Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 11.09.2015

JackieJack

Recommended Posts

Borussia M'Gladbach-HSV   3+    1.70   

M'Gladbach je sezonu poceo stvarno lose,3 poraza u prva tri kola,prvo gube od Dortmunda 4:0,u prvom poluvremenu su za 16 minuta primili 3 gola.U drugom kolu porazeni su od Mainza na svom terenu 2:1,a i u trecem kolu kiksaju od Werdera 2:1.Prije 7 dana su odigrali prijateljsku protiv Siona i dobili 2:1.M'Gladbach ove sezone igra Ligu Sampiona , ali se nalazi u grupi sa Juventusom,City-jem,i Seviljom,i ne verujem da tu ima sta da trazi.HSV je sezonu u Bundesligi pocela sa porazom od Bajerna sa 5:0.Kasnije su igrali prijateljsku protiv Kaljarija i dobili sa 4:1.U drugom kolu dobili su Stutgart 3:2.I u trecem kolu izgubili su 2:1 od Kelna.Za M'Gladbach nece igrati Dominguez,Hermann,Johnson i Xhaka.Zanimljivo je da za HSV nece igrati njihov prvi golman Adler,i njihov drugi golman Hirzel.Takodje nece igrati Marcos,Rudnevs i suspendovani Spahic.

cN5ptDW.png

Evo koji su timovi igrali  sa 3 ili vise golova na utakmicama u Bundesligi.

Vec prosao

Tezak tip, ako su uspjeli Bautista i Lopez, set moze uzeti i Cilic koji se dize iz meca u mec...ima Djokovic svoje crne rupe, a ako Cilic bude bio Dovoljno agresivan pogotovo kod prilika koje mu se ukazu i krene ga set osvaja sigurno..

Nije to bio tezak tip, ja sam ga analizirao do najsitnijih delova i znao sam da ce biti lagan mec. Pozdrav!

jel ima ko info za strumicu. Margina hendija se pomakla s 6.5 na 12.5. Ni vardar ih nije tukao toliko a sad odjedanput je meskov toliki favorit

ako niste uplatili ovaj mec, neznam sta da vi kazem :D

kad igra Maks Strumica, igrajte uvek, ako imam ja neki info pisat cu ovdje sta da igrete ;)

pozz

Budem editovao kada druge kladionice izbace kvote...

19:30 SVG Celle - BVB Dortmund

tip 2 kvota 1.71 BET365 5/10

Prvu utakmicu U Njemackoj Bundesligi za zene odigrat ce ekipe SVG Cellea i BVB Dortmunda.Odakle prvo krenuti mozda najjbolje od domace ekipe koja je prosle sezone u Bundesligi zavrsila kao dvanaestoplasirana ekipa,posljednja ekipa koja opstaje u ligi.Igrale su jako lose cijelu sezonu iz 26 utakmica uzele su tek 6 pobjeda od toga 4 pred domacim navijacima.

Dosta igracica je otislo iz tima,cak njih 11 je naslo nove klubove.Out su dvije golmanke Tanaka i Kemmer,dalje od igracica out su Dybul,Rast,de Castro,Buttner,Pichlmeier,Szucs,Smit,Schulz i Wagenlader.

Dosta ce imati problema bez de Castre,Szucs,Smit.Od novijih igracica tu je Milica Covic koja stize iz TuS Mietzingena,Kim Wahle HSG Blomberg-Lippea i Nives Ahlin koja dolazi iz RK Zagorjea.Covicka zna zabijati ma da nije neka napadacka igracica,Wahle je jako mlada igracica ali je prosle sezone znala zabijati po 4-5 golova na utakmicama tako da vjerujem da ce biti od koristi dok za Nives ne znam puno sem da 1991 godiste.Celle ce bez nekih gore nabrojani igracica biti dosta limitirana ekipa u sto sam siguran dosta,ma da ima tu dosta drugi opcija u napadu tipa Kiedrowski,Verschuren.Sto se gostinja tice oni ulaze iz druge lige gdje su zavrsile na 2 poziciji i tako omogucile ulazak u najjacu ligu Njemacke.

Dosta se ulaze u tim,jako dosta sponzora su dobili i ove sezone ce vaziti sigurno za jednog od favorita Bundeslige iako su tek usle u istu.Tim je dozivio rekonstrukciju preko ljeta pa je tako dosta igracica moralo traziti 'novi dom'.Tim su napustile dvije golmankinje Wilkus i Weste kao i dva lijeva krila Kovacikova i Zimmermann,desna krila Richter,Lutz,Fridrich onda lijeve vanjske Bönighausen,Kowalska desna vanjska Glankovicova i srednja vanjska Schäfer.Sem njih tim su takoder napustile Everding,Kokot,Kocevska,Hohloch,Brinkhus,Kriwat,Steden.

