Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 07.09.2015.

marsovacc

Recommended Posts

S.Stosur vs F.Pennetta 2  @ 1.85 marathonbet

kUyyHka.png

Mislim da ova slika dovoljno govori zašto igram Pennettu. .Znači u međusobnim je 6-0 za Talijanku. Zadnji susret su igrali ove sezone na IW(istina to je jedan od dražih Pennetinih turnira) tako da ne možemo pričat o starim rezultatima. Jednostavno kad god se susretnu Pennetta izađe ko pobjednik iz tog meča. Rezultati u zadnje vrijeme su im podjetnaki tako da mislim da se ovdje svakako isplati probat odigrat na Pennettu

Izrael - BiH  tip: Izrael @1.56  (marathonbet)

Ovo postujem veceras dok kvote nisu pale. Mislim da su prva 2 kola pokazala oba tima kao i njihov potencijal. U repki Bosne je ocigledan izostanak Teletovica, Nurkica i Djedovica. Jednostavno ne postoji igrac koji moze uzeti "stvari u svoje ruke" i napraviti razliku na terenu. Dosad su izgledali ocajno. Poljaci su se malo opustili pa su zato dobili sa samo 4 razlike, dok su Francuzi dobili sa velikih 30+. Izrael puno bolji, dobio i Rusiju i Finsku, Finsku skoro pa rutinski. Mislim da se  u redovima BIH polako gubi svaka nada za prolazak, Izrael juri sto bolju poziciju u grupi. Mislim da ce ovo biti lagana pobeda Izraelaca

Izrael-BiH (ki) 1 1,60 Wwin

Jackie je već spominjao ja ću ujutro samo nadopuniti, nisam kući sada.

EDIT: BiH očekivano ide prema posljednjem mjestu u skupini i mislim da neće imati nijednu pobjedu. Ne možeš ti očekivati dobar rezulat ako ti ekipu predvode Kikanović i Stipanović, ne želim umanjivati njihovu igračku kvalitetu ali s ovakvom ekipom ne mogu očekivati uspjeh. U prvoj utakmci ih je Poljska vraćala nekoliko puta u utakmicu, na kraju su imali i x za produžetke, a sinoć ih je Francuska rastavila. Izrael je malo iznenađenje Eurobasketa za sada. U prve dvije utakmice imaju isto toliko pobjeda. Nakon što su iznenadili Rusiju 76:73, to su uradili i Finskoj 79:66. U pripremnoj utakmici BiH je slavila sa 1 razlike ali je Izrael vodio preko 10, krenule su rotacije i odmaranje igrača što je BiH i iskoristila. Mislim da Izrael danas dobija i treću utakmicu, kvalitetnija su reprezentacija, a najveću prednost vidim u Casspiju kojega BiH nikako ne može braniti. 

Fesenko over 12,5 1.85 PSK 

U večernjem terminu danas će snage odmjeriti Estonija i Ukrajina. Ukrajina je dobro otvorila prvenstvo protiv Litve, nisu dobili utakmicu ali su se držali do posljednje sekunde i na kraju izgubili jedan razlike. Jučer su razočarali protiv Češke, loše su ušli u utakmicu i tek su u zadnjoj četvrtini pokazali znakove života što naravno nije bilo dovoljno. Estonija je u prve dvije utakmice opravdala status jedne od najlošijih ekipa ovdje. Prvo ih je Češka razbila 80:57, a zatim Belgija 84:55. Obrana im je jako loša što se vidjelo i u pripremama a posebno u posljednje dvije utakmice, te je to jedan od razloga zašto iz ove utakmice igram over poena centra Ukrajine Kyrylo Fesenka. Fesenko je bio dobar u prve dvije utakmice, u prvoj je dao Litvi 19, a u drugoj Češkoj 14. Mislim da danas ide preko ove granice, Estonija jednostavno nema nikoga ko može čuvati ovu grdosiju od 2,16 m i 127 kg. U prvoj utakmici između Estonije i Češke vidjeli smo kako Estonci brane reket, kada im je Vesely već na poluvremenu bio u overu. Važna utakmica, Ukrajina je bolja reprezentacija, očekuju pobjedu i mislim da će se dosta iči na Fesenka u kojemu vidim veliku prednost Ukrajine.

