Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 16.09.2015.

Luja25

Recommended Posts

RK Buzet - RK Dubrava 2 1,65

Dinamo - arsenal 2 1,60

Dubl iz suoersporta

Ja iskreno na ovo idem sa jakim ulogom. Prvi par je prijedlog od igrača Dubrave, po njegovim riječima pobjeduju bez većih problema. Osobno smatram da je dubrava za klasu bolja od Buzeta ,odlično su ušli u prvenstvo i morali bi ovo uzet. Po meni jako velika kvota, malo nerealna.

Drugi par po meni kvota nebi smjela bit veća od 1,20 nikako. Iz Zagreba sam, doslovno živim za dinamo i svaki ZG klub , dok nije bilo Mamića išao sam svaku utakmicu ali jedan arsenal protiv ovakvog dinama je bolji realno 3-4 gola razlike. Dokle god je jedan Machado u ekipi, dokle god pola momčadi je uvezeno iz j.Amerike skupa sa paketom bijelog za gazdu, nista od dinama nece bit u europi. Spomenuli ste da dinamo nije izgubio 60 utakmica, onda samo pogledajte zadnje Dinamove utakmice u skupini lige prvaka! I ništa više nije potrebno rec

Drago mi je da si spomenuo Dubravu, gledao sam i ja taj par. Malo sam istraživao čini mi se da imaju finu ekipu, posebno dobar je Grgić, mislim da je u prve dvije utakmice zabio oko 15 golova

Imaju nekoliko dobrih igrača i jako su dobro krenuli, proslo kolo sam pisao kako će bit na knap na spacvom, takoder mi je igrac to rekao, jer su očekivali tešku utakmicu i kasnije mi je rekao da su sami sebe iznenadili da nisu očekivali ni približno tako laku pobjedu, zato danas očekuju laku pobjedu i nadam se da će bit tako ;)

Nimes-Chambery 1 2.60

Kao alternativni prijedlog za ovu utakmicu bi predložio okladu više od 54,5 gola na utakmici. Domaćini vole igrati brzo, pogotovo na svom parketu, a moći će se osloniti na kontranapade pošto gosti kao obrambeno orijentirana momčad, mijenjaju igrače obrana/napad pa su ranjivi dok postave obranu.

Nimes je zadnje dvije tekme išao debelo preko granice, izgubili su protiv Toulousea 33:34 i prošli tjedan izgubili u gostima kod PSG-a 32:36. Chambery je u zadnje dvije utakmice ostao na manjem broju golova, prvu utakmicu kod kuće protiv Tremblaya su dobili 25:23 unatoč većem broju izostanaka, a sljedeću u gostima protiv Creteila su odigrali X 27:27, tada su bili bez dva igrača. Danas gosti nemaju izostanaka te bi trebali imati veću napadačku moć i mogućnost rotacije. Ako prihvate brzu igru domaćina to bi trebao biti izgledan prolaz overa. :)

Nimes - Chambery Savoie
Today, 16 Sep 2015, 20:00
TIP: Over (Over/Under +54.5 , Full Time) po 1.66 marathonbet.com
2 out of 2 users predict this (100%)
Average ROI of users who predict this: 4.65%

Ja sam kombinirao ovako u Marathonu..

NzUUoZx.png

Svaki oblik klađenja je ludost :) ako imaš muda stavi,rekao bi da ovisi o tome koliki ti je saldo nakon uplate..

najjaci cu mi oni majmuni sta imaju vip grupe na fb a sve analize kopiraju sa ovih tema te ih naplačuju kao svoje...

hahaha daleko najjace kad moli za lajkove jer je "majstor sve poskidao" i prigovara kako im je tesko lajkat a on se trudi ko budala :D aAHAAHAHAH

Dinamo - Arsenal OVER 4,5 kartona  2,20 

Mislim da se i te kako isplati uzeti ovu kvotu pogotovo u kladama koji racunaju crveni kao 2 zuta itd. Dinamo ce sigurno sam dobiti 3-4 komada jer Arsenal ce izludjivati sa tika-taka igrom a znamo i kakav fudbal englezi igraju tako da i oni lako mogu dobiti opomene. Imate u Wwinu granicu over 3,5 po kvoti 1,50 sto je po meni zicer. Ne znam prosjek kartona sudije ali mislim da ove ide lagano u over.

