Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!


marsovacc

Recommended Posts

Dario Saric over 4,5 skoka @ 1.85 Unibet/888sport

 

Lani na svjetskom je imao 6.7 skokova u prosijeku. Sad za prijateljske nisam uspio nać al ovo mi je odmah na prvi pogled preniska margina za njega. Igra se doma protiv Slovenaca, trebala bi bit utakmica na manji broj poena dario je jedini pravi PF na rosteru trebao bi igrat oko 30 minuta ona ozlijeda oka koju je imao trebala bi bit stvar prošlosti a s obzirom na njegovu borbenost i energiju 5 skokova bi trebao ulovit bez problema

Link to comment
Share on other sites

20:30, Paganese - Foggia 2 @ 1,80 Bet365

 

Paganese ima dosta problema sa "registracijom" momčadi u ligi i kasno su započeli sudjelovati u ljetnom prijelaznom roku.

 
Svi ti problemi trebali bi biti riješeni kroz nekoliko dana, barem tako najavljuju.
 
U klub bi trebalo stići još 4-5 igrača, a četiri njihova ponajbolja igrača ovo ljeto su napustila klub.
 
Dovedene su njihove zamjene, no oni u momčadima u kojima su bili protekle sezone nisu igrali ni približno kao ovi. 
 
Foggia je prošle sezone bila nadomak promocije u viši rang, no nisu uspjeli, a to će ponovno pokušati ove sezone. Klub je doveo dosta novih iskusnih igrača koji mogu pomoći u toj naumi. 
 
Foggia je odigrala nekoliko utakmica u prošlim mjesecima. Pobijedili su Lucchense i Bari u talijanskom kupu, izgubili su od Verone. Paganese još nema niti jedne službene utakmice sa 'normalnom' momčadi, prve dvije utakmice u Kupu igrali su sa igračima iz omladinskog pogona.
 
10:00, U. Cluj - UTA Arad 2 @ 4,75 Bet365
 
U. Cluj je u velikoj nevolji. Klub je pred financijskim kolapsom. Momčad je sastavljena od igrača iz omladinskog pogona, bez iskustva. Jedini igrač koji ima iskustva, a igrati će je 21-godišnji Ionut Neag.
 
Kapetan Lorant Kovacs (23-godišnjak) je dobio crveni karton u prošloj utakmici stoga je nedostupan za ovaj meč. Andrei Lungu potpisao je za Dinamo Bucharest pred sam kraj prijelaznog roka.
 
S druge strane, UTA Arad je solidna momčad sa velikim ambicijama. Uvjeren sam da će iskoristiti situaciju u kojoj se domaćin nalazi i odnijeti sva tri boda. Problema sa izostancima nemaju.
 
 
Link to comment
Share on other sites

Casspi over 13.5 @ 1.85 888sport / ili granica 12,5 po 1.85 Supersport.hr

Omri Casspi je glavni igrac izraelske reprezentacije. U pripremnim utakmicama je zabijao oko 14 poena u prosijeku. Posto izrael osim prve petorke nema neke kvalitete trebao bi igrat oko 35 minuta. Inace igra u nba u Sacramento Kingsima i igra na poziciji niskog krila. Danas igra protiv oslabljenih rusa i trebala bi bit neizvjesna utakmica i Casspi kao glavni igrac ocekujem da ce zabit lagano preko ove granice.

