Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 12.09.2015.

crnamamba

Recommended Posts

Manchester United-Liverpool-under 2,5 gola 1,70

Manchester United i Liverpool nisu dobro poceli sa postizanjem golova,United u ova 4 kola ima svega 3 gola,i to 1 u pobedama protiv Totenhema i Aston Ville,1 u porazu protiv Svonsija,i u mecu sa Njukaslom nije bilo pogodaka.Liverpool u prva 4 kola ima samo 2 postignuta gola po 1 u pobedama protiv Stouka i Bornmauta,bez golova je bilo na mecu sa Arsenalom,i bez gola Liverpoola u mecu sa Vest Hemom koji su izgubili sa 3:0.Na medjusobnim utakmicama ova dva tima na United-ovom stadionu poslednji put preko tri gola je bilo 19.09.2010 kada je bilo 3:2 za United,tada je 3 gola Berbatov dao za United,a Gerrard 2 za Liverpool,ali tada je bila drugacija situacija za United..vodio ih je Sir Alex Ferguson,a sada ih trenira Van Gaal,koji sa igracima nema nikakav odnos,cak su se igraci i bunili protiv njega,i ovo nije United koji moze da napuni protivnicke timove.Liverpool otkako im je otisao Suarez,u godini kada su zamalo postali sampioni ali ih je City za 2 boda pobedio,od tada nemaju napadaca koji umije da nadje sebi prostor i da pogodi,i ovde ne ocekujem preko 3 gola,cak ocekujem da ce ih biti manje.

NAL8a7N.png

cb1tfAb.png

Dodatnu muku Špancima predstavlja stanje u kojem se nalazi jedan od nosilaca igreRudi Fernandez. Bek Reala se povredio na treningu uoči meča sa Islandom, ali je izašao na parket. Ipak, igrao je samo 11 minuta i zamolio selektora da ga izvuče iz igre. Vratio se na parket u meču protiv Nemačke, ali je igrao 24 minuta i opet se vratio na klupu zbog bolova u leđima. Španci su sada u panici da li će as Reala moći da istrči na teren protiv Poljske.
„Rudi je naš lider u odbrani. Ali oseća velike bolove i još ne znamo da li će biti spreman za Poljsku“, rekao je selektor Serđi Skariolo.

Postoje šanse da Fernandez igra protiv Poljaka, ali to će biti pod injekcijama i neće to biti onaj Rudi na kojeg smo navikli. Njegova zamena San Emeterio je do sada ostavio prilično slab utisak i može se reći da su Španci u priličnom problemu zbog ove povrede...

Dodatnu muku Špancima predstavlja stanje u kojem se nalazi jedan od nosilaca igreRudi Fernandez. Bek Reala se povredio na treningu uoči meča sa Islandom, ali je izašao na parket. Ipak, igrao je samo 11 minuta i zamolio selektora da ga izvuče iz igre. Vratio se na parket u meču protiv Nemačke, ali je igrao 24 minuta i opet se vratio na klupu zbog bolova u leđima. Španci su sada u panici da li će as Reala moći da istrči na teren protiv Poljske.

„Rudi je naš lider u odbrani. Ali oseća velike bolove i još ne znamo da li će biti spreman za Poljsku“, rekao je selektor Serđi Skariolo.

Postoje šanse da Fernandez igra protiv Poljaka, ali to će biti pod injekcijama i neće to biti onaj Rudi na kojeg smo navikli. Njegova zamena San Emeterio je do sada ostavio prilično slab utisak i može se reći da su Španci u priličnom problemu zbog ove povrede...

Unibet je stavio granicu od 7,5 poena na njega. Moguće da je negdje i veća granica, pa nakon ovih informacija under nebi bila loša opcija.. 

e16NYTY.png

Latvia-Slovenia-Z.Dragic over 14,5 koseva 1.75

Latvija i Slovenija ce se danas boriti za prolazak u cetvrtfinale,ovde nema ispravke i verujm da ce svaki igrac dati najbolje od sebe,Dragic igra odlicno ovo prvenstvo i verujem da ce i ovde briljirati.Ovde ko pobedi verovatno ide na Francusku koja igra protiv turaka.1.75 je za mene odlicna kvota jer ovo je zicer jer za Slovence nema mnogo kosgetera to su Blazic i Dragic i oni su doveli Slovence dovde.