Valencia-Zenit over 4,5 kartona 1.90 Wwin

Jednu od zanimljivijih utakmica danas odigrat će Valencia i Zenit. Valencia je kroz kvalifikacije morala izboriti nastup u ovogodišnjem izdanju Lige prvaka. Izbacili su Monaco sa ukupnih 4:3. Što se lige tiče, nalaze se na 8. mjestu nakon 3 odigrana kola. Remizirali su protiv Vallecana (0:0) i Deportiva (1:1), a u posljednjem kolu slavili su protiv Gijona (1:0). Zenit je nositelj ove skupine. Ušli su sa velikim očekivanjima u sezonu ali nakon 8 kola već zaostaju 6 bodova za provplasiranim CSKA. Upravo su za vikend igrali derbi protiv njih i na kraju je završilo „miroljubivih“ 2:2. I jedna i druga ekipa igraju dosta agresivan nogomet, a posebno Valencia. Znamo da su Španjolci jako grubi, protiv Monaca su u dvije utakmice nakupili 6 žutih, a u ligi su protiv Vallecana imali jedan žuti, protiv Deportiva 4 žuta i crveni i protiv Gijona 3 žuta. Zenitove utakmice u ligi mi baš nisu neko mjerilo pogotovo kada igraju protiv Ufe i sličnih ekipa, ali mogli smo prošlo kolo vidjeti kako udaraju kada treba. Protiv CSKA su nakupili čak 5 žutih. Utakmicu će suditi Škot Craig Alexander Thomson. Solidan je što se tiče žutih, posljednjih 9 utakmica: 5 žutih i crveni, 5, 2, 2 i crveni, 3 i crveni, 6, 9, 5, 5. Valencia ulazi kao blagi favorit u utakmicu, mislim da nas čeka jedna dobra i neizvjesna utakmica, očekujem dosta oštrih startova posebno sa Valencijine strane i mislim da ovo ide preko kartona. 

Valencia-Zenit over 4,5 kartona 1.90 Wwin

Utakmicu će suditi Škot Craig Alexander Thomson. Solidan je što se tiče žutih, posljednjih 9 utakmica: 5 žutih i crveni, 5, 2, 2 i crveni, 3 i crveni, 6, 9, 5, 5. Valencia ulazi kao blagi favorit u utakmicu, mislim da nas čeka jedna dobra i neizvjesna utakmica, očekujem dosta oštrih startova posebno sa Valencijine strane i mislim da ovo ide preko kartona. 

Craig Thomson je dosta dobar sudac kada su kartoni u pitanju, već sam ovdje pisao nekoliko puta o njemu. Sjećam se jedne utakmica Škotske lige gdje je podijelio 12+ žutih kartona prošle sezone. Jednostavno zna biti izuzetno strog te kad zauzme jedan kriterij drži ga se, suprotnost od npr. Lahoza u španjolskoj...

Uglavnom, puno će ovisiti o ponašanju igrača na terenu, rusi su mi uvijek nepredvidivi sa tim kartonima, ali vjerujem da će sudac odraditi svoje ako bude materijala za kartone.. ;)

Italija - Latvija

Da li netko ima mišljenje? Meni se Talijani čine opasni...

Italija-Litvanija 1 1.65

Četvrt-finale Eurobasket 2015.

U poseljednjem meču četvrtfinala sastaju se Italija i Litva. Po kvotama sigurno najzanimljivi duel četvrtfinala, ali po meni ne bi se dalo reci. 