Link to comment
Share on other sites

17:30 Elverum - Limburg Lions
 

Pick Elverum over 30,5 1.95 WWin 2/10
 

U polufinalu kvalifikacionog turnira za EHF Ligu šampiona sastace se šampion Holandije i Belgije Limburg Lajons i norveški šampion Elverum.Klub koji zvanično nosi ime OCI Lions je osnovan 2008. godine spajanjem klubova Sitardia iz Sitarda i BFC iz Beka i od tada ima dva tima. Prvi tim se takmiči u BeNe ligi, zajedničkoj ligi Belgije i Holandije koju je prošle godine osvojio i obezbijedio plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, dok se drugi tim takmiči u prvoj ligi Holandije.Ekipa koja je dosta bogata,imaju jake sponzore.Svi igrači su Holanđani izuzev Portugalca Joao Ramosa koji igra na poziciji lijevog krila.Imaju onako solidne golmane (Hoiting-Van Leeuwen) a daleko najbolji igrac im je mladi Luc Steins(proslogodinje najbolji igrac lige).Dosta je mlad tek je 1995 godiste ali igra za reprezentaciju vec.Jos je neizvjesno hoce li on igrati protiv Elveruma jer je povrijeden,ukoliko ne nastupi Lionsima se pise jako tesko u napadu,jer je on glavni pucac ekipe.Ostali igraci koji mogu odigrati na njegovoj poziciji nisu na njegovom nivou i to bi mogao biti problem Lionsa.Ono sto ih krasi su polukontre i kontre,igraju jako brzo i zabijaju jako dosta golova po utakmici.Ono sto je takoder interesantno kod ove ekipe je to da ih sa klupe predvodi zena sto je jako velika rjetkost kod muskog rukometa.Radi se o Monik Tijsterman koja je uglavnom vodila omladince da li ove ekipe ili holandski mladih selekcija.Prošle godine vratila se na teren i sa ekipom Limburg Lajons osvojila titulu u BeNe ligi, holandski kup i holandsko prvenstvo.Zadovoljna je zrijebom jer kako je rekla dobila je ekipu koja ima slican stil igre njenoj ekipi to jest brz rukomet.
Sa druge strane imamo ekipu Elveruma,ekipu koja je ove godine dozivjela neke promjene u timu.Otišli su Auer, Ojala, Aanestad, Karlsson i još par njih dok su u tim dosli Overby iz NIF-a,Stegaavik iz Baia Marea i Jansrud.Odigrali su odlicno pripremne utakmice,dobijali su neke vrhunske ekipe i takoder u prvom kolu norveske lige dobili Drammen koji je doveo strasan broj kvalitentnih igraca.Tada su dobili 23:24,ima li su jako losiji poteza i dosta tehnicki gresaka.Nakon toga su se dosta popravili otisli na +5 20 minuta do kraja,8 minuta do kraja su imali +2 i tako se bukvalno igralo do samog kraja.Stegavik,Mehl i Mitrovic su bili najbolji strijelci tada sa po 5 golova pratio ih je Lindboe sa 4.Ukoliko Lionsi nametnu svoj stil igre a skoro im uvijek to pode za rukomet ovdje bi mogli vidjeti jednu utakmicu sa dosta golova.Pogotovo ako Elverum bude imao dosta kontri i polu kontri,jer jaki su dosta u odbrani dok Lionsima je pod znakom pitanja igra najboljeg igraca.Takoder veliki su favoriti ovih kvalifikacija i misljenja sam da bi danas mogli vidjeti raspucan Elverum.

