Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 13.09.2015.

marsovacc

Recommended Posts

Jedna Oklada za nedjelju kaad us već postavili

SYPM3tY.png

Kao šta svi znamo kreće Završnica košarkaškog europskog prvenstva. Talijani idu na Izrael. Gallinari dosad na euru:

MBSuJOd.png

Primjetili ste da sam tri utakmice izdvojio. To su tri utakmice u kojima je Galinnari imao punu minutažu. Pošto sutra kreće tzv nokaut faza natjecanja nema više poštede igrača i kalkuliranja,ide se punom snagom pa ko koga. A kad su takve utakmice u pitanju vidimo da Galinnari ide debelo preko ove margine

Jedna Oklada za nedjelju kaad us već postavili

SYPM3tY.png

Kao šta svi znamo kreće Završnica košarkaškog europskog prvenstva. Talijani idu na Izrael. Gallinari dosad na euru:

Primjetili ste da sam tri utakmice izdvojio. To su tri utakmice u kojima je Galinnari imao punu minutažu. Pošto sutra kreće tzv nokaut faza natjecanja nema više poštede igrača i kalkuliranja,ide se punom snagom pa ko koga. A kad su takve utakmice u pitanju vidimo da Galinnari ide debelo preko ove margine

uff stari neznam bas ovo mi se cini opaka granica.. neide bas debeloo jednom je isao , al opet kad pogledam jedini igrac koji moze posteno potegnit je on  , sretno mozda spojim ovo sa necim jos

13.09.2015. 12:00 Košarka - Europsko prvenstvo (M), Osmina finala
Hrvatska - Češka -> Final result: 59:80

Prijedlozi oklada:
manje od 147,5 poena po 1.60 Germania (to je bez produžetaka, koristiti domaće kladionice)
Češka +8.5 po 1.72 bwin.com, +8.0 po 1.75 pinnacle.com (dakle kontrahendikep na goste, da Hrvatska neće dobiti više od 8 razlike)
Hrvatska manje od 76,5 poena Supersport.hr (bez produžetaka)

DmCHMkg.png

Ponuda oklada na igrače (Supersport.hr i unibet.com), prijedlozi tijekom noći ili ujutro. :)
Xz5n4Ru.png
CvQlbEe.png

ja sam igrao Vesely under 25.5 poeni+skokovi+asisti  -> rezultat: 20 poena, 13 skokova, 0 asistencija, zbroj: 33.

Česi su imali jako slabe protivnike u grupi pa je protiv njih mogao dominirati. Recimo lani je protiv nas imao 11+11+1 utakmicu. istina grozno je pucao slobodna 1/10 ali isto tako imao je 7 ofenzivnih skokova a to mislim da će jako teško ponovit danas. 

18:00 Skrim - Oppsal 2 @ 1.85 

WWin 3/10

U drugom kolu Norveske Postenligaen za zene svoju utakmicu od 18 casova odigrat ce ekipa Skrima kontra ekipe Oppsala.Obje ekipe su u prvom kolu porazene,igracice Skrima su dozivjele debakl u gostima kod Larvika gdje su uspjele izgubiti 23 razlike odnosno krajniji rezultat je glasio 38-15(16-5).

Ekipa Skrima je odma u prvom kolu otisla na megdan strasnoj ekipi Larvika,zna li su da ce tesko sta moci ali takav debakl nisu sigurno ocekivale.Za 20 minuta igre kontra Larvika uspjele su dati 1 gol I to u 8 minuti,sto dovoljno govori kakvu je odbranu odigrala ekipa Larvika.Sto se igrackog dijela tice u ekipi Skrima ostale su dosta bitne igracice tipa Haugstad,Bakkerund,Loken,Korvald kao i golmankinja Warloff. Sto se odlazaka tice bilo je I njih ali svakako najtezi odlazak je Bruskeland u Vipers Kristiansand.U napadu nisu djelovale bas dobro protiv Larvikove odbrane,bile su dosta limitirane I taj sut koje su uzimale golmankinje Larvika su lagano to branile.Od novih igracica tu su Hotvedt,Turoy,Stensrud,Jonsdottir,Lund,Berg I Erikson.

