Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 14.09.

canca

Recommended Posts

Krawietz-Mina 1 1.55
Naso-Dmitriev 1 1.35

Marathon

Jedan jutarnji da se uz kavu prati. oba para su sa challengera u Kentri. Mina općenito igra očajnu sezonu a uz to nije igrao skoro mjesec dana radi ozljede, Krawietz prošao kvale lagano, u solidnoj je formi.Naso ove godine odigrao čak 80 mečeva na zemlji, Dmitriev futures tenisač, čim je izvan te razine gubi lagano.

Bangoura S.-Sarmiento R    1   1,65  SS

H2H: 

2009 Pan American Closed ITF Championships USA Hard SF BANGOURA 4-6 7-5 2-6 2009 Easter Bowl - US Closed Championships USA Hard 16 SARMIENTO 7-5 6-3 2015 USA F16B Futures USA Hard 16 BANGOURA 4-6 3-6

Seku 442. je trnutno u malo boljoj formi, prosli tjedan cetvrt finale na F9 u Canadi.. poraz od Buchnana, Sarmiento 765. azdnji nastup na F7 u Canadi..i glatki poraz od Mica Santiaga... slaba ponuda danas, a opcenito na ovaj par je dobra kvota s obzirom na trenutnu formu igraca...

Sam Bradford over 274,5 yardi   1,90  (888sport) - još nema u ponudi kod bet365

Bradford je novi QB Eagelsa koji je svojevremeno bio prvi pick drafta koji nešto zbog ozljeda a nešto zbog loše ekipe nikad nije opravdao taj pick.

Ovo ljeto je tredan u Eagelse koji su hit u NFL zbog svoje brze igre i svog nekonvencionalnog trenera Kellya.

U predsezoni je odigrao samo jednu tekmu u kojoj je postigao 3 TD dodavanja i 156 yardi za jednu četvrtinu (možda je malo igrao i u drugoj al neda mi se tražiti).

U svakom slučaju mislim da će mu jako dobro odgovarati Kellyev sistem a ima solidne WR i odličnog RB pa mislim da bi trebao imat preko 275 yardi.

Dan počeo fino, idemo probati nastaviti u istom tonu.

Mertl-Otte 1 1.57
Romboli-Smirnov 2 1.44
Zaytsev-Mertens 2 1.33

William Hill

Zaytsev je još za vikend bio na zemljanom ITF-u gdje je imao finale parova, a općenito slabo igra na hardu ove sezone. Mertens dobar ove sezone, a na hardu ima 17/9. Otte igra prvi challenger meč u karijeri, nakupio je dosta pobjeda ali to je sve sa Futuresa, igrali prošle godine i Mertl ga ostavio na 3 gema. Romboli u jako lošem nizu, igra očajno u posljednje vrijeme, a Smirnov jako dobro odradio kvale.

Juce nazalost pao dubl i to na neverovatan nacin, srbija je imala u poslednjoj cetvrtini 19 poena prednosti da bi se opustili i dozvolili Finskoj da ih stignu na -13, imali su napad za prolaz tipa ali nisu ni pokusali na moje veliko razocarenje, federer-djokovic manje je proslo kao sto sam i ocekivao.

Danas moram da se "izvadim" a ponuda KATASTROFALNA. Naime, dugi niz godina se bavim kladionicom i ne secam se kad sam video ovako losu ponudu za ponedeljak. Ali izdvojio sam jedan mec i na njega idem sa MAX ulogom.

West Ham-Newcastle  1x ja sam igrao po kvoti 1,31 i otprilike je ta kvota za sve kladionice. 

West Hem je trenutno na poziciji 10 sa 6 bodova i gol razlikom 9:6. Eventualnom pobedom ovde uspeli bi da se popnu na 5. poziciju. Na startu su pobedili Arsenal u gostima rezultatom 2:0, zatim su izgubili kuci od Lestera 1:2 i Bornmauta 3:4 da bi u prethodnom kolu "razbili" Liverpool sa 0:3. Do sada nemaju pobedu kod kuce ali na svakoj od dosadasnje 4 utakmice su dali minimum 1 gol. West Hem ima mnogo izostanaka ali mislim da je vreme da kuci uzmu makar 1 bod. Igraju lep fudbal i usudjujem se da kazem da mogu da dobiju svaku ekipu u Premijer igi. 

Newcastle trenutno na poziciji 18 sa osvojena 2 boda i gol razlikom 2:5. Nereseno su igrali sa Sautemptonom i Mancesterom a izgubili su od Svonsija u gostima 0:2 i od Arsenala kod kuce 0:1. Igraju tvrdo ali imaju problem sa postizanjem golova. Poslednje 3 utakmice Newcastle nije dao gol. Za Newcastle nekoliko izostanaka danas medju kojima je i Mitrovic ali nema nekih znacajnih izostanaka. 

Moj tip pobeda West Hema ili nereseno, i ja idem na visok ulog tj. na sve ili nista.
" il' pukovnik il' pokojnik"

Juce nazalost pao dubl i to na neverovatan nacin, srbija je imala u poslednjoj cetvrtini 19 poena prednosti da bi se opustili i dozvolili Finskoj da ih stignu na -13, imali su napad za prolaz tipa ali nisu ni pokusali na moje veliko razocarenje, federer-djokovic manje je proslo kao sto sam i ocekivao.

