Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 16.09.2015.

Luja25

Recommended Posts

Handball » Croatia » Dukat Premijer liga » Karlovac - Dakovo Karlovac - Dakovo

Today, 16 Sep 2015, 19:30

kOEF. NA GOSTE pao sa 4.40 na 1.80 ....u ss 1.70...germania 2.20 ....sta se dogada..ima netko info neki*?

Poz decki, ja sam iz karlovca(trenirao sam rukomet, izmedu ostalog i s tim deckima) tak da imam dosta saznanja o tome. Prvo cu rec da se slazem s nekim tko je ovdje vec napisao da su decki talentirani, stvarno jesu i bili su prvaci hrvatske i redovito pobjeduju zagrebase u svojem godistu. Sad ovu sezonu ce ih vodit trenerica koja ih vodi od pocetka, koja je osvojila prvenstvo s njima i zna ih u dusu. Medutim tu svaka pozitivna prica staje o karlovcu. Prvo, financije su katastrofalne, svi decki su na stipendijskim ugovorima(500 kn mjesecno) i ni to im se ne isplacuje. Trener od prosle sezone i najjaci obrambeni i pivot su otisli iz kluba. Uza sve to, ozlijedio im se i najbolji vanjski kojeg trenutno imaju("nažalost, zbog povrede, neće nastupiti najbolji igrač sadašnje momčadi Matija Perajica. Rehabilitacija će, kažu, potrajati."). Najbolje u ovoj ekipi su krila, i lijevo(bacic i snajder-strasni igraci) i desno(sudaric, napadacki sjajan, obrana ga muci). Ovo ostalo su decki koji moraju sad domazat da su talenti. Osim borbe i mozda nale sudacke pomoci karlovac nema nista drugo za ponudit.

Dakovo je uvijek u borbi za ostanak, ali mislim da pobjeduju danas. Ne pratim ih pa ne mogu vise reci.

Na kraju krajeva, na neki manji ulog ovo bi trebalo odigrati

italija-litvanija kp1 italijani iz utakmice u utakmicu rastu, kada se pogleda njihov sastav napadacki mozda i najbolja ekipa na eurobasketu ako ih krene mogu pogoditi sve i svasta, od italijana ocekujem cak i finale. litvanci se muce iz utakmice u utakmicu u grupi su s estonijom, ukrainom i belgijom igrali na jednu loptu a i protiv gruzije to nije izgledalo bas, milsljena sam da italijani imaju kvalitetniju ekipu i da pobjeda nece doci u pitanje

na ovo bih nadovezao galinarija vise poena

Italija-Litvanija 1 1.65

Četvrt-finale Eurobasket 2015.

U poseljednjem meču četvrtfinala sastaju se Italija i Litva. Po kvotama sigurno najzanimljivi duel četvrtfinala, ali po meni ne bi se dalo reci. 

Ko god je pogledao mečeve ovih ekipa zna da bi ovo trebalo doci lagano.Italija igrala sa Izraelom, pardon poigravala se sa Izraelom. Rezultat je na kraju meča glasio 82:52. U tom meču Izraelci su nastojali da zaustave Gallinaria, i to su donekle uspeli, ali su ostavili ostale pozicije slobodne. Tu su Gentile i Belineli pokazali sta mogu. Na kraju meča od 30 pokusaja Italijana za 3 poena uslo je njih 11. Ukupni prosek suta je glasio nesto iznad 40%, sto je veoma dobro. U tom meču Gentile je imao 27 poena, a Belineli 14. Da napomenem da u 2 poluvremenu nije igrao Bargani, radi neke povrede, ali sigurno ga ocekujem danas. Odigrali su strasnu odbranu, posebno nad Caspiom, bas kao sto sam i komentarisao da ce biti. Nisu mu dali da udje pod kos, a niti da bude slobodan sa pozicije. Veoma dobro se krecu u odbrani, i tesko im je uzeti ofanzivni skok, iako Litvanci to znaju jako dobro raditi, Izraelci su im uzeli svega 5 skokova u napadu.

