Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 06.09.2015.

canca

Recommended Posts

Mladenović-Makarova 1 2.61 Marathon

Moram priznati iznenađen sam kvotom koja i dalje raste. Makarova ima problema sa desnom nogom, tražila je medical nekoliko puta protiv Svitoline, a bilo je i nekoliko dužih pauza između poena. Slabije se kretala i sreća da nije otišlo u treći set. U pitanju je stariji problem jer je otkazivala turnire radi te noge. Mladenović igra jako dobro, razbila je Kuznetsovu, Jovanovski i Kasatkinu. Igrale su međusobno 2 puta do sada i oba puta je dobila Makarova, ali oba puta u tri seta i oba puta je Mladenović uzimala prvi set, a posljednji susret bio je ove godine u Rimu. I ako Makarova bude na razini u što sumnjam jer ovaj problem vuče već neko vrijeme, Mladenović može iznenaditi, a u ovakvim okolnostima je moram odigrati.

Norveška - Hrvatska    Bet365

Sa zanimanjem sam čekao kakve granice će bookmakeri postaviti za ovaj susret i prvi su i najhrabriji bili i najjaći,  bookmakeri bet365 kladionice koji su kao granicu za kartone stavili samo 4,0 te daju 1,80 za over 4,0 kartona.

Ovo je odlična granica iz više razloga. Spomenimo da bet365 kladionica eventualni crveni karton računa kao dva kartona dok kod zemaljskih kladionica to nije slučaj.

rT5dtR8.png

U skupini je poprilična gužva i nakon oduzimanja boda Hrvatskoj te kiksa prije nekoliko dana situacija je dosta složena. Između Italije, Hrvatske i Norveške će se vjerojatno tražiti i dvije prvoplasirane ekipe a lako moguće da će upravo ovaj susret dati odgovor na pitanje tko će biti trećeplasirana ekipa... Dakle ulog je velik...

U prvoj utakmici Hrvatska je na Maksimiru slavila sa čak 5:1 međutim to nije spriječilo igraće da skupe čak 7 žutih te jedan crveni karton. Za očekivati je puno neizvjesniju utakmicu, a kako se bliži završnica jasno je da je i bitnija...

Evo i highlights sa prve utakmice, ako vas zanima...

Utakmicu sudi Viktor Kassai iz Mađarske, za moj ukus odličan sudac... Na temelju čak 110 međunarodnih utakmica ima prosjek od 4,35 kartona po utakmici što je itekako visok prosjek...

Evo i njegove statistike... zadnjih par međunarodnih utakmica samo...

pQj0X0M.png

Vjerujem da ćemo gledati zanimljivu i neizvjesnu utakmicu sa više od 4 kartona na utakmici, međutim bet365 kladionica već u slučaju 4 kartona vraća ulog (računa koef. 1,00) dok bi u slučaju 5 i više kartona oklada bila dobitna.

Ja sam ovo singlao sa nešto jačim ulogom, što ne znači da će oklada i proći...

vYzU1dW.png

Greece vs Croatia 1 @ 1.76 marathonbet
http://www.oddsportal.com/basketball/europe/eurobasket-2015/greece-croatia-MJYBxTBm/

Grci su u 1. kolu lako dobili Makedonce dpk su naši loše otvorili a onda više manje lagano su tukli Slovence. U toj utakmici ozlijedio nam se najbolji igrač Bogdanović i vrlo vjerojatno neće igrat sutra. Tomas je isto ozlijeđen i danas ni sekundu nije igrao. Simon se dosta potrošio danas, a Grci su jaki. Bez Bogdanovića mislim da nemamo šanse protiv njih.

VIDEO: Bogdanović jako udario glavom od parket: http://www.svijetkladjenja.com/?p=7270

Loše je prošao i najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović. On je sredinom druge četvrtine meča sa Slovenijom snažno udario glavom u parket i više se nije vraćao na teren. Lekar reprezentacije Hrvatske Miran Martinac je posle utakmice izjavio da je Bogdanović najverovatnije imao potres mozga i neće igrati u drugom kolu protiv Grčke.

