Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 08.09.2015.

LikIzBajke

Recommended Posts

Bjelorusija - Luksemburg BET365

TiP- -1,5  h1 // CASH OUT

Koef: 1,75

Nogometna reprezentacija Luksemburga možda neće igrati u utorak susret kvalifikacija za Europsko prvenstvo protiv Bjelorusije jer 16 igrača ima simptome trovanja hranom.

Većina luksemburških reprezentativaca ima problema s povišenom temperaturom, bolovima u trbuhu i povraćanjem nakon što su pojeli špagete bolonjez u hotelu u Minsku.

"Dio igrača je bio satima zarobljen u kupaonicama. Igrači su dobili elektrolite, no vidjet ćemo hoće li sutra biti sposobni za utakmicu," kazao je glasnogovornik luksemburške reprezentacije.

Bjelorusija i Luksemburg nemaju nikakve izglede za plasman na EURO 2016. u Francuskoj. Obje reprezentacija imaju po četiri boda u skupini C u kojoj vode Španjolska i Slovačka po 18 bodova.

Vjerujem da ce biti masovnih uplata na hendikep do sutra, pa i ako nece igrati, vjerujem da ce pasti koef i da ce na mojih 500e uloga bar 600 ponuditi :)

Germany-Turkey 1 1.60

Nemci su u prvom mecu protiv Islanda pred kraj vodili 15 razlike,pa su se opustili i Islandjani su uspeli smanjiti na 6 razlike.Drugi mec su namucili Srbe i zamalo ih pobedili,igraju odlicno i igraju na svom terenu,i imaju veliki uspeh u medjusobnim mecevima protiv Turaka,5 puta su ih podjivali.Turci su prvi mec pobedili Italijane sa 2 razlike,i napravili korak dalje za Eurobasket,drugi mec katastrofa 104:77 gube od Spanaca,i stvarno katastrofalno odigrali iako su sa druge strane bili spanci.Nemci imaju klasu i bolje igrace od Turaka,i ocekujem ovde slavlja nemaca.

bTccj7H.png

Po meni je Gallinari jedan od najboljih scorera na ovom euru. U prvom je kolu Turcima zabio 33 poena uz šut iz igre 9/10 i sl bacanja 13/14. U drugom je kolu protiv islanda imao nešto manju minutažu a očito i motiv pošto je šutirao 2/4 iz igre za 4 poena u toj utakmici. Danas bi u utakmici protiv Španjolaca trebao bit motiviran jer ipak su španjolci jedna od jačih ekipa u europi i trebao bi imat dosta veliku minutažu ipak je imao dan odmora. Igrački njega teško itko može čuvat. On je i u NBA znao imat utakmice di je zabijao preko 40 poena tako da ova granica od 14.5 djeluje zbilja prenisko za njega

WHd9YFs.png

Opet smo dočekali da Daria postave ne 4.5. U prva je dva kola imao 7 i 6 skokova. Danas naši bi možda mogli imat malo lakši posao šta bi značilo i nešto manju minutažu za Šarića al skokove po ovoj margini jednostavno moram uzet

O0TyHMO.png

Za Tomića bi vrijedila ona sve je isto ko i lani. U klubu briljira a kad dođe u reprezentaciju bude kriminalan. U prvom je kolu imao problema s osobmim pogreškama pa je igrao samo 11 minuta i zabio je 5 poena uz 4 skokova i 0 asista. U drugom kolu nije imao tih problema igrao je protiv Burusisa kojeg jako dobro zna iz klubskih dvoboja Barce i Reala al opet se nije baš iskazao 9 poena i 5 skokova za 26 minuta. Danas protiv Makedonaca ne mislim da će imat veću minutažu od ove.. Može imat samo manju jer Žorić je trenutno puno bolji od njega a možda i Bilan dobije pokoju minuticu ako bude ranije riješena utakmica a Tomić uz ovakvu igru kakvu je dosad pokazivao teško da će preko ove margine

SUFFHMj.png

obje utakmicedebelo ali baš debelo ipod ove margine 12(9+2+1) i 10 (6+3+1). On je strašan atleta al šut mu je problem.isto tako Grčka ima strašnu širinu pa ne mora igrat previše. 

