio.blogspot.com/2015/09/jagodina-crvena-zvezda.html

D.KING-I.ENDARA

Svi mecevi I.Endara:

Capture4.PNG

I.Endara igra ocajno poslednje vreme,sto mozete viseti i na slici,nije igra vecih turnira,ima samo jedan trofej.

Svi mecevi D.Kinga:

Capture5.PNG

Ni King nema mnogo vise meceva u svojoj karijeri,ali ostvario  je mnogo bolje rezultate od Endare.Igrao je samo na jedan veci turnir,US Open ove godine.

Endara i King su jednom igrali i tada je King izasao kao pobednik sa samo izgubljenim 2 gema.King je 245 na ATP listi a Endara 409.King je u mnogo boljoj formi od Endare i verujem da ce danas slaviti.

Joao-Olavo Souza - Borna Čorić hend +7,5 2 1,50

Počinje Davis Cup...igramo sa Brazilom na zemlji, oslabljena je naša repka jer nema Čilića. Naš prvi reket je Borna..igra danas sa 104 igračem svijeta koji ima dosta losu sezonu 15-30 omjer...Borna je osvojio chall u Kolumbiji kao zagrijavanje za DC...mislim da ipak može Souza namučiti mladog Bornu, domaći teren, vise iskustva, podloga koja vise pase domaćinima, iskustvo premda je Borna možda kvalitetniji ali zna imati dosta oscilacija u igri uz jos pritisak glavnog igrača...vjerujem da može brazilac pokriti ovaj hend...

Srbija - Litva 1 1,40

Srbi su od početka ovog EP postavljeni za jednog od glavnih favorita za naslov...do sada su sve utakmice pobjedili bez većih problema, glavni igrači su Bjelica, Raduljica,  Teodosić, ako nekog neide imaju dosta siroku klupu i kvalitetne zamjene...do sada su pobjedili Italiju, Španjolsku, Njemačku, Češku...danas igraju sa Litvom, koja igra dosta promjenjivo...nakon produzetaka su prosli Talijane, prije toga malo muke sa Gruzijom...imali su dosta laganu grupu u kojoj su bili 2 sa 3-2 omjerom...mislim da danas 99% gube ovu utakmicu protiv odličnih srba koji igraju odlicnu kosarku te mislim da dolaze do pobjede i ulaska u finale gdje čeka Španjolska...

Po meni 2 dobra para za duplanje a tko hoće može dodati u tenisu jos one sitne kvote tipa pobjede Murray, Fedex, Rafa....

Sretnoooo

taj hendi ti znaci da ce coric dobiti sa 8 ili vise gemova razlike... 4JUQlo2.png

ovako daje psk ... to je 1 ne 2 :D haha

Srbija i Teodosic vise od 14.5 @2.50 (WIlliamHill

Jako mi se svidja ovaj tip zbog kvote, a i (realne) sanse da ovo dodje. Teo je pokazao da je glavna masina ove ekipe i da je bez njega tim ko auto bez motora. Glavni pokretac koji ne samo obara svoje rekorde sa asistencijama, nego zna i zabiti 20+ kad ima solidan % suta. E sada, o tom procentu suta malo. Mogu slobodno reci da Tea nije pratila neka velika sreca sto se suta tice. Proitv Ceske je bio na katastrofalih 27.3% suta iz igre, uz 0/6 za 3 poena i ipak uspeo zabiti 12 poena. Protiv Finske takodje 28.6%, dok je protiv Italije bio dosta bolji sa 66.7% i 4/7 za 3 poena uz ukupnih 26. Mislim da je vreme da danas Teo ponovo eksplodira i ide na 20 poena, verujem da su male sanse da ponovi jos jednu utakmicu sa % suta manjim od 35%. Uzece sigurno svoje suteve uz koje slobodno bacanje. Takodje, nece imati pretezak match-up posto su Litvanci dosta primali sa pozicije pleja, i to igraca koji su nizi kalibar od Tea.

Mislim da Srbija dobija ovo posto su sve dosad odradili jako ubedljivo, dok je Litvanija ovde zaslugom sebicnih pojedinaca u ekipi Italije koji nisu nimalo licili na tim u 1/4finalu. Ako i nekog iz prve petorke ne krene, roster je vise nego dobar i svaki igrac ima adekvatnu zamenu. 

Sretno!

NIJMEGEN-HEERENVEEN

Nijmegen se nalazi na 10.mestu u Eredeviziji poslije 5 kola sa gol razlikom 2:5.Nijmegen ce veceras docekati Heerenven sa samopouzdanjem,zapravo Nijmegen ima neveratan skor na svom terenu:

Capture.PNG

Naime u poslednje 22 utakmice kuci,Nijmegen je dobio 20 utakmica,1 odigrao nereseno,i to prijateljsku protiv Levantea,i jedan poraz,poraz od Ajaxa.

Heerenven se nalazi na poziciji odmah ispod Nijmegena,sa poenom manje i gol razlikom 7:7.Tih 6 poea je zaradio tako sto su u prvom kolu pobedili Graafschap sa 3:1, 3 neresena sa Utrehtom,PSV-om i Zwolle-om(sva tri 1-1), i u proslom kolu su izgubili od groningena 3:1.

Ovo su poslednjih 5 utakmica na Nijmegenovom stadionu:

Capture1.PNG

Holandjanske ekipe su ekipe koje su skroz ofanzivne,uvek idu na gol vise,i ovde ocekujem da oba tima daju gol

da se i ja ukljucim dok sam malo doso sebi nakon dinama evo ovako par stvari ukratko 
Srbija-Litva 1x 1.3 psk
ovdje nije potreba analiza  nisam puno gledo kvote nabrzinu sam prolistao psk-a..uglavom  ovaj x sam stavio cisto da se osiguram i inace na 1 je 1.4 pa nije neka razlika...plus sve to konacni ishod na srbe je takoder 1.3 pa mi nema logike to igrat kad je 1x ista kvota a prakticki ako ode u x proslo je dok konacni iishod opet moramo gubit zivce da dobije ako dode do toga,sad par rijeci o tekmi srbi unistavaju na ovom prvenstvu ja mislim da ce ovo osvojit  u finale na spanjolsku idu ,litva igra toplo hladno prakticki imaju samo 2 igraca koja zabijaju srbi ce to znat zatvoriti imaju puno siri roster dosta ste i vi pisali o njima pa necu puno pricat ..

Latvija-Ceska x2 1.45

tekma za 7, mjesno nije puno znacajno ali mislim da ce cesi htjeti zatvoriti ovo natjecanje sa pobjedom latvija nista posebno neigra nemaju nekih igraca koje bih istaknuo bas ,ceska ima dvojicu odlicnih vesely klasicno odlican i  razbili su hrvatsku ... sta jos nevjerujem mislim da ce ovo lagano rijesiti nekih 10 ak koseva predosti 

edit: da nisam iso na sigurnije sa x-om pao bi 100% a ovako ih poderu ljudi ko da u zivotu latvija nije vidila loptu ;D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use