Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 16.09.2015.

Luja25

Recommended Posts

SuperSport

LIGA PRVAKA:

Chelsea FC - Maccabi Tel Aviv         Maccabi daje gol 2.20

Jako primamljiva oklada po meni s obzirom na trenutnu forme obje ekipe.

U prvom kolu Lige Prvaka Chelsea docekuje Maccabi na Stamford Bridgeu. Chelsea je sezonu u Premier Ligi otvorio katastrofalno. U 5 kola upisali su tek 1 pobjedu 1 remi i cak 3 poraza. Ovo im je najgori pocetak u ligi nakon 29 godina i u ovoj utakmici ce silno biti motivirani, no za vikend ih ceka gradski derbi sa Arsenalom. Mourinho je na pres konferenciji rekao kako ce napraviti par izmjena u prvom sastavu i naglasio je kako je pobjeda imperativ u ovoj utakmici. U prvenstvu su u 5 utakmica primili 12 golova i imaju trenutno najgoru obranu u ligi. Za vikend su izgubili od Evertona 3-1 koji im se cijelu utakmicu poigravao sa obranom te je jednostavno falilo komunikacije medju stoperima. Da nije bilo Begovica u par navrata poraz je mogao biti i jos veci.

Maccabi Tel Aviv je nakon 11 godina ponovno u elitnom drustvu europskog nogometa. U kvalifikacijama su prosli redom Hibernian, Plzen i Basel u impresivnim predstavama pogotovo protiv Plzena gdje su prvu utakmicu u Tel Avivu kod kuce izgubili 2 - 1 da bi u u uzvratu u Ceskoj pobijedili 2 - 0. Ovo ljeto ih je preuzeo srpski strateg Slavisa Jokanovic koji je ove sezone uveo Watford u Premier Ligu. U prvenstvu nakon 3 kola imaju 7 bodova. Jokanovic je na preskonferenciji rekao kako nece imati puno sansi na utakmici te ce nastojati kontra napadima i eventualnim prekidima zaprijetiti golu Begovica. Gledajuci formu ovih dviju momcadi mislim da je Maccabi sposoban postici jedan gol trenutno jako slaboj i bezidejnoj obrani Chelseaia. Od izostanaka kod Chelseaia je izvan pogona prvi vratar Thibaut Courtois i za vikend se ozlijedio i Falcao te nece konkurirati za sastav, a kod Maccabi Tel Aviva nece konkurirati Nosa Igiebor (zadnji vezni) i Eli Dasa (desni bek) koji nema pravo nastupa zbog kartona.

Isto mi primamljiva okada da ce Chelsea dati manje od 2.5 gola po kvoti 1.72 u bet365Prethodno sam pricao o obrani Chelsea, te isto tako ove sezone u napadu mi ne djeluju ubojito. Zabili su u prvenstvu 5 golova u 5 utakmica. Nema ideje u napadu, preskace se igra, Diego Costa nije na proslogodisnjoj razini trenutno a ni Hazard. 

Sretno!!!

Uz pobijedu Arsenala, kao i hendikep potražio sam malo i neke druge razrade i ovom mi je zapelo za oko u ponudi 10bet kladionice.

Inaće 10bet kladionica daje 50% bonusa na prvu uplatu do 200€.

10bet daje 3,80 da će Arsenal dati više od 1,5 gola u prvom poluvremenu. Za očekivati je da će Arsenal voditi na poluvremenu a mislim da bi lako to vodstvo moglo biti i uvjerljivo.

Ovo je IMO čak dosta izgledno budući da će Arsenal utakmicu pokušati riješiti u ranoj fazi kako nebi ušli u neizvjesnost, a još bitnije kako bi se odmorili za utakmicu sa Chelseaom koja im je iznimno važna, i zbog bodova, i prestiža, i gradskog derbija i odnosa Mourinho - Wenger, odnosno Wenger će sigurno razmišljati na ovaj način... 

sfNb1rz.png

Prošle godine navijači Chelsea naslov su gotovo rposlavili na Emiratesu, a ono što su napravili prije utakmice im navijači Arsenala nisu tek tako zaboravili, pa će i zbog ovoga derbi biti dodatno nabijen.

Naime, navijači Chelsea tada su iskoristili nepažnju osiguranja te postavili umjesto Arsenala natpis Chelsea kod Emirates stadiona... Wenger dugo nije imao ovakvu priliku osvetiti se Mourinhu za mnoga bockanja i neuspjehe u prošlosti budući da je Chelsea trenutno ranjiv i ne igra najbolje...

