Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 04.09.2015

forza

Recommended Posts

20:45, Mađarska - Rumunjska 5,5+ žutih kartona @ 2,00 Hrvatska Lutrija

Na Hrvatskoj Lutriji postoji i granica od 4,5+ žutih kartona (X2) @ 1,40 

Ulog je velik. Sastaju se prvoplasirana i trećeplasirana momčad grupe F u kvalifikacijama za predstojeće Europsko prvenstvo. Četiri su kola do kraja, a ako žele na Prvenstvo mjesta za kiks nemaju. Rumunji imaju 14 bodova, a Mađari tri manje. Između njih tu je i Sjeverna Irska sa 13 bodova. Na četvrtom mjestu iznenađuje su Farski otoci sa 6 bodova i tu borba za eventualni odlazak na prvenstvo staje. 

12 žutih kartona bilo je i prošloj međusobnoj utakmici između ovih reprezentacija. Opće je poznato da se Mađari i Rumunji ne vole previše. 

Iako Brych nije sudac koji pretjerano voli dizati kartone, večeras će jednostavno biti prisiljen jer ovdje će se igrati grubo, baš kao i u prvom susretu.

19:00, Neusiedl - Horn 2 @ 1,75 William HIll

Horn je prošle sezone ispao u niži rang, a sada su prvi kandidati za promociju.

Ove godine imaju novog sponzora "Honda Estilo Co., Ltd", koji ima jakoo puno novca te su izgradili odličnu i jaku momčad.

Imaju puno kvalitetnih igrača kao što su recimo dva napadača Milošević i Rakowitz. Tu su i Kogler, Vujanović, Jurić i mnogi drugi. Sasvim sigurno imaju najbolju postavu u ligi.

Horn ima najbolji napad lige za sada. Domaćin se ne može mjeriti sa momčadi Horna, a prvenstvo su započeli sa samo jednom pobjedom u pet utakmica.

18:15, Montepellier - St. Raphael 1 @ 3,30 William Hill

Primijetio sam da su već sinoć na forumu pisali o ovom meču i drago mi je što ste došli do tih informacija, volio bih i da prođe, no danas idem kontra toga. Koeficijent na goste je sa 4,00 pao na 1,55 što je nevjerojatan pad! Kladionice bi imale velik gubitak kada bi to prošlo, tako da smatram da ćemo gledati drugačiji scenarij, možda čak i 1x, tko zna.

Ljudi zanima me sta mislite o paru Curacao - El. Salvador, ja bih probao 1 za manji ulog,rec je o kvalifikacionoj utakmici za odlazak na svetsko prvenstvo,

video da kvota opasno pada na domacina, sa 6,50 na 3,10 a ovde u lokalu je 3,90. Proceprkao malo net i nasao da je selektor  Curacaoa legendarni holandski napadac Patrick Kluivert  a i da imaju dosta igraca po evropi :  Eloy Room(gk 27/0 Vitesse), Lachman(df 15/0 Twente – now in Sheff Wednesday), Cuco Martina(df 32/0 Twente, now in Southampton), Kessel(att 7/4 Trencin this season), Nepomunceno(mf 25/1 Petrolul), Meulens(mf 14/2 Rapid Buchurest – now in Zira), Martinus(great winger 30/3 Botosani), Vicento(big talent 11/1 Willem II), de Noijer(mf 31/1 Sparta Rotterdam – now in Levski).

