Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 06.09.2015.

canca

Recommended Posts

Greškice Germanije...

EDIT: Čini se da ovo nije granica za tima, nego ukupna granica, valjda su mislili postaviti na poluvrijeme a postavili ovako

Island-Italija (-77,5+) Pobjeda tima 2 + više koševa na utakmici 1.94 Germania 

Italija je došla sa pristojnim očekivanjima na ovaj turnir. Bellineli, Gallinari, Gentile, Bargnani, Cusin, Hacklett, Datome itd. Dobra ekipa iako većina voli silovati loptu. Imali su jako tešku utakmicu sinoć protiv Turske koju su izgubili 2 razlike. Pobjede ih je najviše koštao loš ulazak u utakmicu i već nakon 10 minuta gubili su 13 razlike. Danas bi trebali očekivati malo opušteniju utakmicu jer igraju protiv Islanda. Island je meni možda i najlošija ekipa ovdje, jedini kojega bi izdvojio je Stefansson. Oni su jučer igrali protiv Njemačke i izgubili „pristojnih“ 6 razlike, ali to mogu najviše zahvaliti Njemcima koji su se malo opustili u posljednjoj četvrtini. Italija je baš jaka napadački, imaju dosta dobrih scorera i od njih očekujem overe na utakmicama, a već u prvoj su Turskoj zabili 87. Ako su njima uspjeli toliko uvalajti očekujem i da Islandu dadnu barem 78. Germania daje jako dobru okladu na ovaj meč a to je da Italija pobjeđuje i zabija preko 77,5 poena što mi je jako izgledno.

BiH-Francuska (-73,5+) Pobjeda tima 2 + više koševa na utakmici 1.94 Germania 

Francuska je ovaj turnir dočekala kao glavni favorit za naslov. Dobra ekipa, Batum, Parker, de Colo, Gobert, Fournier, Pietrus, Diaw itd. Nisu dobro ušli na ovaj Eurobasket, Finsku su dobili tek nakon produžetaka 97:87. Kontrolirali su meč od početka imali i solidnu prednost ali opuštanjem su dopustili Finskoj povratak koja je tricom 10-ak sec do kraja došla do produžetaka. Bosna i Hercegovina je došla bez glavnih igrača i bez očekivanja. Stipanović. Gordić, Kikanović, Šutalo, Renfroe... nije baš ekipa koja bi mogla pomrsiti račune nekome, iako su mogli Poljskoj jučer. Poljaci su uhvatili ritam pred kraj druge četvrtine ali su ubrzo dopustili BiH da se vrati u utakmicu. U zanimljivoj završnici na kraju je slavila Poljska 68:64. Mislim da će se danas Francuska iskaliti na BiH. Jučer su „kiksali“, nisu ušli na turnir kako su očekivali tako da danas očekujem pobjedu sa dvocifrenom razlikom. Mislim da će u utakmcii zabiti i preko 73 poena što je malo za ovakvu ekipu a i BiH više ne igra dobru obranu kao prije. 

Uhvatio me neki maler, ako bar 2 ne prodju uzimam kracu pauzu :)

Lopez - Fognini   tip: Lopez @1.76  (marathonbet)

Ne bih da se pravim pametan, ali ko koga ovde jebe. Kvote skoro pa izjednacene a razlika u klasi izmedju ova dva igraca ogromna. Fogniniju je ova zadnja pobeda protiv Nadala podigla cenu, no Lopez je pobedio tog istog Nadala pre 15-ak dana i to u 2 seta. Nadal je van forme i nije posebno merilo u ovom momentu. Pa i polovan Dustin Brown ga je cak dobio ove godine. Lopez ce po obicaju imati solidan % prvog servisa, ne ocekujem da dopusti puno brejk lopti Fogniniju. A Fognini, sta reci o  njemu, covek koji ima ogromne oscilacije i probleme u glavi. Igrac koji moze da klone svaki momenat. Osim toga ove godine na hardu ima 3 pobeda i cak 10 poraza sto je katastrofalan rezultat. 
Mislim da ovo Lopez resava bez vecih problema, mozda cak i u 3 seta.

Hingis/Mirza - Krajicek/Strycova  tip: under 19.5 @1.90 (marathonbet)

Po meni najbolji dubl u konkurenciji zenskih parova, odradjuju posao rutinski, uvek u 2 seta. Krajicek i Strycova su dostigli svoj maximum na ovom turniru i ja mislim da ne mogu dalje. Pogotovo ne preko Hingis/Mirze koje igraju fantasticno. Cure su u prva dva kola dozvolile protivnicima ukupno 5 gemova (3 u prvom kolu i 2 u drugom) sto dovoljno govori o njihovoj formi. Krajicek i  Strycova su dosad imali lake protivnike, ovde ocekujem kratak mec u 2 seta. Bice iznenadjeme ako budu osvojile i 6 gema ukupno.

