Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 10.09.2015.

MarkoMartinovic

Recommended Posts

Sta mislis tko bi od njemaca danas mogao biti over, opet Schroder..., i Shengelia bi mogao over 14.5..?

A ne znam kod ovih Njemaca nikako, Dirk uvijek oko granice nikako preko, Schroder je strašan mogao bi i danas preko

Prilikom jednog duela u trećoj četvrtini udarac u oko je dobio Vojdan Stojanovski koji je tako ostao upitan za današnji susret i o njegovom nastupu će odlučiti liječnička služba pred početak utakmice.

- Treba nam 120% energije jer igramo sa momčadi koja je jako kvalitetna, premda nema najveće zvijezde na ovom turniru. Igraju agresivno u obrani i na to se treba pripremiti. Nadam se da ćemo imati Vojdana na raspolaganju jer nam je on u ovom susretu jako bitan.

Možda zaigra, a možda i ne. Ako ne zaigra, oklada će ti biti stornirana. U nekim kladionicama igrač mora provesti bar 15 min u igri da bi ti se računala oklada (npr. William Hill). Ako uplatiš okladu u lokalu (npr. Hrvatska Lutrija), igrač i da uđe na sekundu, računa se da je igrao. :)

Ne igra, bar tako piše na offical siteu

Ljudi što mislite danas Ukića manje? Jedanput je išao over i to je to, jučer je igra 30 min pa je zabia 4 koša, granica je jako mala 7,5 pa je opasno jer praktiči ako pogodi dvi trice već je gotovo, al nekako imam osjećaj da bi danas moga igrati manje iako se tvrdi da Perasović neće tankirati mislim da ipak oće jer ova je utakmica nebitna i imamo još dva playa te ako ne bude igrati opet sa dva playa u petorci ova oklada itekako ima vrijednost

Hezonja +7.5  1,85 SS    i     Fesenko + 14.5 1,85 SS

Hezonja juce jedva iso preko, a danas bi opet trebao.. trebao bi biti opusteniji i jos vise igrati i mislim da danas zabija preko 10 poena...lutrija vec ima marginu 9.5.. sta se Fesenka tice, juce zabio 21..uzimao brdo lopti i suteva, iz igre 6-14 i bacanja 9-14.. znaci igrao je gotovo sam..juce su dobili, mislim da ce i danas uzeti dosta lopti i siliti pod kosem..., sto ce rezultirati sa 10ak bacanja nek ih zabi u omjeru kao jucer a iz igre gore od jucer tesko da moze.., k tome vidim da belgijanci ne brane bas dobro centre... tako da over je veoma izgledan..

Komentari dobro došli..hvala,

LP

U prvome fesenko prošo granicu :D, 16 i 10 skokova.. teško ga mogu zadržati..

herbert/mahut-Inglot/Linstendt- 2 (2.5)
dakle ja ovo moram probat kvota odlicna, herbert mahut su uigrana komb i na brzin podlogoma su odlicni, inglot i linstendt totalno iznenadenje izbacili su dodiga mela (2. nositelji) i jucer bopanu  i mergeu , dok su prije 20 dana bopana i mergea tukli herberta i mahuta to je jedna od cinjenica radi cega igram ovo,druga stvar ovi imaju osvojen turnir winston i poizbacivali su stvarno vrhunske parove  imaju 8 pobjeda na hardu zaredom odkad su se sa zemlje prebacili na hard jos nisu izgubili mjesec dana i mislim da u ovakvoj formi da idu do kraja cak i osvojit  ;) 

2ZPM7xp.png

Španjolci s pobjedom prolaze u osminu finala a s porazom ispadaju. Jači su od Njemaca tako da mislim da bi trebali dobit. S pobjedom Španjolaca Turci su sigurno 4. u skupini tako da mislim da će bit dosta rotacije u njihovoj momčadi potšo ih već u subotu čeka osmina finala vrlovjerovatno protiv Francuza. Zato igram Muhammeda (dixona) under jer ne vjerujem da će imat punu minutažu te Islanđane +14. Turci i nemaju neku širinu rostera tako da ne vjerujem da će ih razbit

Estonija druga liga nogomet(ESILIIGA A)

Dosta često igram te niže lige gdje pada dosta golova a za danas sam se odlučio za 2 para druge lige iz Estonije.

Fc Santos Tartu- Fc Kuressaare više od 2.5 golova bet365 1.25

Santos je u 27 utakmica ove sezone zabio 44 a primio 66 golova,dok je Fc Kuressaare zabio nešto manje 38 a primio isto 66.
Domaćin je 22/27 puta išao over 2.5 gol dok je gost išao 19/27 puta.
Njihov zadnji susret je završio 7:5(a ta je utakmica bila u cupu koji se igrao prije 6 dana) u njihovim međusobnim ogledima zadnjih 5 utakmica je išlo over 2.5 golova.

Levadia Tallinn II- JK  Tallinna Kalev više od 2.5 golova bet 365 1.22

Levadia je zabila nevjerojatnih 86 golova a primila 41 u 27 susreta.Njihov prosjek golova koji daju po utakmici je 3.19.
Tallinna zabila 38 a primili 44 golova u 27 susreta.
Njihov zadnji susret je završio 8:3 za Levadiu a u zadnjih 5 utakmica isli su 4 puta over i to sve 5+ golova.