Gortat under 14,5 1.85 PSK

Posljednju utakmicu danas odigrat će Francuska i Poljska. Francuska nije na najbolji način ušla u turnir, vodili su čitavu utakmicu protiv Finske, pred kraj imali i +13 da bi dopustili Finskoj povratak i produžetke, ali u produžetku su ih dobili bez većih problema. Jučer su imali jednu laganu utakmicu kontra BiH u kojoj su slavili sa 27 razlike. Poljska je također ušla sa dvije pobjede na ovaj turnir. U prvoj utakmici su slavili protiv BiH 4 razlike, vodili čitavu utakmicu ali su stalno vraćali BiH u igru koja je prije kraja imala i napad za x. Jučer su protiv Rusa slavili sa 3 poena razlike. Prvo ime Poljske reprezentacije svakako je Marcin Gortat. On je u prvoj utakmici protiv BiH zabio 10, a jučer protiv Rusije 18 poena.  Gortat je dobar igrač, ali u repki jednostavno nema pravog playa za razigravanje što npr ima u Washingtonu (Wall). Francuska je brutalna pod košem, Gobert je sjajan u obrani, a pored sebe ima i Diawa i njih dvojica čine jako dobru obrambenu kombinaciju. Gortat je dao i jedan intervju gdje je najavio da će Poljska odmarati nešto igrača, vjerojatno i sami znaju da nemaju šta tražiti pa bolje čuvati se za važnije utakmice, ali i ako Gortat bude imao svoju minutažu, ja mislim da ovo ne može preći.

Sport plus opet daruje

1. 158913 (07.09.2015 18:15)
1sz/8.5/Wawrinka S. - Young D.
Tip:VIŠE

1.40

2. 159013 (07.09.2015 19:45)
1sz/8.5/Murray A. - Anderson K.
Tip:VIŠE

1.45

3. 159815 (07.09.2015 17:00)
1sz/10.5/Azarenka V. - Lepchenko V.
Tip:MANJE

1.35

4. 160015 (07.09.2015 19:45)
1sz/10.5/Pennetta F. - Stosur S.
Tip:MANJE

1.50

5. 10512 (07.09.2015 20:45)
rgu/Poljska - Gibraltar
Tip:3+

1.15

edit: porusili su sve kvote osim na poljake 3+

Edited by samojako

Vesely over 13,5 1.60 unibet/ mislim da ide i over 15,5 kolika je granica u ostalim kladionicama

Jednu od zanimljivijih utakmica danas odigrat će Češka i Latvija. Češka je prve dvije utakmice dobila lagano. U prvoj su slavili protiv Estonije 80:57, a jučer su bili bolji od Ukrajine 78:64. Sa druge strane, Latvija ima polovičan uspjeh. U prvoj utakmici dobili su Belgiju 78:67, ali jučer nisu mogli preko Litve 49:68. Ovo će biti važna utakmica i za jednu i za drugu ekipu, obe bi trebale proći ali pitanje je sa kojih pozicija. Češka će probati održavati utrku sa Litvom za prvo mjesto u grupi, a Latvija ne smije izgubiti i danas inače će doći u nepovoljnu situaciju i morat će se boriti za prolaz, vjerojatno sa Ukrajinom. Najbolji igrač Češke reprezentacije svakako je Jan Vesely. Igrač Fenerbachea je alfa i omega u ekipi Češke, on je glavni u napadu i na njega ide najviše lopti. U prvoj utakmici zabio je Estoniji 16, a u drugoj Ukrajini 19. U obe utakmice je Češka slavila lagano pa je dosta i odmarao, u prvoj igrao 22 a jučer 26 minuta. Mislim da i danas ide preko, u Latviji ga nema tko čuvati, utakmica je velikog značaja i trebao bi preći ovu granicu. 

