Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 09.09.2015.

canca

Recommended Posts

Pozdrav ekipa,

svaka čast na aktivnosti foruma u zadnje vrime. Dugo sam već član foruma, ali nisam bio dosta dugo aktivan, samo sam čitao i pratio prognoze. Svake pohvale Canci i Goksimu(doduše počeo sam se i kladiti na kartone po uzoru na Goksima) na svakodnevnom uloženom trudu i prolaznosti analiza i ostalim dečkima tipa marsovac i ivan1998 i bravo jackijack posebice za jučer. Idem na konkretne stvari.

Vidio sam gore da ste analizirali Hezonju, po meni over 7,5 koliko stoji u SS se mora uzeti. Iz razloga koji su već navedeni slažem se sa ostalim članovima, ta margina je za njega jednostavno premala, jučer je odigrao lošiju partiju uz manju minutažu al s obzirom o kakvom se talentu i igraču radi danas bi to trebao proći bez problema ukoliko bude imao dostojnu minutažu, a sve navodi na to da hoće jer nas nadam se čeka napokon "lakša utakmica",

Malo sam gledao par Wawrinka - Anderson i sve se mislim da li odigrati na švicarca. Inače meni jedan od dražih igrača i općenito obožavam jednoručne backhandaše. Tvrda je podloga i Anderson je serviser što ne ide u prilog okladi, kao i pobjede u zadnja 4 međusobna Andersona, ali vuče me dobra kvota, a znamo da se Švicarci znaju nositi sa serviserima. Zanima me savjet od nekog sa foruma, ponajviše Cance ko je malo bolje pratio dosada igre na turniru od obojice.

reko sam canci da sam igro na andersona , ovako stvari stoje kod mene , gledo sam andersona cjeli turnir u winstonu i 2 meca na us openu i dosta puta sam ga ispravio  2:0 3:0 da ce dobiti i prolazilo je to dosta pogotovo zadnja2  3 tjedna ,waw po meni tone nekako i iskreno anderson ako bude na razini sa servisima nebude previse grijesio mislim da waw nema sta tu trazit  jer anderson ima odlicnu duboku dijagonalu a i paralelu koju je jebeno tesko vratiti to cesto odigrava pogotovo dijagonalu nakon serve ,visok je dok je waw na 180 tak nesto  hard je ovaj je visok lopta ce dosta nezgodno odskakat sta se tice wawrinke ,ali po meni daleko najsigurnija opcija je over3.5 seta iako nije neka kvota 1.4 mislim da ako je young uzeo set wawrinki moze i anderson koji ima 9 pobjeda zaredom i to uz samo 3 izgubljena seta sveskupa tako da ovdje bi iso gadat tocan rezlutat a to je 3 2 za andersona ;) 

Iskreno, Wawa nisam pretjerano gledao na ovom turniru, ali me Anderson oduševio. Igra stvarno fino i ja preskačem taj meč, ali ako bi igrao odigrao bi na Wawa koji je iskusniji i bolji tenisač, Anderson igra dobar turnir ali mislim da nije "sposoban" otići u polufinale Grand Slam turnira. Ipak, preskačem, samo gledam večeras :D

a bome ja se sad necu slozit s tobom ja sam odigro da ce ga anderson dobit pa kud puklo ;)

Ne znam koliko je pametno kontrirati Canci :D to smo se uvjerili nedavno. Ne znam nisam gledao ni jednog ni drugog ovaj turnir, al jedostavno se držim mišljenja kao što kaže Canca da Anderson nije sposoban otići u polufinale Grand Slama i držim se lijepe kvote. Meč se biti zafrkan to je sigurno al ja ću bubnuti na Švicarca jer nemogu odoljeti :D

Pozdrav svima, novi sam, svidja mi se što je ekipa ozbiljna i kvalitetna pa cu pomoci koliko mogu. 