No ovo je dosta nebitno za ono sto sada slijedi a to su dolasci.Iz redova Evropskog Prvaka dosla je golmakinja Clara Woltering po mom misljenju trenutno najbolji golman u zenskom rukometu,onda mlada Annamaria Ferenczi iz madarskog Ferencvarosa takoder i ona je golman,iz redova VfL Oldenburg stigla je Kjersti Salberg koja igra na poziciji lijevog krila zatim Sarolta Selmeci koja moze igrati i desno i na krilu i na beku.I onda tri bombe za sami kraj.Prvo nakon krace pauze rukometu se vraca Nadja Zimmermann,zatim iz Leipziga dolazi reprezentativka njemacke Anne Muller koja igra na poziciji pivota i onda najvece pojacanje po meni iz Njemackog prvaka dosla Thuringera je stigla Nadja Nadgornaja koja igra na poziciji lijeve vanjske.Uglavnom ovo je strasan tim po meni ove sezone uz Thuringer daleko ispred svih.

U kupu su odma dobile TSV Birkenau 35:24.Na golu je stajala ta mlada Annamaria Ferenczi jer trenerica Barna nije mogla racunati na Woltering i Burrekers koje su povrijedene kako sam procitao.Sto je najveci peh u toj utakmici povrijedile su se Nadja Zimmermann i Stella Kramer.

U pripremnim utakmicama su strasno igrale,dosta meceva dobijale sa 20+ golova,ali jednostavno kada nesto krene po zlu nece da stane.Kao sto sam gore nabrojao odlaske iz BVB-a sigurno ce se najvise osjetiti odlasci Kovceske,Glankovicove.Ali itekako ih treba obradovati opstanak igracica tipa Kramer,Potocki i mlade Aline Grijseels.Nista jos ne znam hoce li ko nastupiti od povrijedenih iz Dortmunda(Woltering,Burrekers od golmana i od igracica Zimmermann i Kramer) ali misljenja sam da i bez njih BVB je veliki favorit ovdje.Pogotovo sto ce Celle ove sezone biti dosta limitirana ekipa u napadu,a ako dodam podatak da su i prosle sezone imali najgori napad lige ne pise im se dobro.Jednostavno BVB sa Muller i Nadgornajom je dobio strasne igracice.I jedna i druga su strasno dobre u napadu pogotovo druga koja ima top u ruci.Kvota je u padu,a ni sam ne znam kako ovaj mec nisam prije primjetio,ali eto jos uvijek po ovoj kvoti se isplati odigrati sigurno.

Budem editovao kada druge kladionice izbace kvote...

19:30 SVG Celle - BVB Dortmund

tip 2 kvota 1.71 BET365 5/10

Prvu utakmicu U Njemackoj Bundesligi za zene odigrat ce ekipe SVG Cellea i BVB Dortmunda.Odakle prvo krenuti mozda najjbolje od domace ekipe koja je prosle sezone u Bundesligi zavrsila kao dvanaestoplasirana ekipa,posljednja ekipa koja opstaje u ligi.Igrale su jako lose cijelu sezonu iz 26 utakmica uzele su tek 6 pobjeda od toga 4 pred domacim navijacima.

Dosta igracica je otislo iz tima,cak njih 11 je naslo nove klubove.Out su dvije golmanke Tanaka i Kemmer,dalje od igracica out su Dybul,Rast,de Castro,Buttner,Pichlmeier,Szucs,Smit,Schulz i Wagenlader.

Dosta ce imati problema bez de Castre,Szucs,Smit.Od novijih igracica tu je Milica Covic koja stize iz TuS Mietzingena,Kim Wahle HSG Blomberg-Lippea i Nives Ahlin koja dolazi iz RK Zagorjea.Covicka zna zabijati ma da nije neka napadacka igracica,Wahle je jako mlada igracica ali je prosle sezone znala zabijati po 4-5 golova na utakmicama tako da vjerujem da ce biti od koristi dok za Nives ne znam puno sem da 1991 godiste.Celle ce bez nekih gore nabrojani igracica biti dosta limitirana ekipa u sto sam siguran dosta,ma da ima tu dosta drugi opcija u napadu tipa Kiedrowski,Verschuren.Sto se gostinja tice oni ulaze iz druge lige gdje su zavrsile na 2 poziciji i tako omogucile ulazak u najjacu ligu Njemacke.

