Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 15.09.2015.

Ivan1998

Recommended Posts

Spanoulis over 13.5 @1.90 (marathonbet)

Ovo jednostavno moram uzeti. Utakmica od velike vaznosti, a znamo kako Spanoulis igra takve susrete. Spanci ce morati popraviti odbranu ukoliko zele uraditi nesto, ono sto im je Poljska radila je bilo stvarno smesno. Tu je makar Gasol blistao sa svojim trojkama (6/7) te je izvukao stvar, ali danas Gasola ceka rat u reketu protiv Koufosa i Bourousissa i ne ocekujem da on "napuni" grke kao sto jeste poljake. Spanoulisov ucinak bi mogao po meni da umanji samo jedno ime iz tima Spanije a to je Rudy Fernandez, no Rudy je povredjen i dalje neizvestan za ovaj mec. Bilo da ga bude cuvao Llul ili S. Rodriguez bice to lak match-up za Spanoulissa. Ocekujem da uzme najvise suteva a sudeci po onom sto je spanska odbrana pokazala u dosadasnjem delu, i sa losim % suta bi mogao preci ovu marginu

Gasol under 20 @1.90 (marathonbet)  / Gasol 21,5 manje 1.75 Sportingbet

U prvom delu sam pisao o Gasolu i njegovim kvalitetima/manama. Ne znam kako ce izgledati njegov performance veceras ali mislim da ce Grci napadati najvise preko Gasola nebi li ga uvalili u probleme sa licnim. NEmci su isprobavali slicnu taktiku i secam se da je dobar broj poena iz reketa isao bas preko njega. Osim toga ocekuje nas nesto sporija igra sa dugim napadima i jakom odbranom. Gasol moze opet zabiti 18-19 poena sto je super ucinak, ali mislim da  nece preko 20. 

Fribourg - Servette over 5.5 goals @1.80 (bet365)

12029150_10153735595149236_414049570_n.j

EDIT: Probati tacan rezultat 4:4 na minimalan ulog, WilliamHill daje 26.00

Edited by JackieJack
dodana bolja oklada: Gasol 21,5 manje 1.75 Sportingbet

Da li clanovi iz bilo koje zemlje imaju pravo na ovaj vaucher? jer znam da su delili neke vaucere za bet at home skoro, ali nsu mogli da iskoriste clanovi iz Srbije

Koliko sam upoznat ova serija vouchera je internacionalna, dakle ukoliko je moguće otvoriti račun iz navedene zemelje u bet at home kladionici, a iz Srbije kao i iz drugih zemalja ex Yu je, onda je moguće i dopuniti račun sa voucherom, tako da mislim da nebi smjelo biti problema ;)

Real Madrid-Shakhtar over 3,5 kartona 1.80 Wwin

Danas nam počinje i dugoočekivana Liga prvaka. Real Madrid će danas dočekati ekipu Shakhtara. Realno gledajući pitanje pobjednika ne bi smjelo doći u pitanje, Shakhtar je solidna ekipa uvijek bila ali ne mogu oni protiv jačih. Real je u sezonu ušao loše, izgubili su bodove već na gostovanju kod Sporting Gijona gdje su odigrali 0:0 ali nakon toga slijede dvije sjajne utakmice, Betis 5:0 i Espanyol 6:0, a protiv Espanyola posebno raspoložen bio je Ronaldo sa čak 5 golova. Shakhtar se u ligi nalazi na 2. mjestu sa 16 bodova nakon 7 odigranih kola, a u Ligu prvaka su ušli kroz kvalifikacije u kojima su izbacili Fenerbahce i Rapid Beč. Kao što sam gore naveo, očekujem pobjedu Reala ali mi je ovdje zanimljivija oklada na over kartona. Utakmicu sudi po meni najbolji sudac za over kartona, gospon Ivan Bebek. Zadnjih 10 utakmica što je sudio: 7 žutih, 8 i crveni, 6, 5, 5, 6 i crveni, 7 i crveni, 5, 13 i crveni, 4 i 2 crvena. Lak je na kartonima a realno grube su obe ekipe, a očekujem dosta žutih posebno sa Shakhtarove strane jer će imati problema sa Realovim igračima. 3,5 mi je mala granica, jedino ako Real rano ne stvori veliko vodstvo pa da bude opuštenija utakmica, ali mislim da se ovo isplati svakako uzeti. 

