Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 15.09.2015.

Ivan1998

Recommended Posts

20:45 Real Madrid - Shakhtar
tip: over 3,5 kartona @ 1,8
kladionica: wwin

Sudac: Bebek

- puno ste pisali već o ovoj utakmici tako da i nemam baš nešto za nadodat. Bebek lak na kartonima, od posljednjih 50tak utakmica njih manje od 15 je bilo sa 3 ili manje kartona.

Iako su Shakhtar napustili najbolji igrači te Real igra van serijski, ne vjerujem u potpuno razbijanje Reala kao u prošle dvije utakmice. Očekujem da se gosti brane i čekaju prilike iz kontre i polukontre koji će sigurno biti. Real ne radi puno prekršaja i ne dobiva puno kartona ali u ovoj situaciji mislim da će biti dovoljan jedan njihov karton da bi oklada bila dobitna. Što znaći da od gostiju očekujem 3 i više kartona :)
Srna je daleko od kvalitet kakvu je imao u 'mladosti', i morati će pokušat zaustaviti Ronalda koji ulazi u formu. Vjerujem da bi na toj strani moglo doći i do prepirke između njih dvoje jer znamo kakav su i jedan i drugi, tako da crveni karton ne bi bio iznenađenje. Da ne duljim, over opcija je jako izgledna!

20:45 PSV - Manchester United
tip: over 3,5 kartona @ 1,66
kladionica: bet365

Sudac: Rizzoli

- od posljednjih 50 tak utakmica samo njih 8 je bilo sa 3 i manje kartona

Iako ovo nisu najbolje ekipe što se tiče kartona, po ovoj granici s ovim sucem ovo se mora odigrati.
Očekujem izjednačenu utakmicu s puno borbe na sredini terena. Iako je Manchester favorit ne vjerujem da će ovdje slaviti. Ne zato jer je PSV močan klub već zato što ni oni nisu Bog zna što. Nema Rooneya i po meni im je to veliki minus u napadu. PSV je ekipa sastavljena od mladih igrača i vjerujem da neće ostat dužna na čvrstinu kojom će u duele ulaziti Manchesterovi igrači.

20:45 Galatasaray - Atletico Madrid
tip: over 4,5 kartona @ 1,8

Sudac: Marciniak
- od posljednjih 50tak utakmica u prosjeku 50%utakmica je bilo u over 4,5 te 50% u under 4,5 kartona

Iako sudac nije idealan, ovo je susret u kojem će frcati iskre sa svih strana. 
Atletico bi se po borbenosti i ludosti vrlo lagano uklopio u turski nogomet. Jednostavno očekujem takvu utakmicu i danas.
Iako je Atletico veliki favorit ne vjerujem u njihovu pobjedu, nego u izjednačenu i čvrstu utakmicu gdje kartona ne bi trebalo izostati.

20:45 Manchester City - Juventus
tip: over 4,5 kartona @ 1,95

Sudac: Skomina
- također ne idealan sudac te također ima 50%utakmica sa više od 4,5 kartona te 50% sa manje od 4,5 kartona po utakmici

Ali! Sumnjam da može suditi ovakvu utakmicu u Slovenskoj ligi. :)
Iako je City u fenomenalnoj formi a Juve u nikad gorem ulasku u sezonu ne vjerujem da ga domaćini mogu niti pobjediti a kamoli 'razbiti' jer bi tada agresivnost pala.
Znači imamo dvoboj dviju čvrstih ekipa koje će htjet pobjedu pod svaku cijenu. Dovoljan razlog za rizik i uzimnaje ove oklade!
Kandidati za žuti karton:
Juve: Chiellini, Bonnuci, Barzagli, Pogba, Pereyra, Mandžo
City: Kompany, Kolarov, Toure, De Bruyne, Sterling
(pola od njih će dobiti kartone :) )

Sretno!

Jonas daje gol 1.90 bet 365

Vecini vas koji pratite europske lige trebala bi biti poznata momcad Benfice a medu njima i brazilski napadac Jonas.Prije 2 sezone stigao je iz Valencije i prosle sezone apsolutno je uz Jacksona Martineza bio najubojitiji napadac lige,u 27 ligaskih utakmica postigao je 20 pogodaka.Zadnjih 6 domacih susreta svaki puta je bio strijelac.Takoder treba napomenuti da Jonas izvodi kaznene udarce sto nije nemoguce da se dogodi na danasnjoj utakmici zbog toga sto ocekujem odma visoki tempo Benfice kojoj su utakmcie protiv Astane najbitnije u skupini posto ce se jos za prolazak boriti sa Atl.Madridom i Galatom koje su puno opasnije i nezgodnije momcadi od Astane.Takoder malo logicki ako pogledam ako je Jonas u jednoj cvrstoj i borbenoj lizi poput portugalske imao 20 pogodaka u 27 utakmica ne vidim zasto danas nebi zabio barem jedan protiv jednog od najslabijih momcadi ovogodisnje lige prvaka koja ce sigurno biti pod opsadom jer Benfica je ozbiljna europska momcad,proslogodisnji prvak Portugala,takoder gostovanja u Portugalu su jedna od najtezih uopce u Europi i ne sumnjam da ce biti pun stadion koji ce tjerati igrace da jurcaju naprijed i stvarno vjerujem da bi protiv ovakve momcade Jonas trebao zabiti barem 2 komada

