Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 16.09.2015.

Luja25

Recommended Posts

Evo otvorit cu topic dosta rano

Liga Prvaka 

Dinamo Zagreb - Arsenal     2     1.50      SuperSport

1. kolo Lige Prvaka, na Maksimiru dolazi veliki i mocni Arsenal. Uz svo duzno postovanje Dinamu, za mene je ovo poklon kvota. U bet365 kvota vec pada sa 1.50 na 1.40. Gledajuci Dinamovu obranu kroz kvalifikacije za Ligu Prvaka mislim da ce tesko uspjeti zaustaviti Girouda, pogotovo Sancheza. Prodali su Jozu SImunovica u Celtica koji je po meni bio najkvalitetniji njihov obrambeni igrac. Dledali smo Dinama u kvalifikacijama gdje se mucio sa puno slabijim klubovima, te ce se osjecati sigurno jedna doza nervoze u srijedu kad sa druge strane budu imena poput Sancheza, Girouda, Artete i drustva. DInamo je u bliskoj proslosti odigrao 12 utakmica Lige Prvaka te su upisali samo 1 bod u nevaznoj utakmici protiv Dinama Kijeva u zadnjem kolu. U tih 12 susreta gol razlika im je bila 4:37. Sto se tice ozljeda i izostanaka, kod Dinama nema znacajnih ozljeda, dok s druge strane Wenger nece moci racunati na Rosickog (ocekivani povratak 1.10) i Dannya Welbecka kojeg ceka operacija koljena i biti ce odsutan do 3. mjeseca 2016, Wilshere ce biti spreman 12.09., no Arsenal ima zamjenu i za njega. Sve u svemu da neduljim, mislim kako pobjeda Arsenala ne bi trebala biti upitna uz svo duzno postovanje Dinamu, Wenger ce naravno krenuti s najjacim sastavom, a gledajuci Dinama ove sezone u prvenstvu i u kvalifikacijama ne izgledaju mi tako dobro pogotovo u obrani.

Moj tip pobjeda Arsenala na jaci ulog, i hendikep na srednji ulog za kojeg Supersport daje primamljivih 2.30.

Sretno!!!!

Roma-FC Barcelona - 2  1,60

Neverovatno visoka kvota na Barsu , i jeste da je malo losije pocela sezonu a da je Roma dobro otpocela sezonu,ali ovde se ocekuje pobeda Barselona.

očekivanja(želje) su jedno a moguconsti su drugo, radije bi odigro 1x na ovo nego barcu s obzirom kako igraju..

al svakko bi preskocio  takve tekme u prvom kolu dok nevidimo kako ko diše

edit: a budimo realni nemogu staviti kvotu 1.20 jer bi onda na 1 i na x morali dat puno vece kvote a svijesni su da roma nije igracka 

Liga Prvaka 

Dinamo Zagreb - Arsenal     2     1.50      SuperSport

Apsolutno podržavam okladu na Arsenal i mislim da su minimalne šanse za neku senzaciju ovdje. Arsenal je iskusnija, kvalitetnija, fizički puno moćnija ekipa... jednostavno u svim sementima igre su znatno bolji. Sjećam se kada su se ova dva kluba susrela u kvalifikacijama, davno prije 7-8 godina, i Dinamo tada nije imao puno šanse...

Koeficijent je bio na dan izvlačenja i veći, evo ja sam još tada uplatio i po 1,65. Također mislim da je pametnije odigrati 2 po 1,45 (Unibet) na netu, jer kada se, kao što je i fil rekao, uraćuna MT kod SS-a te porez ovo je puno bolja opcija.

yuTowJv.png

sl9AiLS.png

Roma-FC Barcelona - 2  1,60

Neverovatno visoka kvota na Barsu , i jeste da je malo losije pocela sezonu a da je Roma dobro otpocela sezonu,ali ovde se ocekuje pobeda Barselona.

Druze, imam 2 komentara na tvoj post.