Ko god je pogledao mečeve ovih ekipa zna da bi ovo trebalo doci lagano.Italija igrala sa Izraelom, pardon poigravala se sa Izraelom. Rezultat je na kraju meča glasio 82:52. U tom meču Izraelci su nastojali da zaustave Gallinaria, i to su donekle uspeli, ali su ostavili ostale pozicije slobodne. Tu su Gentile i Belineli pokazali sta mogu. Na kraju meča od 30 pokusaja Italijana za 3 poena uslo je njih 11. Ukupni prosek suta je glasio nesto iznad 40%, sto je veoma dobro. U tom meču Gentile je imao 27 poena, a Belineli 14. Da napomenem da u 2 poluvremenu nije igrao Bargani, radi neke povrede, ali sigurno ga ocekujem danas. Odigrali su strasnu odbranu, posebno nad Caspiom, bas kao sto sam i komentarisao da ce biti. Nisu mu dali da udje pod kos, a niti da bude slobodan sa pozicije. Veoma dobro se krecu u odbrani, i tesko im je uzeti ofanzivni skok, iako Litvanci to znaju jako dobro raditi, Izraelci su im uzeli svega 5 skokova u napadu.

Mislim da ce se ovog puta prvenstveno asocirati na Valančiunasa te Mačiulisa odakle i preti najvise Litvanija. 

Litvanci u proslom krugu umalo da ispadnu protiv Gruzije. Gruzija je vodila sve do pocetka 4/4. Konstantno su imali nekih 4-5 koseva razlike, da bi na kraju pre svega svojim greskama u napadu dopustili Litvancima da pobede. Gruzija je igralo vrlodobru odbranu nad Valančiunasom koji je vrlo brzo usao u probleme sa licnim greskama, te samim tim Litvanci su morali forsirati sut iz daleka, ubacili su trecinu trojki koji su bacili, tj. njih 8. Ono sto je napravilo razliku u ovom meču jeste njihov procenat suta za 2 poena. Čak 67% njihovog suta za 2 poena je uslo. Te kada dodamo tome 21/27 slobodnih bacanja, moze se reci da su vrlo sretno dosli do pobede, i da ih je sut veoma dobro sluzio. 

Sve u svemu da sumiram, brzi Italijani protiv pomalo starih Litvanaca, Italijani koji forsiraju brzu kosarku, dok Litvanci bas i ne. I sigurno je da Litvaniji ne pase stil igre Italijana, stalno trcanje iz napada u odbranu. Tesko da ce se moci Litvanci braniti protiv linije Italijana, koje ako bude sut sluzio kao sto je sluzio vecim delom prvenstva onda ce Litvanci biti u problemu. Ono sto bih da dodam da nemaju siroku klupu Litvanci, i sve se svodi na 2-3 igraca koji mogu da zavrse poene. Valančiunas tesko da ce moci igrati protiv Bargania ukoliko ovaj bude 100% spreman, i Bargani bi mogao napraviti dosta problema njemu takođe, obzirom da Valančiunas pravi neke pocetnicke faulove kako u odbrani tako i u napadu. Ocekujem zatvorenu odbranu Italijana, nece dopustiti protok lopte na Valančiunasa, te ce ga sigurno udvajati. Sto se tice ulazaka Maciulisa pod kos i to ce tesko ici, obzirom na brzinu Italijanske odbrane. Sve ce se svoditi na neke suteve u posljednjih 6-7 sekundi, koji nisu organizovani, pa ako krene krene. A da ce krenuti tesko sumnjam, nemaju oni vise te linije koju je prosle prvenstvo krasio Kleiza. Sve u svemu ocekujem lagani win ovog tipa.