Link to comment
Share on other sites

20:00 Alpla Hard - Borac Banja Luka 
 
 
Pick Borac Banja Luka under 26,5 1.90 WWin 2/10
 
 
Druga polufinalna utakmica je izmedu austrijskiog sampiona Alple Hard i prvaka Bosne i Hercegovine ekipe Borca iz Banja Luke.Ekipa Alpla HC Hard dolazi iz mjesta Hard, gradića na obali Bodenskog jezera od tek 13.000 stanovnika, ali poznatog po tome što "diše" za rukomet.
O tome da je govori i činjenica da je klub, koji je osnovan 1986. godine, pet puta bio šampion Austrije, a tu krunu drži četiri posljednje godine.Glavna karakteristika tima je odbrana sa golmanom Doknicem.Tipicna evropska 6-0 odbrana sa Kozinom i mladim Dikerom,jako borbeni su odbrani i cesto znaju drzati protivnike do pasivnog.Poziciono u napadu se zasad osjeća odlazak Marka Krsmančića, povremenog reprezentativca Srbije. On je igrao srednjeg beka i bio vođa te ekipe, pa im tu malo nedostaje uloga Krsmančića.Golman Golub Doknić je već nekoliko godina u ekipi i predstavlja stub odbrane, a kada su u pitanju najveće opasnosti po gol Borca tu se izdvajaju pivot Krešimir Kozina, desni bek Marko Tanasković, te lijevo krilo Tomas Veber, a tu je i mladi Austrijanac našeg porijekla Boris Živković.Da ozbiljno razmisljaju za ovaj mec govori podatak da su proslo kolo u domacoj ligi izgubili nenadano od Leobena(26:28).Jako su opasni preko kontri i polukontri koje salje najvise golman a takoder sto je zanimljivo je to da su oni cuvali dva jako bitna igraca(Slinger i Tanaskovic) za ovaj mec,ni jedan ni drugi nisu igrali kontra Leobena.Primili su 28 golova jer su ostavili svoje odbrambene asove za ovaj mec u prvom kolu recimo kontra Linza primili su samo 14 golova u 60 minuta.Borac sa druge strane trese euforija odnosno grad Banja Luku i cijelu RS.Rasprodata je dvorana,bit ce ovo veliki spektakl sto Borac svakako zasluzuje.Velike su ambicije tima da se plasiraju u ligu prvaka.Dosta su mijenjali ovog ljeta,vidjet cemo da li su se dovoljno uigrali igraci.Trener Igor Rađenović uoci ovog meca "Ekipu smo dosta dobro fizički spremili. Imali smo pet kontrolnih utakmica, gdje smo imali dosta problema u aspektima igre kada je trebalo da se igra „na rezultat“. Falili su nam igrači koji su trebali da „stanu na loptu“ i da nas dovedu do pobjede. Međutim, u ponedjeljak smo dobili jako dobre vijesti, pridružili su nam se Bojinović i Trivundža i odmah se osjetio pozitivan pomak u atmosferi među igračima. Oni će nam protiv Alpla Hard-a značiti mnogo i pomoći da ostavrimo dobar rezultat i prođemo u finale kvalifikacija".Borac je dosta problema imao i na turniru u Doboju kada je protiv Arabije zabio tek 21 gol,protiv Gorenja 24 i protiv Vojvodine 28.Ja sam ipak misljenja da ce ovo biti utakmica na manji broj golova,Borac najavljuje opreznost od polukontri i kontri Austrijanaca,dok Austrijanci najavljuju strasno dobru odbranu.Uglavnom dosta se i jedna i druga ekipa moraju paziti jer sitnica bi mogla rijesiti ovaj mec.Tako da ja idem sa underom Borca jer ne mogu da ih vidim na 27 golova nikako danas.
Link to comment
Share on other sites

Tiket: kv 4,389 betcity

14:30 Czech Republic - Estonia -h1(-4,5) (1.50)

15:00 Poland - Bosnia -h1(-3,5) (1.53)

18:00 Spain - Serbia -1(1,53)

17:00 Matkowski/Zimonjic - Cecchinato/Seppi -1(1.25)

---------------------------------------------------------------

Poland - Bosnia&Herzegovina -h1(-3,5) (1.53);h1(-4,5) (1.60)
Poland roster:Ht. Club Ctr.
PG Koszarek, Lukasz
SG Slaughter, A.J.
SG    Berisha, Dardan
SF Gruszecki, Karol
SF Ponitka, Mateusz
SG Waczyński,
SG Zamojski, Przemyslaw
PF Cel, Aaron
SF Czyz, Aleksander
C Gortat, Marcin
C Karnowski, Przemyslaw
PF Kulig, Damian
po meni prva petorka izgledace ovako:
C Marcin Gortat -Washington Wizards
PF Damian Kulig -Trabzonspor
SF Mateusz -Ponitka Telenet Oostende
SG A.J.Slaughter -Panathinaikos
PG Łukasz Koszarek -Zielona Gora
 
Necu da duzim za Bosnia samo cu da kazem da na ovaj Eurobasket bice bez svoj najbojli igrac Mirza Teletovic,odlicni Jusuf Nurkic isto tako bez Nihad Djedovic...
Prva petorka po meni za Bosna izgledace ovako:
C Stipanovic Andrija -Trabzon
PF Todic Miroslav
SF za tu poziciju konkurise Vrabac -Trier i Milosevic -Aek
SG Marko Sutalo -Pitesti
PG Nemanja Gordic -Cedevita
U ovoj ekipi Gordic bice najbojli igrac i ocekujem svake tekme da se gura preko njega preku prodore da proseta odbrane kroz ovog Eurobasketa...To znaci da mozemo da guramo over poena na gordic;ako se dobro secam granica u aba ligi uvjek mu je bila oko 8-10 poena tako da 10 poena daje bez problema;
Drugi tip je da Polska dobije sa dodatni hendikep
 
 
Czezch Republic - Estonia -h1(-4.5) (1.50)
Po meni ovde veliki favorit je Ceska...Satoransky i Vesely pravice razlika u mecu 100%.
Na ova tekma necu da pricam o rostere jer u opste ne poznajem estonsku klupu dok kod ceske imamo vrlo dobar Auda,odlicni Vesely i prati ga Satoransky..Prvo kolo i moguce je neko iznenadjenje ali ipak tu razlika je 2-3 klase.
 