Prvi, nije u redu tipovati tek ovako bez analize i nicega (i nije fer prema onima koji provedu pola sata istrazujuci i pisajuci pravu analizu), samo zato sto se "ocekuje" pobeda Barselone . To nisi morao pisati, to mozemo zakljuciti iz kvote tj, da Barsi daju mnogo manje ili ti je favorit. Treba navesti argumente i tvoje misljenje zasto bi Barselona ovo morala dobiti. Ovo oko (ne)pisanja analiza se ne odnosi samo na tebe, nego na svakog ovde na forumu koji to radi.

Drugo, ako vec idemo u analizu tekme, mislim da podtenjujes Romu koja je u punom naletu. To su pokazali u onom derbiju protiv Juventusa. Igraju ispred svojih navijaca koji znaju napraviti fenomenalnu atmosferu. Nemam ja nista protiv Barselone, samo mislim da ovo nimalo nije sigurna pobeda gostiju, cak bi i ja poput Ivana1998 isao sa duplim znakom na Romu.

Nadam se da ces moj komentar neces shvatiti pogresno  :)

Druze, imam 2 komentara na tvoj post.

Prvi, nije u redu tipovati tek ovako bez analize i nicega (i nije fer prema onima koji provedu pola sata istrazujuci i pisajuci pravu analizu), samo zato sto se "ocekuje" pobeda Barselone . To nisi morao pisati, to mozemo zakljuciti iz kvote tj, da Barsi daju mnogo manje ili ti je favorit. Treba navesti argumente i tvoje misljenje zasto bi Barselona ovo morala dobiti. Ovo oko (ne)pisanja analiza se ne odnosi samo na tebe, nego na svakog ovde na forumu koji to radi.

Drugo, ako vec idemo u analizu tekme, mislim da podtenjujes Romu koja je u punom naletu. To su pokazali u onom derbiju protiv Juventusa. Igraju ispred svojih navijaca koji znaju napraviti fenomenalnu atmosferu. Nemam ja nista protiv Barselone, samo mislim da ovo nimalo nije sigurna pobeda gostiju, cak bi i ja poput Ivana1998 isao sa duplim znakom na Romu.

Nadam se da ces moj komentar neces shvatiti pogresno  :)

(Y) malo cu nadodat Barca ima ugled i puno trofeja ali to neznaci da moraju sve pobjedit pogotovo nakon posljednjih "cirkusa" propustiti 4 0... to nisam vidio ni u 7.mongolskoj.. salim se naravno al takva ekipa to nesmije dopustit si ,jackie svakako se slazem da je roma u naletu plus doveli su napadaca (dzeku) koji nije neiskusan i da ca ga zadivit igranje protiv barcelone kao pola svijeta koji "sline" kad igraju sa barcom, ja mislim ako bude imo 1 2  bolje prilike da ce on to svakako iskoriti i u formi je to pokazuju zadnje utakmice i u klubu i u repki u repki prakticki je klasa vise od svih nije da podcjenjujem al bosna bez dzeke nije ista repka jedan takav igrac moze svasta napravit, i  nakraju krajeva igraju kuci barca ce bit zadovljna i nerijesenim rezultatom jer  ce njima roma ic u goste tu se vec moze "ocekivat" pobjeda , nekaze se bezveze da su navijaci 12. igrac roma ce svakako imat pun stadion u to nesumljam jer ovo je jedna od boljih utakmica u posljednje vrijeme sam tim bit ce do zadnjem milimetra ,i ja ocekujem da roma neizgubi tu , izgubili su 3 0 nedavno ali to je prijateljska i to nema  apsolutno nikakve veze sa ligom prvaka di se ide 120% to je vise zajebancija tako da ako se neko vodi h2h statistikom neka to neracuna..isto tako je roma dala sevili 6 golova u prijateljskoj a ja neznam jel ikad bilo 10 golova u ligi prvaka na jednoj tekmi tolko od mene zasad sta se tice ove tekme,nisam gledo dal su izbacili kartone niti ko sudi to bi se moglo ispratiti

