Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 16.09.2015.

Luja25

Recommended Posts

Valencia-Zenit over 4,5 kartona 1.90 Wwin

Jednu od zanimljivijih utakmica danas odigrat će Valencia i Zenit. Valencia je kroz kvalifikacije morala izboriti nastup u ovogodišnjem izdanju Lige prvaka. Izbacili su Monaco sa ukupnih 4:3. Što se lige tiče, nalaze se na 8. mjestu nakon 3 odigrana kola. Remizirali su protiv Vallecana (0:0) i Deportiva (1:1), a u posljednjem kolu slavili su protiv Gijona (1:0). Zenit je nositelj ove skupine. Ušli su sa velikim očekivanjima u sezonu ali nakon 8 kola već zaostaju 6 bodova za provplasiranim CSKA. Upravo su za vikend igrali derbi protiv njih i na kraju je završilo „miroljubivih“ 2:2. I jedna i druga ekipa igraju dosta agresivan nogomet, a posebno Valencia. Znamo da su Španjolci jako grubi, protiv Monaca su u dvije utakmice nakupili 6 žutih, a u ligi su protiv Vallecana imali jedan žuti, protiv Deportiva 4 žuta i crveni i protiv Gijona 3 žuta. Zenitove utakmice u ligi mi baš nisu neko mjerilo pogotovo kada igraju protiv Ufe i sličnih ekipa, ali mogli smo prošlo kolo vidjeti kako udaraju kada treba. Protiv CSKA su nakupili čak 5 žutih. Utakmicu će suditi Škot Craig Alexander Thomson. Solidan je što se tiče žutih, posljednjih 9 utakmica: 5 žutih i crveni, 5, 2, 2 i crveni, 3 i crveni, 6, 9, 5, 5. Valencia ulazi kao blagi favorit u utakmicu, mislim da nas čeka jedna dobra i neizvjesna utakmica, očekujem dosta oštrih startova posebno sa Valencijine strane i mislim da ovo ide preko kartona. 

Odavno nešto lakše nije prošlo  :D 

http://www.rezultati.com/utakmica/xnXxFVu4/#detalji

20:45 Olympiakos - Bayern Munich

tip: over 3,5 kartona @ 1,66

kladionica: bet365

Sudac: Velasco

- prosjek od 6 kartona po utakmici

Znamo kakvi su Grci i kakva će atmosfera bit na stadionu, također znamo da se neće predat prije utakmice. Prošle godine kod kuće skinuli Manchester, Juve i Atletico tako da ne vidim razlog zašto nebi pokušali i Bayern. Bayern koji pobjeđuje ali nije to onaj Bayern od prije par sezona koji je mljeo sve pred sobom. Iskreno očekujem X.

Što se tiče kartona Bayern je na prosjeku od 2 kartona, ali u Njemačkoj suci imaju malo drugaćiji kriterij od Španjolaca. Olympiakos je na prosjeku od 1 kartona ali to je iz razloga jer u prva tri kola imaju gol razliku 8:1, sve su utakmice dobili i svugdje su dominirali.

Ova margina s Velascom mi je pick dana!

20:45 Chelsea - Maccabi Tel Aviv

tip: over 3,5 kartona @ 1,85

kladionica: wwin

Sudac: Zwayer

- 53/75 posljednjih utakmica je bilo sa 4 ili više kartona, ilitiga 15/18 utakmica Lige prvaka i Europske lige

Mourinho će sve napraviti da pobjede u ovoj utakmici, a to znaći i krši, lomi, trgaj. U katastrofalnoj su formi primili su 12 golova u 5 utakmica i obrana im ne djeluje sigurno.

Istina, Maccabi će se braniti sa '15' igraća i teško da će doć do pogotka ali koja polukontra i kontra će sjest a tu očekujem i pokoji karton za Chelsea.

Maccabi u prosjeku dobiva od 1-3 kartona u ligi gdje dominiraju, ali ovo je daleko od prosječne utakmice.

Dobar sudac, dobra margina, poljuljani Chelsea, Mourinho, autobus u šesnaestercu Maccabija, kontre i polukontre. Kada se sve zbroji i oduzme, rizik na ovu okladu je isplativ.