Mislim da ce se ovog puta prvenstveno asocirati na Valančiunasa te Mačiulisa odakle i preti najvise Litvanija. 

Litvanci u proslom krugu umalo da ispadnu protiv Gruzije. Gruzija je vodila sve do pocetka 4/4. Konstantno su imali nekih 4-5 koseva razlike, da bi na kraju pre svega svojim greskama u napadu dopustili Litvancima da pobede. Gruzija je igralo vrlodobru odbranu nad Valančiunasom koji je vrlo brzo usao u probleme sa licnim greskama, te samim tim Litvanci su morali forsirati sut iz daleka, ubacili su trecinu trojki koji su bacili, tj. njih 8. Ono sto je napravilo razliku u ovom meču jeste njihov procenat suta za 2 poena. Čak 67% njihovog suta za 2 poena je uslo. Te kada dodamo tome 21/27 slobodnih bacanja, moze se reci da su vrlo sretno dosli do pobede, i da ih je sut veoma dobro sluzio. 

Sve u svemu da sumiram, brzi Italijani protiv pomalo starih Litvanaca, Italijani koji forsiraju brzu kosarku, dok Litvanci bas i ne. I sigurno je da Litvaniji ne pase stil igre Italijana, stalno trcanje iz napada u odbranu. Tesko da ce se moci Litvanci braniti protiv linije Italijana, koje ako bude sut sluzio kao sto je sluzio vecim delom prvenstva onda ce Litvanci biti u problemu. Ono sto bih da dodam da nemaju siroku klupu Litvanci, i sve se svodi na 2-3 igraca koji mogu da zavrse poene. Valančiunas tesko da ce moci igrati protiv Bargania ukoliko ovaj bude 100% spreman, i Bargani bi mogao napraviti dosta problema njemu takođe, obzirom da Valančiunas pravi neke pocetnicke faulove kako u odbrani tako i u napadu. Ocekujem zatvorenu odbranu Italijana, nece dopustiti protok lopte na Valančiunasa, te ce ga sigurno udvajati. Sto se tice ulazaka Maciulisa pod kos i to ce tesko ici, obzirom na brzinu Italijanske odbrane. Sve ce se svoditi na neke suteve u posljednjih 6-7 sekundi, koji nisu organizovani, pa ako krene krene. A da ce krenuti tesko sumnjam, nemaju oni vise te linije koju je prosle prvenstvo krasio Kleiza. Sve u svemu ocekujem lagani win ovog tipa.

oni ti ga blokirali?

Da, mislim da mi je max. ulog 1€, pa više niti ne gledam njihovu ponudu. Jbg, zaredalo se bilo prije više od godinu dana par dobitaka za redom pa eto.. 

Unibet je stavio zanimljive razrade, kao i uvijek kad je Liga Prvaka u pitanju, na posjed lopte kao i udarce u okvir gola...

Svi znamo kako Bayern igra i mislim da će domaćini danas na terenu biti u izuzetno podređenom položaju. Očekujem oko 65% posjed lopte Bayerna i ovih 1,50 mi se čini dosta dobro...

Jedina prijetnja okladi je visoko rano vodstvo Bayerna, jer kretanje rezultata puno utjeće na oklade na posjed lopte...

7HqcsqF.png

A.Gentile -15,5+ over 1.85 

Jedan od najboljih pojedinaca u Italiji tokom ovom prvenstva,skoro svaku utakmicu je išao preko 15 i nema razloga zašto ne bi i ovu.Italija igra veoma važnu utakmicu protiv Litve i mislim da bi Gentile trebao ići preko,jer zablista na svakoj bitnijoj utakmici Italije.Poz, sretno...

