Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 15.09.2015.

Ivan1998

Recommended Posts

Sevilla-B.M'gladbach 1 (1.61) Bet365 
kvota je pala sa 1,8 pa cu ranije napisat dok nije jos palo.. dakle ovo igram iz jednog jedinog razloga  a to je igra borusije koja je katastrofalno zadnja u bundesligi sa 4 poraza.. neki dan ih je hamburg napuco 3 0 i to kod kuce primit 3 komada protiv objektivno losijeg hamburga...sevila standardno nelose igra,u 2 mjesecu u europskoj lizi su ih tukli oba puta i doma i u gostima ,doma 1 0 gosti 2 3  tako da ocekujem i sutra slicno mislim se cak f2 odigrat 

Napokon počinje Liga Prvaka :D :D :D

evo i današnje ponude, te koeficijenata iz Bet365 kladionice. Koeficijenti jesu nešto manji, međutim kada se uračuna da nema 5% manipulativnih troškova i 10% poreza na dobitak, često ispadne da su dobici veći nego u zemaljskim kladionicama...

1iw626u.png

Uz sve, bet365 kladionica je pripremila i promotivne akcije za sve korisnike, za Ligu Prvaka. Više o promocijama saznajte ovdje

a7lpNZR.png

Evo par bitnih informacija, pa slobodno podijelite svoja razmišljanja...

Manchester City - Juventus

Aguero je ozljeđen te neće nastupiti protiv Juventusa. Utakmicu će suditi Skomina te utakmica ima potencijala da završi sa dosta kartona, međutim o tome aksnije kada i sve kladionice izbace ponudu na kartone. Izostanak Aguera je svakako nedostatak za City ali i uz to smatram da su znatno kvalitetniji te u boljoj formi od Juvetusa koji je katastrofalno započeo sezonu, a niti ne igraju na nivou. 1,80 mi se čini odličan koeficijent, čak možda i valuebet ako se sve uzme u obzir. 

Ivan Bebek sudi susret Real Madrida i Shakhtara! Očekuje se lagana pobjeda Real Madrida, tako da nisam siguran dali bi dirao okladu na kartone, ali Bebek je rijetko kad razočarao. Očekujem da će Shakhtar igrati grublje i tako zaustavljati zvijezde Real Madrida. Možda bi još bolja oklada bila da će Shakhtar dobiti više od 1,5 ili 2,5 kartona, što bi mogao Unibet i 888sport dodati u ponudu nešto kasnije ;)

0xUwkOQ.png

Slazem se u vezi Seville i osobno cu uloziti veliki ulog na Sevillu. Bez obzira sto Sevilla ima samo 2 boda iz 3 utakmice imaju dosta iskusnih igraca i mislim da bi trebali uvjerljivo dobiti Borussiu M. cak i s hendikepom. Borussia M. je zadnja na tablici u Bundesligi te je u 4 utakmice primila cak 11 golova. S obzirom da nijemci nisu nesu nesto obrambeno orijentirani ocekujem otvorenu utakmicu u kojoj bi Sevilla trebala pobijediti.

