Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 06.09.2015.

canca

Recommended Posts

Greškice Germanije...

EDIT: Čini se da ovo nije granica za tima, nego ukupna granica, valjda su mislili postaviti na poluvrijeme a postavili ovako

Island-Italija (-77,5+) Pobjeda tima 2 + više koševa na utakmici 1.94 Germania 

Italija je došla sa pristojnim očekivanjima na ovaj turnir. Bellineli, Gallinari, Gentile, Bargnani, Cusin, Hacklett, Datome itd. Dobra ekipa iako većina voli silovati loptu. Imali su jako tešku utakmicu sinoć protiv Turske koju su izgubili 2 razlike. Pobjede ih je najviše koštao loš ulazak u utakmicu i već nakon 10 minuta gubili su 13 razlike. Danas bi trebali očekivati malo opušteniju utakmicu jer igraju protiv Islanda. Island je meni možda i najlošija ekipa ovdje, jedini kojega bi izdvojio je Stefansson. Oni su jučer igrali protiv Njemačke i izgubili „pristojnih“ 6 razlike, ali to mogu najviše zahvaliti Njemcima koji su se malo opustili u posljednjoj četvrtini. Italija je baš jaka napadački, imaju dosta dobrih scorera i od njih očekujem overe na utakmicama, a već u prvoj su Turskoj zabili 87. Ako su njima uspjeli toliko uvalajti očekujem i da Islandu dadnu barem 78. Germania daje jako dobru okladu na ovaj meč a to je da Italija pobjeđuje i zabija preko 77,5 poena što mi je jako izgledno.

BiH-Francuska (-73,5+) Pobjeda tima 2 + više koševa na utakmici 1.94 Germania 

Francuska je ovaj turnir dočekala kao glavni favorit za naslov. Dobra ekipa, Batum, Parker, de Colo, Gobert, Fournier, Pietrus, Diaw itd. Nisu dobro ušli na ovaj Eurobasket, Finsku su dobili tek nakon produžetaka 97:87. Kontrolirali su meč od početka imali i solidnu prednost ali opuštanjem su dopustili Finskoj povratak koja je tricom 10-ak sec do kraja došla do produžetaka. Bosna i Hercegovina je došla bez glavnih igrača i bez očekivanja. Stipanović. Gordić, Kikanović, Šutalo, Renfroe... nije baš ekipa koja bi mogla pomrsiti račune nekome, iako su mogli Poljskoj jučer. Poljaci su uhvatili ritam pred kraj druge četvrtine ali su ubrzo dopustili BiH da se vrati u utakmicu. U zanimljivoj završnici na kraju je slavila Poljska 68:64. Mislim da će se danas Francuska iskaliti na BiH. Jučer su „kiksali“, nisu ušli na turnir kako su očekivali tako da danas očekujem pobjedu sa dvocifrenom razlikom. Mislim da će u utakmcii zabiti i preko 73 poena što je malo za ovakvu ekipu a i BiH više ne igra dobru obranu kao prije. 

čini se da su blokirali ovo. meni sad ne prolazi uplata

Pozdrav momci,

Evo jedan tiketic od mene za srednji ulog..

Kvalifikacije za EP Nogomet:

Norveska - Hrvatska  x2    1.35    2-0   Slabo HRVATIII!!!

Hrvatska danas igra protiv Norveske u jednoj od najvaznijih utakmica ovog ciklusa.  Protiv Azerbajdzana prije 3 dana nismo uspjeli probiti bunker koji je postavio Robert Prosinecki. Sam Cosic je rekao da Hrvatska tesko igra sa momcadima koje igraju bunker :D. Danas ce biti drukcija utakmica jer Norvezani ce isto morati ici po pobjedu te ce biti jako otvorena utakmica. Kvalitetniji smo od Norvezana i danas ocekujem pobjedu no idem sa sigurnijom varijantom te igram X2. isto tako over 2 gola po meni je dosta izgledna oklada i ne razumijem kvotu koju je postavio SS po 2.30.