Dok gostima sastav uglavnom cine igraci koji nastupaju u americkom MSL-u i iz domace lige.

ferrer-chardy 2, ferrer je pauzirao par mjesci, preksocio wimmbldon i prethodne turnire na betonu i nije u formi u kakvoj je bio par mjesci unazad. chardy ozbiljan igrac i kada ga ide zna biti neugodan za bilo koga, blijede partije ferrera u prva dva kola daju mi za pravo da mislim da ce chardy veceras slaviti, nije iskljuceno da ce mec otici i u vise od 3 seta

raonic-lopez 1 gledao sam zadnje meceve ova dva tenisera raonic protiv vedrdaska odigrao dobar mec ali ipak jos to nije onaj pravi raonic i mislim da ce iz meca u u mec njegova forma rasti. lopez meni izuzetno drag igrac muku mucio sa fishom koji zbog problema sa svojom bolescu  odigra mec svake prestupne godine i da nije bilo evidentnog umora fish bi slavio cak je servirao za mec. lopez igra lose i ne dajem mu sanse danas

raonic-lopez 1 gledao sam zadnje meceve ova dva tenisera raonic protiv vedrdaska odigrao dobar mec ali ipak jos to nije onaj pravi raonic i mislim da ce iz meca u u mec njegova forma rasti. lopez meni izuzetno drag igrac muku mucio sa fishom koji zbog problema sa svojom bolescu  odigra mec svake prestupne godine i da nije bilo evidentnog umora fish bi slavio cak je servirao za mec. lopez igra lose i ne dajem mu sanse danas

oprezno, raonić ima tih problema sa leđima, pisao sam danas, ja sam "posolio" na Lopeza, proći će netko :D

23:00 Raonic M. - Lopez F. -1(1.50)

Ja cu da igram kontra canca....Raonic dosau u americi i spremao se za turnir vise dana nego ostalih...Istina da je protiv Verdaska potrazio medical time out ali svi znate da danas se svacega desava po touru;Ja mislim da ako raonic servira na svoj 80% i da ne radi nege glupe pogreske bez problema dolazi;Ja sam pratio mec fish-lopez i sta da kazem;Lopez uopste nije izlgedao svez,70-80% od svoj servisa se mucio spasavao puno brejk lopti i igra vrlo loso.Lopez mi je vrlo drag igrac ali eto moram da igram kontra njega.Raonic skoro cela godina ima neke probleme i odigrao puno slabi tekme...Kao sto je reko canca raonic je potrazio medical time out u 3 set i 4 set je odigrao na nivo..Ja tipujem na servis i mladost

23:00 Raonic M. - Lopez F. -1(1.50)

Ja cu da igram kontra canca....Raonic dosau u americi i spremao se za turnir vise dana nego ostalih...Istina da je protiv Verdaska potrazio medical time out ali svi znate da danas se svacega desava po touru;Ja mislim da ako raonic servira na svoj 80% i da ne radi nege glupe pogreske bez problema dolazi;Ja sam pratio mec fish-lopez i sta da kazem;Lopez uopste nije izlgedao svez,70-80% od svoj servisa se mucio spasavao puno brejk lopti i igra vrlo loso.Lopez mi je vrlo drag igrac ali eto moram da igram kontra njega.Raonic skoro cela godina ima neke probleme i odigrao puno slabi tekme...Kao sto je reko canca raonic je potrazio medical time out u 3 set i 4 set je odigrao na nivo..Ja tipujem na servis i mladost

Kako smiješ protiv mene :D zezam se, sretno, zanima me kakav će biti večeras, ali sam morao Lopeza uplatiti

Brate brendi potpuno mislis krivo...ovaj us open je cista katastrofa...ne cuvam tikete sa Wimbledon gde smo svaki dan bili u prevelik plus...Ajde vidi ovako. prvo kolo double prvi 3-4 favoriti za da osvoe turnir odigrali katastrofa i sve ispali....Na Wimbledon od cancevi parovi i najveci maleri bili u plusu..

Brate brendi potpuno mislis krivo...ovaj us open je cista katastrofa...ne cuvam tikete sa Wimbledon gde smo svaki dan bili u prevelik plus...Ajde vidi ovako. prvo kolo double prvi 3-4 favoriti za da osvoe turnir odigrali katastrofa i sve ispali....Na Wimbledon od cancevi parovi i najveci maleri bili u plusu..

Samo ga ignoriraj majstore, sinoć se poklopio pa je danas malo dočekao, da su Kolumbijci dobili ne bi ga vidjeli

Gost
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use