Sevilla 1.61 Bet365

20:15 Wetzlar - Flensburg

Wetzlar under 24,5 1.75 WWin 4/10

Iz tabora Wetzlara najvaljuju strasnu borbu protiv Flensburga,Flensburga koji vazi za favorita Bundeslige,Flensburga koji ovu utakmicu mora pobjediti.Wetzlarovim vlasnicima je na pocetku bio zacrtan plan da je glavni cilj ove sezone opstanak u Bundesligi i vec su moze se reci dobro krenuli.Iz 5 utakmica imaju 2 pobjede,1 remi i 2 poraza.Wetzlar je ekipa koja se dosta oslanja na odbranu tu su vrlo jaki dok napadacki nisu bas na nekom vecem nivou.Dosta u napadu ove sezone ce izgleda ovisiti o Fathu,dok se ocekivalo da prvi desni bude Lipovina doslo je do zamjene i tu je sada nova pridoslica Ferraz.Bas taj Ferraz je u prvoj utakmici sezone 8 sekundi prije kraja zabio pobjednicki gol kontra Stuttgarta.Organizcija igre ce dosta ovisiti o Laudtu i Mirkulovskom,a recimo prosle sezone je to radio legendarni Balic..U posljednoj utakmici u subotu protiv Lemga su odigrali 23:23 iako su prvo poluvrijeme gubili 13:9.U tom mecu dosta igraca Wetzlara se zalilio na povrede pa tako protiv Flensburga bi mogli odmarati njihovi dosta bitniji igraci Joao Ferraz, Steffen Fäth i Filip Mirkulovski.Nista nije sigurno,trener je najavio da bi ih volio vidjeti na terenu,ali veliki su upitnici.Bez njih trojice Wetzlar je na velikom gubitku,Ferraz igra odlicnu sezonu cak je postao prvotimac iako je tek dosao,Fath vazi za jednu od prvih opcija u napadu dok Filip je dosta bitan u organizaciji igre.Flensburg ce sigurno ovdje doci do bodova jednostavno mora nakon poraza kod kuce u subotu kontra Melsungena 32:33.Nije na tom mecu pomoglo 8 golova Eggerta i Mogensena,Andersson je imao losiji dan jer 10 odbrana za njega nije nista.Iz Wetzlarovog tabora najvaljuju borbu jos ukoliko ne nastupe a i ako nastupe ova trojica(nisu sigurno na 100%) bit ce veoma tesko Wetzlaru koji tesko se nosi sa Flensburgom.Flensburg u ovih 5 utakmica je tek protiv Melsungena i Kiela primao vise od 24 gola tacnije Melsungen im je dao 33 dok je Kiel 25 a Balingen,Bergischer su po 22 i Hamburg 21.Siguran sam da ce Vranjes zatraziti i bolju odbranu jer 33 golova je sramota za tim koji zeli titulu ne samo bundeslige nego i lige prvaka ove sezone.

Man City-Juventus under 2.5 @ 1.82 marathonbet

City je sjajno ušao u novu sezonu. U prvih 5 kola Premier lige upisali su isto toliko pobjeda uz impresivnu gol razliku +11 bez primljenog gola.  U ljetnom prijelaznom roku kupili su 2 strašna mlada krilna igrača Sterlinga i De Bruynea dok su im otišla 3 napadača Negredo,Jovetić i Džeko. U prošlom kolu ozlijedio im se prvi napadač Kun Aguero i sad su ostali samo na Bonnyu od pravih napadača.

S druge strane lanjski finalist Juventus je ušao katastrofalno u ovu sezonu Serie A. U prva tri kola skupili su samo 1 bod. Oni su doživjeli tri vrlo važna izostanka u odnosu na lanjsku momčad. Otišao im je mozak ekipe Pirlo,zatim neumorni trkač Vidal i tenk u napadu Tevez. Istina i pojačali su se oni .Došli su im Dybala,Mandžukić, Hernandes al nisu oni još na toj razini ko lanjski igrači a pitanje dali će ikad i biti. Obrana je ostala ista ko i lani i mislim da će im u današnjoj utakmici glavni cilj biti probati se obraniti u Manchesteru.

S obirom da svi znamo kako Talijani znaju odigrat bunker,rekli bismo da su svjetski prvaci u tome :D , Cityeva obrana još nije primila gol a fali im prvi napadač Aguero under 2.5 golova mi se čini ko dosta dobra oklada 

JJk70Wt.png

ZDCNWAW.png

U Istanbulu je uvijek vatrena atmosfera. Prvo je kolo i doma Galatasaray sigurno ide jako i agresivno. Atletico pod Simeoneom uvijek dobija dosta kartona tako da mi se čini ovo sasvim pristojna margina kartona za uzet over. Lani u prvom kolu je Atletico gostovao kod Olympiakosa.Izgubili su 3-2 i zaradili 4 kartona(oly 2). Galatasaray je igrao doma protiv Anderlecta 1-1 i dobili su 2 kartona (gosti 4). Dakle obje ekipe su igralne na 6 kartona tako nekako mislim da će bi it danas

