Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 11.09.2015

JackieJack

Recommended Posts

BOLTZ-DODIG 1 3,20 13:55h

Mlađahni Boltz u dobroj formi iako igra samo futurese. Na zadnjem izubio u finalu,predzadnji osvojio. Inace igra vecinom samo hard ili dvoranu. Omjer mu je 43-9. Dodig igra toplo hladno skoro cijelu karijeru. Nakon US Opena došao na ovaj turnir te jedva pobjedio dva meča,oba u tri seta. Igram danas u sistemu na Boltza pobjedu i više gemova meč. Sretno 

PSK ima hendi na PSG 1,8 . Trenutno.... Isto kao i  SS. Znam,porez i sve ostalo i to onda nije 1,8.Ali,hebi ga.... ma nekako mi se čini vezat PSG+Dinamo+Benficu i metnut 1000kn. Samo dok nađem kvalitetne informacije o Benfici.

ako ti može pomoći, kod Benfice danas naveden samo izostanak Salvia (nije igro niti jednu utakmicu do sada), a Belenensesu fale Carlos Martins (1 tekma, 1 gol (napadač)) i Luis Leal (obojica su upitni), te Dalcio (također napadač, odigrao 1 tekmu bez učinka). Trener Benfice najavio da nema odmaranja igrača za LP i da će igrat oni najbolji.

ako ti može pomoći, kod Benfice danas naveden samo izostanak Salvia (nije igro niti jednu utakmicu do sada), a Belenensesu fale Carlos Martins (1 tekma, 1 gol (napadač)) i Luis Leal (obojica su upitni), te Dalcio (također napadač, odigrao 1 tekmu bez učinka). Trener Benfice najavio da nema odmaranja igrača za LP i da će igrat oni najbolji.

Odlično,hvala.Odluka je pala. Dinamo+PSG+Benfica za soma. Ako se do 17:30 nešto sa sastavima ne promijeni(informacijama) Hvala

Evo jos nesto od mene, sastavljam tiket bez nogometa...igram 2, mozda 3 para:

1. Perković sve ostale   1   1,45  17,55h (ili Perković S.-Caballero D. 1 po 1,45 Hrvatska Lutrija)

Sandra odlicna u  Zagrebu, njen naj hitac sezone, u vrhunskoj je formi sto se zna jos od Pekinga gdije nije to uspjela kanalizirati... zeljna pokazati da je bolja od Cabalero i danas silno motivirana da pobjedi

2. Paz- Hidalgo  2    1,85    15,00h

Dva Argentinca sastaju se na futturesu u B.A., Paz je bolje rangiran 504, jer je Hidalgo bio ozljeđen pa je sada tek 1001. Hidalgo se vraca( prosle godine 311.) i igra sve bolje, prosli tjedan poraz u tri gusta seta od jakog za te pojmove Collarinija, a ovdije 2 lagane pobjede, posebno valja napomenuti juce protiv Galarze( nije bio favorit, htio sma to juce postati i pobjedio je..kvota preko 2).. Paz lako prvo kolo, u drugome izgubio set od loseg Agamemnonea.. opcenito u padu forme je, prosli tjedan u prvom klu izgubio od Gutiereza koji je van 1000. Smatram da je hidalgo bolji igrac, dobio je juce Galarazu koji je po meni bolji od Paza, a i H2H mu ide u korist:

2012 Argentina F24 Futures ARG Clay 16 HIDALGO 5-7 2-6 2013 Argentina F20 Futures ARG Clay 32 HIDALGO 2-6 0-6 2013 Argentina F14 Futures ARG Clay 32 HIDALGO 1-6 1-6 2014 San Juan Challenger ARG Clay Round 1 (Q) PAZ 4-6 6-3 7-6(5) 2014 Argentina F4 Futures ARG Clay 16 PAZ 6-3 6-0 2014 Argentina F2 Futures ARG Clay 16 HIDALGO 2-6 0-6

3. Za treci par mislim si da li da stavim na Yu Youanji, par o kojemu sam ujutro pisao ali kvota je pala s 2,5 na 1,8 ( i imam ju u dublu s melounovom, koja za sada dobro stoji... pa ne bi isti par na dva tiketa..)