 
Spain - Serbia -1(1.53)
Spanian roster:Pablo Aguilar,Tomas Bellas,Victor Claver,Rudy Fernandez,Pau Gasol,Guillermo Hernangomez,Sergio Llull,Nikola Mirotic,Xavier Rabaseda,Felipe Reyes,Pau Ribas,Sergio Rodriguez,Fernando San Emeterio,Guillem Vives. 
Srpski roster:
Sasa Djordjevic se odlucio za sledecih 12 igraca: 
 
PG: Miloš Teodosić (CSKA, 28, 195), Stefan Marković (Unikaha, 27, 195), Nemanja Nedović (Unikaha, 24, 193) 
SG: Bogdan Bogdanović (Fenerbahče, 23, 198), Dragan Milosavljević (Alba, 26, 198) 
SF: Nikola Kalinić (Fenerbahče, 23, 202), Marko Simonović (bez kluba, 29, 202) 
PF: Nemanja Bjelica (Minesota, 27, 209), Zoran Erceg (bez kluba, 30, 210) 
C: Miroslav Raduljica (Panatinaikos, 27, 213), Ognjen Kuzmić (Panatinaikos, 25, 213), Nikola Milutinov (Olimpijakos, 20, 211). 
 
Zaista volim srbija,isto tako odigrali su perfekt na proslo svetsko ali ipak kad pogledam rostere zapravo vidim da se pravi razlika na pozicije C(iskusni Gasol po meni ubice Radujlica jer ipak ima vise iskustvo a i je klasa bojli igrac).;Na pozicije SG I PG ocekujem vrlo ramnopravan mec;Isto tako vredi da spominjem da ima vrlo velika razlika kvaliteta klupe spanije i klupe srbija;Srbija na klupi ima Stefan Markovic,Nemanja Nedovic,Dragan Milosavljevic,Marko Simonovic,Zoran Erceg i Kuzmic i Milutinov...Po meni ovi sa klupe osim par isklucka ostalo se radi za neki prosek igrace...

 

 

Velika razlika izmedju Mat/Zim i Cec i Seppi...Necu da duzim jer Matkowski i Zimonjic su vrlo iskusne double igrace i ocekujem vrlo lagana pobeda u 2 seta.

Link to comment
Share on other sites

Pišem preko moba pa ću ujutro uredit ..

Azarenka-Kerber -3.5 1 1.83

Azarenka dosad gazi jedino se mučila malo sa wickmayer ali i nju je uzela 6:4 7:5 pomalo nejasna kvota , u veljači ju je tukla 6:0,6:3 mislim da će i sutra bar 6:4 6:4 ovisno ko servira može bit dosta 6:3 7:6

Young-Troicki over 3.5 seta 1.4

Dosad smo vodili da je young bome žila i da se cupa i sa 0:2 okreće i uzima meč simonu .troicki se vratio u formu bar mi se čini i mislim da će sigurno

uzet set a young bi trebao otkloniti bar jedan meč 50:50 po meni

Kvitiva-Schmiedlova 3:0 1.53

Gledao sam petru i mogu reč da odlično igra a i pisao sam dosta o njoj mislim da neće bit problema tu čak razmišljam hendi al 6.5 mi je malo puno to bi bila 2 breaka u bar jednom setu tak da mi je ovo sigurnije slovakinja ništa posebno daleko je dogurala i ovako.. vrijeme je da ju pošteno neko razbije a kvitova je pravi kandidat haha

Matk/zim-seppi/cecchinato 2;0 1.53

M/z ,

Provjerena kombinacija ždrijeb im se otvorio po meni kandidati za osvojiti teško da im seppi i cecchinato mogu cecchinato inace truba na Hardu uglavnom igra zemlju samo a solidan igrača parova ali na challenger razini