J.Valanciunas    tip: over 14.5 1,80 (TonyBet)

Jonas je odigrao strasnu utakmicu sinoc protiv Ukrajine koja inace puno bolje brani reket od Latvije. Uz to, imao je sut iz igre 7/16 i opet uspeo ubaciti 19 poena. On ce ponovo uzeti najvise suteva i uz koje slobodno bacanje ovo prosto mora prebaciti.

Malta - Azerbejdzan 2 2,50 / x2 1,34 -> Final result 2:2 (0:1, 2:1)

Malta kao i svake kvalifikacije kanta za napucavanje mada ne primaju toliko puno golova koliko se očekuje, ali zato i ne daju, ove kvale tek su bugarima jedan dali iz penala i nekako bod izvukli, mada su se bugari napromasivali. Azeri bod hrvatima izvukli, Prosinečki je to malo i posložio, plus neke su dobre premije dobili za taj bod, i ako nista imaju vise samopouzdanja da dobiju ovaj mec ili u najgorem slucaju nerijeseno, iako su i jedni i drugi vec otpisani mislim da bi azeri mogli do sva tri boda. 

Uhvatio me neki maler, ako bar 2 ne prodju uzimam kracu pauzu :)

Lopez - Fognini   tip: Lopez @1.76  (marathonbet)

Ne bih da se pravim pametan, ali ko koga ovde jebe. Kvote skoro pa izjednacene a razlika u klasi izmedju ova dva igraca ogromna. Fogniniju je ova zadnja pobeda protiv Nadala podigla cenu, no Lopez je pobedio tog istog Nadala pre 15-ak dana i to u 2 seta. Nadal je van forme i nije posebno merilo u ovom momentu. Pa i polovan Dustin Brown ga je cak dobio ove godine. Lopez ce po obicaju imati solidan % prvog servisa, ne ocekujem da dopusti puno brejk lopti Fogniniju. A Fognini, sta reci o  njemu, covek koji ima ogromne oscilacije i probleme u glavi. Igrac koji moze da klone svaki momenat. Osim toga ove godine na hardu ima 3 pobeda i cak 10 poraza sto je katastrofalan rezultat. 

Mislim da ovo Lopez resava bez vecih problema, mozda cak i u 3 seta.

Hingis/Mirza - Krajicek/Strycova  tip: under 19.5 @1.90 (marathonbet)

Po meni najbolji dubl u konkurenciji zenskih parova, odradjuju posao rutinski, uvek u 2 seta. Krajicek i Strycova su dostigli svoj maximum na ovom turniru i ja mislim da ne mogu dalje. Pogotovo ne preko Hingis/Mirze koje igraju fantasticno. Cure su u prva dva kola dozvolile protivnicima ukupno 5 gemova (3 u prvom kolu i 2 u drugom) sto dovoljno govori o njihovoj formi. Krajicek i  Strycova su dosad imali lake protivnike, ovde ocekujem kratak mec u 2 seta. Bice iznenadjeme ako budu osvojile i 6 gema ukupno.

J.Valanciunas    tip: over 14.5 1,80 (TonyBet)

Jonas je odigrao strasnu utakmicu sinoc protiv Ukrajine koja inace puno bolje brani reket od Latvije. Uz to, imao je sut iz igre 7/16 i opet uspeo ubaciti 19 poena. On ce ponovo uzeti najvise suteva i uz koje slobodno bacanje ovo prosto mora prebaciti.

odlican tip na zene po meni cak 63 64 bi bilo dosta samo se nadajmo dace hignis i miirza imat prvi servis ili da ce uzet brejk set pa da serviraju prve ;) a vjv ce  uzet i vise od 1 brejka po setu :D

Goks ne gledaš nikako poruke :D

btw. Zanima me vaše mišljenje oko utakmice Hrvatska-Grčka večeras. Grčka jeste favorit, Bogdanović vjerojatno ne igra, ali opet meni nekako premala kvota, pogotovo jer se u Zagrebu igra.

Mislim da nece biti tako lako Grcima bez obzira sto je Bojan out. Po meni to je under koseva :)

Jos nesto za probati na manji ulog:

KAK Abo-Narpes  tip: KAK Abo @3.05 (10bet)

Ovo je moguca saradnja, svake sezone domacin dobija, jedan tim uzme 6 bodova, a drugi 3. 

06.09.15 KAK Abo-Narpes ? : ?
04.07.15 KAK Narpes Åbo 6 : 1
17.05.15 KAK Åbo Narpes 3 : 1
Po 3 boda uzeli za sada Narpes i Abo

2014/15
10.08.14 KAK Narpes Åbo 2 : 0
18.06.14 KAK Narpes Åbo 1 : 0
27.04.14 KAK Åbo Narpes 2 : 0
6 bodova uzeo Narpes, 3 boda Abo

2013/14
10.08.13 KAK Åbo Narpes 3 : 2
19.06.13 KAK Narpes Åbo 2 : 0
27.04.13 KAK Åbo Narpes 7 : 0
6 bodova uzeo Abo, 3 boda Narpes

Sretno!