Pozdrav, Znam da je bolje odigrati u Beta, no Bet mi je zatvorio racun zbog moje nepromisljenosti, Racun u bet365 mi je bio na majku a ja sam napravio depozit sa skrilla koji na moje ime, te nemogu vise korisiti njihovu uslugu do daljnjega :(. Otvoriti cu na curino ime onda haha. Sve u svemu, kvota je u velikom padu, i najbolju kvotu trenutno ima unibet od ovih poznatijih kladionica (1.45) dok Tempobet drzi najbolje po kvoti od 1.53. Morat cu se zadovoljiti sa hrvatskim kladionicama trenutno :P.

SRETNO!!!

PS: Ako neko pita zasto mi je na majku, zato sto sam ga otvorio prije 6 godina sa 16 godina :P hahaha

Pozdrav, Znam da je bolje odigrati u Beta, no Bet mi je zatvorio racun zbog moje nepromisljenosti, Racun u bet365 mi je bio na majku a ja sam napravio depozit sa skrilla koji na moje ime, te nemogu vise korisiti njihovu uslugu do daljnjega :(. Otvoriti cu na curino ime onda haha. Sve u svemu, kvota je u velikom padu, i najbolju kvotu trenutno ima unibet od ovih poznatijih kladionica (1.45) dok Tempobet drzi najbolje po kvoti od 1.53. Morat cu se zadovoljiti sa hrvatskim kladionicama trenutno :P.

SRETNO!!!

PS: Ako neko pita zasto mi je na majku, zato sto sam ga otvorio prije 6 godina sa 16 godina :P hahaha

ajme kako nepromisljeno haha ja sam bio otvorio tako racun i onda skonto da moram sa skrilom napravit i da morajau bit isti( mail i ime) pa izbrisao jer mi nisu tjeli promjenit mail na skrilu...

Dinamo - Arsenal    f+2    2,25   bet365

Da se nadovežem na Dinamo - Arsenal, dvica kao što ste rekli nebi trebala doći u pitanje, ali mislim da kvota od 2,25 koliko daje bet365 za hendikep je po meni kvota koja se mora uzeti. Wenger najavljuje da ide punom snagom i da želi totalnu koncetraciju na najvišem nivou.

“It is important we go to Zagreb highly focused and conscious at what is at stake there,” he said. “You can be quickly out of the Champions League and we want to start well and we know we have a battle first to qualify with Bayern Munich [in the group].

http://www.arsenal.com/news/news-archive/20150913/wenger-we-need-to-strike-right-balance#bqIPRR9MzVPJSpsl.99

Dinamu je najveći problem što ne znaju igrati bunker jer ih u ligi i pretkolima nema ko stisnuti i ne razvijaju obranu nego samo napad, očekujem da će Sanchez zabiti bar jedan, totalno je bio nesretan prošlu tekmu i moralo bi mu se otvoriti kao što bi se i Arsenalu moralo napokon otvoriti, nikog dosad nisu napunili, evo zadnju su dobili 2-0 a kola prije su kiksali, a stvarali su masu šansi i mislim da je Dinamo idealna šansa da im se otvori i da nekom napune mrežu. A što će tek walcot i oxlade-ch. raditi pivariću ne želim ni razmišljati. Lako moguće da bude 3:0 ili 4:0 što i neće biti neka sramota.

Sretno svima ;)

Ekipa treba mi pomoc ponajprije od Goksima on bi to trebao znati. Bet 365 daje dobru kvotu na neki azijski hendi na Arsenal samo mi je cudna ovako velika kvota pa ne vjerujem da u slucaju pobjede Arsenala od jedne razlike da se ulog vraca al me zanima u cemu je caka, sto tocno znaci ovaj hendi -1.0, -1.5? Dolje je slika

http://postimg.org/image/ye1w212rn/

Evo Bet365 je stavio u ponudu utakmicu o kojoj je bilo puno govora po medijima zadnjih dana...