Ovo je sve statistički gledano i mislim da bi ekipe trebale probit za njih smiješnu granicu od 2.5 golova na utakmici, oba dvije utakmice počinju u 18:00.

http://imgur.com/6ZPcgzA

Pad tečaja sa 2.20 na ~1.60 na goste u na ženskom nogometu.. Probati za 2 unita. :)

Soccer » Sweden » Allsvenskan Women »
Göteborg W - Rosengard W

Today, 10 Sep 2015, 19:30

TIP: 2 (1X2, Full Time) po 1.80 William Hill / 1.80 Favorit.hr / 1.75 PSK
23 out of 25 users predict this (92%)
Average ROI of users who predict this: 2.24%

http://www.oddsportal.com/soccer/sweden/allsvenskan-women/goteborg-w-rosengard-w-nBZFX6SG/#1X2;2

Pozz...za danas od mene....novog....

Vitjaz-Medveščak - 1 -> 2.30,PSK  ---> rezultat 3:3 , Vitjaz dobio na penale

Danas kontra Medvjeda....

Ovo im je 3 gostovanje,prije dan su bili u Moskvi kod Dynama,bilo je 2:1,ali pobjeda Dynama nije bila ugrožena.I dalje nedostaje golman koji je otvorio KHL,Taylor. Domaćin odmarao 2 dana,ima gotovo istu ekipu od prošle godine i mislim da je 2,30 u PSK dovoljno dobar koeficijent da se igra 1,pobjeda Vitjaza koji također kao i Medvjedi ima doma jako dobar skor u ovim uvodnim kolima. Ne vjerujem da će biti lagano,ali vjerujem da domaćin pobjeđuje.

Uz to vežem i Španjolce u košarici,kolege sve već rekle pa neću pojašnjavat (i sada neka me opet zahebu kao i protiv Digića).

Sretno

Hrvatska - Gruzija 2 (3,50)

Po pitanju Hrvatske mislim da bi danas lako mogli izgubiti. Utakmica nema nikakvu važnost za nas i za očekivati je da će svi bitni igrači dobiti poštedu, tj. malu minutažu. Motiva neće biti previše a i atmosfera u dvorani bi trebala biti komorna, tako da koef. na Gruziju je IMO prevelik i lako moguće da bude iznenađenje. Tim više što smo se u zadnjih par utakmica dosta mučili...

Pocinje NFL pa par prijedloga s bet365:

New England - Pittsburg 1 1,31

Brady over 286,5 1,74

Roethlisberger over 288,5 1,76

NE - Pitt over 51,0 1,90

NE proslogodisnji prvaci NFLa i po obicaju oni otvaraju sezonu na svom terenu. Dosta je burna bila offsezona zbog tzv afere oko slabo napuhanih lopti zbog kojih je njihov QB bio kaznjen s 4 utakmice neigranja. Nakon ulozene zalbe i silnih istraga ovih dana mu je ukinuta kazna i ipak igra. Sva ta prica oko Bradya mislim da ce dodatno motivirat Patrotse koje je ionako tesko pobjedit doma.

Ovo ostalo ide sve zajedno pod drugi komentar.

Steelersima nece igrat prvi RB zbog kazne a patriotsi nemaju nekog jakog RB. Nadalje obrani steelersa je secondary dosta losiji dio i Brady ce to dobrano koristiti a dok je obrana Patriotsa prosjecna za NFL standarde. Tak da ocekujem dosta igre po zraku, puno yardi QB i dosta poena.

Pisem na mob pa sorry ako ima tipfelera i sl

Aponasenko V.-Bredl N.  2   2,50  SS

Futtures u Antalyi... ovdije se odlucujem na iznenadjenje.. evo ukratko zasto: aponasenko 892. je bolje rangirana igracica i dobila je u prvom kolu lagano igracicu sa pozivnicom, dok je austrijanka Bredl 1241. u prvom kolu zgazila njemicu Grajdek 6/0 6/2 (oko 500). .. prosli je turnir dobila dobru Jurikovu oko (500.) prvi set lagano 6/2 pa joj je predala i izgubila onda od Pie Konig kasnije osvajacice turnira.. da napomenem da je u proslom tjednu Aponasenko dobila istu Grajdek u tri veoma gusta seta.. Bredl se ocito dize u formi i igra dobro, pa za veoma mali ulog valja pokusati....napominjem veoma mali, jer ipak zene su u pitanju i futtures razina pa.. 

Ubija me kosarka, moram se drzati itf-ova.. danas dva lijepa pogotka, Fabian 1,5 i ovo 2,5...3/3 juce i danas tenisi

Pocinje NFL pa par prijedloga s bet365:

New England - Pittsburg 1 1,31

Brady over 286,5 1,74

Roethlisberger over 288,5 1,76

NE - Pitt over 51,0 1,90

NE proslogodisnji prvaci NFLa i po obicaju oni otvaraju sezonu na svom terenu. Dosta je burna bila offsezona zbog tzv afere oko slabo napuhanih lopti zbog kojih je njihov QB bio kaznjen s 4 utakmice neigranja. Nakon ulozene zalbe i silnih istraga ovih dana mu je ukinuta kazna i ipak igra. Sva ta prica oko Bradya mislim da ce dodatno motivirat Patrotse koje je ionako tesko pobjedit doma.

Ovo ostalo ide sve zajedno pod drugi komentar.

Steelersima nece igrat prvi RB zbog kazne a patriotsi nemaju nekog jakog RB. Nadalje obrani steelersa je secondary dosta losiji dio i Brady ce to dobrano koristiti a dok je obrana Patriotsa prosjecna za NFL standarde. Tak da ocekujem dosta igre po zraku, puno yardi QB i dosta poena.

Pisem na mob pa sorry ako ima tipfelera i sl

Samo poeni nisu prosli radi loseg kicker pittsburga.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use