Svida mi se ova analiza :) popratit cu ;)

20:45 PSV-Manchester United  2 

Ovde mislim da ce dobiti United a razlog tome je liga iz koje dolaze. Premijer Liga je mnogo jaca od Holandske lige i u ovom mecu bi to moglo da dodje do izrazaja. Mancester je za vikend igrao derbi protiv liverpoola i pobedili su 3:1. Mancester ima problema sa napadacima ali ako su dali liverpulu 3 gola onda je za ocekivati da i psv primi minimum 1 gol. Psv je prosle godine bio prvi na tabeli a ove su malo slabije krenuli od ajaxa. Psv igra agresivan napadacki fudbal, oni daju mnogo golova ali ih i primaju. Mancester se posle pauze vratio u Ligu Sampiona i ove godine ih vidim u cetvrtfinalu jer su oni klub koji se uvek nekako provuce i za razliku od ostalih engleskih klubova igraju dobro u Ligi sampiona. Ovde ocekujem pobedu gosta uz gol na obe strane. 

20:45 Sevilla-M.Gladbah 1 

Sevilla je u prethodne 2 sezone osvojila Ligu evrope,a ove sezone ce ucestvovati u Ligi sampiona i imaju grupu koju bi mogli da prodju. Sa njima u grupi pored danasnjeg protivnika su Mancester Siti i Juventus. Sevilja igra lep fudbal igraju napadacki, postizu dosta golova ali mogu i da prime. Nisu lose poceli sezonu u kupu su protiv Barselone od 4:1 dosli do 4:4 da bi izgubili u produzetku. Iako su ih ovog leta napustili neki igraci Sevilla ima jak tim i ne moze se reci kako oni ne mogu da prodju u eliminacionu fazu pored Juventusa i Sitija. Gosti sa druge strane u jako losoj formi. Lose su poceli sezonu u bundesligi. Gledao sam njihov mec protiv HSV gde su izgubili kod kuce 0:3. Igra im je bila ocajna i skoro da nisu stvorili nijednu konkretnu sansu. Odbrana u tom mecu je bila katastrofalna i ako protiv seville ne podignu nivo odbrane mogi bi da prodju kao protiv Hamburgera. Ocekujem da oni u ovaj mec udju oprezno ali ipak Sevilla je jaca i trebalo bi da dodje do njihove pobede. 

Ja sam ovo igrao kao dubl, iako moze kao singl. Ulog MALI jer je ovo ipak medjunarodno takmicenje i postoji mogucnost namestanja utakmica u korist kladionica. Srecno  :D

A i treba dodati da je odigrano tek 6 kola,Roterham je igrao protiv Fulhama, QPRa,a ni H2H nije bajan. Ne kažem da neće,ali i ja bih pripazio,ima i boljih parova danas

oprosti al kako mislis boljih parova? ti nemos znat jel ce ti nesto proc ili ne... palite mi zivce sa ovime...covjek je napisao nesto sta misli i podjelio svama vi prakticki niste se ukljucili u raspravu sta zasto kako nego ste samo posrali njegov trud isprika na izrazu...a i tip nije los uopce kad pogledate da su prosjecno dali po 1 gol na tekmi dosad  a primili 2,3 prosjecno...nemorate ispratiti ali ne mozete samo doc i napisat ma ima boljih parova od ovoga.. -.- 

oprosti al kako mislis boljih parova? ti nemos znat jel ce ti nesto proc ili ne... palite mi zivce sa ovime...covjek je napisao nesto sta misli i podjelio svama vi prakticki niste se ukljucili u raspravu sta zasto kako nego ste samo posrali njegov trud isprika na izrazu...a i tip nije los uopce kad pogledate da su prosjecno dali po 1 gol na tekmi dosad  a primili 2,3 prosjecno...nemorate ispratiti ali ne mozete samo doc i napisat ma ima boljih parova od ovoga.. -.- 

Šta recimo pobjeda Seville recimo nije bolji tip? Koef isti. Napisao sam svoje mišljenje,H2H nije za tip,samo trenutna situacija na tabeli je,pa sam i napisao da od 4 poraza,2 su bila od nominovno puno jačih momčadi+zakon velikih brojeva se uvijek prosere. I opet,to je bilo moje mišljenje. Do sada nisam napisao šta ću ja igrati,ali je to ovdje očito sada,a neku analizu stavljat nakon 3 stranice rasprava nema smisla. Ali ima recimo ovo,danas  Benfica +Real+1x Citiya+ sutra Arsenal,Srbija košarica. Dodatak tome su  Francuzi danas da se može odigrati bonus tip. Eto,zadovoljan? I šta,opet da pišem zašto sve to? 2/3 parova je u tanane razrađeno.....Dodatak Srbija-->šta treba pričat,po meni dolaze do finala,a kako će tamo biti,vidjet ćemo. Arsenal....Pa ovo je više kontra Dinama nego na Arsenal.....