Ako si gledao video si da sam pisao o ovome,ocekujem pobedu Talijana

20:45 Olympiakos - Bayern Munich

tip: over 3,5 kartona @ 1,66
kladionica: bet365

Sudac: Velasco

- prosjek od 6 kartona po utakmici

Znamo kakvi su Grci i kakva će atmosfera bit na stadionu, također znamo da se neće predat prije utakmice. Prošle godine kod kuće skinuli Manchester, Juve i Atletico tako da ne vidim razlog zašto nebi pokušali i Bayern. Bayern koji pobjeđuje ali nije to onaj Bayern od prije par sezona koji je mljeo sve pred sobom. Iskreno očekujem X.
Što se tiče kartona Bayern je na prosjeku od 2 kartona, ali u Njemačkoj suci imaju malo drugaćiji kriterij od Španjolaca. Olympiakos je na prosjeku od 1 kartona ali to je iz razloga jer u prva tri kola imaju gol razliku 8:1, sve su utakmice dobili i svugdje su dominirali.
Ova margina s Velascom mi je pick dana!

20:45 Chelsea - Maccabi Tel Aviv
tip: over 3,5 kartona @ 1,85
kladionica: wwin

Sudac: Zwayer
- 53/75 posljednjih utakmica je bilo sa 4 ili više kartona, ilitiga 15/18 utakmica Lige prvaka i Europske lige

Mourinho će sve napraviti da pobjede u ovoj utakmici, a to znaći i krši, lomi, trgaj. U katastrofalnoj su formi primili su 12 golova u 5 utakmica i obrana im ne djeluje sigurno.
Istina, Maccabi će se braniti sa '15' igraća i teško da će doć do pogotka ali koja polukontra i kontra će sjest a tu očekujem i pokoji karton za Chelsea.
Maccabi u prosjeku dobiva od 1-3 kartona u ligi gdje dominiraju, ali ovo je daleko od prosječne utakmice.
Dobar sudac, dobra margina, poljuljani Chelsea, Mourinho, autobus u šesnaestercu Maccabija, kontre i polukontre. Kada se sve zbroji i oduzme, rizik na ovu okladu je isplativ.

20:45 Dinamo - Arsenal
tip: over 3,5 kartona @ 1,66
kladionica: bet365

Sudac: Hatgen
- 57/75 posljednjih utakmica je bilo sa 4 i više kartona

U mislima im je ovo zapisana pobjeda i ostvariti takvu pobjedu je najteže (sportaš sam i u to sam se uvjerio sto puta).
Ne vjerujem u razbijanje Arsenala, štoviše napad Dinama ne izgleda loše (Pjaca, Rog, Soudani, - Henriqez) tako da očekujem pogodak od njih. Također od njih (a posebno od Pjace) očekujem nekoliko dobrih prodora i tu bi nam mogli zaraditi koji karton kod Arsenalovih igrača, iako sam uvjeren da je oklada prolazna i da Arsenal ne dobije niti jedan karton.
Dobar sudac, dobra margina, nekoliko promjena u sastavu Arsenala, unaprijed upisana pobjeda te ne iskustvo kod mladih dinamovih igrača, su dovoljan razlog za over.

Sretno!

edit: Oj Diname!

Edited by CreativeBet

18:00 IK Savehof-Hoors HK H 65 tip 1 kvota 1.60 6/10 WWin

Sezonu Svedskog rukometa za zene otvorice ekipe Savehoffa i Hoora,dvije ekipe koje su prosle sezone bile najbolje u regularnom dijelu..