Dakle radi se o mlađim kategorijama, a kao što vjerujem i znate Dinamo Zagreb ima odličnu školu, te u mlađim kategorijama imaju jako dobru ekipu koja se naosvajala svih mogućih nagrada tako da vjerujem da će i u Ligi Prvaka, za razliku od svojih klupskih seniorskih kolega, prirediti koje iznenađenje...

Nisam siguran da će to baš napraviti Arsenalu, ali vjerujem da će u narednih par utakmica sigurno upisati par pobijeda... 

CeVtm3U.png

MLADI MODRI ČEKAJU ARSENAL: NE BOJIMO SE NIKOGA

Mlada momčad Dinama u srijedu u 16:00 na Hitrec-Kacianu otvara svoj nastup u Ligi mladih! "Juniorska Liga prvaka", kako se popularno naziva to natjecanje, bit će prilika da naši mladići u društvu najboljih pokažu što znaju, a susret su u društvu legendarnog napadača i ambasadora Modrih Branka Strupara najavili trener Mario Cvitanović te igrači Nikola Moro Bojan Knežević.

- Ovo je prva godina da igramo ovo natjecanje i to je velika čast za sve nas i cijeli klub. Želimo se predstaviti u što boljem izdanju, a dobar nastup je u interesu cijelog hrvatskog nogometa i nadam se da ćemo pokazati dobru igru. Nismo dugo zajedno, ali vjerujem da ćemo napraviti što smo zacrtali – rekao je trener Cvitanović pa nastavi: - Igrači su pokazali entuzijazam pa iako igramo protiv Arsenala ne bojimo se nikoga. Respektiramo svakoga, ali mi smo Dinamo.

Modri su u pripremi ove utakmice ima problema s manjkom informacija: - Nemamo baš puno podataka o momčadi protiv kojih igramo. Ne znamo realnu snagu nijedne od tih momčadi; čak niti Olympiacosa s kojima smo igrali na Ramljaku, ali ne znamo kakvu su ekipu poslali. Ponavljam, nikoga ne podcjenjujemo, a mislim da će već nakon prvog kola stvari biti jasnije. Imat ćemo svi snimke utakmica i moći ćemo reći nešto više o kvaliteti nas, ali i protivnika.

- Ne mogu govoriti o rezultatu, ali dat ćemo sve od sebe te bih htio pozvati navijače da dođu na utakmicu i podrže nas - 
rekao je
 Bojan Knežević. 
Ulaznice se prodaju po 
cijeni od 50 kuna
, a za utakmicu vrijede i 
godišnje ulaznice
. Utakmica protiv Arsenala igra se u srijedu u 
16:00 na Hitrec-Kacianu
.

Bivši napadač Dinama Branko Strupar prihvatio je poziv kluba i bit će ambasador Modrih u ovom natjecanju: - Počašćen sam što me se Dinamo sjetio da budem ambasador ovakvog natjecanja. Ovo je čast za klub, ali i za mlade igrače koji kucaju na vrata prve momčadi. Bit će to drugačije utakmice nego one u prvenstvu i nadam se da će pokazati da mogu parirati najboljima. Ovo će sigurno biti veliko iskustvo za sve.

Ulaznice se prodaju po cijeni od 50 kuna, a za utakmicu vrijede igodišnje ulaznice- Ovi igrači zaslužuju podršku tribina, a vjerujem da im to neće biti opterećenje i da će pokazati što mogu – rekao je trener, a slično je poručio i Bojan Knežević: - Svima je velika čast nastupati u Ligi prvaka i jedva čekamo početak utakmice. Ne mogu govoriti o rezultatu, ali dat ćemo sve od sebe te bih htio pozvati navijače da dođu na utakmicu i podrže nas.

uyl_moro_knezevic_vijest_650.JPG

Nikola Moro se prisjetio utakmice protiv Arsenala prije par godina: - Kada smo osvojili Nike Cup u Manchesteru smo odigrali 0:0 protiv Arsenala i dobili na penale. Ipak, to je bilo prije par godina tako da su sigurno kupili još nekoga i još su bolji nego tada. Sigurno su jedna od najboljih momčadi na svijetu, ali nikoga se ne bojimo. Imamo dobru ekipu i želimo se pokazati u pravom izdanju.