Sevilla-Borussia M. over 4.5 kartona 1.83 bet365

Sevilla će danas na svom stadionu ugostiti Borussiu Monchengladbach. Sevilla je jako loše ušla u sezonu, nalaze se na 18. mjestu sa 2 boda iz 3 utakmice. Protiv Malage su odigrali 0:0, zatim na svom terenu gube od Atletico Madrida 0:3 i u posljednjem kolu su remizirali protiv Levantea 1:1. Borussia je još gora, nalaze se na posljednjem mjestu i još nisu osvojili bod, uz gol razliku 2:11. Izgubili su od Dortmunta 0:4, Mainza 1:2, Bremena 1:2 i Hamburga 0:3. Slično kao kod Reala, i ovdje mi je najizglednija opcija over kartona. Dvije grube ekipe, posebno Sevilla koja je jedna od grubljih ekipa. Ove dvije ekipe susrele su se u Europskoj ligi prošle sezone i tada se masovno igralo na over kartona, u prvoj utakmici smo vidjeli 6 žutih, a u drugoj smo vidjeli 9 žutih i crveni. Utakmicu sudi Pavel Kralovec. On je neki prosjek ali se u posljednje vrijeme razmahao, pa je tako u posljednje 4 utakmice podijelio: 5 žutih i crveni, 5, 7 i 9. Susreću se dvije ekipe u lošoj formi, utakmica je jako važan jer se nalaze u grupi smrti sa Cityem i Juventusom tako da je svaki bod važan i očekujem vatrenu utakmicu sa dosta oštrih starteva. 

Španjolska-Grčka (ki) 1 2.20 pinnacle

Najiščekivaniju utakmicu dosadašnjeg dijela Eurobasketa odigrat će Španjolska i Grčka. O Španjolskoj sam pisao dosta puta i prije početka turnira. Ove godine nisu jaki kao inače a glavni razlozi su izostanci Marc Gasola, Rubia i Ibake. I dalje je to fina ekipa koju predvodi Pau Gasol, treba izdvojiti Rudy Fernandeza, Pau Ribasa, Sergia Rodrigueza, Nikolu Mirotića itd.  U grupnoj fazi izgubili su od Srbije i Italije, a dobili Tursku, Island i Njemačku. U osmini finala igrali su protiv Poljske i slavili 80:66. Rudy je imao manjih problema sa ozljedom pa je odmarao prošlu utakmicu ali danas se očekuje njegov povratak.  Grčka je došla na ovaj turnir sa velikim ambicijama. Imaju finu ekipu, vođa je naravno Spanoulis a prate ga Printezis, Giannis, Bourousis, Koufos, Papanikolau itd.  Ne znaju za poraz na turniru, dobili su Makedoniju, Hrvatsku, Gruziju, Sloveniju i Nizozemsku u grupi, a u osmini su savladali Belgiju 75:54. Da odmah razjasnim, Grčka jeste favorit ali po meni blaži nego što to kladionice misle. Grci će pokušati zaustaviti Gasola koja je glavna prijetnja ali mislim da će imati dosta problema s tim. Ne volim Španjolsku jer su to hahari i uvijek se izvuku a to očekujem i danas. Mislim da nas čeka tvrda utakmica na manji broj poena i da će se bitka na terenu voditi do posljednje sekunde. Iz toga razloga mi se čini velika kvota na Španjolce i jednostavno moram probati. 

Pau Gasol -20,5+ manje

Prvi meč četvrtfinala između Grčke i Španjolske.Gasol je stvarno velik igrač,jedan od boljih europskih košarkaša uopće,ali danas ga jednostavno moram odigrati manje.Mišljenja sam da će Grci dosta stisnuti reket,uostalom to i rade cijelo prvenstvo,imaju jake centre u vidu Bourosisa i Koufosa koji također igra u NBA-u.Gasol se vec dosta umorio,izvadio je svoju ekipu protiv Poljaka,ali da ga trica nije toliko srala pitanje je dal bi španjolci uopće dobili onaj meč.Nisam previše pratio Španjolce na ovom prvenstvu,ono malo što sam gledao često se spustala lopta na Gasola pa onda neka on nesto uradi,nije tu bilo p n r,kao sto to radi u bullsima i realno je to najjace oruzje Gasola,otvoren sut sa poludistance.Vjerujem da mu danas grčki dvojac pod košem neće puštati previše prostora i nadam se da neće suci dosuditi dosta slobodnih na osnovu imena Pau Gasola jer slobodna su mu gotova pa savrsena.Uz umor Gasola jos vrijedi spomenuti tu neku sitnu ozljedu lista(nista strasno),ali i da ima vec 35god na leđima i da mu je ovo već 7 utakmica u 10dana.