Bojan Bogdanovic 15,5 under  1,75  (Wwin)

Takodje ako moze vaše mišljenje o ovom predlogu. Jednostavno mislim da Bojan ovde nikako nece biti potreban preko 20 minuta ako i toliko bude igrao, Holandija je slaba ekipa i ova granica mi je previsoka i igram samo iz razloga jer vjerujem da će Bogdanović više biti na klupi nego na terenu. Mišljenja? 

Iskreno, Wawa nisam pretjerano gledao na ovom turniru, ali me Anderson oduševio. Igra stvarno fino i ja preskačem taj meč, ali ako bi igrao odigrao bi na Wawa koji je iskusniji i bolji tenisač, Anderson igra dobar turnir ali mislim da nije "sposoban" otići u polufinale Grand Slam turnira. Ipak, preskačem, samo gledam večeras :D

a bome ja se sad necu slozit s tobom ja sam odigro da ce ga anderson dobit pa kud puklo ;)

Ovde sam preskocio opkladu na bilo kog igraca, mada je i po meni Anderson puno blizi prolasku. Wawrinka igra nedovoljno pouzdano da bi mi ulio poverenje u njegovu igru. Ja sam tu odigrao prvi set preko 12.5, drugi preko 12.5 i treci preko 12.5, sve u singlovima. Kvote solidne u slucaju jednog TB-a, minimalni gubitak, u slucaju 2 TB-a solidan + a u slucaju 3 TB-a.... :D

reko sam canci da sam igro na andersona , ovako stvari stoje kod mene , gledo sam andersona cjeli turnir u winstonu i 2 meca na us openu i dosta puta sam ga ispravio  2:0 3:0 da ce dobiti i prolazilo je to dosta pogotovo zadnja2  3 tjedna ,waw po meni tone nekako i iskreno anderson ako bude na razini sa servisima nebude previse grijesio mislim da waw nema sta tu trazit  jer anderson ima odlicnu duboku dijagonalu a i paralelu koju je jebeno tesko vratiti to cesto odigrava pogotovo dijagonalu nakon serve ,visok je dok je waw na 180 tak nesto  hard je ovaj je visok lopta ce dosta nezgodno odskakat sta se tice wawrinke ,ali po meni daleko najsigurnija opcija je over3.5 seta iako nije neka kvota 1.4 mislim da ako je young uzeo set wawrinki moze i anderson koji ima 9 pobjeda zaredom i to uz samo 3 izgubljena seta sveskupa tako da ovdje bi iso gadat tocan rezlutat a to je 3 2 za andersona ;)

Sad si mi dao na razmisljanje :D možda ga i izbjegnem ;)

Nisam ja sugerirao da se igra na Wawrinku nego kažem svoje mišljenj. Kao što sam rekao Anderson igra sjajno ovaj turnir ali mislim točnije imam osjećaj da će Waw dobiti. I kao što sam spomenuo za mene no bet, samo za Rogera forcanje tako da mi je svejedno, ako ste igrali na Andersona onda navijamo zajedno, a on mi je i draži tenisač.

Mura - Celje

Today, 09 Sep 2015, 16:00

TIP: 2 (1X2, Full Time) @ ~1.29 online
20 out of 21 users predict this (95%)
Average ROI of users who predict this: 4.91%

Solidan pad tečaja na Celje u slovenskom kupu (na jednu dobivenu utakmicu). Sa 1,55 na 1.30 online.
U lokalima ima 1.50 u Germaniji i 1.45 u Supersportu. Ne znam zašto pada tečaj, ali sam odigrao po 1.55 na par opuštenih listića. :)
Final result 0:3 (0:2, 0:1) :D

EuroBasket 2015

Estonija - Litva
Litva/J.Maciulis (9.5) Manje 1,85 WWin - odigrao po preporuci kolege -> 14 poena :(