Manchester City-Juventus

Juventus ne daje gol 2.20 Supersport

Lijep pozdrav svima. Mislim da ce ova utakmica izmedu Cityja i Juvea danas biti najtipovaniji dogadaj makar u ponudi ima jos pregrst parova. Zasto Juve ne daje gol? Budimo realni, Juve igra katastrofalnu sezonu... U domacoj ligi se muce protiv klubova koje bi trebali gaziti po 2-3 razlike, dok im oni kod kuce jedva i gol zabiju. Ovaj Mandzukic bi ocean s broda promasio koliko je van forme... Juve vise nema onu igru kao lani. Nema tu vise Pirla mozga igre, nema tu Vidala koji je probijao bokove, te nema Teveza u napadu koji je jedan vrhunski napadac u Europi. S druge strane tu je City... Ljudi su u sezonu usli fenomenalno, gol razlika +11 i uvjerljivo drze prvo mjesto. Znamo da oni vec duze godina planiraju napraviti ozbiljan posao u Ligi prvaka i mislim da im je ova sezona vrijeme za to. Svi znamo kako Englezi igraju grub i cvrst nogomet u obrani, a s tim da je Mandzukic jedina napadcka opcija Juventusa sumnjam da ce on ista napraviti u napadu. Istina, uvijek se moze desiti penal ili neka kontra, ali ako City bude na razini kao i Premier ligi ovdje mi je ovo i vise nego solidan par.

Sretno svima :)

ENGLESKA: Championship - 7. kolo
Brighton - Rotherham 1 @1.7

Susret prvog i zadnjeg na tablici, iako međusobni omjer baš ne ide u prilog, mislim da Brighton ovo dobija, ja ću odigrat PiK 1 (poluvrijeme ili kraj)

6PUmRpC.jpg

i opcija da Brighton daje više od 1 gola po 1.7 mi izgleda čak još bolje pošto rotherhamu obrana ne radi baš najbolje

Real - Shakhtar - tip F2 / 1,50

Ovdje mogu samo reči da če kvaliteta ekipe presuditi, Benizet je pri dolasku u Real rekao da če poraditi na obrani Reala ali da če ostati onaj isti napadački nogomet. Isto tako Shakhtar je uvijek neugodan protivnik, ali mislim da nemaju šanse protiv očigledno puno jačeg i kvalitetnijeg Reala.

Man City - Juventus tip 1 / 1.85

Juve je jako loše krenuo u sezonu, ali ... Nemojmoj zaboraviti da je Juve prosle sezone bio u Finalu tada je juve igrao kvalitetan europski nogomet, a ne samo talijanski stil koji se nije bas proslavio u europskim natjecanjima. City je jedan od favorita ove godine za osvajanje LP imaju jaku dobru momcad ali im danas nedostaje Aguero, ali i Juve ce dns igrati bez dva igrača a to su Khedira i Marchisio. Mislim da ce biti čvrsta i teška utakmica ali City kao domačin i malo bolja ekipa dolazi do pobjede.

Sevilla - B.M'gladbach tip 1 / 1,60

Dosta Vas je več pisalo o ovome, pa se neželim ponavljati.

PSV - ManUtd tip 2 / 2,40

Svi znamo da PSV jako dobro igra doma, bilo je vremena kad su se velika Barca i Ajax mučili kod njih u gostima. Svi znamo da je United ovdje dosao po pobjed jer je prva pobjeda uvijek važna, diže samopouzdanje igračima, a i lakše se diše. Van Gaal je izjavio da je zadovoljan i sam X ali ja mislim da če igrači Uniteda ovo shvatiti ozbiljno i lako proči pored PSV-a.

Galatasaray - Atl. Madrid tip 2 / 1.80

Galatasaray je loše krenuo u sezonu, tek na 8. mj u turskoj, dok Atletiko igra očekivano dobro, svi znamo kakve su atmosfere u Turskoj a pogotovo kad igraju Galatasaray ili Fener. Biti če ovdje borba titana, ali kvaliteta Atletika bi ovo mogla poresuditi u svoju korist.