U kadru za utakmice su neki igrači koji konkuriraju i za prvu momčad:- Imamo igrače koji mogu igrati za B momčad, juniore i prvu momčad što je bogatstvo, ali i problem jer nedostaju treninzi i momčad nije uigrana. Benković, Ćorić... To su igrači koji mogu nastupati za nas, ali i za prvu momčad dok je Sosa koji je također u toj kategoriji ozlijeđen. Ipak, vjerujem u igrače koje imam na raspolaganju.

Što se tiče sastava, trener je kroz smijeh rekao: - Zna se sastav... Branit će golman, a igrat će 11 dinamovaca – rekao je trener pa nastavio u ozbiljnijem tonu: - Imamo manjih problema nakon utakmice, ali tko god istrčao dat će sve od sebe.

http://gnkdinamo.hr/HR/Novosti/Clanak/mladi-modri-cekaju-arsenal-ne-bojimo-se-nikoga

18:00 IK Savehof-Hoors HK H 65 tip 1 kvota 1.60 6/10 WWin

Sezonu Svedskog rukometa za zene otvorice ekipe Savehoffa i Hoora,dvije ekipe koje su prosle sezone bile najbolje u regularnom dijelu..

Savehoff je ekipa koja dominira zenskim rukometom zadnjih par godina.U protekle tri sezone u regularnom dijelu igracice Savehofa ne znaju za poraz odnosno u 22 utakmice uvijek su sve pobjedivale.Ove sezone su opet najvece kandidatkinje za sami vrh,ali da li ce uspjeti opet pobjediti svih 22 utakmice to cemo morati pricekati.Ovo ljeto su ih napustile dosta bitne igracice,pa tako su golmankinja Filippa Idéhn i lijeva vansjka Jenny Alm pridruzile su ekipe Esbjerga dok je lijevo krilo Dafe Edijana pojacala ekipu Kobenhavna.Ali to nije sve,desna vanjska igracica Oden Ida je zavrsila karijeru u 28 godini zivota,ali odma je dobila drugi posao u Savehofu.Ona ce od ove sezone uz trenera Henrika Signella i pomocnice Karin Almqvist biti kao treci trener.Ove sezone ce Savehof imati dosta mlad i talentovan tim.Dovedena je u tim srednja vanjska Andreassen Stine Lund,igracica koja je dosta iskusna i opasna u kontra napadima,proslu sezonu je provela u Francuskoj ekipi Union Mios.Dovedena je takoder i mlada Rikke Jensen iz danske ekipe Midtjylland,igracica ima dosta neugodan sut iako je tek 1995 godiste.Iz mladih kategorija je u prvim tim prekomandano 4 igracice od cega 2 golmankinje.Radi se o Isabelli Mouratidou i Hanni Eriksson,no one ce sigurno dobijati priliku protiv nesto losijih ekipa jer ipak Savehofova jedinica ove sezone ce sigurno biti Johanna Bundsen.Dovedene su takoder i dosta talentirane igracice Mellegård i Ekenman.Dosta znaci i ostanak igracice tipa Eriksson.Pripreme su odradile na odlican nacin iz 6 utakmica 4 su pobjedile dok su izgubile samo 2 meca.Redom su dobijale 30:18 Boden,Fredrikstad 30:29,Podravku 18:22 i BK Heid 30:18.Izgubile su od aktuelni evropski prvakinja ekipe Buducnosti sa samo 3 razlike 25:22 i od ekipe Rostova 25:20,Rostov ove sezone ima strasno dobru ekipu.U tim pripremnim utakmica dosta se dobro pokazala novopridoslica Stine Lund Andreassen kao i Julia Eriksson.