20:45 Dinamo - Arsenal

tip: over 3,5 kartona @ 1,66

kladionica: bet365

Sudac: Hatgen

- 57/75 posljednjih utakmica je bilo sa 4 i više kartona

U mislima im je ovo zapisana pobjeda i ostvariti takvu pobjedu je najteže (sportaš sam i u to sam se uvjerio sto puta).

Ne vjerujem u razbijanje Arsenala, štoviše napad Dinama ne izgleda loše (Pjaca, Rog, Soudani, - Henriqez) tako da očekujem pogodak od njih. Također od njih (a posebno od Pjace) očekujem nekoliko dobrih prodora i tu bi nam mogli zaraditi koji karton kod Arsenalovih igrača, iako sam uvjeren da je oklada prolazna i da Arsenal ne dobije niti jedan karton.

Dobar sudac, dobra margina, nekoliko promjena u sastavu Arsenala, unaprijed upisana pobjeda te ne iskustvo kod mladih dinamovih igrača, su dovoljan razlog za over.

Sretno!

Oj Diname!

Valencia-Zenit over 4,5 kartona 1.90 Wwin

Jednu od zanimljivijih utakmica danas odigrat će Valencia i Zenit. Valencia je kroz kvalifikacije morala izboriti nastup u ovogodišnjem izdanju Lige prvaka. Izbacili su Monaco sa ukupnih 4:3. Što se lige tiče, nalaze se na 8. mjestu nakon 3 odigrana kola. Remizirali su protiv Vallecana (0:0) i Deportiva (1:1), a u posljednjem kolu slavili su protiv Gijona (1:0). Zenit je nositelj ove skupine. Ušli su sa velikim očekivanjima u sezonu ali nakon 8 kola već zaostaju 6 bodova za provplasiranim CSKA. Upravo su za vikend igrali derbi protiv njih i na kraju je završilo „miroljubivih“ 2:2. I jedna i druga ekipa igraju dosta agresivan nogomet, a posebno Valencia. Znamo da su Španjolci jako grubi, protiv Monaca su u dvije utakmice nakupili 6 žutih, a u ligi su protiv Vallecana imali jedan žuti, protiv Deportiva 4 žuta i crveni i protiv Gijona 3 žuta. Zenitove utakmice u ligi mi baš nisu neko mjerilo pogotovo kada igraju protiv Ufe i sličnih ekipa, ali mogli smo prošlo kolo vidjeti kako udaraju kada treba. Protiv CSKA su nakupili čak 5 žutih. Utakmicu će suditi Škot Craig Alexander Thomson. Solidan je što se tiče žutih, posljednjih 9 utakmica: 5 žutih i crveni, 5, 2, 2 i crveni, 3 i crveni, 6, 9, 5, 5. Valencia ulazi kao blagi favorit u utakmicu, mislim da nas čeka jedna dobra i neizvjesna utakmica, očekujem dosta oštrih startova posebno sa Valencijine strane i mislim da ovo ide preko kartona. 

Gdje si igro ovo. ja sam igro na bet365 i oni kazu da je bilo 4 kartona u regularnom dijelu i 2 da su dobili poslije utakmice 

Na Uefinoj stranici stoji da je bilo 6 kartona, znaci regularno sve oklada je dobitna.

http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2016/matches/round=2000634/match=2015679/index.html

Meni je prekjucer tako bilo sa Sevillom, presao broj kartona, a oni stavili bili prvo da su bila samo 3 na utakmici. Kasnije u toku noci stornirano da je dobitno, i tek sjnoc navecer isplacen dobitak..

Na Uefinoj stranici stoji da je bilo 6 kartona, znaci regularno sve oklada je dobitna.

http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2016/matches/round=2000634/match=2015679/index.html

Meni je prekjucer tako bilo sa Sevillom, presao broj kartona, a oni stavili bili prvo da su bila samo 3 na utakmici. Kasnije u toku noci stornirano da je dobitno, i tek sjnoc navecer isplacen dobitak..

ma zalio sam se i svado se snjima pola sata. ja njima jedno oni meni drugo. poslo sam im sad mail da mi daju dokaz da je bilo poslje utakmice

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use