Greškice Germanije...

Island-Italija (-77,5+) Pobjeda tima 2 + više koševa na utakmici 1.94 Germania 

Italija je došla sa pristojnim očekivanjima na ovaj turnir. Bellineli, Gallinari, Gentile, Bargnani, Cusin, Hacklett, Datome itd. Dobra ekipa iako većina voli silovati loptu. Imali su jako tešku utakmicu sinoć protiv Turske koju su izgubili 2 razlike. Pobjede ih je najviše koštao loš ulazak u utakmicu i već nakon 10 minuta gubili su 13 razlike. Danas bi trebali očekivati malo opušteniju utakmicu jer igraju protiv Islanda. Island je meni možda i najlošija ekipa ovdje, jedini kojega bi izdvojio je Stefansson. Oni su jučer igrali protiv Njemačke i izgubili „pristojnih“ 6 razlike, ali to mogu najviše zahvaliti Njemcima koji su se malo opustili u posljednjoj četvrtini. Italija je baš jaka napadački, imaju dosta dobrih scorera i od njih očekujem overe na utakmicama, a već u prvoj su Turskoj zabili 87. Ako su njima uspjeli toliko uvalajti očekujem i da Islandu dadnu barem 78. Germania daje jako dobru okladu na ovaj meč a to je da Italija pobjeđuje i zabija preko 77,5 poena što mi je jako izgledno.

BiH-Francuska (-73,5+) Pobjeda tima 2 + više koševa na utakmici 1.94 Germania 

Francuska je ovaj turnir dočekala kao glavni favorit za naslov. Dobra ekipa, Batum, Parker, de Colo, Gobert, Fournier, Pietrus, Diaw itd. Nisu dobro ušli na ovaj Eurobasket, Finsku su dobili tek nakon produžetaka 97:87. Kontrolirali su meč od početka imali i solidnu prednost ali opuštanjem su dopustili Finskoj povratak koja je tricom 10-ak sec do kraja došla do produžetaka. Bosna i Hercegovina je došla bez glavnih igrača i bez očekivanja. Stipanović. Gordić, Kikanović, Šutalo, Renfroe... nije baš ekipa koja bi mogla pomrsiti račune nekome, iako su mogli Poljskoj jučer. Poljaci su uhvatili ritam pred kraj druge četvrtine ali su ubrzo dopustili BiH da se vrati u utakmicu. U zanimljivoj završnici na kraju je slavila Poljska 68:64. Mislim da će se danas Francuska iskaliti na BiH. Jučer su „kiksali“, nisu ušli na turnir kako su očekivali tako da danas očekujem pobjedu sa dvocifrenom razlikom. Mislim da će u utakmcii zabiti i preko 73 poena što je malo za ovakvu ekipu a i BiH više ne igra dobru obranu kao prije. 

Ja ovo ne vidim na netu u ponudi :S ili sam preglup pa ne vidim??

Goks ne gledaš nikako poruke :D

btw. Zanima me vaše mišljenje oko utakmice Hrvatska-Grčka večeras. Grčka jeste favorit, Bogdanović vjerojatno ne igra, ali opet meni nekako premala kvota, pogotovo jer se u Zagrebu igra.

Odgovorio.. ;)

I ja mislim da Bogdanović neće igrati ali treba pratiti situaciju. Mislim da bi mogao drastično utjecati na zbroj poena drugih igrača, pa ako npr. nastup dobre su šanse da veliki dio ponuđenih igrača hrvatske ide u under, jer bi im nešto šuteva i poena uzeo Bogdanović a i očekuje se tvrda utakmica, iako sumnjam da će nastupiti...

Odgovorio.. ;)

I ja mislim da Bogdanović neće igrati ali treba pratiti situaciju. Mislim da bi mogao drastično utjecati na zbroj poena drugih igrača, pa ako npr. nastup dobre su šanse da veliki dio ponuđenih igrača hrvatske ide u under, jer bi im nešto šuteva i poena uzeo Bogdanović a i očekuje se tvrda utakmica, iako sumnjam da će nastupiti...

ja mislim da oce,gledo sam kako je udario stvarno jak udarac ali tesko da ima potres mozga od toga , ja igram rukomet 10 godina i par puta sam i ja znao opalit glavom u pod i to dobro ali nakon 10 15 min se vratis u normalu parket je tvrd jer je drvo ali  ima malu amortizaciju i kad hodas po njemu on ide cm 1 gore dole pa to ublazuje padove... nisam bas objasnio najbolje al neznam kako bi se izrazio haha

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use