Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 04.09.2015

forza

Recommended Posts

18:15- Montpellier - St. Raphael Tip 2 / 2.13 marathonbet / 4/10

Na prvi pogled sam mislio da je ovo greska u rastu kvote,ali citajauci malo textove naisao sam na dosta podataka.

Prvi bolni odlazak u Montpellieru se desio kada je tunizan Issam Tej(pivot) otisao u Katarski El Jaish(sam je rekao da takvu ponudu nije mogao odbiti).Drugi bolan uderac je iznenadna povreda francuza Mathieu Grébillea.Da bi jos gore po tim bilo,sam trener je ovo potvrdio to je da Matej Gaber nece igrati tri sedmice dok ce Diego Simonet odmarati najvise 10 dana.Vid Kavticnik ima problema sa nekom pukotinom out 2-3 sedmice,Alexandre Saidani(uganuće gležnja) out 15 dana,Felipe Borges(neki problemi sa okom izgleda) i Michaël Guigou osjeća bolove u koljenu.Jako grozna vijest za ljubitelje ovog tima.U tim su tek dosli Jose Costa(pivot) koji ce pokusati zamjeniti Teeja kao i Gabera dok se ne oporavi.Drugi dolazak je Allahkaram Esteki koji ce imati ulogu zamjeniti povrijedenog Grebillea,dva jako teska zadatka je pred ova dva nova momka.Ono sto sam takoder vidio je to da ce Guigou vjerovatno ici na utakmicu i odigrati nekoliko minuta,koliko ne znam.Dalje sto sam procitao to je da je trener Montpelliera morao je zvati par mladih igraca(Anquetil Arthur 95 godiste,Bouschet Maxime 96 godiste,Fabregas Ludovic 96 godiste,Faustin Jean Loup 95 godiste,Villeminot Allan 95 godiste,KYLLIAN VILLEMINOT 98 godiste,Zahm Iswaran 96 godiste).I sam trener Montpelliera je rekao za novine "Jasno,da smo u punoj snazi bili bi jako opasni,danas imam dosta problema sa igracima i ne zelim opterecivati te povrijedene igrace,duga je sezona.St Raphael je uvijek tu gore u samom vrhu Francuske lige,do cetvrtog-petog mjesta uvijek,ove sezone im je iskreno otisao jedan vrlo bitan igrac(Morten Olsen) koji se pridruzio njemackoj ekipi Hannovera i jucer je u mecu protiv Kiela bio najbolji sa 10 golova,sem njega napustio ih je golman Alexandre Demaille koji je otisao u Dunkerque.Pojacani su rumunijima,odnosno pojacali su ih dvojica rumuna Alexandru Șimicu koji je proslu sezonu igrao u HSV-u i Mihai Popescu koji dolazi iz Rumunske Constante.Imaju dobrog golmana (Slavisa Djukonovic),sem njega od bitnijih igraca za izdvojiti su svakako Krantz,Lyngaard,Cauchetaux,Dipanda i dosta drugi..Svakako da bi veliki favorit bio Montpelje da je u fullu,ovako vecu prednost dajem Raphaelu koji ce ove godine igrati i u Europi(ako se nevaram EHF Cup igraju).Ovot ce im biti odlicna prilika da se dokazu,ma da i ako je oslabljen Montpelje moze svakaoga dobiti jer tu su neugodni Gajic,Dolenec na golu Siffert zato i ide samo 4/10.SRETNO!

lokali..

BHPLAY - 3,10 kvota.. 
AM Sport - 2,75 kvota..

Cilic-Kukuskin over 3.5 seta 1.72 Bet365
dakle ovako kukuskin je dosta nizi za 10 cm od cilica sta je po meni prednost mala jer je vjerojatno brzi  i okretniji ipak cilic 190 cm nije lako bit okretan i spretan , h2h im je 1:1 