Nimes-Chambery 1 2.60

Francusko prvenstvo 2 kolo i odmah jedan po meni zanimljiv mec i mec gde se odmah moze naplatiti koeficijent na domacina.Ne znam na koju foru vide ovolikog favorita ljudi koji su zaduzeni za postavljanje kvota.Da krenemo polako sa analzom ,domacin ekipa Nimesa je sezonu zapocela u kupu sa ekipom Tuluza i porazeni su 33 34 dok su u prvom kolu isli najjacoj ekipi ,ekipi koja nema konkurenciju u Francuskom prvensvu Parizu i izgubili sa 36 32..Gledao sam taj mec jer sam igrao tada over jer Nimes je takva ekipa koja ide na gol vise ali sam se mnogo iznenadio na koji su oni nacin odigrali taj mec..Naime slabo su otvorili mec i Pariz je odmah napravio 6 golova razlike u prvih 10 min i ocekivalo se da razlika ide preko 15 golova jer se dobro secam da je na live bilo 15,5 hendikep u jednom trenutku ali utakmica je posla potpuno drugim tokom jer je Nimes tako lagano kaznjavao svaku opustenost domacina da je u 54 minutu cak i prisao na svega 2 gola zaostatka..U finisu ipak nisu mogli i Pariz je slavio sa 4 gola razlike..Ali moramo priznati da izgubiti 4 gola od Pariza na strani to je za svaki respekt jer Pariz zna mnogo ,mnogo jace ekipe(Tuluza,Monpeljea,Dunqueru,St rafael)da dobija sa dvocifrenom razlikom..Nimes ima odlican sastav za ovu godinu i sigurno ce biti tvrd orah svim ekipama iz vrha dok ce kuci po meni dobijati ekipe poput Chamberya..Glavne snage ekipu su golman Yassine Indrissi,Snorri Stein Gudjonssen,Florent Ferreiro,Benjamin Gallego,Julien Rebichon,Pawel Podsiadlo i Asgeir Orn Halgren...Sto se tice ekipe Chamberya oni su svoju sezonu otvorili pobedom u kupu nad Trembly sa 25 23 dok su u prvom kolu sampionata isli u goste po meni najgoroj ekipi u prvenstvu Creteilom i remizirali 27 27..Chambery godinama vec je tu po sredini tebale i ove godine su najavali izlazak u evropu ali po igracima koji su otisli i dosli po meni nemaju nikakvih sansi za to..sta vise oni ce se boroti za sredinu tabele ni to nisam siguran sa obzirom da su se ekipe mnogo pojacale ove godine i da liga nije nikad bila jaca..Njihova glavna snaga su golman Yann Genty,Yerko Matulic,Remi Feutrier,Damir Bicanic,Timothey N Guessan,Edin Basic i Alexandre Tritta...Ne znam na koju foru Chambery je favorit ovoliki ja verujem da mozda pocetak prvenstva pa se jos malo na ime nekom veruje ali ja sigurno necu preskociti keca...Domacinska ekipa Nimesa ovde ce igrati svoju igru super brzu i mislim da ce na taj nacin doci do pobede ,nema Chambery igrace za ispratiti i oni ce ove godine tesko koga iznenaditi u gostima ako nisu mogli u prvom kolu dobiti Creteila koji je ubedljivo najgora ekipa onda ce ne znam sta ocekuju od gostovanja Nimesu..Nimes je dao jednom Tuluzu 33 gola i jednom Parizu 32 u dva odigrana meca ove godine...Moram ovo da igram a ko hoce da prati neka mu je sa srecom.

Bok svima inace novi sam clan.

Imam jedno pitanje. Jel mi moze netko objasnit zasto je HR Lutrija podigla kotu sa 1,50 na 1,60 na Arsenal? Taj koef. mi nikako nije logican.

Zato jer je utakmica stavljena kao bonus tip...

Inaće i na internetu je koeficijent na Arsenal blago narastao, budući da se očekuje da će Wenger ostaviti 2-3 igrača iz prvog sastava na klupi. Osobno mislim da to neće imati puno veze i da će bilo koji sastav Arsenala slaviti, a ako bude trebalo sigurno će ih Wenger i uvesti, iako očekujem rano vodstvo i rutinsko odrađivanje posla Arsenala...