Nizozemska - Hrvatska
Hrvatska/L.Žorić (9.5) Manje 1,85 WWin - ozlijeda kvadricepsa, statistika -> 2 poena, win :D
Hrvatska/K.Simon (13.5) Manje 1,70 WWin - statistika, moguće odmaranje igrača u 4. četvrtini -> 18 poena :(
Hrvatska/B.Bogdanović (15.5) Tip:Manje 1,85 WWin - valuebet, nedavna ozljeda glave, vrlo moguće odmaranje igrača -> 13 poena, win :D

Greška u Hrvatskoj Lutriji:
3937   11,5/D.Stojanovski (Maked-Gruzi) 1 manje  1,50 -> 14 poena :( igrao 24 minuta ovaj put, a Vojdan 18 minuta. Inače bude obrnuto.
Postavili su u ponudu Damjana Stojanovskog, a ne njegovog brata Vojdana Stojanovskog kojem je ispravna granica 11,5. Na Damjana bi ok granica bila 7,5-8,5 poena, ne stigne on u 15 min igranja prijeći 12 poena. Valjda. :D

f8MOLHg.png

Možda dodam još pokoji par naknadno ili u novi post.. :)

Mah,neki no bet po meni. Jos jucer je bilo 3.25 na Rogera da osvaja,a znamo da ce finale biti Fed-Djokovic te ce kvota sigurno biti manja,te sam ja dodatno uplatio. Preko 1000e bi donio pobjedom tako da samo to cekam iako sam stavio u double fince +1,5 i under 40,5 Fed nocas @1,90 koliko nudi unibet za nekih 3 unita. Hvala svima i sretno.

Rk Buzet-Rk Poreč 2 1.85 bet365

Očekuje nas zaostali istarski derbi koji je bio odgođen zbog EHF cupa koji igra Poreč i koji je u dva navrata dobio maccabi i izborio drugu kolo.

Buzet je domaćinska ekipa koja je ostala bez novog srednjeg vanjskog lušića kojeg se tek očekuje u drugom dijelu sezone.
U Buzetu sve ovisi o 2/3 igrača a to su galiotu i dunatu koji bi danas trebali biti na najvišem nivou da se dobi današnji protivnik a pitanje da li bi i onda dobili jer poreč je dosta iskusna ekipa i znaju od kud prijeti najveća opasnost,ostali igrači buzeta su dosta mladi i možda po kvaliteti još nisu spremni za premier ligu ali etu tu su.

Poreč ove godine puca dosta visoko,predviđam im treće mjesto jer će teško skinuti nexe kojeg su prošle godine dobili na svojem terenu i pokazali da su jako kvalitetna ekipa.
Najveći problem koji bi možda mogao utjecati na današnju utakmicu je "umor" jer su porečani igrali u za vikend dvije utakmice al mislim da to nebi smijelo utjecati,tek je početak sezone i dosta je tu iskusnih igrača.Poreč ih je prošle godine dobio vani sa 6+,poreč ima dužu i kvaliteniju klupu i veliki su favoriti u ovoj utakmici i sve ovisi o njima.

Ujutro je bilo na pobjedu poreča 1.50 sad je poraslo na 1.85 ne znam iz kojeg razloga.

https://www.facebook.com/RukometniKlubBuzet/app_142371818162---> tu će vjerojatno biti live stream

Destructo:

Na ovoj utakmici bi prvo odigrao under 51,5 golova (ili 50.0 manje ako nema bolje), a onda +2,5 gola za domaćine, tj. da neće izgubiti više od 3 gola razlike. Bilo za odigrati u Tipico/Rivalo kladionicama po super tečajevima i granicama što sam iskoristio. :)

Očekuje se velika borba, gosti su definitivno umorni, neće se samo tako prošetati do pobjede..

Neki od igrača Poreča su oslabljeni ozljedama i virozama - npr. Huljina, Thoss i Kobetić jučer nisu trenirali. Danas bi trebali igrati, ali vjerojatno nisu 100% spremni. Srednji vanjski, jako bitan igrač, Mataija neće zaigrati što neće dobro utjecati na organizaciju igre gostiju.