oba puta je bilo 2:1 za jednog od njih dva,dalje kad vidimo da je mikhail izbacio jednog dimitorova i to teskom borbom 5 setova znaci da nije za bacit isto tako je mlatio lu y.h  koji je predo kod 3 0 u trecem setu i 2 0 u setovima za kukuskina, cilic zasad lako sa 3 0 prolazio malo je odmorniji ali imali su dosta vremena za odmoriti se gotovo 2 dana tako da mislim da to neigra puno cilic kao i uvijek ima crnih rupa koje mu se dogadaju i nekako je u tiebrejku izvuko  2 seta protiv pelle a protiv donskoya kao da pada malo u agresivnosti sudeci po rezutatima seta 6 2 6 3 pa 7 5 , dakle mislim da  kad cilic upadne u par neforsiranih ili losih servisa da ce kukuskin to iskoristiti i uzet set sigurno nebi me cudilo i mec,a vjerujem da ce cilic uzet set takoder to mi je nekako realno.. 
edit: citam na jutarnjem cilic ima 9 16 setova zaredom osvojenih i 9 pobjeda zaredom znaci , mislim da je stvarno vrijeme da mu neko uzme set i nije ni blizu onog ludila ko prosle godine.. pogotovo ako nedobije centralni teren mislim da bi ovo moglo proc jer kaze da mu puno vise pase centralni jer je loptica brza ima sjene i kako je zatvoreniji par stupnjeva je manje nego na vanjskim 

Germany-Poland (Total Cards) over 3.5 @ 1.77 Unibet/888sports

Vrlo važna kvalifikacijska utakmica. Poljska je prva s 14 bodova a Njemačka druga s 13 bodova (Škotska 9,Sj. Irska 9 bodova). Ove dvije reprezentacije su igrale vć u ovom kvalifikacijskom ciklusu i pobjedili su Poljaci s 2-0 to će sigurno bit i dodatan motiv Švabama. U toj utakmici koju je sudio portugalac Pedro Proenca bilo je 5 kartona. Današnju utakmicu sudi Talijan Nicola Rizzoli. On je u zadnjih 10 svojih utakmica svaki put pokazao više od 3 kartona tako da s obzirom na važnost utakmice ,želju za revanš  Njemaca mislim da se po ovoj granaci isplati probat uzet over kartona

Paire-Robredo over 3.5 seta 1.5 Bet365

da neduljim puno sa nebitnim stvarima   paire izbacio nishikoria u prvom kolu i taj tip je lud moze vodit 2 0 pa izgubit ili gubit 0 2 pa okrenit kod njega sve igra i njega ce jednostavno u nekoliko minuta ponjet  da igra ko ludak sjest ce mu par lopti i tad ce uzet set gotovo sam siguran ,robredo favorit po kladionici a po mom misljenju paire ovo dobiva 3 1 , svakako ocekujem da robredo uzme set jer paire kolko god zna odjednom proigrat zna i zabijat lopte u aut i mrezu al ono skroz neforsirano tako da ocekujem min 4 seta  

Paire B. - Robredo T.
Yesterday, 04 Sep 2015, 17:10
Final result 3:0 (7:63, 6:1, 6:1)

Djokovic-Seppi Bet365

LhM339J.png
po meni dosta dobra kvota za ovako nesto  seppi mi je skroz nesiguran igrac danas je igro 3 seta u paru i nekako se provukao sa ceccinato , mislim da djokovic nema volje igra puste gemove nego zeli sto prije rijesiti ova prva kola zadnji put na hardu su igrali dosta davno 2013. ako se nevaram nole tad nije bio broj jedan jos uvijek al nisam siguran, i dobio ga je 6 0 6 3 mislim da se nece zajebavat sa tiebrejkom i da ce ovo lagano rijesiti sa 1 2 brejka u svakom setu , ovo bi bilo oke iskombinirat sa nekim parom jace kvote da spojite na double po meni ;)

Germany-Poland (Total Cards) over 3.5 @ 1.77 unibet/888sports

Vrlo važna kvalifikacijska utakmica. Poljska je prva s 14 bodova a Njemačka druga s 13 bodova (Škotska 9,Sj. Irska 9 bodova). Ove dvije reprezentacije su igrale vć u ovom kvalifikacijskom ciklusu i pobjedili su Poljaci s 2-0 to će sigurno bit i dodatan motiv Švabama. U toj utakmici koju je sudio portugalac Pedro Proenca bilo je 5 kartona. Današnju utakmicu sudi Talijan Nicola Rizzoli. On je u zadnjih 10 svojih utakmica svaki put pokazao više od 3 kartona tako da s obzirom na važnost utakmice ,želju za revanš Njemaca mislim da se po ovoj granaci isplati probat uzet over kartona

Jadna poljska nema hitlera vise sad će ih ovi mesarit ah ah,šalim se naravno al svakako tu će bit tenzija sudac dobar za kartone nijemci oče osvetu a i šta se tiče ove šale ima tu nesto slicno hrv srb. Uvijek kaos mislim da je ovo najbolji tip dana

Slažem se za Njemačku i kartone, meni se također čini kao dobar par, a mogli bi i Mađarska-Rumunjska over 5 po 2.55 u HL-u. (Mađarska 0-0 Rumunjska, 7 kartona)

Sa parovima malo opreznije jer je čini se US Open "crna mačka" Grand Slamova ove sezone, nakon prvog dana i izbjegavanja na glavnom, jučer se potrefilo na one stručnjake, ali mislim da bi ovo trebalo.