Evo i malo offtopic a i nek se nađe, subota i derbi se bliže...

ja nebi bas sa hendikepom igro,igro sam samo obicnu dvojku,sjetite se samo Real Madrida kad je gostovao na Maksimiru,Rukavina je iso 1 na 1 i mogo je zabit i Dinamo je mogo x izvuc,sa po meni dosta slabijom momcadi,sa tim da je Real igro sa prvom momaci di je bio i veliki Ronaldo,prvo je kolo i sve je moguce,tako da treba pripazit malo,Arsenal je iskusnija momcad al nikad se nezna...

Ne bih se ja opet zalijetao s tim Arsenalom.i ja sam mislio 3000e staviti na kvotu x2, 2000kn cistoga, ali opet, Dinamo je momcad koja NIJE IZGUBILA UTAKMICU 11 MJESECI. znaci oko 60 utakmica. Mora nesto znaciti. Vjerujem da ce biti golova u mladima u LP kao i jucer i tu bi se moglo zaraditi samo treba malo detaljnijih informacija

NK Tolmin-NK Maribor - f+2 , 1,65

Radi se o kupu Slovenije. Dosta loš drugoligaš,sa upitnom formom protiv dobro poznatog prvoligaša,pretendenta za naslov,kako u kupu tako i u prvenstvu,prošlogodišnji sudionik europskih natjecanja sa dosta dobrim rezultatima. Maribor,nakon lošeg starta sezone,mijenja trenera i dolazi "dobro poznati" Kruno Jurčić  :D  Odmah u prvom tekmi skida skalp trenutno vodećem u prvenstvu,Gorici i to sa 4:1. Ekipa je ostala nepromijenjena,očekujem drastično dizanje forme u nastavku sezone,a današnji skromni drugoligaš kao stvoren je za još malo "pumpanja" samopouzdanjem.

Eto,za sada ovo. Kako sam i jučer naveo danas se napada Arsenal,Srbija košarica...Ostalo se javim.

Edit: da se ispravim,Tomlin je tek ušao u 2.ligu ove sezone. Dakle,još jedan + za današnji tip.

Komentar na

Roma(zžk4,5)-FC Barcelona (16.09. 20:45) više @2,20

Kao što ste već pisali Roma nije za odbaciti, i da recimo Roma povede a to će najvjerojatnije i pokušati, mislim da bi moglo biti kartona.

Utakmicu sudi Kuipers evo njegove statistike s kartonima

HHDTzKm.jpg

Chelsea(h0:3)-Mac.Tel Aviv 2 @1.55

Chelsea je favorit po kladionicama, zadnji mečevi ne ulijevaju nadu u chelsea ali tako je jučer i bilo s M.City i Juventusom. Očekujem malo golova Chelsea kao što je Luja25 napisao, a ovaj hendikep pokriva i 2:0 pobjedu chelsea.

Imotski-Dinamo ZG II @ 2.10

Utakmica se igra danas u 16:30, s obzirom da Dinamo Juniori igraju također danas u 16h utakmicu lige prvaka ovo mi se čini kao izgledan par jer da napomenemo da velika većina igrača Juniora Dinama igra u Dinamo II, tako da je pitanje u kojem sastavu će izaći Dinamo II, Imotski nakon prva dva poraza u prvenstvu,pobjedili zadar 4:2, te odigrali 1:1 protiv Cibalije, tako da i njihova forma u ajmo rec uzlaznoj putanji, s obzirom na ove činjenice, čini mi se izgledan bet sa odličnom kvotom...

EDIT:

Prijavljeni igrači za Ligu Prvaka Juniori

Filip Benković, Adrian Blečić, Toni Borevković, Ivan Božić, Josip Brekalo, Marijan Čabraja, Domagoj Colarić, Ante Ćorić, Neven Đurasek, Antonio Đurić, Matija Fintić, Mario Goić, Amer Gojak, Dinko Horkaš, Matej Hudećek, Marko Iharoš, Branimir Kalaica, Bojan Knežević, Tin Kulenović, Sanjin Lelić, Davor Lovren, Karlo Igor Majić, Tin Matić, Dario Miškić, Nikola Moro, Dani Olmo, Luka Pasariček, Karlo Plantak, Mihovil Rašić, Kristijan Sabolović, Adrian Šemper, Maks Slunjski, Vinko Soldo, Borna Sosa, Ivan Šunjić, Matteo Tomiček, Filip Vasilj, Ivan Vujica, Adrian Zenko, Matko Zirdum.