Sto se ipak gostinja danasnjeg meca tice one su u prvom kolu dozivjele poraz u svojoj dvorani protiv ekipe Haldena.Zanimljiv je bio taj mec,ekipa Oppsala je bukvalno vodila cijelu utakmicu ali na kraju su igracice Haldena nekako skupile snage I pobjedile.Prvo poluvrijeme je pripalo Oppsalu rezultatom 14-11 iako je u nekim navratima bilo I dosta veca prednost(I do cak 6 golova). Igracice Oppsala su I na pocetku drugog poluvremena nastavile slican ritam,ali jednostavno Halden se nije predavao.Uprkos porazu,svi su bili zadovoljni jer su vidjeli da igracice na svakoj poziciji imaju strasne igracice.Oppsal u porazu su predvodile Suvdal I Magnus sa po 6 golova pratili su ih Ingstad sa 5,Aune I Stokland sa po 4,Kristensen je dodala 2 dok je Bottger se upisala jednom u strijelce.Sto se tice transfera bilo ih je naravno.Otisle su Sneve u Stabaek,Christensen u Raelingen,Duda u Levanger I Rivas Toft u Nordstand kao I Kurtovic u Larvik.Tu je novi izbornik a radi se o Borgeu Brownu.Tu je bilo I nekih pojacanja,ali ne da mi se pisati uglavnom ostale su neke bitne igracice,neke su napustile ali ja I dalje smatram da je Oppsal daleko bolja ekipa od Skrima.Prosle sezone ih je ekipa Oppsala ovdje dobila rezultatom 27:33 sa slicnom ekipom.Vjerujem da mogu I danas do pobjede jer Oppsal je ekipa koja moze sa svakom ekipom igrati egal ili ih cak otpuhati lagano,prosle sezone su uzele 4 mjesto u regularnom dijelu I tako izborile cetvrtinu finala playoffa gdje su kasnije ispale od ekipe Byasena,ali jako nezgodno su ispale jer su ih kuci dobile 30:29 ali u gostima su izgubile 27:26 pa su tako igracice Byasena radi vise golova u gostima otisle dalje.Ove sezone im opet predvidaju borbu za sami vrh,a ja mislim da 2 izgubljene utakmice u nizu I to na pocetku nebi smjele sebi dopustiti protiv ekipe koja je dosta po videnom limitirana u napadu.

Bjelica 16,5 manje po 1.65 unibet.com -> 19 poena :(

Gledam po Unibetu i vidim da nude Bjelicu na granici 16,5 što je 3-4 poena više od granice koja je bila postavljana tijekom Eurobasketa (inače 12,5-13,5). Supersport ga postavio na 13,5, i mislim da je 16,5 previsoka granica.

Inače sam ga igrao manje od 13,5 u William Hillu tri utakmice zaredom, a zadnji put je protiv Italije uzeo više šuteva i išao preko granice. Vjerojatno će imati malo veću minutažu, ali ne vjerujem da će protiv Finske imati toliko prilika za šut kao protiv Italije.

bOAiUpi.png

Šarić 5,5 više skokova 1.80 unibet.com (6 skokova do kraja poluvremena, lagano)

Oklada na over 5,5 skokova Šarića redovno prolazi, samo u zadnjoj, nebitnoj utakmici nije, gdje je igrao 25 minuta i uhvatio 3 skoka. (zadnjih 5 tekmi/Eurobasket, skokovi: 3 7 7 6 7)

To1Vl17.png

Odigrati u kombinaciji za 2.5/10 po 2.97 u Unibetu. Sretno. :)

RK Dubrava- RK Spacva (+4,5) 2
Bet365 , 1,85
4/10

Dakle radi se o rukometu,hrvatska liga. Kad sam vidio par prvo sam mislio kako će dubrava ovo zgazit i rjesit bez problema. Pošto sam iz Dubrave, raspitao sam se oko meča i prijatelj koji igra u pocetnom sastavu kaže da se Spacva pojacala ove sezone i da će bit tjesna utakmica. Kaze da nema sanse da će dobit 5 ili više razlike. Čak je i predobar koeficijent na pobjedu gosta negdje i više od 5! Znači po njegovim rjecima utakmica je 50:50
Pišem sa moba pa sorry na greškama

Zrinjski - Slavija 1 1.4 premijer kladionica

Zrinjski vodeca momcad lige bez primljenog pogotka,nakon zadnja dva remija 0:0 na domacem terenu danas ocekujem pobjedu zrinjskog mada imaju losu realizaciju,moguce da prvo poluvrijeme bude x,jer ni slavija nije losa ekipa, ponovo im se vratio Spalević.Zadnjih 5 meceva u mostaru svih 5 pobjeda zrinjskog

Pozdrav,

evo nekih lako mogućih za danas:

14:30 Sunderland - Tottenham both to score 1.86 @unibet

Mislim da je ovo sigurno. Obadvoje su loše ušli u sezonu i nijedan klub nema pobjedu(Tottenham 0/3/1, Sunderland 0/2/2) ali zato je bilo golova ko kiše u Engleskoj, barem što se Sunderlanda tiče. Mislim da će danas obadvoje željeti pobjedu pa oba daju je dosta realno očekivati.