pM5SIqK.png

Već sam ga neki dan igrao over i opet ga daju po niskoj margini pa moram opet. Kao šta sam već pisao u 1. kolu je Nizozemcima zabio 16 poena al šutirao je čak 18 puta. U 2. kolu protiv je  bio puno eefikasniji. zabio je 21 poen uz šut 8/12. Danas ga čeka Grčka koja igra odličnu obranu,trebao bi ga čuvat Giannis ali ja svejedno vjerujem u njegove kvalitete i mislim da je preniska margina to za njega

Wsp35ub.png

Robert Dixon ili Ali Muhamed kako tko voli. Utakmica vodilja za ovaj over mi je 1. kolo protiv talijana. Igrao je 36 minuta šutirao je nestvarnih 4/20 iz igre i 7/ bacanja za ukupno 17 poena. U 2. kolu Španjolci su pregazili Tursku pa je igrao samo 17 minuta i zabio je 5 poena. Danas igra protiv Njemaca i trebala bi bit neizvjesna utakmica tako da očekujem veliku minutažu za njega i onda bi trebao lako ovu granicu prebacit

Pošto je kvota dosta pala s ovom okladom sam spojio jeda zicerčić

pjvbeLQ.png

Srbe očekuje najlakša utakmica turnira. Bjelica je imao double double u 1. kolu protiv Španjolaca al tada je igrao 35 minuta a danas ga očekujem na nekih 20. u 2. kolu protiv Njemaca je imao 12+3. Inače ovo je prva od tri utakmice srba u nizu bez dana odmora tako da mislim da bi bar u ovoj utakmici kad se očekuje lagana pobjeda mogli oni dosta rotirati

Nogometna reprezentacija Luksemburga možda neće igrati u utorak susret kvalifikacija za Europsko prvenstvo protiv Bjelorusije jer 16 igrača ima simptome trovanja hranom.

Većina luksemburških reprezentativaca ima problema s povišenom temperaturom, bolovima u trbuhu i povraćanjem nakon što su pojeli špagete bolonjez u hotelu u Minsku.

"Dio igrača je bio satima zarobljen u kupaonicama. Igrači su dobili elektrolite, no vidjet ćemo hoće li sutra biti sposobni za utakmicu," kazao je glasnogovornik luksemburške reprezentacije.

Bjelorusija i Luksemburg nemaju nikakve izglede za plasman na EURO 2016. u Francuskoj. Obje reprezentacija imaju po četiri boda u skupini C u kojoj vode Španjolska i Slovačka po 18 bodova.

Vjerujem da ce biti masovnih uplata na hendikep do sutra, pa i ako nece igrati, vjerujem da ce pasti koef i da ce na mojih 500e uloga bar 600 ponuditi :)

Evo i izvor ako nekoga detaljnije zanima ;)

http://www.theguardian.com/football/2015/sep/07/luxembourg-food-poisoning-16-players-belarus-euro-2016-qualifier

Djokovic - Lopez zg -29.5 VIŠE (1.60)

- ocekujem da ovo ide i preko 32 gema, ljudi moji taj lopez da nevalja nebi bio tu gdje je na tom turniru. Ako ce kad grist - onda je to danas jer igra protiv no1. Svi smo vidjeli Kevina sinoc. Po meni je ovo jako fina kvota za ovako nisku granicu. 

Hignis/Mirza - Chan/Chan - 1 (1.30)

- zicer kao kuca, ne vidim da nekakvo iznenadjenje tu može doci. 

CANCA, sta cemo sa Mladenovic - Vinci, imamo li tu pobjednika? :):wacko:

Djokovic - Lopez zg -29.5 VIŠE (1.60)

- ocekujem da ovo ide i preko 32 gema, ljudi moji taj lopez da nevalja nebi bio tu gdje je na tom turniru. Ako ce kad grist - onda je to danas jer igra protiv no1. Svi smo vidjeli Kevina sinoc. Po meni je ovo jako fina kvota za ovako nisku granicu.