PSV - Man Utd  tip1: cards over 3.5 @1.66 (bet365); tip2: cards over 4 @2.00 (bet365)

Veoma dobre kvote na kartone na mecu PSV - Manchester United. Ni PSV ni Manchester nisu igrali Ligu Sampiona prosle godine, zato se ovaj mec iscekuje sa puno nestrpljenja. PSV bi trebao da ima prepun stadio veceras gde ce domaci navijaci bodriti svoje nebi li dosli do eventualnog iznenadjenja. Man Utd sa druge strane ide po 3 poena, no nece moci biti u punom sastavu posto je Rooney i dalje povredjen. Osim Rooneya, veceras Van Gaal nece moci da racuna ni na Jonesa koji je van stroja vec neko vreme. Mislim da nas ocekuje jedan neizvestan duel, PSV u veoma dobroj formi a bogami i Man Utd koji je dobio Liverpool preko vikenda, siguran sam da vlada dobra atmosfera i u njihovim redovima.

Najvaznije za ovaj tip, sudija za ovaj mec je N. Rizzoli koji je poznat po "lakoj ruci" te zna podeliti puno kartona. Na mecevima Lige Sampiona samo je dva puta podelio manje od 4 kartona, ostala 7 meca je delio 4 i vise kartona. Mislim da ce veceras biti puno prekida i prljavih faulova koji su prepoznatljivi za tim Manchestera, a i PSV ce morati praviti takticke faulove iz brzih kontri gostiju.

Sretno!

Juce sam uspeo da uzmem pare na West Ham 1x a za danas sam spremio tiket za mali ulog: 

UTORAK
18:30 Spanija-Grcka 1
20:45 Manchester City-Juventus 1x
20:45 Psg-Malmo 1+I&1+II 
20:45 Real-Shaktar 1+I&1+II 
20:45 Sevilla-M. Gladbah 2+
SREDA 
20:45 Roma-Barcelona x2
20:45 Din. Zagreb-Arsenal 2
20:45 Din. Kiev-Porto x2 

Kvota bez bonusa je oko 11. Ja sam ovaj tiket igrao na manji ulog tj. uplatio sam ga za malo vise od 4E ali to ne znaci da nema sanse da prodje, ovo su uglavnom male kvote ali vredi pokusati !
Srecno :D

Najiščekivaniju utakmicu dosadašnjeg dijela Eurobasketa odigrat će Španjolska i Grčka. O Španjolskoj sam pisao dosta puta i prije početka turnira. Ove godine nisu jaki kao inače a glavni razlozi su izostanci Marc Gasola, Rubia i Ibake. I dalje je to fina ekipa koju predvodi Pau Gasol, treba izdvojiti Rudy Fernandeza, Pau Ribasa, Sergia Rodrigueza, Nikolu Mirotića itd. U grupnoj fazi izgubili su od Srbije i Italije, a dobili Tursku, Izrael i Grčku. U osmini finala igrali su protiv Poljske i slavili 80:66. Rudy je imao manjih problema sa ozljedom pa je odmarao prošlu utakmicu ali danas se očekuje njegov povratak. Grčka je došla na ovaj turnir sa velikim ambicijama. Imaju finu ekipu, vođa je naravno Spanoulis a prate ga Printezis, Giannis, Bourousis, Koufos, Papanikolau itd. Ne znaju za poraz na turniru, dobili su Makedoniju, Hrvatsku, Gruziju, Sloveniju i Nizozemsku u grupi, a u osmini su savladali Belgiju 75:54. Da odmah razjasnim, Grčka jeste favorit ali po meni blaži nego što to kladionice misle. Grci će pokušati zaustaviti Gasola koja je glavna prijetnja ali mislim da će imati dosta problema s tim. Ne volim Španjolsku jer su to hahari i uvijek se izvuku a to očekujem i danas. Mislim da nas čeka tvrda utakmica na manji broj poena i da će se bitka na terenu voditi do posljednje sekunde. Iz toga razloga mi se čini velika kvota na Španjolce i jednostavno moram probati.

Haha volim cancu i njegove analize.. Hahari pa skoro sam se izvrno sa stolice.. Uplatit cu ovaj par :)

18:30 Španjolska-Grcka
any other result @ 2,55 / bet365

Znači igramo da neće niti jedna momčad odnjet pobjedu sa 6 ili više razlike
Mislim da je dosta jasno zašto igram ovu okladu, po meni jako dobra kvota a dosta izgledan par. Prvi mec četvrtfinala i sigurno najzanimljiviji. Duel dvije vrhunske momčadi i teško je odlučiti se za pobjednika. S jedne strane imamo Spanulisa koji je odličan par za odigrat više od 13,5 ako ništa zabit će dosta bacanja kao i protiv nas . dok s druge strane imamo Gasola kojeg će grci pokušat zaustaviti na sve moguće načine. Malu prednost dajem grcima i nadam se da cemo uzivat u dobroj košarci sa neizvjesnim završetkom :)

Moj listic za danas izgleda ovako
Man.city
Sevilla
Spanulis over 13,5

Juce sam uspeo da uzmem pare na West Ham 1x a za danas sam spremio tiket za mali ulog: 

UTORAK

18:30 Spanija-Grcka 1

20:45 Manchester City-Juventus 1x

20:45 Psg-Malmo 1+I&1+II 

20:45 Real-Shaktar 1+I&1+II 

20:45 Sevilla-M. Gladbah 2+

SREDA 

20:45 Roma-Barcelona x2

20:45 Din. Zagreb-Arsenal 2

20:45 Din. Kiev-Porto x2 

Kvota bez bonusa je oko 11. Ja sam ovaj tiket igrao na manji ulog tj. uplatio sam ga za malo vise od 4E ali to ne znaci da nema sanse da prodje, ovo su uglavnom male kvote ali vredi pokusati !