Danas moram da se "izvadim" a ponuda KATASTROFALNA. Naime, dugi niz godina se bavim kladionicom i ne secam se kad sam video ovako losu ponudu za ponedeljak. Ali izdvojio sam jedan mec i na njega idem sa MAX ulogom.

West Ham-Newcastle  1x ja sam igrao po kvoti 1,31 i otprilike je ta kvota za sve kladionice. 

West Hem je trenutno na poziciji 10 sa 6 bodova i gol razlikom 9:6. Eventualnom pobedom ovde uspeli bi da se popnu na 5. poziciju. Na startu su pobedili Arsenal u gostima rezultatom 2:0, zatim su izgubili kuci od Lestera 1:2 i Bornmauta 3:4 da bi u prethodnom kolu "razbili" Liverpool sa 0:3. Do sada nemaju pobedu kod kuce ali na svakoj od dosadasnje 4 utakmice su dali minimum 1 gol. West Hem ima mnogo izostanaka ali mislim da je vreme da kuci uzmu makar 1 bod. Igraju lep fudbal i usudjujem se da kazem da mogu da dobiju svaku ekipu u Premijer igi. 

Newcastle trenutno na poziciji 18 sa osvojena 2 boda i gol razlikom 2:5. Nereseno su igrali sa Sautemptonom i Mancesterom a izgubili su od Svonsija u gostima 0:2 i od Arsenala kod kuce 0:1. Igraju tvrdo ali imaju problem sa postizanjem golova. Poslednje 3 utakmice Newcastle nije dao gol. Za Newcastle nekoliko izostanaka danas medju kojima je i Mitrovic ali nema nekih znacajnih izostanaka. 

Moj tip pobeda West Hema ili nereseno, i ja idem na visok ulog tj. na sve ili nista.

ma nije tolko katastrofalna ponuda moze se nesto zenskog tenisa nac iako su one uvijek dvosjekli mac 

Ja sam odigrao da Newcastle ne daje gol. U Stanleybetu fina kvota 2.90, pa ćemo vidjeti... West Ham bi napokon trebao pobijediti kod kuće, a Newcastle je dao dva gola do sada u sezoni. Jedino me malo muči što im Song ne igra, a i Zarate je upitan, ali sve u svemu danas svi pucamo na West Ham.

Sretno ;)

Krawietz-Mina 1 1.55

Naso-Dmitriev 1 1.35

Marathon

Jedan jutarnji da se uz kavu prati. oba para su sa challengera u Kentri. Mina općenito igra očajnu sezonu a uz to nije igrao skoro mjesec dana radi ozljede, Krawietz prošao kvale lagano, u solidnoj je formi.Naso ove godine odigrao čak 80 mečeva na zemlji, Dmitriev futures tenisač, čim je izvan te razine gubi lagano.

Dan počeo fino, idemo probati nastaviti u istom tonu.

Mertl-Otte 1 1.57

Romboli-Smirnov 2 1.44

Zaytsev-Mertens 2 1.33

William Hill

Zaytsev je još za vikend bio na zemljanom ITF-u gdje je imao finale parova, a općenito slabo igra na hardu ove sezone. Mertens dobar ove sezone, a na hardu ima 17/9. Otte igra prvi challenger meč u karijeri, nakupio je dosta pobjeda ali to je sve sa Futuresa, igrali prošle godine i Mertl ga ostavio na 3 gema. Romboli u jako lošem nizu, igra očajno u posljednje vrijeme, a Smirnov jako dobro odradio kvale.

Canca is on fire!!! :D

Ajde napokon se povezalo nešto, pokušar ću zatvoriti dan sa 100 %..

Chirico-Boserup 2 1.85 Marathon

Chirico je tenisačica koja igra većinom na ITF-ovima a nekada odigra i WTA turnir. Zablistala je u Washingtonu kada je dobila Watson i Cornet a nakon toga slijedi pad forme i gubila je mečeve sa velikom razlikom, zadnji meč odigrala je na US Openu i izgubila od Konte 6:3 6:0. Boserup je tenisačica istog kalibra kao Chirico, ITF uz povremene odlaske na WTA razinu. Kvalifikacije je prošla bez izgubljenog seta. Chirico i Boserup susreli su se dva puta do sada, oba puta prošle godine i oba puta je Boserup slavila bez izgbljenoga seta. Po meni je i danas bliže pobjedi, odigrala je dva meča već i privikla se na uvjete, Chirico je u lošoj formi + nije igrala u dvorani 7 mjeseci. Ovo će joj biti treći turnir u dvorani u karijeri, dok Boserup ima preko 30 mečeva u ovim uvjetima,

Sam Bradford over 274,5 yardi   1,90  (888sport) - još nema u ponudi kod bet365

Bradford je novi QB Eagelsa koji je svojevremeno bio prvi pick drafta koji nešto zbog ozljeda a nešto zbog loše ekipe nikad nije opravdao taj pick.

Ovo ljeto je tredan u Eagelse koji su hit u NFL zbog svoje brze igre i svog nekonvencionalnog trenera Kellya.

U predsezoni je odigrao samo jednu tekmu u kojoj je postigao 3 TD dodavanja i 156 yardi za jednu četvrtinu (možda je malo igrao i u drugoj al neda mi se tražiti).

U svakom slučaju mislim da će mu jako dobro odgovarati Kellyev sistem a ima solidne WR i odličnog RB pa mislim da bi trebao imat preko 275 yardi.

Laganini prošlo. Bradford 336 yardi

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use