Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 08.09.2015.

LikIzBajke

Recommended Posts

Bogdanović će ipak igrati protiv Makedonije! Tomasa još muči list.

Bogdanović je u utorak ujutro trenirao i za očekivati je da će nastupiti u trećoj utakmici hrvatske reprezentacije na ovom Eurobasketu. Još u nedjelju Bojan je molio izbornika da ga pusti da igra protiv Grčke, no Perasović nije pokleknuo pred silnom željom svog najboljeg igrača već je slušao preporuke liječnika. Makedonija se činila prilikom i da se okuša Marko Tomas no on još nije psihofizički spreman. Prije par dana krenuo je s treningom jako dobro, no onda je osjetio u grč u ozlijeđenome listu što ga je rehabilitacijski vratilo par dana unazad.

Sa HRT Dnevnika:

Tomas neće igrati, Bogdanović je u sastavu ali pitanje je minutaže. Bilan bi mogao dobiti veću minutažu...

Ante Tomić (-9,5+), 2, 1,85, SS

Vidim dosta se spominje Tomić u overu danas, i mislim da je prilično izgledno. Iako ne izgleda najbolje, njegova igra se može uvelike popraviti, a danas bi mogao imati i dosta prostora mogućim ne igranjem Žorića. Također Ante je dosta pametan igrač, te bi mogao izlaziti na kraj sa dosta sporim i ne baš defenzivno dobrim visokim igračima Makedonije (Hendrix može stvarati probleme, ali on bi trebao paziti na Šarića), kojima su visoki igrači Nizozemske zabili 10 i 16 poena, a Grčke 11, 18 i 16. Sve u svemu mislim da je ovo par vrijedan određenog rizika, jer iako Tomić ne igra bajno, ovo može prebaciti bez problema.

Canca je vec pisao o Cilicu, tako da cu to preskociti. Podvlacim njegov pick i isto mislim da je Cilic blizi pobedi. Ovako za danas:

Arruabarrena/Klepac - Errani/Penneta  tip: over 20 @1.85 (za hrabrije: total sets over 2.5 @2.50) 

A/K su dogurale puno dalje nego sto se od njih ocekivalo. Sinoc su jako fino odradile posao protiv Mladenovic/Babos (koje su me btw oborile na 3 tiketa no sta da se radi). Mec je otisao u 3 seta, isto kao 2 preostala ovog protiv Gibbs/Townsed i Cornet/Linnette. Nisu preterano ubedljive ali mislim da imaju kvaliteta da uzmu set danas. Errani i Penneta stoje slicno kao i njihovi protivnici. Prvi mec protiv autsajdera u 3 seta, onda sledeci krug "laksa" pobeda, pa ponovo u poslednjoj 3 seta. Interesantna cinjenica da su sva 3 meca isla u over. Osim toga ova 2 para su igrala pre 3 nedelje, Errani/Penneta su to dobili u 2 seta ali je isto islo preko gemova. Po meni vise gemova jako dobar value i na to idem sa malo jacim ulogom. Vredi probati i 3 seta. 

Herbert/Mahut - Rojer/Tecau  tip: over 22.5 @1.80 

I jedni i drugi relativno uigrani parovi. Nezahvalno je birati pobedu jednih ili drugih, zato sam se odlucio za vise gemova. Ocekujem jedan TB, tako da i u slucaju 2 seta verujem da ce oni ovo prebaciti. 

S. Williams - V. Venus  tip: over 2.5 sets @3.64 (za hrabrije: Serena 2:1 u setovima @4.10)

I zadnji par, verovatno i najinteresantniji duel danas u zenskoj kategoriji. Sestre Williams ce ponovo odmeriti snage po ko zna koji put. Serena dominira vec neko vreme i verujem da ce i danas proci dalje. Medjutim, ni Venus nije u nimalo losoj formi. Gledao sam je protiv Bencic i mogu reci da je imala kompletnu igru, a pritom Bencic nije imala los dan nego je prosto bila nemocna. Citao sam izjave po americkim medijima i obe su najavile da ce ici na pobedu i da ce bolji pobediti. Duel njih dve na americkim turnirima ima poseban znacaj u Americi, zato verujem da ce i Venus dati sve od sebe i pokusati da parira sestri. Kvota veoma dobra a uzimajuci u obzir da je Serena imala one manje oscilacije zadnjih mesec dana, vredi probati na neki manji ulog. Isto tako bi preporucio pobedu Serene sa 2:1 u setovima.

Sve kvote su iz marathonbeta. Sretno!

bravo lega,odlican tip za rojer tecau meni to uopce nije palo na pamet ja  brzopleto odigrao na njih pobjedu i to na par listica... i sad su me skinili malo  :$  

Canca je vec pisao o Cilicu, tako da cu to preskociti. Podvlacim njegov pick i isto mislim da je Cilic blizi pobedi. Ovako za danas:

Arruabarrena/Klepac - Errani/Penneta tip: over 20 @1.85 (za hrabrije: total sets over 2.5 @2.50)

A/K su dogurale puno dalje nego sto se od njih ocekivalo. Sinoc su jako fino odradile posao protiv Mladenovic/Babos (koje su me btw oborile na 3 tiketa no sta da se radi). Mec je otisao u 3 seta, isto kao 2 preostala pre ovog protiv Gibbs/Townsed i Cornet/Linnette. Nisu preterano ubedljive ali mislim da imaju kvaliteta da uzmu set danas. Errani i Penneta stoje slicno kao i njihovi protivnici. Prvi mec protiv autsajdera u 3 seta, onda sledeci krug "laksa" pobeda, pa ponovo u poslednjoj 3 seta. Interesantna cinjenica da su sva 3 meca isla u over. Osim toga ova 2 para su igrala pre 3 nedelje, Errani/Penneta su to dobili u 2 seta ali je isto islo preko gemova. Po meni vise gemova jako dobar value i na to idem sa malo jacim ulogom. Vredi probati i 3 seta.

Herbert/Mahut - Rojer/Tecau tip: over 22.5 @1.80

I jedni i drugi relativno uigrani parovi. Nezahvalno je birati pobedu jednih ili drugih, zato sam se odlucio za vise gemova. Ocekujem jedan TB, tako da i u slucaju 2 seta verujem da ce oni ovo prebaciti.

S. Williams - V. Venus tip: over 2.5 sets @3.64 (za hrabrije: Serena 2:1 u setovima @4.10)

I zadnji par, verovatno i najinteresantniji duel danas u zenskoj kategoriji. Sestre Williams ce ponovo odmeriti snage po ko zna koji put. Serena dominira vec neko vreme i verujem da ce i danas proci dalje. Medjutim, ni Venus nije u nimalo losoj formi. Gledao sam je protiv Bencic i mogu reci da je imala kompletnu igru, a pritom Bencic nije imala los dan nego je prosto bila nemocna. Citao sam izjave po americkim medijima i obe su najavile da ce ici na pobedu i da ce bolji pobediti. Duel njih dve na americkim turnirima ima poseban znacaj u Americi, zato verujem da ce i Venus dati sve od sebe i pokusati da parira sestri. Kvota veoma dobra a uzimajuci u obzir da je Serena imala one manje oscilacije zadnjih mesec dana, vredi probati na neki manji ulog. Isto tako bi preporucio pobedu Serene sa 2:1 u setovima.

Sve kvote su iz marathonbeta. Sretno!

Svaka čast

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use