Srecno :D

novi si pa ću ostaviti post, čisto da znaš inače ovo je trade za parove s analizama, a ima i dio predviđen za ovakve postove

Najiščekivaniju utakmicu dosadašnjeg dijela Eurobasketa odigrat će Španjolska i Grčka. O Španjolskoj sam pisao dosta puta i prije početka turnira. Ove godine nisu jaki kao inače a glavni razlozi su izostanci Marc Gasola, Rubia i Ibake. I dalje je to fina ekipa koju predvodi Pau Gasol, treba izdvojiti Rudy Fernandeza, Pau Ribasa, Sergia Rodrigueza, Nikolu Mirotića itd.  U grupnoj fazi izgubili su od Srbije i Italije, a dobili Tursku, Izrael i Grčku. U osmini finala igrali su protiv Poljske i slavili 80:66. Rudy je imao manjih problema sa ozljedom pa je odmarao prošlu utakmicu ali danas se očekuje njegov povratak.  Grčka je došla na ovaj turnir sa velikim ambicijama. Imaju finu ekipu, vođa je naravno Spanoulis a prate ga Printezis, Giannis, Bourousis, Koufos, Papanikolau itd.  Ne znaju za poraz na turniru, dobili su Makedoniju, Hrvatsku, Gruziju, Sloveniju i Nizozemsku u grupi, a u osmini su savladali Belgiju 75:54. Da odmah razjasnim, Grčka jeste favorit ali po meni blaži nego što to kladionice misle. Grci će pokušati zaustaviti Gasola koja je glavna prijetnja ali mislim da će imati dosta problema s tim. Ne volim Španjolsku jer su to hahari i uvijek se izvuku a to očekujem i danas. Mislim da nas čeka tvrda utakmica na manji broj poena i da će se bitka na terenu voditi do posljednje sekunde. Iz toga razloga mi se čini velika kvota na Španjolce i jednostavno moram probati. 

Samo mali ispravak za španjolce. Nisu dobili u grupi Izrael i Grčku već Island i Njemačku. Valjda se canci omaknu tipfeler :)

Pau Gasol total 3-pointers scored: under 1.5 @1.85 (WilliamHill)

Ovo je moj poslednji pick pre pocetka utakmice. Mislim da je ovo value, granica je inace uvek bila 0.5 ali zbog onih 6 trojki protiv Poljske Gasol je sada na 1.5. Mislim da veceras nece ici preko, mozda i ne sutne uopste za 3 poena. A i da uzme koji sut, malo je verovatno da ce pogoditi 2 puta. 

Jonas daje gol  1.90 bet 365

Vecini vas koji pratite europske lige trebala bi biti poznata momcad Benfice a medu njima i brazilski napadac Jonas.Prije 2 sezone stigao je iz Valencije i prosle sezone apsolutno je uz Jacksona Martineza bio najubojitiji napadac lige,u 27 ligaskih utakmica postigao je 20 pogodaka.Zadnjih 6 domacih susreta svaki puta je bio strijelac.Takoder treba napomenuti da Jonas izvodi kaznene udarce sto nije nemoguce da se dogodi na danasnjoj utakmici zbog toga sto ocekujem odma visoki tempo Benfice kojoj su utakmcie protiv Astane najbitnije u skupini posto ce se jos za prolazak boriti sa Atl.Madridom i Galatom koje su puno opasnije i nezgodnije momcadi od Astane.Takoder malo logicki ako pogledam ako je Jonas u jednoj cvrstoj i borbenoj lizi poput portugalske imao 20 pogodaka u 27 utakmica ne vidim zasto danas nebi zabio barem jedan protiv jednog od najslabijih momcadi ovogodisnje lige prvaka koja ce sigurno biti pod opsadom jer Benfica je ozbiljna europska momcad,proslogodisnji prvak Portugala,takoder gostovanja u Portugalu su jedna od najtezih uopce u Europi i ne sumnjam da ce biti pun stadion koji ce tjerati igrace da jurcaju naprijed i stvarno vjerujem da bi protiv ovakve momcade Jonas trebao zabiti barem 2 komada

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use