Boppana/merge-gonzalez/fyrstenberg 1 1.66

Ovdje mi se kvota sviđa 1001% b m igraju dosta skupa inače na zemlji najbolji al oke su i za beton ova dva solidan par al za razinu nizi od bm I nekako su prošli 2:1 bednareka i janowicha koji su po meni katastrofa par.. ja bi dao kvotu 1.25 max za ovo

Bury/ istomin -inglot/linstedt 2 1.44

B/I zadnja 3 meča dobijaju sa 2:1 i to ne baš protiv. Nekih jakih parova izuzev marach quereshi ,I/L osvojili winston došli izbacili 2.nositelje dodiga i mela očekujem da izbace i ovu dvojicu

Bouchard/vesninA- kops/speRs 2 1.5

Vesnina inače igra sa makarovom i po meni makarova bolja od vesnine sad u double u sa bouchard koju sam danas gledao protiv cibulkove i doslovno su ove katastrofalne samo je cib malo više bila katastrofalna bouchard hrpu zabila u mrežu puno losih servi itd igra na mreži nikakva mlitava skroz jedino ima dobru dijagonalu kops i spears odličan par sup funkcioniraju i igraju samo parove kolko znam dok je bouchard sad prošla singl i mislim da joj je to bitnije

Link to comment
Share on other sites

14:00 Hamilton to win pole position  -1.45 @UNIBET

 

Evo jedan od mene što bi sigurno morao proći.

 

Prva dva slobodna treninga su ogledalo cijele sezone. Hamilton oba puta prvi s tim da je u prvom slobodnom bio daleko ispred svih (Rosberg je bio sporiji +0.463 sekunde), a drugi je samo rosberg bio jako blizu(+0,021) ostali jako daleko u terminima F1. Ima danas još treći slobodni pa možete pričekati da vidite kakva će razlika biti tamo ali ja ću to već sad odigrati. Jedino što može poremetiti ovaj tip je naravno kiša. Gledao sam vrijeme i jutros je bila kiša ali sad postepeno najavljuju bolje vrijeme pogotovo oko 14:00 kad je već sunčano s naoblakom. Dobro je što se vozi još između treći slobodni trening jer će to posušiti stazu. Evo za kraj jedan screenshot mojeg listića koji je prošao kad je bila VN Mađarske.

 

Oprostite mi što sam uplatio u supersportu, tad nisam znao bolje :D

I pošto ne kužim kako ovdje staviti screenshot evo link :D

 

https://www.dropbox.com/s/vazomgyje4s4pvy/opklada.png?dl=0

 

6Ad4Gei.png

Link to comment
Share on other sites

Bogd.Bogdanović (11.5) under 1.85 Wwin/HL/Favorit 


 


Najbolju utakmicu prvog dana trebali bi gledati u duelu između Španjolske i Srbije, a kao najbolji par iz te utakmice čini mi se under Bogdan Bogdanovića. Trener Đorđević dugo je razmišljao i da li povesti Bogdanovića ali na kraju se on našao među putnicima. "Bogdan i dalje oseća bolove u mišićima leđa, to nema nikakve veze sa kičmom. Potrebno je mirovanje za takvu vrstu problema, ali vremena za mirovanje nema dovoljno. Moraćemo da ga opterećujemo postepeno i dozirano", rekao je dr. reprezentacije Dragan Radovanović (Večernje novosti). Ovo je iz intervjua sa početka tjedna. Sinoć je na treningu Bogdanović izgledao bolje, zabio je i 5 trica u 15 sekundi, ali pitanje je koliko može. Moje mišljenje je da ga Đorđević neće baš forsirati, iako je najteža utakmica ujedno je i prva i očekujem mu smanjenu minutažu danas jer bi se u suprotnom mogli lako i zeznuti pa ga tako izgubiti za čitav turnir.