Cipar - Belgija   2  1.30

Nema puno mudrovanja. 2. reprezentacija po novoj FIFA-inoj ljestvici docekuje Cipar, dosta tvrdog protivnika no Belgijanci bi to trebali rijesiti i probiti Ciparski bunker. Pobjedom nad Ciprom bi Belgija bila na korak EP jer u prezadnjom kolu idu Andori u goste koju ce pobjediti i osigurati EP. Isto tako vazan ce biti ishod utakmice Wales i Izrael za Belgijance. Jako vazna utakmica za Belgiju, no individualnom jacinom bi belgijanci na krilim Hazarda, De Bruynea i Lukakua trebala rijesiti pitanje pobjednika.

Hrvatska (+3.5) - Grcka    1   1.70 -> Final result: 72:70

Igram da Hrvatska nece izgubiti od Grcke 4 kosa razlike. Jako teska utakmica za nase. Bez ozljedjenog Bogdanovica u Zagrebu igramo sa Grcima koji su rastavili Makedonce u 1. kolu 20 razlike. Imamo jako dobrih pojedinaca i mislim da bi nasi uz podrsku navijaca trebali pokriti hendikep, a cak i pobijediti u utakmici,

Sretno!!!

ja mislim da oce,gledo sam kako je udario stvarno jak udarac ali tesko da ima potres mozga od toga , ja igram rukomet 10 godina i par puta sam i ja znao opalit glavom u pod i to dobro ali nakon 10 15 min se vratis u normalu parket je tvrd jer je drvo ali  ima malu amortizaciju i kad hodas po njemu on ide cm 1 gore dole pa to ublazuje padove... nisam bas objasnio najbolje al neznam kako bi se izrazio haha

Navodno lakši potres mozga, Perasović je rekao da ga odmaraju večeras, a Bogdanović na fb onda napiše kako se nada da će igrati

Dobar dan, ja vec neko vrijeme pratim ovaj forum i mogu reci da sam dosta zadovoljan sa vasim radom pa sam se i ja zelio prikljucit i malo podijeliti svoje parove. 

Oswald/Shamasdi - Murray Ja/Peers  2  1,33
Hingis M/Mirza S - Krajicek/Strycov 1  1,16
Cyprus - Belgium Belgium over 1,5 goals

Ukupni koef: 2.17  BET365

Murray/Peers su dobro uigran par imaju zajedno preko 150 meceva. Murray se nalazi na 15. mjestu parova a Peers na 14. ove sezone su na 11/7 omjeru na hardu i mislim da ce danas povecti taj omjer u svoju korist. Oswald i Shamasdin su po meni pomalo iznenadjujuce u 3. kolu. Pobjedili su u 1. dosta dobar par Peya/Soares koji bas i nisu ove sezone u formi na hardu. 2. kolo je po meni bilo 50-50 posto i tu su odnijeli pobjedu ali mislim da ce to veceras stati i da ce par M/P danas to rijesiti u 2 lagana seta. 

Hingis i Mirza su prva dva kola rijesili toliko lagano da ni same nisu to ocekivale, a ako cemo iskreno ni protivnice im nisu bile nesto posebno da bi im mogli pruziti neki veci otpor. Nalaze se na 1. i 2. mjestu u parovima sa omjerom 16/2 na hardu i mislim da cak ni danasnji par Krajicek i Strycova nece predstavljati neki veci problem. Nalaze se na 29. i 24. mjestu parova sa zajednickim omjerom 10/8 na hardu. Na papiru se vidi velika razlika u kvaliteti izmedju ta dva para i mislim da ce i uzivo to opravdati. 

Sta reci za ovaj par. Ciprani imaju 9 bodova u ovoj skupini pobjedama nad Andorom i BIH te se jos uvijek nadaju prolazu dalje no mislim da im je to nemoguce i da ce im Belgija danas pokazati i zasto. Danas ce im de Bruyne, Fellaini i drustvo pokazati zasto se bore za prvo mjesto u skupini. Dosta su kvalitetnija momcad od Cipra i to ce veceras i pokazati. Zadnju utakmicu im je Belgija pred svojom publikom utrpala 5 komada pa zasto onda nebi pred njihovom barem 2. 

Sretno ko prati. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use