U ovakvom lokalnom derbiju obrane bi trebale biti u prvom planu, a uz umor i ozljede igrača Poreča nekako sumnjam da će doći do nekog rasturanja, prije bih probao 1X na Buzet ako under golova nije dostupan u kladionici.

Za više informacija: http://istrasport.eu/web/vijest.asp?id=11416 ili Google. :D

Edited by lucas
Nadopuna korisnim informacijama

Ne znam koliko je pametno kontrirati Canci :D to smo se uvjerili nedavno. Ne znam nisam gledao ni jednog ni drugog ovaj turnir, al jedostavno se držim mišljenja kao što kaže Canca da Anderson nije sposoban otići u polufinale Grand Slama i držim se lijepe kvote. Meč se biti zafrkan to je sigurno al ja ću bubnuti na Švicarca jer nemogu odoljeti :D

ha gle canca je doktor ali nije svemoguce svi grijese neki vise neki manje mora i on promasit nekad ;)

Mah,neki no bet po meni. Jos jucer je bilo 3.25 na Rogera da osvaja,a znamo da ce finale biti Fed-Djokovic te ce kvota sigurno biti manja,te sam ja dodatno uplatio. Preko 1000e bi donio pobjedom tako da samo to cekam iako sam stavio u double fince +1,5 i under 40,5 Fed nocas @1,90 koliko nudi unibet za nekih 3 unita. Hvala svima i sretno.

ma kakav djokovic ,Čile mama ide po naslov haha :D 

Rk Buzet-Rk Poreč 2 1.85 bet365

Na ovoj utakmici bi prvo odigrao under 51,5 golova (ili 50.0 manje ako nema bolje), a onda +2,5 gola za domaćine, tj. da neće izgubiti više od 3 gola razlike. Bilo za odigrati u Tipico/Rivalo kladionicama po super tečajevima i granicama što sam iskoristio. :)

Očekuje se velika borba, gosti su definitivno umorni, neće se samo tako prošetati do pobjede..

Neki od igrača Poreča su oslabljeni ozljedama i virozama - npr. Huljina, Thoss i Kobetić jučer nisu trenirali. Danas bi trebali igrati, ali vjerojatno nisu 100% spremni. Srednji vanjski, jako bitan igrač, Mataija neće zaigrati što neće dobro utjecati na organizaciju igre gostiju.

U ovakvom lokalnom derbiju obrane bi trebale biti u prvom planu, a uz umor i ozljede igrača Poreča nekako sumnjam da će doći do nekog rasturanja, prije bih probao 1X na Buzet ako under golova nije dostupan u kladionici.

Za više informacija: http://istrasport.eu/web/vijest.asp?id=11416 ili Google. :D

Očekivani sastav (Mataija bi trebao izostati):

Buzet - Porec

Final result 21:22 (12:12, 9:10)

lib_YChMzkNuPv.jpg

Pozdrav ekipa, možda sam fulao mjesto ako jesam neka moderator premjesti.

Radi se o ovoj utakmici: http://www.rezultati.com/utakmica/htrtCXqi/#detalji

Ja sam odigrao iz 2 u 1 u Sportingbetu. Desilo se sljedeće:

VqboFvr.jpg

Čim sa primjetio ovo odmah sam povukao sva sredstva na Neteller račun.