A i ne vidim šta smo to prosrali ako smo napisali nešto,pa nisam naveo da je lud,da ne zna šta radi i sl,samo sam stavio svoje razmišljanje,uz kratko obrazloženje,to je i poanta foruma.

A kolegi koji je odlučio igrat Championship,odigraj,uvijek odigraj ono šta smatraš da prolazi i to ne mijenjaj. A ako je već tip ovdje postavljen,vjerojatno je zato ovdje da se o njemu i ponešto napiše,zar ne.....

Pozz   :ph34r:

nema uopće veze ko je šta napisao, ionako smo svi tu da razmjenjujemo mišljenja itd.(možda krivi podforum al admini toleriraju pa ajde) i ako neko veli da ima boljih parova...ima, ja sam ovo stavio da vidim tuđa mišljenja, po H2H bi moglo svašta biti. Većina igra danas na Real al to ne mora znaćiti da i Real dobija npr al smo tu da zaradimo. Neki su više uspješni u tome neki manje :) Ne mogu odigrat cijelu ligu prvaka onak kak bi "trebalo " završit jer obično ima iznenađenja!

20:15 Wetzlar - Flensburg

Wetzlar under 24,5 1.75 WWin 4/10

Iz tabora Wetzlara najvaljuju strasnu borbu protiv Flensburga,Flensburga koji vazi za favorita Bundeslige,Flensburga koji ovu utakmicu mora pobjediti.Wetzlarovim vlasnicima je na pocetku bio zacrtan plan da je glavni cilj ove sezone opstanak u Bundesligi i vec su moze se reci dobro krenuli.Iz 5 utakmica imaju 2 pobjede,1 remi i 2 poraza.Wetzlar je ekipa koja se dosta oslanja na odbranu tu su vrlo jaki dok napadacki nisu bas na nekom vecem nivou.Dosta u napadu ove sezone ce izgleda ovisiti o Fathu,dok se ocekivalo da prvi desni bude Lipovina doslo je do zamjene i tu je sada nova pridoslica Ferraz.Bas taj Ferraz je u prvoj utakmici sezone 8 sekundi prije kraja zabio pobjednicki gol kontra Stuttgarta.Organizcija igre ce dosta ovisiti o Laudtu i Mirkulovskom,a recimo prosle sezone je to radio legendarni Balic..U posljednoj utakmici u subotu protiv Lemga su odigrali 23:23 iako su prvo poluvrijeme gubili 13:9.U tom mecu dosta igraca Wetzlara se zalilio na povrede pa tako protiv Flensburga bi mogli odmarati njihovi dosta bitniji igraci Joao Ferraz, Steffen Fäth i Filip Mirkulovski.Nista nije sigurno,trener je najavio da bi ih volio vidjeti na terenu,ali veliki su upitnici.Bez njih trojice Wetzlar je na velikom gubitku,Ferraz igra odlicnu sezonu cak je postao prvotimac iako je tek dosao,Fath vazi za jednu od prvih opcija u napadu dok Filip je dosta bitan u organizaciji igre.Flensburg ce sigurno ovdje doci do bodova jednostavno mora nakon poraza kod kuce u subotu kontra Melsungena 32:33.Nije na tom mecu pomoglo 8 golova Eggerta i Mogensena,Andersson je imao losiji dan jer 10 odbrana za njega nije nista.Iz Wetzlarovog tabora najvaljuju borbu jos ukoliko ne nastupe a i ako nastupe ova trojica(nisu sigurno na 100%) bit ce veoma tesko Wetzlaru koji tesko se nosi sa Flensburgom.Flensburg u ovih 5 utakmica je tek protiv Melsungena i Kiela primao vise od 24 gola tacnije Melsungen im je dao 33 dok je Kiel 25 a Balingen,Bergischer su po 22 i Hamburg 21.Siguran sam da ce Vranjes zatraziti i bolju odbranu jer 33 golova je sramota za tim koji zeli titulu ne samo bundeslige nego i lige prvaka ove sezone.

UH Wetzlar je iznenadio Flensburg i slavio 24:21.. Under ostade nekako,Flensburg je prelos.. ali hajde win je win! :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use