Ne znam zasto je tako velika granica na BiH - 72,5 kosa u SS@1,85, Izrael je u posljednje dvije utakmice primio u prosjeku 69,5 kosa (odnosno 73 u jednoj sto je pola kosa vise od granice), dok BiH u prosjeku u posljednje dvije ima 59 zabijena kosa. U prijateljskoj 26.8. izmedu ove dvije ekipe BiH je zabio 80 koseva ali opet, to je prijateljska...misljenje netko?

skotska-Njemacka 2 1.44 f2 2.05

meni pomalo nejasna ova kvota 1.44 na pobjedu svaba dobili poljake neki dan koji imaju par dobrih igraca i jednom vrhunskog napadaca to je naravno lewandowski skotska prakticki nema nekog igraca koji je iti blizu kvalitetom ko lewandovski i cisto sumljam da moze ugrozit njemacku sa onakvim neurom na vratima  ocekujem skote na nuli a njemacka bar gol dva da zabije ;) cak bi probo muller daje gol je on je lopata ko i skoti pa mu pa mu nece bit problem naguravat se i dolazit do prostora 

edit odigrao sam jos poljsku grosicki daje gol posto je gibraltar rupa za napucavanje, kvota2 jos se mislio igrat da daje 2 ili vise bila kvota 5 i proslo u roku 15 minuta,kombinirao sam jos lewandowsski 3 or more sa izraelom al me srusio izrael pa dzaba da lewa da 103..

Pozdrav momci jucer Vatreni razocarali, danas ocekujem puno bolji dan u kladionicarskom smislu. Jos jednom bih se htio zahvaliti na Canci koji je dao Mladenovic i donio kesu i Goxu za kartone protiv Norvezana :).

Danas ovako.  

SuperSport

Armenija - Danska x2   1.20      0 - 0    :lol:  :lol: 

Danci danas idu u Armeniju u njima jako vaznoj utakmici. Danci su na 2. mjestu s istim brojem bodova kao i cudotvorni Albanci ali i sa utakmicom vise od Albanaca. Nakom "kiksa" u proslom kolu protiv cvrstih Albanaca, danas je must win situacija za Dance jer u posljednjem kolu idu Portugalu u goste. Armenci iako imaju samo jedan bod iz 6 utakmica te su u posljednih 4 utakmica zabiljezili 4 poraza, pokazali su se kao dosta neugodan protivnik. Namucili su Portugal u dvije utakmice (3-2 i 1-0), te Dance isto tako koji su pobjedonosni gol dali u 80.oj minuti. Zbog toga idem sigurnijom varijantom.

Škotska - Njemačka 2   1.45    2 - 3     :lol:  :lol: 

Nakon pobjede nad Poljskom kod kuce prije 3 dana, svjetski prvaci idu u Skotsku na jako neugodno gostovanje, no individualnom kvalitetom koju posjeduju bi trebali rijesiti pitanje pobjednika danas. Skoti su prije 3 dana ispustili 3 boda u Gruziji. Igrali su katastrofalno, gore od Vatrenih te u cijeloj utakmici uputili 4 udarca prema golu i nijedan u okvir. Ocekujem laganu pobjedu Elfa.

Rumunjska - Grčka     (zg.2,5)   manje 1.50    0 - 0    :lol:  :lol: 

Sta reci za ovaj zadnji par. Treba pogledati samo statistiku. Rumunjska u 7 kola ima gol razliku 7:1 a Grci 2:8. Grci u posljednjih 9 utakmica su zabili samo 2 gola. Ocajno igraju no cvrsti su u obrani. Grci su odavno ispali iz bilo kakve utrke za EP, no nevjerujem da ce danas bas tako lako se predati. Dvije ekipe sa jako cvrstom obranom, Rumunji koji daju u prosjeku 1.0 golova po utakmici i primaju 0.14 golova, te Grci koji davaj 0.3 gola po utakmici a primaju 1.12 golova po utakmici. Ocekujem minimalnu pobjedu Rumunja od 1-0 no idem sigurnijom varijantom sa manje od 3 gola na utakmici

SRETNO!!!!