Zanima me sada može li biti kakvih posljedica za mene?

makedonija-gruzija-money line 1 (2.85)

gruzija  vise nemoze ni teoretski proc ako sam dobro skuzio, makedonija bi ovom pobjednom preskocila nizozemsku i dosla na 4 mjesto koje vodi dalje,racunam da nizozemska danas gubi izjednacila bi se sa slovenijom na 3 mjestu ali slovenci imaju bolju kos razliku zasad ovisi sad kolko ce izgubit od grcke tako da makedonija ce ic po pobjedu gruzija sve dosad izgubila i igra protiv makedonije i hrvatske jos, makedonci su tukli nizozemsku gruzija je i od njih izgubila  ovo je " IMO " ogroman value, dakle zakljucak makedonija i ovako po meni kvalitetnija od njih ali ono najvaznije je sta su jos u igri i dat ce sve od sebe da dobiju i   bolji omjer protiv "zajednickih" ekipa s kojim su igrali oba tima dosad ;) 

VqboFvr.jpg

ako nemas nista na racunu nemogu ti nista..al mi nije jasno takva greska.. 

VqboFvr.jpg

Jesu ti sjela sredstva na neteller? Očito su krivo registrirali okladu, a to će vjerojatno kasnije ispraviti..

Moja preporuka je da si otvoriš račun i prebaci ta sredstva sa netellera na jednu od sljedećih kladionica:

bet365

10betu koji daje 200€ bonusa ili

bet-at-home - 100€ bonus

Sportingbet saldo bi ti vjerojatno bio u minusu, kad uvide grešku, a ako su novce već uplatili na tvoj neteller. Moguće i da ti pošalju mail i prizanju grešku ali i napišu da ti račun neće biti u minusu, kako god moja preporuka je napraviti ranije navedeno..

Nema ništa više, sve šta je bili je bilo 234 eura i to je momentalno povučeno. U noći sam također pogodio iz 2 u 1.

uYuAp6m.jpg

Analizu za ove parove nemam, ako nema nitko od moderatora protiv ja mogu ovdje postaviti kad dobim prijedlog od prijatelja pa da odigra ako tko hoće.

@ Marsovac

Na račun u supersportu misliš jel tako? :D

@ Goksim

Nisu još, kad sam prošli tjedan povukao novce trebalo je oko sat i pol da sjednu.

Na sportingbetu piše samo ovo: NETeller zahtjev za isplatu

Jesu ti sjela sredstva na neteller? Očito su krivo registrirali okladu, a to će vjerojatno kasnije ispraviti..

Moja preporuka je da si otvoriš račun i prebaci ta sredstva sa netellera na jednu od sljedećih kladionica:

bet365

10betu koji daje 200€ bonusa ili

bet-at-home - 100€ bonus

Sportingbet saldo bi ti vjerojatno bio u minusu, kad uvide grešku, a ako su novce već uplatili na tvoj neteller. Moguće i da ti pošalju mail i prizanju grešku ali i napišu da ti račun neće biti u minusu, kako god moja preporuka je napraviti ranije navedeno..

Otvorio bih odavno na bet365, ali kad šalju na adresu ono pismo sa kodom za isplatom pa ne želim zbog toga.

Imam dosta računa na stranim kladarama, nemam na 10bet gledao sam neki dan ponudu možda ju iskoristim. Sviđa mi se bet888 jer imaju finu razradu tenisa i košarke.

Nema ništa više, sve šta je bili je bilo 234 eura i to je momentalno povučeno. U noći sam također pogodio iz 2 u 1.

uYuAp6m.jpg

Analizu za ove parove nemam, ako nema nitko od moderatora protiv ja mogu ovdje postaviti kad dobim prijedlog od prijatelja pa da odigra ako tko hoće.

@ Marsovac

Na račun u supersportu misliš jel tako? :D

@ Goksim

Nisu još, kad sam prošli tjedan povukao novce trebalo je oko sat i pol da sjednu.

Na sportingbetu piše samo ovo: NETeller zahtjev za isplatu

eh nadaj se da ce sjest prije nego skuze da su pogrijesili  i prebaci se na neku drugu kladu, osim bet at home tu se nebi slozio sa gox-om jer oni imaju najmanje kvote od svih kladionica i nekako najruzniju stranicu mada je to nebitno haha a i imaju jako losu ponudu za moj ukus...gori su od psk 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use