Izvor: Sportska centrala

Bogdanovic Falls Hard to the Floor | Croatia vs. Slovenia | EuroBasket 2015:
https://youtu.be/-XGFZru2RfM
Edited by Destructo
Dodan video ozljede Bogdanovića

00sWEE5.png

Shengelia je jučer protiv Nizozemaca zabio 16 poena za to je šutirao čak 18 puta,daleko najviše u ekipi gruzije. 

kGvngFY.png

jučer zabio 16 za samo 22 minute provedene na parketu. u ovoeru ove margine je bio početkom 2. četvrtine. danas igra protiv ukrainaca i mislim da ipak neće razbit opet i da će imat veću minutažu a ovo bi trebao prebacit s lakoćom

w1bUqP5.png

Jučer sam ga igrao over danas opet. jučer je zabio 21 i bio je glavni u pobjedi.danas ga opet očekujem da sličnom broju poena

Dirk Nowitzki over 16 @ 1.90 marathonbet

Jučer je zabio 15 al opet je pokazao dio svoje čarolije. danas ima puno težeg protivnika srbe i očekujem bolju njegovu partiju sa 20+ poena

Osim maloprije spomenutog tipa sa utakmice Turska - Nizozemska, kojeg možete preuzeti ovdje: http://www.svijetkladjenja.com/analize/turska-i-nizozemska-odlucuju-u-trecoj-poziciji-u-skupini-a/danas još igram sljedeće.

18:00, Norveška - Hrvatska, poluvrijeme ili kraj X 1,65

Hrvatska je kod kuće u posljednjem međusobnom meču nokautirala Norvežane, no isto su učinili i Azerbejdžanu, pa su ih prije koji dan prizemljili tamo. Svi pišu, pričaju da je Norveškoj pobjeda imperativ, a da će Hrvatska igrati na bod. Iz tog razloga pokušati ću sa ovom okladom. Očekujem da će na poluvremenu ili kraj utakmice biti neriješen ishod.

20:45, Cipar - Belgija 2 1,35

Cipar i dalje ima šansu plasirati se na Europsko prvenstvo, no preko play-offa. Nakon sedam kola došlo je do pomalo nevjerojatnog poretka u ovoj grupi. Wales je vodeći sa 17 bodova, drugoplasirana Belgija ima tri manje, trećeplasirani Izrael ima 12 bodova, Cipar 9, Bosna i Hercegovina 8, a Andora je bez bodova. Današnjom pobjedom nad Ciprom Belgija bi vjerojatno i službeno osigurala prolazak. Belgija nema većih problema sa izostancima, u pitanju su igrači koji nisu standardni u momčadi. U prošlo međusobnom susretu ranije ove godine, Belgija je kod kuće sa visokih 5-0 savladala Cipar, kojeg u toj utakmici praktički i da nismo vidjeli.

Tokom dana još će biti napisana i analiza za košarkašku utakmicu Hrvatska - Grčka.

Pozdrav svima, novi sam ovdje, evo par košarkaških prijedloga od mene...

Francuska - BiH  Francuska over 82.5 poena SS 1.85

Francuzi nakon jučerašnje drame s Fincima 81:81, danas dočekuju skromnu Bosnu. Ono što je kod Bosne vidljivo je da primaju dosta poena, istina to su bile prijateljske utakmice, no momčad poput Francuske nebi trebala imati problema još jednu utakmicu za redom i uvjeren sam da mogu zabiti 20+ koševa po četvrtini pred domaćom publikom. Francuzi imaju solidan roster i glase za jedne od favorita ovog natjecanja.

Island - Italija Italija over 84.5 poena SS 1.85

Italija nakon jučerašnjeg poraza od Turske, u utakmici s puno poena, dočekuje Island, jednu od lošijih ekipa prvenstva. Protiv Turaka je Talijanima obrana bila sporedna stvar i igrali su tipičnu talijansku košarku, tko će više zabiti. Mislim da danas neće imati problema doći do pobjede protiv Islanđana niti promjeniti pristup igre. Protiv Turaka su u dvije četvrtine zabijali debelo preko 20+ poena a protiv Islanda vjerujem da mogu svaku četvrtinu ići preko 20 poena.