Albanija - Portugal

Izuzetno važna utakmica za obje reprezentacije, utakmica koja odlučuje o prvom, a možda i drugom mjestu, dakle ulog je izuzetno velik. Albanija doma je zasigurno vruć terena a i portugalci nisu najkorektnija reprezentacija...

Sudi J.Eriksson koji zna podijeliti ali nije jedan od savršenih sudaca kada je dijeljenje kartona u pitanju. Možemo reći da je neki prosjek i iskreno bi obi sretniji da netko drugi sudi tako da je ovo razlgo više zašto idem sa nižim ulogom...

Lokalne kladionice postavile su 5,5 kao granicu a ne računaju niti crveni karton. bet365 je kao granicu postavio samo 4,5 i daju 1,72 za over kartona a računaju i crveni!

Ipak ovo mi nije u rangu jučerašnje oklade ponajviše zbog suca...

gNllCGA.png

Albanija - Portugal

Izuzetno važna utakmica za obje reprezentacije, utakmica koja odlučuje o prvom, a možda i drugom mjestu, dakle ulog je izuzetno velik. Albanija doma je zasigurno vruć terena a i portugalci nisu najkorektnija reprezentacija...

Sudi J.Eriksson koji zna podijeliti ali nije jedan od savršenih sudaca kada je dijeljenje kartona u pitanju. Možemo reći da je neki prosjek i iskreno bi obi sretniji da netko drugi sudi tako da je ovo razlgo više zašto idem sa nižim ulogom...

Lokalne kladionice postavile su 5,5 kao granicu a ne računaju niti crveni karton. bet365 je kao granicu postavio samo 4,5 i daju 1,72 za over kartona a računaju i crveni!

Ipak ovo mi nije u rangu jučerašnje oklade ponajviše zbog suca...

gNllCGA.png

slazem se za ovo :D

WNycNVg.png

Super v<ažna utakmica. Sudi turčin Cakir koji je jedan od najboljih sudaca na svijetu. Sjeverna Isrka pobjedom osigurava 1. euro u povijesti a mađarska pobjedom se vraća u igru za prve dvije pozicije koje nose izravan plasman za euro. ić će se sigurno jako  u ovoj utakmici i ova granica kartona mi je prihvatljiva. u zadnjim utakmicama obje reperezentacije je bilo dosta kartona. u 1. međusobnoj su bila samo dva žuta kartona al tu su utakmicu igrali u 1. kolu tako da se ne može uspoređivat s današnjom utakmicom

Finska-Rusija (ki) 1 2,21 Marathon

Meni prevelika kvota. Rusija ništa nije pokazala, usudio bih se reći očekivano jer i nemaju neku ekipu. Finska jučer protiv Izraela odigrala lošu utakmicu, a dan prije iznenadili Francuze i izgubili tek nakon produžetaka. Meni je ovo barem 50:50 utakmica, a ako Fince krene šut, Rusi se mogu slikati.

Anderson - Murray   tip: over 37.5 @2.06 (marathonbet)

Trebao sam ovo sinoc uzeti, kvote su malo pale ali i dalje value po meni. Murray ovo nece dobiti u 3 seta, trenutno nije u svojoj najboljoj formi. Cim je Mannarino uspeo uzeti 2 seta, mislim da ce Anderson sigurno bar do jednog. Murray se ne snalazi najbolje protiv servera, a Anderson je jako dobar server. Pogotovo ako Murray ne bude servirao najbolje i bude imao manje o 80% na prvom servisu. Anderson daje veoma malo brejk sansi protivnicima, dosad je dao samo jedan jedini brejk u p[rvom mecu protiv Rubleva. Protiv Krajiceka je imao neverovatnih 92% osvojenih poena na prvom servisu. Protiv Thiema nesto manje (79%), no i to je dobio u 3 seta. Mislim da ce ovde biti barem jedan TB a u TB-u sanse su jednake. Ako ovo ode u 4 seta tip je najverovatnije dobitan

Sretno!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use