Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

marsovacc

Recommended Posts

Forum smo danas zaključali na način da samo registrirani članovi imaju uvid u objavljene postove tako da mislim da slobodno možeš objaviti...

Cilj ovoga je da potaknemo one pasivne posjetitelje koji već dugo prate forum i redovno, na dnevnoj bazi, preprisuju parove i prate analize, da se registriraju na forum te budu aktivniji i svojim pisanjem pridonesu.. :)

Forum neće biti konstantno i stalno zaključan, ali ponekad ćemo ovo koristiti, tako da tko nije nek izdvoji minutu vremena i , naravno besplatno, se registrira...

ok nema problema

Radi se o kladionici SPORT PLUS... naravno da je izgledno da nece sve proci, ali tecajevi za ove parove su debelo promaseni... sretno ko prati

1. 239415 (05.09.2015 17:00)

1sz/10.5/Berdych T. - Garcia Lopez G.

Tip:MANJE

1.60

2. 239515 (05.09.2015 17:00)

1sz/10.5/Gasquet R. - Tomić B.

1.80

3. 239813 (05.09.2015 18:30)

1sz/9.5/Isner J. - Vesely J.

Tip:VIŠE

1.50

4. 240115 (05.09.2015 19:00)

1sz/10.5/Federer R. - Kohlschreiber P.

1.40

5. 240315 (05.09.2015 21:00)

1sz/9.5/Anderson K. - Thiem D.

1.80

6. 240415 (05.09.2015 21:15)

1sz/10.5/Wawrinka S. - Bemelmans R.

1.40

7. 240513 (06.09.2015 02:15)

1sz/8.5/Murray A. - Bellucci T.

1.75

8. 242315 (05.09.2015 18:30)

1sz/10.5/Stosur S. - Errani S.

1.40

9. 242415 (05.09.2015 18:30)

1sz/10.5/Pennetta F. - Cetkovska P.

1.40

edit: boldani pickovi su mi za nijansu bolji materijal... iako svaki par ima value.... ovo kao da je postavljalo dijete iz treceg osnovne

Bogd.Bogdanović (11.5) under 1.85 Wwin/HL/Favorit 

Najbolju utakmicu prvog dana trebali bi gledati u duelu između Španjolske i Srbije, a kao najbolji par iz te utakmice čini mi se under Bogdan Bogdanovića. Trener Đorđević dugo je razmišljao i da li povesti Bogdanovića ali na kraju se on našao među putnicima. "Bogdan i dalje oseća bolove u mišićima leđa, to nema nikakve veze sa kičmom. Potrebno je mirovanje za takvu vrstu problema, ali vremena za mirovanje nema dovoljno. Moraćemo da ga opterećujemo postepeno i dozirano", rekao je dr. reprezentacije Dragan Radovanović (Večernje novosti). Ovo je iz intervjua sa početka tjedna. Sinoć je na treningu Bogdanović izgledao bolje, zabio je i 5 trica u 15 sekundi, ali pitanje je koliko može. Moje mišljenje je da ga Đorđević neće baš forsirati, iako je najteža utakmica ujedno je i prva i očekujem mu smanjenu minutažu danas jer bi se u suprotnom mogli lako i zeznuti pa ga tako izgubiti za čitav turnir.

U Srbiji je granica vec pala na 8.5 svaka cast za ovo :)

14:00 Hamilton to win pole position  -1.45 @UNIBET

Evo jedan od mene što bi sigurno morao proći.

Prva dva slobodna treninga su ogledalo cijele sezone. Hamilton oba puta prvi s tim da je u prvom slobodnom bio daleko ispred svih (Rosberg je bio sporiji +0.463 sekunde), a drugi je samo rosberg bio jako blizu(+0,021) ostali jako daleko u terminima F1. Ima danas još treći slobodni pa možete pričekati da vidite kakva će razlika biti tamo ali ja ću to već sad odigrati. Jedino što može poremetiti ovaj tip je naravno kiša. Gledao sam vrijeme i jutros je bila kiša ali sad postepeno najavljuju bolje vrijeme pogotovo oko 14:00 kad je već sunčano s naoblakom. Dobro je što se vozi još između treći slobodni trening jer će to posušiti stazu. Evo za kraj jedan screenshot mojeg listića koji je prošao kad je bila VN Mađarske.

Oprostite mi što sam uplatio u supersportu, tad nisam znao bolje :D

I pošto ne kužim kako ovdje staviti screenshot evo link :D

https://www.dropbox.com/s/vazomgyje4s4pvy/opklada.png?dl=0

Hamilton prvi i na trećem treningu :D

Konačno eurobasket

Ima hrpa parova koje ste napisali već. Ali po meni pick dana niko nije spomenuo još.