Maria Eve Pelletier vraća se iz mirovine. Posljednji meč odigrala je na Australian Openu 2013. godine.

http://www.tennisexplorer.com/match-detail/?id=1364417

Aleksandra Wozniak imala pauzu od godine dana radi operacije ramena koje je muči odavno. Vratila se neki dan na ITF-u u Winnipiegu, dobila Johanson i Neel a izgubila od Krajicek. U dvorani nije igrala 2 a pobjede nema 3 godine.

http://www.tennisexplorer.com/match-detail/?id=1364420

Momci komentar na kartone, prvo meč atletiko-barca ,granica je 7,5 kartona, a neznam ko sudi? Znam da u prijašnjim utakmicama je bilo po 10-tak kartona

Drugi mec je engleski derbi united- liverpool , granica je 5,5 kartona. Gledao sam najavu utakmice na sportklubu i posebno su naglasili kako je uvijek napeta atmosfera i puno kartona(žutih i crvenih)

Komentar specijalaca za kartone :)

Momci komentar na kartone, prvo meč atletiko-barca ,granica je 7,5 kartona, a neznam ko sudi? Znam da u prijašnjim utakmicama je bilo po 10-tak kartona

Drugi mec je engleski derbi united- liverpool , granica je 5,5 kartona. Gledao sam najavu utakmice na sportklubu i posebno su naglasili kako je uvijek napeta atmosfera i puno kartona(žutih i crvenih)

Komentar specijalaca za kartone :)

Atletico Madrid - Barcelona

Prvu utakmicu sudi Lahoz, već sam spomenuo mislim u live komentarima to. Atmosfera bi mogla biti posebno užarena jer je jučer bio ogroman prosvjed u Barceloni te je opet pitanje samostalnosti Katalonije aktualizirano. Sudi Lahoz kojeg osobno ne volim previše jer mi se ne sviđa njegov stil suđenja. Ima neujednačen kriterij i nepredvidiv je, te nekad zna u 5 minuta podiejliti 3 kartona, a nekad za povlačenje sa leđa i katastrofalne startove samo usmeno upozori. Granica je visoka ali ako bude napeta atmosfera ići će preko, možda najbolje igrati live na bet365 ako granica padne te kad se vidi kriterij i atmosfera i sve...

Espanyol Barcelona - Real Madrid, zbog gore navedenog mislim da također postoji dobra šansa da bude naelektrizirana atmosfera i dosta kartona...

Manchester United - Liverpool - sudi Oliver o kojem sam unazad mjesec dana barem tri puta pisao. Inaće ekipe i nisu najbolje kada su kartoni u pitanju, ali ipak je derbi i veliki naboj... Oliver je sklon davanju kartona. Misim da su dobre šanse za over kartona ovdje ali opet ovisit će i o kretanju rezultata...

Drugdje su granice 5,5... bet365 daje samo 5,0 kao granicu, dakle u slučaju 5 kartona vraćaju ulog, tj. koef. je 1,00 (storno). I još računaju crveni, ovo je mislim  najbolja opcija na tržištu svih kladionica, ako se već planira igrati...

qI6wLJQ.png

Guardian' i 'Manchester Evening News' prenosi kako je Rooney zaradio ozljedu tetive zbog koje neće biti u konkurenciji za jednu od najvažnijih utakmica sezone.

Nagađanja o ozljedi i propuštanju velikog susreta s velikim rivalom potaknula je informacija kako se jučer nije pojavio s ostatkom momčadi u klupskom hotelu.

Engleski reprezentativac je navodno osjetio zatezanje u stražnjem dijelu noge tijekom posljednjeg treninga 'Crvenih vragova'. U Unitedu nisu objasnili izostanak iz hotela u Salfordu, ali će prema nepotvrđenim informacijama, Rooney morati biti podvrgnut testiranju koje će pokazati je li spreman za utakmicu, koja se od 18:30 igra na Old Traffordu.

Ako se potvrdi da nije spreman, bit će tako pod upitnikom i njegov nastup u Ligi prvaka protiv PSV-a u utorak. Mogao bi ga zamijeniti Marouane Fellaini, ali Van Gaal ima i novo pojačanje Anthonyja Martiala, kojeg je Nizozemac učinio najskupljim i najplaćenijim tinejdžerom na svijetu. Iako je rekao kako ga neće odmah gurati u vatru, vidjet ćemo hoće li se ponukan Rooneyevim izostankom ipak predomisliti.

EVERTON-CHELSEA 2 @ 2.15

Mourinho nakon lošeg starta 4 kola 4 boda lovi bodove na vrućem gostovanju, Everton nije loša ekipa što su pokazali u predhodnim sezonama igrajući prošle sezone i europsku ligu...nakon poraza od CP...bila je ova reprezentativna stanka u kojoj vjerujem da je sigurno lukavi Mou psihički podizao ekipu a ima strašnu ekipu...još jedan razlog što igram na Chelsea je izostanci kod Everona (Hibbert, Pienaar, Gibson, Baines, Cleverley)...dok kod Chelsea fale Oscar i prvi vratar Courtois...u svakom slučaju očekujem malo pomalo da Chelsea krene prema vrhu tablice...a tojedino mogu naravno pobjedama...