Hignis/Mirza - Chan/Chan - 1 (1.30)

- zicer kao kuca, ne vidim da nekakvo iznenadjenje tu može doci.

CANCA, sta cemo sa Mladenovic - Vinci, imamo li tu pobjednika? :):wacko:

hingis mirza su nedavno popusile protiv ove dvije

Španjolska over 81.5 points @1.85 SS

Španjolska -15.5 @3.3 SS

Španjolci su se nakon poraza od Srbije probudili i razbili Tursku 104:77. Utakmicu prije te su Turci dobili Talijane u utakmici gdje je bilo puno koševa. Ako se Talijani nisu mogli braniti protiv Turaka a imali su i problema s Islanđanima do kraja, teško da će protiv Španjolaca koji su na svim pozicijama jaki čak i s izmjenama. Očekujem da Španjolci diktiraju svoj tempo i da bi lagano trebali preći ovu marginu od 81 koša, očekujući sličnu utakmicu kao protiv Turaka. Prognoza: 95:75

Slovačka-Ukrajina više od 5.5 kartona 1.85 (kolko ja znam i vidim samo su zemaljske kladionice postavile ovu utakmicu sa kartonima u ponudu)

Borba za drugo mjesto koje vodi direktno na euro,slovačka 18 bodova dok ukrajina 15, ovdje više slovačkoj paše remi nego ukrajini jer poslije toga slovačka ima utakmicu sa "najlakšim protivicima" koje bi trebali savladati bez problema.Slovačkoj se vrača Škrtel i veznjak Kucka.Trener slovačke je najavio da je ovo utakmica biti il ne biti al se nadaju pobjedi ali najvažnije ne izgubiti.
Dok ukrajini ovdje igra samo pobjeda i vjerojatno će svim silama agresivnom igrom probat ne primiti gol u prvom poluvrijemenu jer u slučaju poraza su treći.

U prvoj utakmici je bilo čak 9 kartona a nije se odlučivalo o ničemu,danas u utakmici za drugo mjesto,gdje niti jedna ekipa ne želi biti poražena te će sve napraviti da ne prime pogodak.
Utakmicu sudi M.Atkinson koji se zna razmahati ako treba a mislim da se danas bude.

http://imgur.com/XZJECLB

Slovenija-Estonija više od 4.5 kartona 1.85

Slovenija si je zakomplicirala put na euro/dodatne kvalifikacije porazom od švicarske koju su vodili u gostima 0:2 nekih 15 minuta prije kraja te onda dobili 3 gola te su tim porazom pali na četvrto mjesto i danas se moraju vaditi protiv vrlo neugodne estonije koja igra dosta čvrsto zabili 4 gola a primili samo 5 u 7 utakmica.
Slovenija će vjerojatno tražiti igru i pokušati zabiti gol a zato imaju kvalitetu pokazali protiv engleza i švicarske dok se estonija igrati na polukontre,estonija ima nešto teži raspored nego slovenija pa ako će biti nula do neke 70min vjerojatno će se više otvoriti i probati uzeti velika 3 boda.

U prvoj utakmici je bilo 3žuta i jedan crveni a današnju utakmicu sudi grk A.Sindiropoulos koji je u zadnjih 6 od 10 utakmica pokazao crveni karton,mislim da će danas imati isto dosta posla jer će ekipe sve napraviti da ostanu ne poražene.

http://imgur.com/zcxNRcw

Trenutno kvota 2,0 na -1,5. jel mozda ima nekih promjena, sta se desava ako netko zna