Mario Hezonja over 6,5 Supersport

Znači Hezonja je ovu granicu imao dok je grijao klupu u Barceloni i tražio minute na kapaljku zbog budale od trenera. Mario se od tada drastično promijenio. U pripremnim utakmicama je dobijao značajnu minutažu i odlično ju je iskoristio. Najveći plus ovog overa je taj što Tomas nije spreman i Hezonja kreće u startnoj petorci. On se ne boji dic na tricu, ne boji se uc pod koš, uvijek trči kontre i zna zakucat. U zadnjem meču protiv BiH kad je krenuo od početka zabio je 20+ . po meni jaako dobra granica za over i nadam se da se necu razočarati.

Ima danas stvarno more parova. Od hendija na Gruziju, manje koševa grčka-makedonija, pobjede španjolske, pa do overa Veselog.slijedi uživanje u odličnoj košarci i ajmo Hrvatska :)

17:30  Sao Tome - Maroko    3+    1,75

Domacin 190 na Fifa rang listi,ekipa sastavljena od igraca iz domace lige,zadnju tekmu izgubili 7:1 od Zelenortskih ostrva. Maroko 85 na Fifa rang listi,spadaju u sam vrh sto se tice africkih reprezentacija a imaju dosta igraca koji igraju u evropskim klubovima kao npr.: 

Achraf Lazaar (df)- Palermo, Rochdi Achenteh(df) - Vitesse, Ahmed El Messaoudi (df) - St. Liege, Manuel da Costa (df) - Olimpiakos, Karim el Ahmadi (mf) - Feyenoord, Mounir Obbadi (mf) - Lille, Omar El Kaddouri (mf) - Napoli, Nabil Dirar (mf) - Monaco, Youssef El Arabi (fw) - Granada...

Nikada se do sad nisu sastajali ali mislim da su gosti daleko kvalitetnija ekipa i da bi tu moglo biti i vise golova.

ok nema problema

Radi se o kladionici SPORT PLUS... naravno da je izgledno da nece sve proci, ali tecajevi za ove parove su debelo promaseni... sretno ko prati

1.60

1.80

1.50

1.40

1.80

1.40

1.75

1.40

1.40

edit: boldani pickovi su mi za nijansu bolji materijal... iako svaki par ima value.... ovo kao da je postavljalo dijete iz treceg osnovne

stalno griješe što se ovoga tiče, neki dan  nole-goffin under 10,5 1.60

Napokon pocinje Eurobasket, vecina analiza su posvecene njemu. Ja sam danas izabrao nesto iz kvalifikacija te jedan pick iz US Opena

Spanija - Slovacka  tip: over 4 cards @1.90 (bet365)

Utakmica u kojoj Spanci idu na revans i osvetu za onaj poraz u Bratislavi. Slovacka je trenutno prva, odradjuje ove kvalifikacije rutinski, no ne mogu reci da nemaju tim za vrh grupe. U prvoj utakmici smo videli cak 7 kartona, mec je bio dosta napet i sa puno faula. Slovacka ima puno "mesara" u timu tipa Skrtel koji skoro pa redovno dobijaju kartone. Spanci nisu nista bolji, oni su poznati po onim podmuklim prekrsajima, kojih ce bez sumnje biti i veceras. 

Utakmicu sudi Slovenac D.Skomina koji zna pokazati dosta kartona. Njegova statistika u prvenstvu pokazuje da je redovno pokazivao kartone iznad ove margine. Za medjunarodne meceve ima nesto nizi prosek, no to je prvenstveno zato sto je sudio utakmice u kojoj nije bilo napetosti tipa Italija - Luksemburg i Saud. Ararbija - Jemen.

Mislim da ce veceras biti otvoren mec, Spanci idu na revans i 3 poena, a Slovaci sigurno nece to olako dozvoliti. bet365 daje vise nego dobru kvotu na ovo.

Montrose - Elgin  tip: over2.5 @1.75 (marathonbet)

Necu puno o ovom, radi se o skotskoj nizoj ligi u kojoj redovno bude puno golova. Ova dva tima konkretno su redovno isli preko ove margine kad je Montrose domacin vec 8 puta zaredom. I jedni i drugi gaje ofanzivan stil te ocekujem otvorenu igru i dosta sansi. Ovo idem na neki srednji ulog

Isner - Veseli   tip: over 38.5 @1.72 (bet365

Moram reci da mi ovo deluje suludo, da je margina na ovom duelu samo 38.5. Dovoljno je 3 TB-a da se ovo prebaci, no ja ocekujem najmanje 4 seta. Gledao sam Veselija protiv Karlovica i mogu reci da je bio na visini zadatka. Nije ima vece oscilacije u igri. Verovao je u sebe i na kraju uspeo dobiti u TB-u petog seta. Isner igra najbolje na americkim turnirima, to je cinjenica, ali mislim da je vreme da izgubi makar set. Imao je malo i srece protiv Youznjija i Jazirija koji nisu pokazali nista posebno pa je Amerikanac uspeo to resiti u 3 seta. Danas ga ceka puno tezi zadatak, ne znam da li VEseli moze do pobede, ali skoro sam siguran da moze do seta, a samim tim bi ovo islo preko ove margine

Sretno ko prati!

