Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 08.09.2015.

LikIzBajke

Recommended Posts

Ilyasova over 13,5 1.85 SS

Najzanimljiviju utakmicu danas odigrat će Njemačka i Turska. Njemačka je prvu utakmicu dobila Islanda 71:65, a drugu utakmicu su u napetoj završnici izgubili od Srbije 66:68. Turska je u prvoj utakmici iznenadila Italiju 89:87, a zatim su doživjeli težak poraz od Španjolske 77:104. Kao najbolji par iz ove utakmice čini mi se over poena Ersana Ilyasove. Reprezentativac Turske i igrač Milwaukeea, za sada igra fino na ovom turniru. Na prosjeku je od 16 poena, u prvoj utakmici Italiji je zabio 17 poena za 21 minut, slobodna 5/5, šut za dva 3/5, šut za tri 2/2. U drugoj utakmici Španjolskoj je ubacio 15 poena za 21 minut, slobodna 8/9, šut za dva 2/3, šut za tri 1/4. On i Dixon drže i vode ovu ekipu tako da od njih očekujem da vode glavnu riječ i danas jer se radi o važnoj utakmici. Mislim da nas čeka dobra i neizvjesna utakmcia do samoga kraja, Ilyasova će iznuditi nekoliko slobodnih kao i u prethodne dvije utakmice, opucat će svoju dozu šuteva i danas ga vidim u overu. 

Goksime, kakva je stvar za Bjwloruse, ne mogu vjerovati da na taj info dizu koef. Jel moguce da je trik?

http://en.ctv.by/en/1441716865-alexander-khatskevichs-press-conference-before-luxembourg-euro-2016-qualifier

h2ialh2.jpg

Utakmica će se igrati unatoč trovanju igrača. To je odluka UEFA-e.  Rast koeficijenta mi nije najjasniji, tj. nije baš očekivan, međutim mislim da se ne treba previše obazirati na to.

Domacini su zadovoljni prodajom karata, bit ce više gledatelja nego što su očekivali što nam također ide u prilog...

Canca je vec pisao o Cilicu, tako da cu to preskociti. Podvlacim njegov pick i isto mislim da je Cilic blizi pobedi. Ovako za danas:

Arruabarrena/Klepac - Errani/Penneta  tip: over 20 @1.85 (za hrabrije: total sets over 2.5 @2.50) 

A/K su dogurale puno dalje nego sto se od njih ocekivalo. Sinoc su jako fino odradile posao protiv Mladenovic/Babos (koje su me btw oborile na 3 tiketa no sta da se radi). Mec je otisao u 3 seta, isto kao 2 preostala pre ovog protiv Gibbs/Townsed i Cornet/Linnette. Nisu preterano ubedljive ali mislim da imaju kvaliteta da uzmu set danas. Errani i Penneta stoje slicno kao i njihovi protivnici. Prvi mec protiv autsajdera u 3 seta, onda sledeci krug "laksa" pobeda, pa ponovo u poslednjoj 3 seta. Interesantna cinjenica da su sva 3 meca isla u over. Osim toga ova 2 para su igrala pre 3 nedelje, Errani/Penneta su to dobili u 2 seta ali je isto islo preko gemova. Po meni vise gemova jako dobar value i na to idem sa malo jacim ulogom. Vredi probati i 3 seta. 

Herbert/Mahut - Rojer/Tecau  tip: over 22.5 @1.80 

I jedni i drugi relativno uigrani parovi. Nezahvalno je birati pobedu jednih ili drugih, zato sam se odlucio za vise gemova. Ocekujem jedan TB, tako da i u slucaju 2 seta verujem da ce oni ovo prebaciti. 

S. Williams - V. Venus  tip: over 2.5 sets @3.64 (za hrabrije: Serena 2:1 u setovima @4.10)

I zadnji par, verovatno i najinteresantniji duel danas u zenskoj kategoriji. Sestre Williams ce ponovo odmeriti snage po ko zna koji put. Serena dominira vec neko vreme i verujem da ce i danas proci dalje. Medjutim, ni Venus nije u nimalo losoj formi. Gledao sam je protiv Bencic i mogu reci da je imala kompletnu igru, a pritom Bencic nije imala los dan nego je prosto bila nemocna. Citao sam izjave po americkim medijima i obe su najavile da ce ici na pobedu i da ce bolji pobediti. Duel njih dve na americkim turnirima ima poseban znacaj u Americi, zato verujem da ce i Venus dati sve od sebe i pokusati da parira sestri. Kvota veoma dobra a uzimajuci u obzir da je Serena imala one manje oscilacije zadnjih mesec dana, vredi probati na neki manji ulog. Isto tako bi preporucio pobedu Serene sa 2:1 u setovima.

Sve kvote su iz marathonbeta. Sretno!