Points, rebounds & assists by the player - Llull Sergio over 14,5 1.75 Unibet

Llull na turniru ima prosjek od 9,2 poena, 1,6 skokova i 5 asistencija.

Srbija - 6 poena + 6 asistencija + 4 skoka
Turska - 9 poena + 5 asistencija + 1 skok
Italija - 9 poena + 9 asistencija + 2 skoka
Island - 8 poena + 5 asistencija
Njemačka 14 poena + 1 skok

Znači samo protiv Islanda nije otišao u over. Važan igrač Španjolske u napadu, dosta razigrava i najbolji je asistent Španjolske. Maloprije je izašla i vijest da bi Rudy trebao propustiti Poljsku, iako nije bio na pravoj razini na ovom turniru, opet je on važan kotačić u napadu. Mislim da će Llull nastaviti sa dobrim igrama i nadam se da prelazi ovu granicu.

Points, rebounds & assists by the player - Llull Sergio over 14,5 1.75 unibet

Srbija - 6 poena + 6 asistencija + 4 skokaTurska - 9 poena + 5 asistencija + 1 skok

Znači samo protiv Islanda nije otišao u over. Važan igrač Španjolske u napadu, dosta razigrava i najbolji je asistent Španjolske. Maloprije je izašla i vijest da bi Rudy trebao propustiti Poljsku, iako nije bio na pravoj razini na ovom turniru, opet je on važan kotačić u napadu. Mislim da će Llull nastaviti sa dobrim igrama i nadam se da prelazi ovu granicu.

Podržavam ovo, Llull je odličan igrač što to pokazuje u Realu posljednjih par sezona, i uz to (nisam siguran, iskreno ne sjećam se točno) dal je on imao ovo ljeto ponudu iz NBA odbio i potpisao novi ugovor za Real jer mu se nejde od doma?

PARKER T.(-16,5+)-FRA-TUR više @ 1.70

Za Parkera tek danas počinje turnir jer ono u skupini je bila "šetnja", svakako više igre očekujem od njega danas, uz djeljenje asista i njegove šuteve, tako da ga uz veću minutažu danas očekujem preko 25 poena...

Points, rebounds & assists by the player - Llull Sergio over 14,5 1.75 unibet

Srbija - 6 poena + 6 asistencija + 4 skoka

Turska - 9 poena + 5 asistencija + 1 skok

Ima li na william hillu ova ponuda zbroja koseva,skokova i asistencija?

Pozdrav svima, juce lagan prolaz a za danas sam vam spremio dubl koji cu i ja igrati ako stignem. Pa da pocenem: 

18:30 Manchester-Liverpool   PPX  2.10----bet365

Ovde sam se odlucio za neresen ishod na poluvremenu. Oba tima su posle prva 2 kola imali 6 bodova ali su posle toga doziveli po poraz i neresenu. Mancester naravno ovde favorit, ipak imaju skuplje igrace i imaju domaci teren sto moze da bude presudno. Oba tima imaju izostanaka  ali i dalje mislim da Mancester ima malu prednost. Liverpul u ovom mecu nece moci da racuna na gotovo ceo vezni red: povredjeni su Henderson i Lallana, dok kutinjo odradjuje suspenziju. Od ove sezone nema Gerrarda tako da im je vezni red sad dosta slab. U ovom mecu u veznom redu bi trebalo da igraju Lucas, Can i Milner. To su 3 cvrsta igraca i vise su defanzivni vezni tako da ce tesko moci da kreiraju neke napade. U napadu se sve svodi na Bentekea koji se po meni nije uklopio u oovaj tim, ali imace podrsku pretpostavljam Ingsa i Firmina. Ocekujem da Liverpulova odbrana predvodjena Skrtelom i Lovrenom nece primiti gol u prvom poluvremenu, a isto tako da i njihov slab napad nece dati gol u prvom poluvremenu. A nije iskljuceno da oba tima daju gol u prvom poluvremenu.