Dakle spomenimo neke koji ajmo rec često igraju za Dinamo II su, Moro, Olmo, Gojak, Fintić, Božić, Brekalo, Iharoš, Knežević...

Utakmica se igra danas u 16:30, s obzirom da Dinamo Juniori igraju također danas u 16h utakmicu lige prvaka ovo mi se čini kao izgledan par jer da napomenemo da velika većina igrača Juniora Dinama igra u Dinamo II, tako da je pitanje u kojem sastavu će izaći Dinamo II, Imotski nakon prva dva poraza u prvenstvu,pobjedili zadar 4:2, te odigrali 1:1 protiv Cibalije, tako da i njihova forma u ajmo rec uzlaznoj putanji, s obzirom na ove činjenice, čini mi se izgledan bet sa odličnom kvotom...

1x bet365 ko kuca, pitanje je tko ce igrati, taj isti 1x u supersportu  1,25. Odlicno zapazanje. Odigrao i 1/1 pol /kraj 5 kvota

EDIT:

Prijavljeni igrači za Ligu Prvaka Juniori

Filip Benković, Adrian Blečić, Toni Borevković, Ivan Božić, Josip Brekalo, Marijan Čabraja, Domagoj Colarić, Ante Ćorić, Neven Đurasek, Antonio Đurić, Matija Fintić, Mario Goić, Amer Gojak, Dinko Horkaš, Matej Hudećek, Marko Iharoš, Branimir Kalaica, Bojan Knežević, Tin Kulenović, Sanjin Lelić, Davor Lovren, Karlo Igor Majić, Tin Matić, Dario Miškić, Nikola Moro, Dani Olmo, Luka Pasariček, Karlo Plantak, Mihovil Rašić, Kristijan Sabolović, Adrian Šemper, Maks Slunjski, Vinko Soldo, Borna Sosa, Ivan Šunjić, Matteo Tomiček, Filip Vasilj, Ivan Vujica, Adrian Zenko, Matko Zirdum.

Dakle spomenimo neke koji ajmo rec često igraju za Dinamo II su, Moro, Olmo, Gojak, Fintić, Božić, Brekalo, Iharoš, Knežević...

U WWIN-u na imotski 2,60

ja nebi bas sa hendikepom igro,igro sam samo obicnu dvojku,sjetite se samo Real Madrida kad je gostovao na Maksimiru,Rukavina je iso 1 na 1 i mogo je zabit i Dinamo je mogo x izvuc,sa po meni dosta slabijom momcadi,sa tim da je Real igro sa prvom momaci di je bio i veliki Ronaldo,prvo je kolo i sve je moguce,tako da treba pripazit malo,Arsenal je iskusnija momcad al nikad se nezna...

Ma daj cisto sumljam dinamo nema tu sta trazit

Ne bih se ja opet zalijetao s tim Arsenalom.i ja sam mislio 3000e staviti na kvotu x2, 2000kn cistoga, ali opet, Dinamo je momcad koja NIJE IZGUBILA UTAKMICU 11 MJESECI. znaci oko 60 utakmica. Mora nesto znaciti. Vjerujem da ce biti golova u mladima u LP kao i jucer i tu bi se moglo zaraditi samo treba malo detaljnijih informacija

opet cu ponovit hrv klubovi su sprdacina za arsenal I slicne...

Handball » Croatia » Dukat Premijer liga » Karlovac - Dakovo

Karlovac - Dakovo

Today, 16 Sep 2015, 19:30

kOEF. NA GOSTE pao sa 4.40 na 1.80 ....u ss 1.70...germania 2.20 ....sta se dogada..ima netko info neki*?

copy/paste s jedne stranice

Premijer liga rukometaša,prvenstvo Hrvatske.HRK Karlovac je u vrlo teškoj situaciji,klub je u bankrotu i još krajem prošle sezone karlovčani su ostali bez svih igrača i ostali na svojim juniorima i kadetima.I u ovo prvenstvo su krenuli bez kune i sigurni su putnici u drugu ligu.Za Karlovac igraju dječaki 98 i99 godište.U prva dva kola izgubili du 10 razlike doma od Zameta i 5 razlike u Umagu.Ne igram čistu dvojku samo zbog činjenice da ne znam točno jačinu Đakova.Igrali su samo jedno kolo i glatko izgubili 32-27 u Umagu.Đakovo ima tradiciju,Karlovac probleme..Malo me mući i što ti igrači Hrk Karlovac su silno talentirani i jedni od najboljih u državi.Po meni ne mogu ništa u ovoj konkurenciji i možda ću se lupati po glavi što ne igram čiste dvojke.No vidit ćemo na kaj će ovo ispasti,igram hendi da se osiguram.Ili ne ??? Ma roknut ću dvojku pa kaj bude.Po meni će kvota padati no kaj bu bu...Ne lupajte sad ko max po diviziji..