Nizozemska - Makedonija Makedonija over 71.5 poena SS 1.85

Jučer je Nizozemska ostvarila prvu pobjedu na Europskom prvenstvu ikada i napravila iznenađenje. Imaju par solidnih igrača s dobrim atletskim predispozicijama. Makedonija s druge strane ostvarila očekivani poraz protiv Grka koji su to odradili rutinirano. Makedonci igraju bez McCalleba već neko vrijeme i takvi su uspjeli zabiti 65 poena Grčkoj. Baš iz činjenice da su Grcima zabili 65 vjerujem da protiv Nizozemske mogu zabiti barem 7 koševa više. Grci inače igraju duge napade i obranu.

I još par prijedloga:

Slovenija - Gruzija 1 @1.6 SS Mislim da su slovenci kvalitetniji, gledao obje momčadi jučer

Casspi over 15.5 @1.7 SS Glavni nositelj igre u njihovoj momčadi.

Bjelica over 12.5 @1.85 SS Jučer odradio odličnu utakmicu s dobrim prosjekom za 2 poena i pogodio 2/2 za tricu

Bourousis over 10.5 @1.85 SS Dobar pod košem, nezgodan šut, može i za tri poena

Galinari over 16.5 @1.85 SS Glavni igrač Italije, jučer 33 koša, danas vjerojatno manje uz manju minutažu

Hrvatska - Grčka over 144.5 @1.85 SS Vjerujem da Hrvatska može preko 70 koševa pred domaćom publikom, s Grcima nikad nije lagano pa vjerujem da uz našu lošu obranu mogu i oni preko 70, moguće fauliranje u zadnjim minutama

Latvija - Litva over 147.5 @1.85 SS Slična situacija kao i s Hrvatskom

Maccabi-Poreč x2 @ 1.8  bet365

Druga utakmica u 2 dana. Obje se igraju u Poreču. Jučer je dobio Poreč 20-18 iako su Izraelci vodili na poluvremenu 8-12. Čini se da su Porečani bolje fizički pripremljeni jer i jučer su Izraelci nakon 40 minuta počeli padati, a ovo je kao šta sam već napisao 2. utakmica u 2 dana i to bi mogla bit velika prednost porečana,uz domači teren naravno.

Izvještaj s jučerašnje utakmice: 

http://www.parentium.com/prva.asp?clanak=50371

Turska - Nizozemska vise od 4.5 zuta 1.75 SS

Danas vjerojatno biti ili ne biti utakmica za obje ekipe za nastup na Euru.Nizozemska je 3. sa 10,a Turska 4. sa 9 bodova.Danas igraju na stadionu u Konyi koji prima 40000 gledatelja i sigurno ce biti paklena atmosfera na njemu,tribine su odma uz teren tako da ce gromoglasno odjekivati sa tribina kao sto je to uvijek slucaj u Turskoj..

..

Sudi meni osobno najdrazi sudac a to je Antonio Matheu Lahoz,statistiku uopce nije bitno spominjati kod njega jer vjerujem da vas je dosta gledalo susrete u kojima on sudi i otprilike znate kakav mu je kriterij.Covjek koji po meni vrlo lagano gubi kontrolu u trenucima kada se rasplamsava igra na terenu a cega ce nesumnjivo danas biti,vrlo lako ga se iziritira ako mu se prigovara svako malo i tada pocinje kartonijada,bitno je napomenuti da je ovo sudac koji cesto nema isti kriterij tokom cijele utakmice(tako recimo za neki zestoki start igrac nece dobiti opomenu dok recimo za odgurivanje ili spoticanje dobijete zuti bez pardona) sto se sigurno nece svidjeti igracima koji ce iovako biti prenabrijani.Ja osobno spajam zute i crveni na ovoj utakmici jer ovom sucu crveni nije stran pojam i ako treba on ce ga i pokazati,ukoliko rezultat bude bilo koji osim nerijesenog do pred kraj utakmice ocekujem sve i svasta ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use