Engleska - Svajcarska  tip: over 4 cards @2.05 (bet365

Veoma dobra kvota, a granica itekako prihvatljiva. Svajcarci su u utakmicama koje su sudile puno "tolerantnije" sudije isli preko ove margine sa kartonima. Ovu utakmicu ce veceras suditi Gianluca Rocchi koji je lak na kartonima. Jako cesto zna pokazati i crveni karton. Ispod mozete naci broj kartona u utakmicama koje je Rocchi sudio, sto ligaske sto medjunarodne:

11994266_10153717215384236_24836171_n.jp11996996_10153717215639236_1268062254_n.

Engleska - Svajcarska  tip: over 4 cards @2.05 (bet365

Veoma dobra kvota, a granica itekako prihvatljiva. Svajcarci su u utakmicama koje su sudile puno "tolerantnije" sudije isli preko ove margine sa kartonima. Ovu utakmicu ce veceras suditi Gianluca Rocchi koji je lak na kartonima. Jako cesto zna pokazati i crveni karton. Ispod mozete naci broj kartona u utakmicama koje je Rocchi sudio, sto ligaske sto medjunarodne:

Unibet je stavio sam 3,5 kao granicu, tako da je ovo sigurnija opcija...

1DRKNk3.png

Pozdrav ekipa.

Danas ovako od mene

SuperSport

Moldavija - Crna Gora  under 2.5    1.55

Opet idem na statistiku kao i jucer. Crno Gorci imaju jos kakve takve sanse za plasman na Euro tj. borbu za 3. mjesto. zabili su samo 6 golova u 7 utakmica. Nisu uspjeli zabiti Lihtenstajnu naprimjer. Ocekujem tvrdu i pomalo dosadnu utakmicu i ne ocekujem utakmicu sa previse golova. Primamljiva mi je i oklada vise od 4.5 zuta kartona na ovu utakmicu.

Makedonija - Spanjolska  (regularno vrijeme i zg2.5)  2 i vise   1.70

Razlika u kvaliteti je enormna i uz to Makedonija bez 5 prvotimaca http://injuriesandsuspensions.com/uefa-ec-qualification-missings-48/. Izgubili su proslu od Luksemburga 1 - 0 sto dovoljno govori kakva su momcad. Sve osim velike pobjede Spanjolaca bi bilo iznenadjenje. 

Lihtenstajn - Rusija      gol u svakom poluvremenu  tim2      da    1.25

Rusi igraju toplo hladno, no nakon velike pobjede na Svedskom u proslom kolu danas imaju nesto laksi zadatak. Pobjedom danas bi otisli na 14 bodova, dok drugoplasirana Svedska koja ima bod vise ide kod Austrije te Austrijancima bod danas je dovoljan za plasman na Euro. Stoga ocekujem da ce Rusi krenuti od prve minute napadacki i u stanju su zabiti gol u svakom poluvremenu.

SRETNO!!!!

Bogdanović će ipak igrati protiv Makedonije! Tomasa još muči list.

Bogdanović je u utorak ujutro trenirao i za očekivati je da će nastupiti u trećoj utakmici hrvatske reprezentacije na ovom Eurobasketu. Još u nedjelju Bojan je molio izbornika da ga pusti da igra protiv Grčke, no Perasović nije pokleknuo pred silnom željom svog najboljeg igrača već je slušao preporuke liječnika. Makedonija se činila prilikom i da se okuša Marko Tomas no on još nije psihofizički spreman. Prije par dana krenuo je s treningom jako dobro, no onda je osjetio u grč u ozlijeđenome listu što ga je rehabilitacijski vratilo par dana unazad.

21:00 Hrvatska - Makedonija -2(8,50) bet365

Koj ku*** su ove kladione i daju 1,08 na hrvatska? (isprike za izraze :)).. Zadnji dve tekme smo dobili.. U 2013 g kad je nas najbojli igrac McCalleb nije igrao za nas smo dobili opet.... Kad je krenuo prvenstvo svi su ispisali mak jer na pocetak smo igrali katastrofa, bez timske igre,pravi amateri i nismo znali da odradimo jedna prava akcija...Svi guraju na Tomic a on je prosle sezone u el je pokazao je da je konj..(sto puta sam pao na njega) Njega cuva amerikanac Hendrix koj je ovo leto potpisao za Unicaja (radi se o vrlo dobar igrac)..Bogdanovic je 50-50 da ce igrati ali po meni nije jos spreman da odigrao 25+ min...Kod mak jedini problem je bolest Ilievski ali danas je primio infuziju i isjavio je da je 100 posto spreman za Hrvatska.Danas je dan nezavisnosti mak,jedan veliki praznik i na ovaj Dan u bilo koj sport svaki makedonac dace svoj max i na kraju da stigne do pobede... Ajmo Makedonija!

Bogdanović će ipak igrati protiv Makedonije! Tomasa još muči list.