14:00 Hamilton to win pole position  -1.45 @UNIBET

Evo jedan od mene što bi sigurno morao proći.

Prva dva slobodna treninga su ogledalo cijele sezone. Hamilton oba puta prvi s tim da je u prvom slobodnom bio daleko ispred svih (Rosberg je bio sporiji +0.463 sekunde), a drugi je samo rosberg bio jako blizu(+0,021) ostali jako daleko u terminima F1. Ima danas još treći slobodni pa možete pričekati da vidite kakva će razlika biti tamo ali ja ću to već sad odigrati. Jedino što može poremetiti ovaj tip je naravno kiša. Gledao sam vrijeme i jutros je bila kiša ali sad postepeno najavljuju bolje vrijeme pogotovo oko 14:00 kad je već sunčano s naoblakom. Dobro je što se vozi još između treći slobodni trening jer će to posušiti stazu. Evo za kraj jedan screenshot mojeg listića koji je prošao kad je bila VN Mađarske.

Oprostite mi što sam uplatio u supersportu, tad nisam znao bolje :D

I pošto ne kužim kako ovdje staviti screenshot evo link :D

https://www.dropbox.com/s/vazomgyje4s4pvy/opklada.png?dl=0

Slažem se s tobom.  Super post :-)

stalno griješe što se ovoga tiče, neki dan  nole-goffin under 10,5 1.60

ok nema problema

1.60

1.80

1.50

1.40

1.80

1.40

1.75

1.40

1.40

nez al meni jedino ovdje sta se svida je berdih,i ove zene kod njih dosta manje od 10zna bit iako znaju i on zasrat pa to nebi ni diro,gasquet jako cesto zavrsi set sa 7:5 to mi je ostalo u glavi nekako... a isnerhm lako moguce da ce zavrsiti 6 3 neznam dal je isner dosad isao u tiebrejk na turniru uopce 

Dirk Nowitzki under 16.5 @ 1.83 Bet365

Iako je valjda svima jasno da Dirk ovo može prebacit lagano mislim da ipak ide u under. Kao prvo danas igraju Njemci igraju najlakšu utakmicu na cijelom euru protiv Islanđana. Očekuje se lagana pobjeda,uostalom to sugerira i kvota na njihovu pobjedu. Dirk je već u nekim godinama i nebi trebao igrat više od 20 minuta pošto već sutra imaju tešku utakmicu sa Srbima. Iako pripreme ne znače previše samo je jednom išao preko ove margine. Naravno da je neka važnija teža utakmica(kao protiv Srba sutra9 ni u ludilu nebi igrao Dirka under jer to je ipak Dirk al vo vrijedi probat

Dobar dan,danas nas ceka pocetak euro basketa pa da napisem jedan par :)

Hrvatska-Slovenija h1p -3,5 1 1,85 (Hrvatska vodi sa 4+ razlike na kraju prvog poluvremena)

Danas u Areni 21:00 pocinje duel izmedju ove dvi repke...po meni hrvati favoriti od samog pocetka utakmnice.slovenija dolazi bez glavne zvijezde Gorana Dragica (Miami Heat) sto hrvatskoj dodatno olaksava posao.Hrvatska po meni puno kvalitetnija od slovenaca na svim pozicijama i dodatni motiv je sto igraju pred punom arenom u Zagrebu i vjerujem da ce odma od pocetka Bogdanovic,Tomic,Saric,Hezonja i ekipa zagrist kako bi odma stvorila dobru razliku i pokusala odmorit glavne igrace pred sutrasnji dvoboj sa grckom koji ce odlucivat borbu za prvo mjesto..