21:00 Marseille - SC Bastia  1 1,50@unibet

Marseille ako želi igrat Ligu prvaka dogodine ovo mora dobit. Prva 4 kola, 1 pobjeda 3 poraza. Tko je hrabriji može i hendikep odigrat. I da, Bastia ne može računati na dva igrača koji su dobili crveni prošlu tekmu protv St.Etienne-a.

RK Dubrava- RK Spacva (+4,5) 2

Bet365 , 1,85

4/10

Dakle radi se o rukometu,hrvatska liga. Kad sam vidio par prvo sam mislio kako će dubrava ovo zgazit i rjesit bez problema. Pošto sam iz Dubrave, raspitao sam se oko meča i prijatelj koji igra u pocetnom sastavu kaže da se Spacva pojacala ove sezone i da će bit tjesna utakmica. Kaze da nema sanse da će dobit 5 ili više razlike. Čak je i predobar koeficijent na pobjedu gosta negdje i više od 5! Znači po njegovim rjecima utakmica je 50:50

Pišem sa moba pa sorry na greškama

bome granica je pala na3.5 ,dali se to isplati odigrat?

Nfl prijedlog. Pratim dosta Broncose pa predlazem:

Denver-Baltimore under 49,5 poena

Manning under 287,5 yardi

Manning igra vjerojatno zadnju sezonu (nadam se da ne) i probat ce ga cim vise stedjeti kroz sezonu. To znaci da ce dosta forsirati run u cem su dosta uspjesni a to znaci manje dodavanja za Manninga. Broncosi su ove godine promijenili trenere i doveli jednog od boljih i iskusnijih defanzivnog kordinatora pa obrana izgleda predobro. Ravensi su takoder poznati po dobroj obrani pa stoga dvije dobre obrane i dosta run igre kod koje nema zaustavljanja vremena i napadi duze traju znaci manje poena na utakmici. Nema u ponudi broj rush poena za CJ Andersona iz Broncosa ali ako negdje ima ocekujem da ce imati preko 70 yardi pa pa preporucam over yardi za njega

LIVE Hrvatska +12,5 1,83 bet365, ja se stvarno nadam da se ne može ponoviti onakvo poluvrijeme

Edit: očito može

Nadam se da si uzeo dobitne parove koje sam postavio noćas. Under ukupni i timski Hrvatske, kontrahendi i Šarića 5,5+ skokove.. Slaba igra Hrvatske u obrani, ozljeda Simona, loš šut, previše se toga poklopilo..

Jucerasnji dubl prosao kao i sve do sad, nadam se da je neko ispratio i uzeo lepe pare. Danas sam pripremio dubl sa malo manjom kvotom nego juce:

Srbija-Finska H1 (-14,5) 1,90 -> 94:81, samo 13 razlike

Srbija je bila prva u "grupi smrti" ispred Italije, Spanije i Turske. Igraju lepo i imaju jake igrace na svim pozicijama osim na centru. Ovde ocekujem da pobede fince sa minimum 15 razlike jer ako su dobili tursku, Italiju sa preko 14 onda moraju i Finsku. Teodosic je podigao formu i ocekujem da bude glavni igrac u narednom periodu. Dalkle moj tip za ovaj mec pobeda srbije preko 14 poena.

Djokovic-Federer manje 44,5 1,85

Kad sam video u kladionici ovu granicu morao sam da uplatim na manje gemova. Ovo je finale, igraju prvi protiv drugog i svi ocekuju tezak mec. Federer poslednjih 11 meceva je dobio bez izgubljenog seta ali njegov najveci problem za ovaj mec kao i za svaki grend slem je starost. Ovde ako Federer ne krene silovito i ne dobije Djokovica u 3 ili 4 laka seta onda to sigurno nece ni u 5 setova. Djokovic ima najbolji ritern i bice tesko federeru da dobija svoje gemove. Srbin sam ali navijam za Federera i ovde predlazem manje gemova.

Preko telefona sam pa ne mogu opsirnije. Srecno :D

Nadam se da si uzeo dobitne parove koje sam postavio noćas. Under ukupni i timski Hrvatske, kontrahendi i Šarića 5,5+ skokove.. Slaba igra Hrvatske u obrani, ozljeda Simona, loš šut, previše se toga poklopilo..

ma ozlijeda simona nema nikakve veze pusili smo i dok se nije ozlijedio ... ovo je bas sramota... nije problem izgubit problem je gubit 30 razlike a ima zabijenih 30 koseva..

@ivan1998 imas neki rukomet za danas?

imas 2 prijedloga vec napisana od kolega, a neznam bas jedino sta mi se svida su hendikepi na kiel i lowen 

edit: eto oba hendikepa debelo prosa kiel na 10 razlike bio je -6.5 kvota 2,evo na lowen je bio -4.5 vode  10 razlike takoder kvota 2 ,da nesipadne opet da na forumu samo gubimo pare :D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use