Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

marsovacc

Recommended Posts

Pozdrav.. evo prvi post i od mene, i ono sto sam odigrao. Vec ima nekih analiza od ovoga i nemojte zamjerit... 

P.Kohlschreiber - R. Federer   Tie Break u mecu... Tip: No  1,72

Spanjolska - Srbija  Tip: Spanjolska +2,5 1,35

Austrija - Moldavija Tip: 1  1,22

kvota : 2,86 bet365

Vec je Popeye tipovao na manje od 31.5 gem Kohl.-Feder. i neznam sta bi vise dodao na njegovu analizu. Feder gazi i ne vidim kako ga u ovom trenutku itko moze zaustaviti .. ipak sam uzeo da nece biti tie break u meču, a zbroj gemova sam na drugom igrao, cisto da nije isti par na oba tiketa.

Spanjolska - Srbija, kao i tenis, i ovo je analizirano nemam sta puno dodati..ali vidim da se dosta tipuje na spanjolsku i ocekuje pobjeda, ocekujem i ja iskreno ali opet malo sam se ogradio..a kvota i nije tako losa. 

Austrija - Moladavija, nista posebno nemam za reci. al sam koeficijent sve govori. Moladavija zadnji deset utakmica nema pobjeda, pokoja nerijeseno.. s lihtenstajnom i luxemburgom zadnje dvi da ne nabrajam vise. dok austrija gazi u skupini i ne vidim kako bi moldavci mogli do boda. 

uf ja nebi to igro dosta puta je znalo ici u tb ja sam odigro hendi moguce da jedan set ode u tb a koli ce u jednom popusit 1 2 brejka sigurno ako ga je zverev u jednom znao tuc moze i fedex 

Srbija slavila protiv Spanije 80:70.Bravo za Srbiju,zna se da je najjaca u kosarci ove godine,i neverujem da ce im i Francuska parirati.

haha to sto ti navijas za srbiju neznaci da su najjaci ako si gledo utakmicu mogo si vidit kolko su trica ubacili nece ih  uvijek to nositi to je malo sreca malo nesreca...a plus svemu tome gasol nije igro dosta vremena i jos su se ispromasivali zicera i zicera spanjolci a i  sudac je par puta otkinio spanjolcima dosudi koji faul a nije ni bio... 

13 koševa na kraju, uz dosta loši šut , ali više nego dovoljno :)

Moj prijedlog sutra nemojte se zaletavat sa trpanjem na grke, ja sam uvjeren kako mi možemo jako dobro odigrat i bez Bogdanovića

Konačno eurobasket

Ima hrpa parova koje ste napisali već. Ali po meni pick dana niko nije spomenuo još.

Mario Hezonja over 6,5 Supersport

Znači Hezonja je ovu granicu imao dok je grijao klupu u Barceloni i tražio minute na kapaljku zbog budale od trenera. Mario se od tada drastično promijenio. U pripremnim utakmicama je dobijao značajnu minutažu i odlično ju je iskoristio. Najveći plus ovog overa je taj što Tomas nije spreman i Hezonja kreće u startnoj petorci. On se ne boji dic na tricu, ne boji se uc pod koš, uvijek trči kontre i zna zakucat. U zadnjem meču protiv BiH kad je krenuo od početka zabio je 20+ . po meni jaako dobra granica za over i nadam se da se necu razočarati.

Ima danas stvarno more parova. Od hendija na Gruziju, manje koševa grčka-makedonija, pobjede španjolske, pa do overa Veselog.slijedi uživanje u odličnoj košarci i ajmo Hrvatska :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use