Kvote SS

Edited by MarkoMartinovic
Perković S.-Caballero D. 1 po 1,45 Hrvatska Lutrija

Đoković-Čilić over 3,5 setova 2.00 Bet365

Prvo muško polufinale odigrat će večeras Đoković i Čilić. Vidio sam da većina očekuje laganu pobjedu Đokovića ali ja sam mišljenja da mu Marin može otkinuti set. Đoković je došao u New York nakon relativno laganog poraza od Federera. Prva dva kola je prošao lagano protiv Souze i Haider Maurera, Seppija je dobio 3:0 ali se dobro namučio, u prvom setu Seppi je imao brejk prednosti ali ga je brzo i izgubio, a sljedeća dva seta izgubio je 7:5. U zadnja dva meča je gubio set od Bautiste i Lopeza ali je i pokazao dosta oscilacija što nisam navikao od njega gledati, npr posljednji set protiv Bautiste kada su igrali k'o žene, brejk za brejkom. Čilić je došao u promjenjivoj formi u New York. Znamo da je branitelj titule ali onakvu igru od prošle sezone mislim da više nikada neće ponoviti. Pellu i Donskoya je prošao sa 3:0, zatim dobija Kukushkina 3:2 iako je trebao i mogao puuno lakše, Chardya dobija 3:1 i Tsongu 3:2. Protiv Chardya i Tsonge odigrao je dobre mečeve i u nekoliko navrata smo vidjeli Čilića od prošle godine. Tsongu je mogao i lakše dobiti jer je imao 2:0 u setovima, ali je pokazao koliko je psihički napredovao. Nakon što je propustio tri meč lopte u 4. setu, na početku 5. ne koristi 2 bl, zatim spašava bl na svoj servis i pravi brejk s nulom, a nakon propuštene meč lopte na svom servisu, spasio je i brejk loptu. Mislim da je Čilić sposoban uzeti set Đokoviću, pobjeda Noleta ne bi smjela doći u pitanje ali pokazuje dosta oscilacija u posljednje vrijeme, a onakav Čilić koji je bio protiv Tsonge posebno u prva dva seta sigurno može to iskoristiti. Očito mu odgovaraju ovi uvjeti i mislim da ćemo gledati barem 4 seta večeras.

Lokomotiva-Dinamo 2 (1.35) !!

- necu previse pametovat vec je neko reko da je ovo dinamova b momcad prakticki...i ovo su free bodovi za dinamo

-kvota nije nesto al po meni je ovo zicer da nema vecega , osim sto je dinamo bolji ovo je dogovoreno...

-jos jedna stvar igrali su 15 ak puta sluzbeno lokomotiva nikad nije pobjedila ima svekupa jedan x ostalo sve dinamo uzimao tako da je svima jasno.. 

hvWfEIE.png

Prvenstvo amrike došlo je do same završnice. Danas su na rasporedu polufinala. U 1. polufinalu sastaju se Kanada i Venecuela. Razlika u kvaliteti je ogromna. Dok Kanađanima nastupa 9 NBA igrača predvođeni Wigginnsom Bennettom i Josephom Venecueli samo 2 igrača igraju u Europi a ostlai u njihovoj ligi i oni  su veliki uspijeh napravili samim ulaskom u polufinale. Ove dvije reprezentacije su se već susrele u grupi i pobjedila je Kanada 82-62 a već na poluvremenu je bilo 19 razlike pa su Kanađani malo slabije odigrali 2. poluvrijeme. Kanađani redovito ubiju protivnika u 1. poluvremenu i onda 2. poluvrijeme samo odrade. Tako je bilo i neki dan protiv domaćina Meksikanaca. otišli su do poluvremena na 23 razlike i onda do kraja su samo odrađivali posao. Stoga mislim da je puno bolja oklada uzet 1. poluvrijeme hendi nego kraj jer na kraju bi moglo bit oko 20ak razlike a i na poluvremenu isto