Bogdanović je u utorak ujutro trenirao i za očekivati je da će nastupiti u trećoj utakmici hrvatske reprezentacije na ovom Eurobasketu. Još u nedjelju Bojan je molio izbornika da ga pusti da igra protiv Grčke, no Perasović nije pokleknuo pred silnom željom svog najboljeg igrača već je slušao preporuke liječnika. Makedonija se činila prilikom i da se okuša Marko Tomas no on još nije psihofizički spreman. Prije par dana krenuo je s treningom jako dobro, no onda je osjetio u grč u ozlijeđenome listu što ga je rehabilitacijski vratilo par dana unazad.

Ako će nastupiti onda bi se moglo uplatiti na Bogdanovića

U9l1Xjx.png

Također, ako će igrati Bogdanović mislim da bi dosta drugih igrača moglo u under jer bi im, ovisno o minutaži, Bogdanović trebao uzeti poena i šuteva...

Goksim brate nece on dobiti puno minute to po meni vrlo sigurno.Nije to neka laka povreda,mora se covek malo odmoriti i onako sigurno nakon 2 dana pauze bez treninga sigurno nije spreman bas da odigra na svoj max i da odigra puno minute...Ipak je ovo samo moje mislenje e sad vi vidite sta ce te odigrati..U svakom slucaju SRETNO !

Tsonga-Čilić 2 2.34 Marathon

Najzanimljiviji duel u New Yorku danas će odigrati Tsonga i Čilić. Jo Wilfried Tsonga trenutno je 18. tenisač. U sezonu je ušao kasnije radi ozljede, a i ne može se pohvaliti baš nekim uspjesima. Najbolji rezultati su mu polufinale Roland Garrosa i četvrtfinale Montreala, na ostalim turnirima ispadao je relativno rano. Ovdje za sada igra fino i još nije izgubio set.: Nieminen 6:3 6:1 6:1, Granollers 6:3 6:4 6:3, Stakhovsky 6:3 7:5 6:2 i Paire 6:4 6:3 6:4. Treba spomenuti i da je na ovaj turnir došao u lošoj formi, prvo je u Cincinnatiju izgubio od Verdasca u prvom kolu, a u Winston Salemu je okrenuo meč protiv Istomina a zatim ispao od Johnsona. Marin Čilić 9. je tenisač svijeta. Slično kao Tsonga, ušao je u sezonu kasnije radi ozljede, a i kroz sezonu su se očekivali bolji rezultati. Najbolji rezultati su mu polufinala Washingtona i Stuttgarta, četvrtfinala Wimbledona i Monte Carla. Branitelj naslova do četvrtfinala je dobio: Pellu 6:3 7:6 7:6, Donskoya 6:2 6:3 7:5, Kukushkina 6:7 7:6 6:3 6:7 6:1 i Chardya 6:3 2:6 7:6 6:1. Čilić protiv Tsonge ima 4:3 s tim da je dobio 3 zadnja meča i Tsonga mu nije uzeo seta, a zadnji put igrali su ove sezone u Monte Carlu i Marin je slavio s 6:3 7:6. Ovdje je najrealnija opcija over setova, ali me vuče na Marina. Velika mi je kvota, Tsonga igra dobro ovaj turnir ali ne briljira ove sezone, po meni u najmanju ruku 50:50 meč, a nadam se Marinovoj pobjedi pogotovo sa navijačkog aspekta.

sve se slazem tu canca samo me brine gledo sam tsongu protiv pairea bio je jako miran bez puno gresaka koncentrirano i ozbiljno smiremo je odigro i dobio lagano nadam se da nece tako i danas...jer sam i ja odigro na cilu

Marin Čilić na zadnjem treningu navodno imao problema oko onog desnog gležnja kojeg je iskrenuo protiv Chardya. Stavili su mu bandažu na nogu i prekinuo je trening nakratko. Izgleda da je imao problema sa kretanjem jer se piše da je odšepao sa terena..

Nadam se da će sve biti ok

Jako korisna informacija :)

Očito onda neće biti 100%. Ovo treba pratiti...

EDIT: evo i slike... 

navodno ima bandažu na nozi te je odšepao sa terena. Ako je sve istina, koeficijent na Tsongu se čini i više nego odličan...

mmaE6zK.jpg

Jako korisna informacija :)

Očito onda neće biti 100%. Ovo treba pratiti...

EDIT: evo i slike... 

navodno ima bandažu na nozi te je odšepao sa terena. Ako je sve istina, koeficijent na Tsongu se čini i više nego odličan...

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11960231_479944392174346_4873755250918297443_n.jpg?oh=15e21ec7014173c08c06b09f1f62c337&oe=565FC01F

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlf1/v/t1.0-9/11988235_479944395507679_1331217357598803_n.jpg?oh=7b20bad58a314f95efc5fbb8b8805c76&oe=566BD869

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use