Link to comment
Share on other sites

Španjolska-Srbija 1 1.70 Bet Live

 

Utakmicu dana svakako će odigrati Španjolska i Srbija, Španjolci dolaze kao glavni favorit za naslov uz Francusku, dok se Srbija nada da im može pomrsiti račune. Španjolska je došla bez jako važnog Marca Gasola i bit će ga jako teško nadomjestiti, a neće biti ni Ibake ni Rubia. Ekipa je i dalje dobra, tu su: Pau Gasol, Rudy Fernandez, Segio Rodriguez, Sergio Llul, Nikola Mirotić itd. Pripreme su prošli bez poraza, padali su: Belgija, Poljska,Senegal, Venecuela, Makedonija 2 puta, Češka. Srbija također dolazi sa velikim očekivanjima, iako bi bili puno jači da nije bilo one gluposti oko Bobana. Miloš Teodosić, Bogdan Bogdanović, Miroslav Raduljica, Zoran Erceg, Nemanja Bjelica, Stefan Marković itd. meni fina ekipa. Pripreme su prošli dobro, izgubili su samo jednu utakmicu protiv Francuske, a dobijali su Mađarsku, Francusku u uzvratu, Kinu, Izrael 2 puta, Rusiju 2 puta i Sloveniju 2 puta. U toj posljednjoj utakmici protiv Slovenije dobro su se mučili, gubili su većim dijelom i nakon što su okrenuli, prosuli su vodstvo do kraja i Slovenci odvode utakmicu u produžetke ali tu opet dolazi do izražaja kvalitet Srbije.  Bogdan Bogdanović je u upitnom stanju, muče ga leđa već neko vrijeme i upitno je koliko trenutno može iako je bolje izgledao na posljednjem treningu. Meni su danas favoriti Španjolci, Srbija ima dobru i meni jako dragu ekipu ali mislim da neće ugroziti Španjolce u prvoj utakmici. Španjolci iako oslabljeni i dalje imaju dobru ekipu, ciljaju zlato što je i moguće. Njihovu najveću prednost vidim u Gasolu kojega nitko neće moći zaustaviti i očekujem da sa pobjedom krenu u ovaj turnir. 

 

Casspi over 12,5 1.85 Bet Live

 

Jednu od neizvjesnijih utakmica danas trebali bi odigrati Izrael i Rusija. Rusi nisu došli u nekom bajnom sastavu tako da ne znam šta očekivati od njih. Ekipa je sastavljena od igrača iz domaće lige a izdvojio bi možda Vorontsevicha, Monyu, Fridzona..  Izrael ovdje dolazi na čelu sa njihovim najboljim igračem a ujedno i jedinim koji igra u NBA-u Omri Casspijem.  Ostatak ekipe dolazi iz domaće lige, osim Mekela koji je igrač Crvene Zvezde. U pripremamam je bio najbolji strijelac ekipe u većini utakmica, Makedonija 10, Ukrajina 18, Makedonija 18, Srbija 4 i 14, BiH 16, Estonija 13 i Hrvatska 23. Jednostavno mislim da on danas mora povući, glavna je karika ekipe, mogu dobiti Rusiju, možda bi čak i probao na njih ali me nisu impresionirali u pripremamama. Ako Izrael išta želi u ovoj utakmici, Casspi mora biti preko ove granice. 

Poljska-BiH 1 1.35 SS

 

Ja sam odigrao double Poljska + Španjolska na fin ulog, samo sam odigrao konačne ishode jer sam igrao na jače a mislim da dolaze i ovako čiste pobjede. Znamo da je BiH došla sa dosta problema i lošim sastavom a sada su ostali i bez Todića tako da stvarno ne vidim kako će to funkcionirati. Prvenstveno očekujem da ih Gortat siluje pod košem, od poena do skokova, a "doveli" su i AJ. Slaughtera koji će također praviti dosta problema Bosni i Hercegovini. Spominjao sam već, po meni su najslabija ekipa u grupi i vidim ih na posljednjem mjestu sa možda jednom pobjedom. Očekujem od Poljske ozbiljan pristup bez podcjenjivanja i ako to odrade, trebali bi doći do pobjede. 

Link to comment
Share on other sites

Kvitiva-Schmiedlova 3:0 1.53

Gledao sam petru i mogu reč da odlično igra a i pisao sam dosta o njoj mislim da neće bit problema tu čak razmišljam hendi al 6.5 mi je malo puno to bi bila 2 breaka u bar jednom setu tak da mi je ovo sigurnije slovakinja ništa posebno daleko je dogurala i ovako.. vrijeme je da ju pošteno neko razbije a kvitova je pravi kandidat haha

 

 

zar ne ide Kvitiva-Schmiedlova 2-0 ?