17:00 Flipkens/Robson-Garcia/Srebotnik 2 1.33 -> Final result 0:2 (2:6, 3:6)
18:30 Tsurenko/Govortsova-Dellacqua/Shvedova 2 1.30 ->  Final result 0:2 (4:6, 0:6)

19:30 Young/Russell-Cabal/Farah 2 1.25 -> Final result 2:0 (6:3, 7:63)

William Hill

Garcia se nalazi na 14. ,a Srebotnik na 11. rankingu parova. I jedna i druga su se pokazale kao dobre igračice parova, a posebno Srebotnik koja je više i veteranka. Njih dvije pokrenule su suradnju ove sezone i za sada izgledaju jako dobro. Najbolji rezultat im je osvajanje Eastbourna, a u ostalim finalima nisu imali sreće, gubili su ih u: Torontu, Stuttgartu i Brisbaneu. Od ostalih rezultata treba izdvojiti polufinala Dubaia i Rima, četvrtfinala Sydneya, Indian Wellsa i Miamia. Ovdje su se u prvom kolu lagano obračunale sa Chan i Jurak 6:2 6:2. Robson (560.) i Flipkens (220.) igraju prvi zajednički turnir. Flipkens ne igra previše parove a i jako je loša u njima, ukupno ima 18/44. Prošle godine je imala 3/10, a ove (do ovoga turnira) 2/2. Robson također ima loš omjer u parovima, 16/27. Ona je imala i problema sa ozljedama i nije igrala 17 mjeseci, a vratila se prije 2 mjeseca. Flipkens i Robson su u prvom kolu iznenadile Keys i Raymond 6:2 6:4. Garcia i Srebotnik su jedan od boljih parova trenutno i mislim da one neće dopustiti iznenađenje danas.

Dellacqua i Shvedova su mi postali jedan od dražih parova. Nastupaju zajedno od svibnja ove sezone i obe su napredovale na rankingu, Dellacqua je trenutno 10. a Shvedova 15. a bile su i bolje plasirane. U prvom zajedničkom nastupu osvojile su Masters u Madridu, poslije toga imale su i finale Roland Garrosa koje su izgubile iako su uzele prvi set, četvrtfinale Wimbledona i finale Cincinnatia. Ovdje su u prvom kolu slavile protiv Gavrilove i Van Uytvanck 2:6 6:4 6:0. Loše su ušle u meč, ali nakon prvoga seta ubacile su u brzinu više i nisu dale nikakve šanse protivnicama. Govortsova i Tsurenko igraju prvi zajednički turnir, Govortsova je 305. a Tsurenko 1074. na rankingu parova. Govortsova je kroz karijeru odigrala dosta mečeva u parovima ali bez uspjeha, ove sezone je do ovoga turnira imala 4 meča (2/2.). Tsurenko je u karijeri na omjeru 10/20 u paroivma. Igra ih jako slabo, do ovoga turnira ove sezone imala je 2 meča (1/1). U prvom kolu su iznenadile Bondarenko i Rodionovu 6:7 6:3 7:5. Dellacqua i Shvedova su kvalitetniji par, igraju odlično zajedno. Prošli meč ušle su malo slabije ali čim su digle igru, rutinski su završile posao. Tsurenko i Govortsova ne igraju puno parova a i nemaju nekog uspjeha, prvi im je zajednički turnir i mislim da ne mogu iznenaditi.