Poz decki, ja sam iz karlovca(trenirao sam rukomet, izmedu ostalog i s tim deckima) tak da imam dosta saznanja o tome. Prvo cu rec da se slazem s nekim tko je ovdje vec napisao da su decki talentirani, stvarno jesu i bili su prvaci hrvatske i redovito pobjeduju zagrebase u svojem godistu. Sad ovu sezonu ce ih vodit trenerica koja ih vodi od pocetka, koja je osvojila prvenstvo s njima i zna ih u dusu. Medutim tu svaka pozitivna prica staje o karlovcu. Prvo, financije su katastrofalne, svi decki su na stipendijskim ugovorima(500 kn mjesecno) i ni to im se ne isplacuje. Trener od prosle sezone i najjaci obrambeni i pivot su otisli iz kluba. Uza sve to, ozlijedio im se i najbolji vanjski kojeg trenutno imaju("nažalost, zbog povrede, neće nastupiti najbolji igrač sadašnje momčadi Matija Perajica. Rehabilitacija će, kažu, potrajati."). Najbolje u ovoj ekipi su krila, i lijevo(bacic i snajder-strasni igraci) i desno(sudaric, napadacki sjajan, obrana ga muci). Ovo ostalo su decki koji moraju sad domazat da su talenti. Osim borbe i mozda nale sudacke pomoci karlovac nema nista drugo za ponudit.

Dakovo je uvijek u borbi za ostanak, ali mislim da pobjeduju danas. Ne pratim ih pa ne mogu vise reci.

Na kraju krajeva, na neki manji ulog ovo bi trebalo odigrati

Jesu talentirani i sve stoji, ali i ja mislim da tesko mogu proci.. jos jedna stvar u prilog tome je da ne pobjedjuju redovito zagreb u tom godistu, jer Zagreb je prosle godine lagano bio drzavni prvak i u 96 i 98 godistu... jedino sto je Đakovo lose, umag je na kraju utakmice odmarao sa obije ekipe, jer da je htio dobio bi obije 15ak razlika tako da objektivno rezultate karlovca i djakova sa umagom ne mozemo usporediti..

Nimes-Chambery 1 2.60

Francusko prvenstvo 2 kolo i odmah jedan po meni zanimljiv mec i mec gde se odmah moze naplatiti koeficijent na domacina.Ne znam na koju foru vide ovolikog favorita ljudi koji su zaduzeni za postavljanje kvota.Da krenemo polako sa analzom ,domacin ekipa Nimesa je sezonu zapocela u kupu sa ekipom Tuluza i porazeni su 33 34 dok su u prvom kolu isli najjacoj ekipi ,ekipi koja nema konkurenciju u Francuskom prvensvu Parizu i izgubili sa 36 32..Gledao sam taj mec jer sam igrao tada over jer Nimes je takva ekipa koja ide na gol vise ali sam se mnogo iznenadio na koji su oni nacin odigrali taj mec..Naime slabo su otvorili mec i Pariz je odmah napravio 6 golova razlike u prvih 10 min i ocekivalo se da razlika ide preko 15 golova jer se dobro secam da je na live bilo 15,5 hendikep u jednom trenutku ali utakmica je posla potpuno drugim tokom jer je Nimes tako lagano kaznjavao svaku opustenost domacina da je u 54 minutu cak i prisao na svega 2 gola zaostatka..U finisu ipak nisu mogli i Pariz je slavio sa 4 gola razlike..Ali moramo priznati da izgubiti 4 gola od Pariza na strani to je za svaki respekt jer Pariz zna mnogo ,mnogo jace ekipe(Tuluza,Monpeljea,Dunqueru,St rafael)da dobija sa dvocifrenom razlikom..Nimes ima odlican sastav za ovu godinu i sigurno ce biti tvrd orah svim ekipama iz vrha dok ce kuci po meni dobijati ekipe poput Chamberya..Glavne snage ekipu su golman Yassine Indrissi,Snorri Stein Gudjonssen,Florent Ferreiro,Benjamin Gallego,Julien Rebichon,Pawel Podsiadlo i Asgeir Orn Halgren...Sto se tice ekipe Chamberya oni su svoju sezonu otvorili pobedom u kupu nad Trembly sa 25 23 dok su u prvom kolu sampionata isli u goste po meni najgoroj ekipi u prvenstvu Creteilom i remizirali 27 27..Chambery godinama vec je tu po sredini tebale i ove godine su najavali izlazak u evropu ali po igracima koji su otisli i dosli po meni nemaju nikakvih sansi za to..sta vise oni ce se boroti za sredinu tabele ni to nisam siguran sa obzirom da su se ekipe mnogo pojacale ove godine i da liga nije nikad bila jaca..Njihova glavna snaga su golman Yann Genty,Yerko Matulic,Remi Feutrier,Damir Bicanic,Timothey N Guessan,Edin Basic i Alexandre Tritta...Ne znam na koju foru Chambery je favorit ovoliki ja verujem da mozda pocetak prvenstva pa se jos malo na ime nekom veruje ali ja sigurno necu preskociti keca...Domacinska ekipa Nimesa ovde ce igrati svoju igru super brzu i mislim da ce na taj nacin doci do pobede ,nema Chambery igrace za ispratiti i oni ce ove godine tesko koga iznenaditi u gostima ako nisu mogli u prvom kolu dobiti Creteila koji je ubedljivo najgora ekipa onda ce ne znam sta ocekuju od gostovanja Nimesu..Nimes je dao jednom Tuluzu 33 gola i jednom Parizu 32 u dva odigrana meca ove godine...Moram ovo da igram a ko hoce da prati neka mu je sa srecom.