Link to comment
Share on other sites

Tiket, kvota 2.011, Marathon

 

Gruzija - Nizozemska 1,  1.21

 

Gruzija, iako nije košarkaška veleseila, po mome mišljenju danas je izraziti favorit. Okupili su prilično iskusnu i poznatu ekipu. Imena poput Pachulie (dugogodišnji NBA igrač), Shermadinia (trenutno igrač Cantua, no pamtit ćemo njegove epizode u Panathinaikosu i Olyu, gdje nije bio samo prolaznik), Shengelie (također igrač sa NBA iskustvom) i Sanikidzea (jako dobar i zahvalan igrač, sa euroligaškim iskustvom) na visokim pozicijama, te Markoishvilia (zadnje dvije sezone proveo u Galati i CSKA, igrač koji može svakom dati 15-ak poena), Tsintsadzea (iskusan igrač, prošao mnoge klubove istočne europe) te Pullena (nova akvizicija Cedevite, premijerno zamišljen kao back-up play, no moguće da zbog većeg košarkaškog umijeća zamijeni Tsintsadzea u petorci) na vanjskim pozicijama, nisu za odbaciti, te svojim iskustvom, svakome mogu zadati dosta problema. Nizozemci, s druge strane, vjerujem samo prolaznici u ovoj skupini, možda se sa Makedonijom mogu potući za bodove, ali i to teško. Od igrača možemo istaknuti centra Roelanda Schaftenaara (član Rethymna, visina i snaga glavne prednosti), te playa Charlona Kloofa (također član Rethymna, dobar strijelac i izuzetno agresivan igrač u obrani, no slabe organizatorske sposobnosti), ali tu su pak Gruzijci izrazito jaki i imaju s čime odgovoriti Nizozemcima, tako da sve u svemu očekujem pobjedu Gruzijaca za početak Eurobasketa.

 

Hrvatska - Slovenija 1,  1.25

 

Domaćini smo grupe C, ovogodišnjeg Eurobasketa i momci su odlučni da u turnir krenu sa pobjedom. Ekipa je jako jako dobra, te su pripreme također odrađene na visokom nivou. Pred kraj je ritam malkoc bio poremećen ozljedama Bogdanovića i Tomasa, no oba igrača su tu i poptuno spremna za Slovence. Veliki forte ove godine, bi mogla biti i čvrsta obrana koju voli i preferira trener Perasović. No da se ne stekne krivi dojam i igra prema naprijed je jaki adut naše repke. Igrači poput Tomića (često kritiziran, no tek je Peras igru počeo malo usmjeravati ka njemu, tako da mislim da bi mogao imati dobru rolu ovaj Eurobasket), Bogdanovića, Hezonje, Šarića, Simona itd. sa svakime mogu igrati i na koš više. Slovenci s druge strane dolaze na Eurobasket oslabljeni. Ponajviše se to odnosi na neigranje prvog playa i najboljeg igrača Gorana Dragića. No još su tu izostanci Vidmara, Muriča, Begića i Nachbara sa kojima bi svakako bili jači. Ipak iskusni trener Jure Zdovc, okupio je solidnu ekipu i ekipu koja će svkako svoje mjesto naći u drugome krugu. Od igrača možemo istaknuti Zorana Dragiča, Slokara, Zupana, Blažiča i Omića, no mislim da ne mogu do pobjede u prvoj utakmici. Ne kažem da će utakmica biti laka za Hrvatsku, no svakako bi njena kvaliteta na kraju trebala presuditi.