Tomić over 9,5 1.85 SS 

E mislim da je vrijeme da Tomić odigra dobru utakmicu. U prvoj utakmici protiv Slovenije zabio je 5 poena za 11 minuta, nervozno je ušao u utakmicu i već je nakon 2 minute imao 2 osobne. U drugoj utakmici je Grcima za 27 minuta ubacio 9 poena uz šut 3-8 i bacanja 3-4. Makedonci loše brane centra, protiv Grčke su primili 16 poena od Bourousisa, 11 od Koufosa, a protv Nizozemske su primili 19 od De Jonga i 10 od Norela. Za večeras je upitan i Luka Žorić što je dobro za ovaj par, znači više minuta za Antu. "Također valja napomenuti kako je novi čovjek na medicinskom biltenu reprezentacije Luka Žorić. Osjeća bol u kvadricepsu desne noge, je li od udarca ili nečeg drugog ni sam ne zna, pa je i on u ponedjeljak posjećivao liječnike. Zajedno je Bojanom Bogdanovićem nakon ručka otišao u Svetu Katarinu na dodatne preglede." (izvorhttp://sportske.jutarnji.hr/protiv-makedonije-bez-bojana…/…/) . 
Mislim da je vrijeme da Tomić odigra nešto i vidim ga na dvoznamenkastom brojem poena.

Tsonga-Čilić 2 2.34 Marathon

Najzanimljiviji duel u New Yorku danas će odigrati Tsonga i Čilić. Jo Wilfried Tsonga trenutno je 18. tenisač. U sezonu je ušao kasnije radi ozljede, a i ne može se pohvaliti baš nekim uspjesima. Najbolji rezultati su mu polufinale Roland Garrosa i četvrtfinale Montreala, na ostalim turnirima ispadao je relativno rano. Ovdje za sada igra fino i još nije izgubio set.: Nieminen 6:3 6:1 6:1, Granollers 6:3 6:4 6:3, Stakhovsky 6:3 7:5 6:2 i Paire 6:4 6:3 6:4. Treba spomenuti i da je na ovaj turnir došao u lošoj formi, prvo je u Cincinnatiju izgubio od Verdasca u prvom kolu, a u Winston Salemu je okrenuo meč protiv Istomina a zatim ispao od Johnsona. Marin Čilić 9. je tenisač svijeta. Slično kao Tsonga, ušao je u sezonu kasnije radi ozljede, a i kroz sezonu su se očekivali bolji rezultati. Najbolji rezultati su mu polufinala Washingtona i Stuttgarta, četvrtfinala Wimbledona i Monte Carla. Branitelj naslova do četvrtfinala je dobio: Pellu 6:3 7:6 7:6, Donskoya 6:2 6:3 7:5, Kukushkina 6:7 7:6 6:3 6:7 6:1 i Chardya 6:3 2:6 7:6 6:1. Čilić protiv Tsonge ima 4:3 s tim da je dobio 3 zadnja meča i Tsonga mu nije uzeo seta, a zadnji put igrali su ove sezone u Monte Carlu i Marin je slavio s 6:3 7:6. Ovdje je najrealnija opcija over setova, ali me vuče na Marina. Velika mi je kvota, Tsonga igra dobro ovaj turnir ali ne briljira ove sezone, po meni u najmanju ruku 50:50 meč, a nadam se Marinovoj pobjedi pogotovo sa navijačkog aspekta.

Slovenija-Estonija više od 4.5 kartona 1.85

Slovenija si je zakomplicirala put na euro/dodatne kvalifikacije porazom od švicarske koju su vodili u gostima 0:2 nekih 15 minuta prije kraja te onda dobili 3 gola te su tim porazom pali na četvrto mjesto i danas se moraju vaditi protiv vrlo neugodne estonije koja igra dosta čvrsto zabili 4 gola a primili samo 5 u 7 utakmica.

Slovenija će vjerojatno tražiti igru i pokušati zabiti gol a zato imaju kvalitetu pokazali protiv engleza i švicarske dok se estonija igrati na polukontre,estonija ima nešto teži raspored nego slovenija pa ako će biti nula do neke 70min vjerojatno će se više otvoriti i probati uzeti velika 3 boda.