Fedderer-Wawrinka 1(1.3)-psk daje 1.45 ako neko tamo igra 
NwEidLY.png
opet necu puno pisat samo ukratko ova slika govori vise od tisucu rijeci 13:0 h2h na hardu, + fedex u zadnje vrijeme jede sve zive, i pisali smo vec kako ce osvojit us open itd.. meni puno drazi a boga mi i kvalitetnije waw je zemljas tjt to mu je najbolja podloga ,jednostavno nevidim nacin da fedex veceras izgubi kvota nije nesto  ali moze se odigrat na jaci ulog ili kombat sa dinamom 1.755 je kvota kad povezem sa dinamom za jaci ulog solidno 

PSG-Bordeaux -Psg clean sheet yes 1.6 bet365

Psg jos nije primio gol  ove sezone u ligi sad igraju kuci mislim da  ce se potrudit neprimit gol ,cisto da pokazu kolko su mocni,osim f2 sta admini predlazu i ovo sam ispratio , samo cu ponovit iz analize sa protala i jos nekoga sa foruma bordo dolazi sa dosta izostanaka i ovdje bi psg to trebo uzet 2-3:0

Evo jos nesto od mene, sastavljam tiket bez nogometa...igram 2, mozda 3 para:

1. Perković sve ostale   1   1,45  17,55h (ili Perković S.-Caballero D. 1 po 1,45 Hrvatska Lutrija)

Sandra odlicna u  Zagrebu, njen naj hitac sezone, u vrhunskoj je formi sto se zna jos od Pekinga gdije nije to uspjela kanalizirati... zeljna pokazati da je bolja od Cabalero i danas silno motivirana da pobjedi

2. Paz- Hidalgo  2    1,85    15,00h

Dva Argentinca sastaju se na futturesu u B.A., Paz je bolje rangiran 504, jer je Hidalgo bio ozljeđen pa je sada tek 1001. Hidalgo se vraca( prosle godine 311.) i igra sve bolje, prosli tjedan poraz u tri gusta seta od jakog za te pojmove Collarinija, a ovdije 2 lagane pobjede, posebno valja napomenuti juce protiv Galarze( nije bio favorit, htio sma to juce postati i pobjedio je..kvota preko 2).. Paz lako prvo kolo, u drugome izgubio set od loseg Agamemnonea.. opcenito u padu forme je, prosli tjedan u prvom klu izgubio od Gutiereza koji je van 1000. Smatram da je hidalgo bolji igrac, dobio je juce Galarazu koji je po meni bolji od Paza, a i H2H mu ide u korist:

2012 Argentina F24 Futures ARG Clay 16 HIDALGO 5-7 2-6 2013 Argentina F20 Futures ARG Clay 32 HIDALGO 2-6 0-6 2013 Argentina F14 Futures ARG Clay 32 HIDALGO 1-6 1-6 2014 San Juan Challenger ARG Clay Round 1 (Q) PAZ 4-6 6-3 7-6(5) 2014 Argentina F4 Futures ARG Clay 16 PAZ 6-3 6-0 2014 Argentina F2 Futures ARG Clay 16 HIDALGO 2-6 0-6

3. Za treci par mislim si da li da stavim na Yu Youanji, par o kojemu sam ujutro pisao ali kvota je pala s 2,5 na 1,8 ( i imam ju u dublu s melounovom, koja za sada dobro stoji... pa ne bi isti par na dva tiketa..)

Kvote SS

Odlicna observacija Destructo, lakši je tip tj sigurniji... u slucaju da naka 3. iznenadi..