Dosta se ulaze u tim,jako dosta sponzora su dobili i ove sezone ce vaziti sigurno za jednog od favorita Bundeslige iako su tek usle u istu.Tim je dozivio rekonstrukciju preko ljeta pa je tako dosta igracica moralo traziti 'novi dom'.Tim su napustile dvije golmankinje Wilkus i Weste kao i dva lijeva krila Kovacikova i Zimmermann,desna krila Richter,Lutz,Fridrich onda lijeve vanjske Bönighausen,Kowalska desna vanjska Glankovicova i srednja vanjska Schäfer.Sem njih tim su takoder napustile Everding,Kokot,Kocevska,Hohloch,Brinkhus,Kriwat,Steden.

No ovo je dosta nebitno za ono sto sada slijedi a to su dolasci.Iz redova Evropskog Prvaka dosla je golmakinja Clara Woltering po mom misljenju trenutno najbolji golman u zenskom rukometu,onda mlada Annamaria Ferenczi iz madarskog Ferencvarosa takoder i ona je golman,iz redova VfL Oldenburg stigla je Kjersti Salberg koja igra na poziciji lijevog krila zatim Sarolta Selmeci koja moze igrati i desno i na krilu i na beku.I onda tri bombe za sami kraj.Prvo nakon krace pauze rukometu se vraca Nadja Zimmermann,zatim iz Leipziga dolazi reprezentativka njemacke Anne Muller koja igra na poziciji pivota i onda najvece pojacanje po meni iz Njemackog prvaka dosla Thuringera je stigla Nadja Nadgornaja koja igra na poziciji lijeve vanjske.Uglavnom ovo je strasan tim po meni ove sezone uz Thuringer daleko ispred svih.

U kupu su odma dobile TSV Birkenau 35:24.Na golu je stajala ta mlada Annamaria Ferenczi jer trenerica Barna nije mogla racunati na Woltering i Burrekers koje su povrijedene kako sam procitao.Sto je najveci peh u toj utakmici povrijedile su se Nadja Zimmermann i Stella Kramer.

U pripremnim utakmicama su strasno igrale,dosta meceva dobijale sa 20+ golova,ali jednostavno kada nesto krene po zlu nece da stane.Kao sto sam gore nabrojao odlaske iz BVB-a sigurno ce se najvise osjetiti odlasci Kovceske,Glankovicove.Ali itekako ih treba obradovati opstanak igracica tipa Kramer,Potocki i mlade Aline Grijseels.Nista jos ne znam hoce li ko nastupiti od povrijedenih iz Dortmunda(Woltering,Burrekers od golmana i od igracica Zimmermann i Kramer) ali misljenja sam da i bez njih BVB je veliki favorit ovdje.Pogotovo sto ce Celle ove sezone biti dosta limitirana ekipa u napadu,a ako dodam podatak da su i prosle sezone imali najgori napad lige ne pise im se dobro.Jednostavno BVB sa Muller i Nadgornajom je dobio strasne igracice.I jedna i druga su strasno dobre u napadu pogotovo druga koja ima top u ruci.Kvota je u padu,a ni sam ne znam kako ovaj mec nisam prije primjetio,ali eto jos uvijek po ovoj kvoti se isplati odigrati sigurno.

bravo za tip ispratio sam i povezao sa  jacki-evim hokejem steta sto je linz zakazao skroz  znojimo je svoje odradio 4 gola a ovi ni jedan steta

HingisM/PaesL-MattekSB/Querrey  1  1,50 SS

Po meni danas jedan od boljih tipova. H/P osvojili lagano Wimbledon bez izgubljenog seta i tako su krenuli i ovdije (inace i AO su osvojili bez izgubljenog seta dok su na francuskoj zemlji na RG zakiksali malo). Jako su malo igrali, cak su im 2 meca predana pa su veoma svjezi. M/Q su dobra kombinacija i mjesoviti su parovi nepredvidivi, ali imali su dosta gustih meceva, te je iskustvo na strani H/P i mislim da ce ovaj mec otici na njihovu stranu i da ce oni otici i do kraja ovog turnira.

Evo i dva iznenađenja za pokusati, od kojih je jedno izglednije a drugo cu napisati iako je veoma tesko da prodje...