Tony Parker broj koseva 16,5 1 1,85

Francuska docekuje slabu Finsku i ovdje mislim da sve osim pobjede francuske sa 10-15+ razlike je ravno iznenadjenju....glavni favoriti za naslov vjeurjem da ce krenut odma jako od pocetka kako bi stvorili razliku i odmarali igrace,a osim Parkera u francuskoj ima i drugi dobri igraca koji mogu zabit 10-15+ koseva kao Batum,de Colo i tu vidim priliku za parkera da vise asistira nego da natrpa kos finske..mislim da ce se cuvat za drugi krug i teze meceve :)

Today, 19:00, US Open, 3. round, hard

Kohlschreiber Philipp -Federer Roger  under 31.5  1.82  pinnacle sports 

Ovo ce bit njihov jubilarni deseti medjusobni susret . U dosadasnjih devet , apsolutna dominacija Rogera Federera . Roger Federer je pobedio u svih dosadasnjih medjusobhih susreta . Najvise su igrali na turniru u Halleu , cetri puta  . Posle Wimbledona 2009 godine ovo ce biti njihov drugi susret na turnirima iz kategorije Grand slam . 

Posle ovogodisnjeg Wimbldona , Roger Federer igra sjajno. Od tada pa do danas nije dozvolio protivnicima nijedan set. Superiorno je osvoji turnir u Cincinnati a i sa odlicnim partijama nastavio je i ovde na US Open . U prva dva kola pobedio je Darcisa i Mayera i ukupno u oba meca izgubio je svega devet gemova . U odlicnoj je formi i bez obzira sto je na turniru Novak Djokovic po meni je kanditat broj 1 za osvajanje US Opena .

Sto se tice Nemackog tenisera slaba forma tokom cele sezone . Svega 4/5 na hardu . Bolje je prolazio na sljaci pogotovo na turniru u Kitzbuhel i Munich gde je igrao finala a ovaj prvi i osvojio. U  Cincinnati ispao u prvo kolo . Ovde na US open u prvo kolo pet setova sa Zverovim dok u drugo kolo nesto laksi posao sa Rosola .

Kohlschreiber ocito nema resenje za igru Rogera Federera . Ovaj odnos u medjusobnim mecevima moze biti blokada u igri Nemackog tenisera . Kao sto sam napomenuo od Wimbledona pa do danas Roger  relativno lagano resava svoje meceve. Blizi se kraj karijere pa je sigurno velika zelja kod Rogera da osvoji jos neki Grand Slam . Ne verujem da ce ovo biti dugacak mec zato od mene under .

3-6 4-6 4-6 win

17:30  Sao Tome - Maroko    3+    1,75

Domacin 190 na Fifa rang listi,ekipa sastavljena od igraca iz domace lige,zadnju tekmu izgubili 7:1 od Zelenortskih ostrva. Maroko 85 na Fifa rang listi,spadaju u sam vrh sto se tice africkih reprezentacija a imaju dosta igraca koji igraju u evropskim klubovima kao npr.: 

Achraf Lazaar (df)- Palermo, Rochdi Achenteh(df) - Vitesse, Ahmed El Messaoudi (df) - St. Liege, Manuel da Costa (df) - Olimpiakos, Karim el Ahmadi (mf) - Feyenoord, Mounir Obbadi (mf) - Lille, Omar El Kaddouri (mf) - Napoli, Nabil Dirar (mf) - Monaco, Youssef El Arabi (fw) - Granada...

Nikada se do sad nisu sastajali ali mislim da su gosti daleko kvalitetnija ekipa i da bi tu moglo biti i vise golova.

1.80 Supersport slažem se sa betom u potpunosti i po meni value jer gledajući kvota na pobjedu je 1.15,kvota na hendikep 1.25 (znaći min 2 gola, a 3+ 1.80...

Pozdrav.. evo prvi post i od mene, i ono sto sam odigrao. Vec ima nekih analiza od ovoga i nemojte zamjerit... 

P.Kohlschreiber - R. Federer   Tie Break u mecu... Tip: No  1,72

Spanjolska - Srbija  Tip: Spanjolska +2,5 1,35

Austrija - Moldavija Tip: 1  1,22

kvota : 2,86 bet365

Vec je Popeye tipovao na manje od 31.5 gem Kohl.-Feder. i neznam sta bi vise dodao na njegovu analizu. Feder gazi i ne vidim kako ga u ovom trenutku itko moze zaustaviti .. ipak sam uzeo da nece biti tie break u meču, a zbroj gemova sam na drugom igrao, cisto da nije isti par na oba tiketa.

Spanjolska - Srbija, kao i tenis, i ovo je analizirano nemam sta puno dodati..ali vidim da se dosta tipuje na spanjolsku i ocekuje pobjeda, ocekujem i ja iskreno ali opet malo sam se ogradio..a kvota i nije tako losa. 

Austrija - Moladavija, nista posebno nemam za reci. al sam koeficijent sve govori. Moladavija zadnji deset utakmica nema pobjeda, pokoja nerijeseno.. s lihtenstajnom i luxemburgom zadnje dvi da ne nabrajam vise. dok austrija gazi u skupini i ne vidim kako bi moldavci mogli do boda. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use