Savehoff je ekipa koja dominira zenskim rukometom zadnjih par godina.U protekle tri sezone u regularnom dijelu igracice Savehofa ne znaju za poraz odnosno u 22 utakmice uvijek su sve pobjedivale.Ove sezone su opet najvece kandidatkinje za sami vrh,ali da li ce uspjeti opet pobjediti svih 22 utakmice to cemo morati pricekati.Ovo ljeto su ih napustile dosta bitne igracice,pa tako su golmankinja Filippa Idéhn i lijeva vansjka Jenny Alm pridruzile su ekipe Esbjerga dok je lijevo krilo Dafe Edijana pojacala ekipu Kobenhavna.Ali to nije sve,desna vanjska igracica Oden Ida je zavrsila karijeru u 28 godini zivota,ali odma je dobila drugi posao u Savehofu.Ona ce od ove sezone uz trenera Henrika Signella i pomocnice Karin Almqvist biti kao treci trener.Ove sezone ce Savehof imati dosta mlad i talentovan tim.Dovedena je u tim srednja vanjska Andreassen Stine Lund,igracica koja je dosta iskusna i opasna u kontra napadima,proslu sezonu je provela u Francuskoj ekipi Union Mios.Dovedena je takoder i mlada Rikke Jensen iz danske ekipe Midtjylland,igracica ima dosta neugodan sut iako je tek 1995 godiste.Iz mladih kategorija je u prvim tim prekomandano 4 igracice od cega 2 golmankinje.Radi se o Isabelli Mouratidou i Hanni Eriksson,no one ce sigurno dobijati priliku protiv nesto losijih ekipa jer ipak Savehofova jedinica ove sezone ce sigurno biti Johanna Bundsen.Dovedene su takoder i dosta talentirane igracice Mellegård i Ekenman.Dosta znaci i ostanak igracice tipa Eriksson.Pripreme su odradile na odlican nacin iz 6 utakmica 4 su pobjedile dok su izgubile samo 2 meca.Redom su dobijale 30:18 Boden,Fredrikstad 30:29,Podravku 18:22 i BK Heid 30:18.Izgubile su od aktuelni evropski prvakinja ekipe Buducnosti sa samo 3 razlike 25:22 i od ekipe Rostova 25:20,Rostov ove sezone ima strasno dobru ekipu.U tim pripremnim utakmica dosta se dobro pokazala novopridoslica Stine Lund Andreassen kao i Julia Eriksson.

Sto se gostinja tice on su prosle sezone dosta dobre bile u regularnom dijelu,zavrsile su kao drugoplasirane sa 17 pobjeda i 5 poraza.Ali odma u cetvrtini finala playoffa su ispale od ekipe Vasterasa rezultatom 3-1.Gubile su na pripremnim utakmica od ekipe Nyköping Falster 24:26,igrale nerjeseno sa reprezentacijom Japana 26:26 i dobile su Buxtehuder 31:29.Ove sezone im je cilj upasti u polufinale playoffa a mislsljenja sam da mogu.Prosle sezone su imale samo jednu igracicu koja nije Svedanka a to je bila Srbijanka Jasmina Djapanovic.Nakon porodiljskog odsustva rukometu se vratila golmankinja Jannike Wiberg,zatim pojacali su se dovodenjem Anne Olsson iz Lugia,Caroline Friberg zatim Malin Andersson.Takoder bit ce ove sezone dosta i mladih igracica koje su dosle a radi se o Tildi Winberg,Eriki Lelky,Evelini Sjostrom i Michaeli Fransson.Na tim pripremnim utakmica uglavnom su se izdojile igracice koje su tu od prije (Mässing-Lindberg Johansson).Dosta su kombinirale u tim pripremnim utakmicama,nisu bas zadovoljne odbranom kakvom su igrale..

Po ovoj kvoti ja moram odigrati na Savehof iako ove sezone su nesto tipa spoj mladosti i iskustva.Vjerujem dat ce Signell uz Oden i Almqvist to dobro posloziti i da ne bi trebale danas izgubiti,istina i gostinje ekipa Hoora je promjenila dosta,doveli su dosta dobre igracice ali nisu bog zna nesto pokazale u pripremnim utakmicama.Ono sto je interesanto kod ove utakmice je to da ekipa Savehofa zadnjih 14 utakmica kontra Hoora ima isto toliko pobjeda.Pokazale su se u pravom svijetlu kontra Buducnosti i Rostova,odigrale kako su znale i umjele i izgubile su protiv tako jakih ekipa sa malom prednoscu.

32:22 Valjda je neko ispratio ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use