Buayam K. - Yu Yuanji  2    2,50 bet 365

Razlog ovog para je odlicna forma Yu. Igra se u Sharm El Sheikhu. Prosli tjedan obije su su takodjer tamo igrale futtures, Yu ga je glatko osvojila bez izgubljenog seta, u finalu je pomela Sizikovu 63 61, dok je Buayam u polufinalu glatko poražena od sizikove 64 60. Inace na tablici je bolja Buayam 526., dok je Yu 898. Prva dva kola moze se reci nisu imale problema, Yu je u prvom kolu dobila u 3 seta ali glatko dobila dva, dok je Buayam igrala samo jedan mec i dobila ga u dva malo gusca seta 64 75... kvota je solidna, valja sitno pokusati

Bukta- Melounova  2     4,00 bet365

Madzarica Bukta 713. solidno igra zadnje vrijeme na futturesima, na zadnje polufinale cakovca i sada prvo kolo pobjeda u 3 seta, a u drugom kolu lagana pobjeda...mislim u prvom kolu bila su tri seta ali dva lagano dobijena kao i isto tako jedan izgubljen(..tipicno za zene i ovu razinu). Razlog ovog tipa je dobra igra Melounove( bez plasmana, mlada 97.god, domaca igracica CZE) i dvije lagane pobjede 62 62 sa kvalifikanticom Novikovom i 60 62 sa svicarkom Sugnaux 538... smatram ako je dobila 538 da moze ugroziti i Buktu.., prosli tjedan prosla je kvale pa ispala od 289 maleckove 60 75.. domaca je igracica i vidimo da moze dobro odigrati... za jako mali ulog mogu se pokusati ova dva para...

Kasnije postam jos koji tenis ako stignem, jer nije lako izanalizirati sve, jest da tko duze prati vec sve te igracice i igrace zna ali opet..

LP

Sve u svemu juce odlican dan.. perkovic+ hidalgo prosli, singl na H/P proso...melounovu dobro najusio ali Yu je razbijena...

Pozdrav....

Lokomotiva - Dinamo , Dinamo h-cap --> 1.9

Evo,da se nadodam i ja. Svi znamo da je Šovšić,najbolji igrač Lokosa prešao u Dinamo i više ga nema kod Lokosa. A oni su danas još bez Leke,Bartoleca,Bručića,Mrčele koji su suspendirani. Navodno nedostaje i Andrijašević,Begonja i Mišić,ali to još nisam 100% potvrdio nigdje. To bi značilo da gotovo cijele prve 11orke nema. Samo po sebi se ovo nameće ako je tome tako. Da,Dinamu dolazi Arsenal,ali za HNL prilike Dinamo ima 2 podjednake momčadi. Šteta šta nemaju i 2 trenera,ali ne iste razine  :P  . U glavnom,nije Dinamo baš vrhunski startao u prevenstvo tako da prevelikog opuštanja ne smije biti,a ovako ranjen "mali brat" ne bi smio predstavljati problem. Ne bi ni sa svim ovim igračima,ali tada hendi ne bi preporučao.

To bih vezao danas sa Benficom,ako ću vezati. Za njih ne treba puno pojašnjavati.Imali su nekih odlazaka,ali to je i dalje jaka ekipa za Portugalske okvire(u stranu Sporting i Porto). Ne trebaju previše odmarati jer nemaju pretešku tekmu u LP,a borba će biti gusta sa Sportingom i Portom i prosipanje bodova na domaćem terenu moglo bi biti presudno. Stoga,opuštanja nema.

Ovdje bih možda dodao i combo Dinamo+Hajduk(sutra)+Bayern(sutra)

Uloga po listiću bi bio 1000kn pa bi bilo dobro kada biste malo podijelili svoja razmišljanja jer kako me ide zadnjih 4 dana uffff.....(Latvija prekjučer protiv Ukraine,Španjolci protiv Italije,jučer hokej na jednom,1x na našima na drugom i tako...)

Dodatak:

prolazeći malo portalima i stranicama došao sam i do para PSG-Bordeaux.

Gosti dolaze bez pola momčadi i sa upitnom formom.Nedostaju Plašil, Sane, Diabate, Contento, Sertić, Chantome(kartoni), Yambere(kartoni). Khazri se povrijedio u nastupu za reprezentaciju i njegov status je upitan.

Sa time možda čak i bolji kombo za danas od hendija je  Dinamo +PSG+Benfica. To sve zajedno u PSKu iznosi 2,19 

Pozzz za sada.

Hebeš sve kada ono glavno padne

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use