NK Tolmin-NK Maribor - f+2 , 1,65

Radi se o kupu Slovenije. Dosta loš drugoligaš,sa upitnom formom protiv dobro poznatog prvoligaša,pretendenta za naslov,kako u kupu tako i u prvenstvu,prošlogodišnji sudionik europskih natjecanja sa dosta dobrim rezultatima. Maribor,nakon lošeg starta sezone,mijenja trenera i dolazi "dobro poznati" Kruno Jurčić  :D  Odmah u prvom tekmi skida skalp trenutno vodećem u prvenstvu,Gorici i to sa 4:1. Ekipa je ostala nepromijenjena,očekujem drastično dizanje forme u nastavku sezone,a današnji skromni drugoligaš kao stvoren je za još malo "pumpanja" samopouzdanjem.

Eto,za sada ovo. Kako sam i jučer naveo danas se napada Arsenal,Srbija košarica...Ostalo se javim.

Edit: da se ispravim,Tomlin je tek ušao u 2.ligu ove sezone. Dakle,još jedan + za današnji tip.

odlican par,samo steta sta bet nema hendikep u ponudi :(

Handball » Croatia » Dukat Premijer liga » Karlovac - Dakovo

Karlovac - Dakovo

Today, 16 Sep 2015, 19:30

kOEF. NA GOSTE pao sa 4.40 na 1.80 ....u ss 1.70...germania 2.20 ....sta se dogada..ima netko info neki*?

Prema svemu ovo bi đakovo trebalo dobiti jer u karlovcu igraju većina dečki mlađih od 21 godine..al karlovac je uvijek imao dobru školu rukometa a pitanje je u kakvom sastavu će doputovati đakovo pošto je radni dan a ima sigurno igrača koji rade danas..

Evo Bet365 je stavio u ponudu utakmicu o kojoj je bilo puno govora po medijima zadnjih dana...

Dakle radi se o mlađim kategorijama, a kao što vjerujem i znate Dinamo Zagreb ima odličnu školu, te u mlađim kategorijama imaju jako dobru ekipu koja se naosvajala svih mogućih nagrada tako da vjerujem da će i u Ligi Prvaka, za razliku od svojih klupskih seniorskih kolega, prirediti koje iznenađenje...

Nisam siguran da će to baš napraviti Arsenalu, ali vjerujem da će u narednih par utakmica sigurno upisati par pobijeda... 

CeVtm3U.png

Bet365 je znatno smanjio koeficijent na pobijedu Dinama (mladi) a povećao ga na Arsenal sa 1,66 na 1,85, što nije tako mala fluktuacija tečaja, iako kod Lige Prvaka mladih i proše godine bili smo svjedoci u velikim oscilacijama tečaja budući da bookmakeri nisu sigurni kako koeficijente postaviti jer nema previše informacija o snazi momčadi...

U svakom slučaju biti će zanimljivo pratiti, a i stoji da će s enakon ovog kola puno više znati o svim ekipama, pa će naredna kola biti i zahvalnija za klađenje ;)

5ZACopk.png

Komentar na

Roma(zžk4,5)-FC Barcelona (16.09. 20:45) više @2,20

Kao što ste već pisali Roma nije za odbaciti, i da recimo Roma povede a to će najvjerojatnije i pokušati, mislim da bi moglo biti kartona.

Utakmicu sudi Kuipers evo njegove statistike s kartonima

HHDTzKm.jpg

Zbog utakmice Dinamo - Arsenal sam sinoć malo detaljnije istražio ponudu mnogih online kladionica. Big Bet World koji je relativno nova ali i dosta popularna kladionica me ugodno iznenadio. Imaju npr. na pobijedu Arsenala čak 1,55

lePE5zB.png

a još mi se više svidjelo da imaju klizne granice za kartone, što jako volim :D

Evo i kako to izgleda.

Roma - Barcelona - U bet365 je granica 4,0 ili 4,5 pa mi se over 3,5 ovdje više sviđa jer je nešto sigurnija opcija. Jedan karton često puno znaći, a prednost kod online klađenje na kartone je što računaju potencijalni crveni karton, dok SS, PSK  idrugi to ne računaju...

IeqvL2o.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use