Sto se gostinja tice on su prosle sezone dosta dobre bile u regularnom dijelu,zavrsile su kao drugoplasirane sa 17 pobjeda i 5 poraza.Ali odma u cetvrtini finala playoffa su ispale od ekipe Vasterasa rezultatom 3-1.Gubile su na pripremnim utakmica od ekipe Nyköping Falster 24:26,igrale nerjeseno sa reprezentacijom Japana 26:26 i dobile su Buxtehuder 31:29.Ove sezone im je cilj upasti u polufinale playoffa a mislsljenja sam da mogu.Prosle sezone su imale samo jednu igracicu koja nije Svedanka a to je bila Srbijanka Jasmina Djapanovic.Nakon porodiljskog odsustva rukometu se vratila golmankinja Jannike Wiberg,zatim pojacali su se dovodenjem Anne Olsson iz Lugia,Caroline Friberg zatim Malin Andersson.Takoder bit ce ove sezone dosta i mladih igracica koje su dosle a radi se o Tildi Winberg,Eriki Lelky,Evelini Sjostrom i Michaeli Fransson.Na tim pripremnim utakmica uglavnom su se izdojile igracice koje su tu od prije (Mässing-Lindberg Johansson).Dosta su kombinirale u tim pripremnim utakmicama,nisu bas zadovoljne odbranom kakvom su igrale..

Po ovoj kvoti ja moram odigrati na Savehof iako ove sezone su nesto tipa spoj mladosti i iskustva.Vjerujem dat ce Signell uz Oden i Almqvist to dobro posloziti i da ne bi trebale danas izgubiti,istina i gostinje ekipa Hoora je promjenila dosta,doveli su dosta dobre igracice ali nisu bog zna nesto pokazale u pripremnim utakmicama.Ono sto je interesanto kod ove utakmice je to da ekipa Savehofa zadnjih 14 utakmica kontra Hoora ima isto toliko pobjeda.Pokazale su se u pravom svijetlu kontra Buducnosti i Rostova,odigrale kako su znale i umjele i izgubile su protiv tako jakih ekipa sa malom prednoscu.

Pozdrav ekipa mislim staviti ozbiljne novce na Arsenal mislim si hendikep sta vi mislite o tome ili da cekam uživo tekmu...

Ja također čekam Arsenal i očekujem da će uvjerljivo slaviti. Wenger je najavio 2-3 izmjene, međutim i sa tim mislim da Dinamo nema puno šansi, a sad možda me iznenade.

Arsenal ima bitan susret sa Chelseaom i Wenger sigurno razmišlja već i o Mourinhu, jer em je to veliki Londonski derbi, em se ova dva trenera ne podnose previše. Treba u subotu vidjeti i tko će suditi ovo će biti materijal za kartone, ali pomalo ;)

Uglavnom, ja očekujem uvjerljivu pobijedu Arsenala kao što sam ranije i napisao. Ne vidim u kojem segmentu igre je Dinamo bolji, a niti će imati vatrenu domaću atmosferu, niti su fizički jači, iskusniji, brži, bolji... 

ezD3pcg.jpg

Evo i popisa svih delegiranih sudaca za današnje utakmice Lige Prvaka, da se ne mučite tražiti ;)

Dinamo Zagreb mladi – Arsenal FC mladi

Referee: Edin Jakupović (BIH)

Bayer Leverkusen – Bate Borisov

Referee: Danny Makkelie (NED)

AS Roma – FC Barcelona

Referee: Björn Kuipers (NED)

Dinamo Zagreb – Arsenal

Referee: Ovidiu Hategan (ROU)

Olympiacos – Bayern München

Referee: Carlos Velasco Carballo (ESP)

Dynamo Kyiv – FC Porto

Referee: Felix Brych (GER)

Chelsea – Maccabi Tel Aviv

Referee: Felix Zwayer (GER)

Valencia – Zenit

Referee: Craig Thomson (SCO)

KAA Gent – Olympique Lyon

Referee: William Collum (SCO)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use