18:00 Crvena Zvezda-Partizan PPX 2.25---bet365  

Najveci derbi u srpskoj ligi. Ova dva tima cesto su znala da odigraju nereseno na pluvremenu pa su tako njihovi mecevi cesto isli x-1 i x-2. Zvezda je prva na tabeli sa 20 bodova dokje Partizan treci sa 15 bodova i utakmicom manje. Tabela pred ovakvu utakmicu ne mora nista da znaci. Partizan ima jaci tim po imenima i nije slucajnost sto oni igraju Ligu Evrope a Zvezda ne. Ovde nemam sta vise da pisem ali ocekujem da oba tima udju oprezno u ovaj mec i da na polureme odu sa neresenim ishodom.

Ukupna kvota : 4.725

Za one koji zele sigurnije neka pokusaju sa neresenim ishodom na poluvremenu ili na kraju ali tu je manji dobitak. Oprezno sa ulogom, mora i meni da se desi da promasim nesto ovde na forumu. Srecno  :D

EVERTON-CHELSEA 2 @ 2.15

Mourinho nakon lošeg starta 4 kola 4 boda lovi bodove na vrućem gostovanju, Everton nije loša ekipa što su pokazali u predhodnim sezonama igrajući prošle sezone i europsku ligu...nakon poraza od CP...bila je ova reprezentativna stanka u kojoj vjerujem da je sigurno lukavi Mou psihički podizao ekipu a ima strašnu ekipu...još jedan razlog što igram na Chelsea je izostanci kod Everona (Hibbert, Pienaar, Gibson, Baines, Cleverley)...dok kod Chelsea fale Oscar i prvi vratar Courtois...u svakom slučaju očekujem malo pomalo da Chelsea krene prema vrhu tablice...a tojedino mogu naravno pobjedama...

zapraavo to je i prednost kad chelseau fali prvi vratar...jer to po meni nije nikakva mana begovic   je bolji od courtoisa,i to za celzi moze biti samo plus 

oprosti al ovo je po meni jedan od losijih tipova na ovu tekmu,samo jednom su isli preko 3?a 5 puta su isli tocno na 3 gola...ako ti jeunder 2.5 tip mora biti manje od 2.5 gola dakle 1 ili 2 ili 0...6 tekmi  je islo over tako da nepodrzavam tip nikako 

Manchester United-Liverpool-under 2,5 gola 1,70

Manchester United i Liverpool nisu dobro poceli sa postizanjem golova,United u ova 4 kola ima svega 3 gola,i to 1 u pobedama protiv Totenhema i Aston Ville,1 u porazu protiv Svonsija,i u mecu sa Njukaslom nije bilo pogodaka.Liverpool u prva 4 kola ima samo 2 postignuta gola po 1 u pobedama protiv Stouka i Bornmauta,bez golova je bilo na mecu sa Arsenalom,i bez gola Liverpoola u mecu sa Vest Hemom koji su izgubili sa 3:0.Na medjusobnim utakmicama ova dva tima na United-ovom stadionu poslednji put preko tri gola je bilo 19.09.2010 kada je bilo 3:2 za United,tada je 3 gola Berbatov dao za United,a Gerrard 2 za Liverpool,ali tada je bila drugacija situacija za United..vodio ih je Sir Alex Ferguson,a sada ih trenira Van Gaal,koji sa igracima nema nikakav odnos,cak su se igraci i bunili protiv njega,i ovo nije United koji moze da napuni protivnicke timove.Liverpool otkako im je otisao Suarez,u godini kada su zamalo postali sampioni ali ih je City za 2 boda pobedio,od tada nemaju napadaca koji umije da nadje sebi prostor i da pogodi,i ovde ne ocekujem preko 3 gola,cak ocekujem da ce ih biti manje.

NAL8a7N.png

cb1tfAb.png

Bayern M. - Augsburg  tip: cards over 2.5 @1.72 (bet365) - sinoc sam u marathonbetu odigrao po kvoti 1.84, sad je vec 1.60

Ovoj tekmi je dodeljen Knut Kircher kao sudija, koji lezi negde u sredini po podeli kartona. Bayern ima Ligu Sampiona za koji dan, a posto je poznato da je Guardiola onaj tip trenera kome je pobeda na startu LS imperativ, postoji mogucnost da Bayern bude danas u rotaciji te da se neki igraci iz prve postave odmaraju. Augsburg je jako "prljav" tim sto se kartona tice. U prve 3 utakmice koje su igrali ove sezone bilo je 7,5 i 6 kartona. Bayern se ne moze pohvaliti tako visokim prosekom, ali i oni svakako znaju pokupiti po koji karton. Mislim da je ova granica od 2.5 tj. 3 kartona premala te da ce morati ici preko. 

Evo statistike Kirchera u utakmicama Bundeslige:

11995684_10153726446929236_1599350741_n.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use