Jesi ovo ti ili si kopirao?

http://www.tipodrom.com/analiza/rukomet/Nimes-Chambery-57864.html

Pozdrav, 

čitam vaše analize i pitam se da li je ludost staviti na hendikep arsenala 300€? Mislim da bi trebalo to glatko proći :D

Pričekaj sastave pa sam odluči, nekad je bolje ići i na sigurnije i odigrati samo pobijedu, ako je jako velik ulog pa si mirniji.

Ako misliš singlati, također razmisli o 10bet kladionici, jer bi na 300€ dobio 150€ bonusa, pa bi tehnički mogao uplatiti 450€ na pobjedu ili hendikep na Arsenal, a ako prođe imao bi odličnu banku za klađenje dalje... 

Ili Bet-at-home koji daje 100€ bonusa, i za Ligu Prvaka imaju gotovo identične koeficijente kao i svi...

Uglavnom moja preporuka je da pričekaš sastave pa onda doneseš odluku, ja čekam samo pobijedu Arsenala za dosta, nadam se da neće biti senzacije...

RK Buzet - RK Dubrava 2 1,65

Dinamo - arsenal 2 1,60

Dubl iz suoersporta

Ja iskreno na ovo idem sa jakim ulogom. Prvi par je prijedlog od igrača Dubrave, po njegovim riječima pobjeduju bez većih problema. Osobno smatram da je dubrava za klasu bolja od Buzeta ,odlično su ušli u prvenstvo i morali bi ovo uzet. Po meni jako velika kvota, malo nerealna.

Drugi par po meni kvota nebi smjela bit veća od 1,20 nikako. Iz Zagreba sam, doslovno živim za dinamo i svaki ZG klub , dok nije bilo Mamića išao sam svaku utakmicu ali jedan arsenal protiv ovakvog dinama je bolji realno 3-4 gola razlike. Dokle god je jedan Machado u ekipi, dokle god pola momčadi je uvezeno iz j.Amerike skupa sa paketom bijelog za gazdu, nista od dinama nece bit u europi. Spomenuli ste da dinamo nije izgubio 60 utakmica, onda samo pogledajte zadnje Dinamove utakmice u skupini lige prvaka! I ništa više nije potrebno rec

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use