NK KRKA - O.LJUBLJANA  17:00

Ovdje sam prvo mislio odigrati da Olimpija daje 2+ golova na utakmici, ali  bet365 nema u ponudi, ne znam ima li ijedna uopce ali cini mi se kao dobar par, a nazalost nemam u drugim kladama otvoren racun, a u zemaljskim isto nema, pa sam igro hendikep na Olimpiju. Krka u sredini tabele, ali i najlosija domacinska ekipa u sloveniji, u tri domaca kola primili 10 golova i to od ekipa koje su puno losije od Olimpije( od Kopera 4 komada, od Domzalea 4 i vodece Gorice 2). Olimpija druga i 2 boda manje od Gorice, ali zadnjih 5 kola gol razlika im je 20:1, znaci 4 gola po utakmici.  S tim da su i Maribora prije manje od mjesec dana tukli u gostima 3:0. Maribor koji i nije najbolje poceo sezonu ide u goste prvoplasiranoj Gorici, i ako izvuce nerijeseno ili pobjedu Olimpija zauzima prvo mjesto. Moj prijedlog je Olimpija daje 2+ golova, kvota je u padu na pobjedu olimpije, tko ima, tko hoće i zeli odigrati, kvota ne hendi je 2,10.. sad i nemam bas predstave kolika je na 2+ golova. Sretno!

Liefering-TfWien (11.09. 18:30) X2 1,85  2  3,60

Liefering ove sezone nije isti tim kao prosle, za njih igraju trenutno ''klinci'' i cilj je opstanak. Wien je poceo katastrofa, 7 utakmica i 7 poraza i danas mislim da je vrijeme da uzmu bar bod ovim klincima jer prosli mec su igrali prijateljski sa Austrijom i dobili 3:0, znak da dizu formu. Sretno

Borussia M'Gladbach-HSV   3+    1.70   

M'Gladbach je sezonu poceo stvarno lose,3 poraza u prva tri kola,prvo gube od Dortmunda 4:0,u prvom poluvremenu su za 16 minuta primili 3 gola.U drugom kolu porazeni su od Mainza na svom terenu 2:1,a i u trecem kolu kiksaju od Werdera 2:1.Prije 7 dana su odigrali prijateljsku protiv Siona i dobili 2:1.M'Gladbach ove sezone igra Ligu Sampiona , ali se nalazi u grupi sa Juventusom,City-jem,i Seviljom,i ne verujem da tu ima sta da trazi.HSV je sezonu u Bundesligi pocela sa porazom od Bajerna sa 5:0.Kasnije su igrali prijateljsku protiv Kaljarija i dobili sa 4:1.U drugom kolu dobili su Stutgart 3:2.I u trecem kolu izgubili su 2:1 od Kelna.Za M'Gladbach nece igrati Dominguez,Hermann,Johnson i Xhaka.Zanimljivo je da za HSV nece igrati njihov prvi golman Adler,i njihov drugi golman Hirzel.Takodje nece igrati Marcos,Rudnevs i suspendovani Spahic.

cN5ptDW.png

Evo koji su timovi igrali  sa 3 ili vise golova na utakmicama u Bundesligi.

20:30 Levante - Sevilla
tip: over 55 booking points @ 1,57 william hill
rezultat: 6 kartona, dobitan

Sudac: Ignacije Iglesias
- prosjek od 6,2 kartona po utakmici, te u prosjeku je svaki 4. prekršaj karton

Levante

- u prosjeku i najčešće dobivaju 3 kartona na utakmici

Sevilla
-  prosjke od 2,9 kartona na utakmici, najćešće dobivaju po 2 kartona

Statistika je definitinvo na strani oklade.
I Levante i Sevilla imaju tek 1 bod iz prva dva kola, te vjerujem da će danas dat sve od sebe da ne izgube tj. da dođu do sva tri boda.
Sevilla nastupa sa dva debitanta u obrani a to može biti samo plus ovoj okladi.

Kao što znate u William Hillu žuti karton iznosi 10 booking pointsa a crveni kartona 25 booking pointsa.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use