U prvoj utakmici je bilo 3žuta i jedan crveni a današnju utakmicu sudi grk A.Sindiropoulos koji je u zadnjih 6 od 10 utakmica pokazao crveni karton,mislim da će danas imati isto dosta posla jer će ekipe sve napraviti da ostanu ne poražene.

http://imgur.com/zcxNRcw

Evo i bet365 je ovu utakmicu dodao u ponudu za kartone a budući da računaju i crveni karton svakako preporučujem tamo uplatiti!

zw9ELSW.png

bTccj7H.png

Po meni je Gallinari jedan od najboljih scorera na ovom euru. U prvom je kolu Turcima zabio 33 poena uz šut iz igre 9/10 i sl bacanja 13/14. U drugom je kolu protiv islanda imao nešto manju minutažu a očito i motiv pošto je šutirao 2/4 iz igre za 4 poena u toj utakmici. Danas bi u utakmici protiv Španjolaca trebao bit motiviran jer ipak su španjolci jedna od jačih ekipa u europi i trebao bi imat dosta veliku minutažu ipak je imao dan odmora. Igrački njega teško itko može čuvat. On je i u NBA znao imat utakmice di je zabijao preko 40 poena tako da ova granica od 14.5 djeluje zbilja prenisko za njega

WHd9YFs.png

Opet smo dočekali da Daria postave ne 4.5. U prva je dva kola imao 7 i 6 skokova. Danas naši bi možda mogli imat malo lakši posao šta bi značilo i nešto manju minutažu za Šarića al skokove po ovoj margini jednostavno moram uzet

O0TyHMO.png

Za Tomića bi vrijedila ona sve je isto ko i lani. U klubu briljira a kad dođe u reprezentaciju bude kriminalan. U prvom je kolu imao problema s osobmim pogreškama pa je igrao samo 11 minuta i zabio je 5 poena uz 4 skokova i 0 asista. U drugom kolu nije imao tih problema igrao je protiv Burusisa kojeg jako dobro zna iz klubskih dvoboja Barce i Reala al opet se nije baš iskazao 9 poena i 5 skokova za 26 minuta. Danas protiv Makedonaca ne mislim da će imat veću minutažu od ove.. Može imat samo manju jer Žorić je trenutno puno bolji od njega a možda i Bilan dobije pokoju minuticu ako bude ranije riješena utakmica a Tomić uz ovakvu igru kakvu je dosad pokazivao teško da će preko ove margine

SUFFHMj.png

obje utakmicedebelo ali baš debelo ipod ove margine 12(9+2+1) i 10 (6+3+1). On je strašan atleta al šut mu je problem.isto tako Grčka ima strašnu širinu pa ne mora igrat previše. 

pM5SIqK.png

Već sam ga neki dan igrao over i opet ga daju po niskoj margini pa moram opet. Kao šta sam već pisao u 1. kolu je Nizozemcima zabio 16 poena al šutirao je čak 18 puta. U 2. kolu protiv je  bio puno eefikasniji. zabio je 21 poen uz šut 8/12. Danas ga čeka Grčka koja igra odličnu obranu,trebao bi ga čuvat Giannis ali ja svejedno vjerujem u njegove kvalitete i mislim da je preniska margina to za njega

Wsp35ub.png

Robert Dixon ili Ali Muhamed kako tko voli. Utakmica vodilja za ovaj over mi je 1. kolo protiv talijana. Igrao je 36 minuta šutirao je nestvarnih 4/20 iz igre i 7/ bacanja za ukupno 17 poena. U 2. kolu Španjolci su pregazili Tursku pa je igrao samo 17 minuta i zabio je 5 poena. Danas igra protiv Njemaca i trebala bi bit neizvjesna utakmica tako da očekujem veliku minutažu za njega i onda bi trebao lako ovu granicu prebacit

Pošto je kvota dosta pala s ovom okladom sam spojio jeda zicerčić

pjvbeLQ.png

Srbe očekuje najlakša utakmica turnira. Bjelica je imao double double u 1. kolu protiv Španjolaca al tada je igrao 35 minuta a danas ga očekujem na nekih 20. u 2. kolu protiv Njemaca je imao 12+3. Inače ovo je prva od tri utakmice srba u nizu bez dana odmora tako da mislim da bi bar u ovoj utakmici kad se očekuje lagana pobjeda mogli oni dosta rotirati

Mislim ipak da ce Bjelica morati da odigra malo vise, nisu naivni ovi Islandjani.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use