 

Italija - Turska 1x,  1,33

 

Talijani ovaj turnir (ponajprije ako slože glave), mogu daleko dogurati. Odazvali su se svi najbolji. Barganani (truba u NBA, no ovdje bi mogao imati dobru rolu), Gallinari, Belinelli, Datome, Gentile, Hackett, Cusin... Problem bi mogla predstavljati obrana, jer ovo su većinom igrači kojima je to slabija karakteristika igre. Ipak kada su se već odazvali izborniku za ovo reprezentativno okupljanje. očekujem da su se spremni žrtvovati. Prema naprijed je snaga njihova iznimno velika, no ponekad jedna lopta možda neće biti dosta za njih 5. Turci dolaze na EP sa zanimljivim sastavom. Nema lidera sa prijašnjeg SP-a, Preldžića, te je ulogu naturaliziranog igrača preuzeo Dixon. Velika snaga biti će u Ilyasovi (NBA igrač), Guleru, Erdenu, te maldim igračima Cediu i Korkmazu. Visokoj liniji bi mogao faliti Asik. Turci bi svoje utakmice mogli pokušati svesti na manji broj poena, no ne znam da li će im i to biti dosta za prolaz, jer skupina je izuzetno jaka. Ipak od ISlanda su sigurno bolji, te će se s Nijemcima potući za prolaz, a mislim da će na otvaranju ipak upisati poraz od Talijana.

 

Ovo su prve analize ovdje, pa nemojte što zamjerit. Živjeli ! 

Link to comment
Share on other sites

15:00, Poljska - Bosna i Hercegovina 1 1,35 Bet365

 

Poljaci nemaju bitnih izostanaka. Bosna i Hercegovina bi sa Teletovićem, Nurkićem, Đedovićem i Todićem teško stigla do pobjede protiv Poljske, a bez njih smatram da nemaju šanse.

 

18:00, Luksemburg - Makedonija 1 3,80 Bet365   2/1 56,00 Unibet

 

Sa velikom sigurnošću mogu vam reći da je prošla međusobna utakmica između ove dvije reprezentacije bila NAMJEŠTENA! Znam to. Makedonija je danas bez Ademija i još nekoliko važnih igrača, uz taj hendikep morali bi vratiti i 'uslugu' domaćinu stoga igram na pobjedu domaćina, a možda dođe i do ponovnog 2/1 prijelaza. Jednostavno ne mogu odoljeti koeficijentu koji unibet nudi za to.

 

20:45, Španjolska - Slovačka 1 1,30 Bet365

 

Pred nama je dvoboj prvoplasirane i drugoplasirane momčadi u svojoj skupini. Slovačka je vodeća momčad nakon šest kola sa 18 bodova, slijede Španjolci sa tri boda manje. Španjolska je jedini poraz doživjela upravo od Slovaka, i to 2-1 u gostima. Slovačka je stigla u Španjolsku bez nekoliko prvotimaca. Teško bi bilo očekivati da mogu dva puta prirediti iznenađenje sa kompletnom momčadi, a kamo li tek ovako. Vjerujem da Španjolska dolazi do pobjede i da preuzima prvo mjesto u skupini, a tako je na korak do plasmana na Europsko prvenstvo!

 

18:30, Isner - Vesely 1 1,22 Bet365

 

Vesely je za tri i pol sata uspio pobijediti Diva sa Šalate. Meč je išao u pet setova i iako se odigrao prije dva dana, sigurno je ostavilo traga na njemu. Isner je domaći tenisač koji još nije izgubio niti jedan set na turniru. Da ne duljim - teško da Vesely može prirediti još jedno iznenađenje protiv jednog od najboljih servera. Razlog više tome jest što je Isner domaći, iskusni tenisač koji ovaj teren puno bolje poznaje.

Link to comment
Share on other sites

Pozdrav 

 

jedna Bih kladiona je izbacila masu gresaka.. no necu ih ovdje stavljat vec saljem putem PM.a... razlog je jednostavan, vjerujem da kladione prate sve forume ovakvog tipa te bi kad bi uvidjeli, odmah ispravili gresku. 

 

Forum smo danas zaključali na način da samo registrirani članovi imaju uvid u objavljene postove tako da mislim da slobodno možeš objaviti...

 

Cilj ovoga je da potaknemo one pasivne posjetitelje koji već dugo prate forum i redovno, na dnevnoj bazi, preprisuju parove i prate analize, da se registriraju na forum te budu aktivniji i svojim pisanjem pridonesu.. :)

 

Forum neće biti konstantno i stalno zaključan, ali ponekad ćemo ovo koristiti, tako da tko nije nek izdvoji minutu vremena i , naravno besplatno, se registrira...

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use