Španjolska - Grčka tip 1x / 1,90

Odmah da razjasnim, u ovakvim utakmicama je uvijek dobro pokriti tip 1 ili 2 sa x, kvota malo padne, ali u ovakvim dvobojima ce se igrat do zadnje sekunde, pa je lako moguce da če utakmica otiči u produžetke.

U četvrtfinalu Eurobasketa večeras nas čeka sjajan susret između Španjolske i Grčke. Utakmicu je najavio fenomenalni Pau Gasol koji je u osmini finala u pobjedi protiv Poljske (80:66) postigao 30 poena pritom pogodivši čak šest od sedam trica: "Grčka igra vrlo dobro, a radi se o ekipi koja je odlično izbalansirana. Imaju jako talentirane igrače i siguran sam da će to biti vrlo teška utakmica za obje momčadi. Moramo izaći spremni i ići po pobjedu jer Grčka ima sjajne igrače na svim pozicijama".

ŠPANJOLSKA(147,5)-GRČKA manje @ 1.85

Nemam puno vremena moram na posao pa evo ukratko, istina je da Španjolci imaju dosta visoku granicu zabijenog i primljenog, grci su dosta čvršća ekipa, no prvo ovo je četvrtfinale, dakle nema kalkuliranja, ako izgubiš ispadaš, biti će dosta borbe pod koševima, dakle sa vanjskih pozicija će se morat više sutirat, s obzirom da je to četvrtfinale sigurno će biti i bolje pokriveni i ometani šutevi zbog veće koncentracije i motiva pobjede, tako da sve me vuče na under koševa i jednu tvrdu tekmu u kojoj će tekma završiti sa otprilike 70-65 :D

ENGLESKA: Championship - 7. kolo

Brighton - Rotherham 1 @1.7

Susret prvog i zadnjeg na tablici, iako međusobni omjer baš ne ide u prilog, mislim da Brighton ovo dobija, ja ću odigrat PiK 1 (poluvrijeme ili kraj)

6PUmRpC.jpg

i opcija da Brighton daje više od 1 gola po 1.7 mi izgleda čak još bolje pošto rotherhamu obrana ne radi baš najbolje

Milion puta mi se desilo da vidim kako igraju prvi protiv poslednjih i da ne dodje pobeda favorita, znaci milion puta :D Ja ovo nebi dirao, radije bi igrao GG ili pik x.

Milion puta mi se desilo da vidim kako igraju prvi protiv poslednjih i da ne dodje pobeda favorita, znaci milion puta :D Ja ovo nebi dirao, radije bi igrao GG ili pik x.

A i treba dodati da je odigrano tek 6 kola,Roterham je igrao protiv Fulhama, QPRa,a ni H2H nije bajan. Ne kažem da neće,ali i ja bih pripazio,ima i boljih parova danas

Pozdrav drustvo.. nov sam ovde. Slazem se sa vama da su Siti i Sevilja dosta bolji na startu sezone od svojih protivnika i u boljoj formi. 
Pre svega mislim na Siti, koji igra odlicno..savaladali su Celzi dosta lako..koji doduse nije u nekoj formi..ali opet 3-0 je odlican rezultat. I Everton 2-0 u gostima, ana njihovom terenu je jako tesko uvek. Da igra Aguero uzeo bih pobedu bez razmisljanja a ovako mislim da je nabolja opcija kombinacija

1X&0-3  @1,60  Ne znam da li imate ovu opciju, ja igram u mozzartu. Cisto sumnjam da cemo videti vise od 3 gola na utakmici.

I spojio bih sa Seviljom  1X&2+  1,40. 

ukupna kvota  2,24. kako vam se cine ove opcije? 

SVIJETKLADJENJA VAS NAGRAĐUJE!

Pozivam sve članove SvijetKladjenja foruma da svakodnevno sudjeluju u nagradnoj igri koju smo Vam pripremili u suradnji sa bet at home kladionici! Nagradna igra je, kao i sve, potpuno besplatna, a svaki dan točnu prognozu nagradit ćemo sa bet at home voucherom u iznosu od 5€.

http://www.svijetkladjenja.com/forum/topic/3267-manchester-city-juventus/

GM48IBA.png

dDdt6O9.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use