Razmišljao sam šta bi kao treći par uzeo, i na kraju sam se odlučio za Cabala i Faraha. Kolumbijski dvojac igra 6. sezonu zajedno. Ove su imali malo „skromnijih“ rezultata, osvojili su dva turnira u Sao Paulu i Ženevi, igrali finala Hamburga i Bastada, polufinale Rio de Janeira. Došli su u solidnoj formi, nakon finala Hamburga prešli su na hard, odigrali su Washington i Cincinnatiu, u Washu dobili Krajiceka i Monroea pa izgubili od Matkowskog i Zimonjića, a u Cincinnatiu dobili dobili Monfilsa i Tsongu pa izgubili od braće Bryan. Ovdje su u prvom kolu imali domaću kombinaciju Kudla/Smyczek i bez većih problema sa 7:5 6:2 prolaze dalje. Danas ih čeka još jedna domaća kombinacija Russell/Young. Russell je 519. a Young 128. igrač parova. Prije ovoga turnira imali su 5 zajedničkih mečeva iz 2011. i 2012. , ono što je zanimljivo ovdje je to da je Russellu ovo posljednji turnir u karijeri, mislio se oprostiti u singleu ali mu nisu dali WC tako da je morao igrati parove. U prvom kolu bili su bolji od Goffina i Thiema 6:3 3:6 6:3. Mislim da Cabal i Farah danas prolaze dalje, kvalitetnija su kombinacija, imaju puuno više zajedničkih mečeva i trebali bi to pokazati i na terenu.

Njemačka - Poljska 1.4 SS

Radwanska - Keys 1.6 SS

Poljaci vode skupinu, sa jednim bodom ispred Njemaca upravo zbog pobjede u medjusobnom ogledu u Poljskoj, mislim da će njemci biti motivirani to im vratiti i pobjediti bar jednim golom razlike

Ženski tenis ne pratim toliko koliko muški, Radwanska je dobila Keys u zadnja 4 susreta, 2 puta na travi, 2 puta na tvrdoj podlozi od čega su oba puta završili bez dobivenog seta za Keys

Gruzija - Škotska tip. 2 / 2.15

Po meni bi Škotska ovo trebala lagano dobiti i imaju motivaciju proči na Euro, imaju 11 bodova što ih stavlja na 3. mjesto u skupini. Pobjeda im treba jer Irska igra sa Gibraltarom koji je realno kanta za napucavanje i i ima gol razliku 1:34. S toga mislim da je škotska jako dobar tip dns i da je fina kvota.

Mađarska - Rumunjska tip. X / 3.10 ili X2 / 1.45

Ovdje se očekuje jako tvrda utakmica. Rumunju brane prvo mjesto u skupini, dok Mađari pokušavaju do kraja kvalifikacija, dostiči što bolju poziciju u skupini. Po meni bi ovo trebao ispast kvalitetan X.

Danska - Albanija tip. ODG (Oba daju gol) / 1.95

Albanci su veliko iznenađenje imaju gol razliku 7:2, dok Danska ima 8:4. Također imaju isti broj bodova u skupini, i obje ekipe će dati sve od sebe da dođu do pobjede, s toga mislim da će obje ekipe igrati lijepi napadački nogomet.

Njemačka - Poljska 1.4 SS

Radwanska - Keys 1.6 SS

Poljaci vode skupinu, sa jednim bodom ispred Njemaca upravo zbog pobjede u medjusobnom ogledu u Poljskoj, mislim da će njemci biti motivirani to im vratiti i pobjediti bar jednim golom razlike

Ženski tenis ne pratim toliko koliko muški, Radwanska je dobila Keys u zadnja 4 susreta, 2 puta na travi, 2 puta na tvrdoj podlozi od čega su oba puta završili bez dobivenog seta za Keys

to na hardu je bilo prije 2 3 godine nemos baas to tako gledat... ja bi cak igro na keys pogledaj par zadnjih meceva uzela i kvitovoj set mislim da ce danas pobjediti radwansku 

Bautista Agut - Goffin preko 39,5 1,85

Zanimljiv nas mec ceka danas,obojica igraca imaju identican skor u prva dva kola pobjede od 3:0 i 3:2 i za danas je tesko ocekivat da neko pobjedi sa 3:0 jer igraju skoro pa vrhunski tenis i ovo mi je najerealniji odabir iz ovog meca...

Do sada su odigrali 2 meca i oba je pobjedio Spanjolac al' zadnji put prije dvije ipo godine i od tada se promjenilo svasta posebno u igri Goffina kojem ovdje dajem malu prednost al' sam se odlucio na ovaj tip..Sve u svemu nakon identicni rezultata u prva dva kola,ocekujem danas neizvjesnu borbu do zadnje loptice i po mom misljenju ovdje bi moglo bit i pet setova :)

Jos neki parovi od mene za koje mi se ne da pisat analiza al su realni

Cilic preko 38,5 1,9

Belinda 1 1,6

Bouchard-Cibulkova 1 2,00 prvi set 1 1,95

Paire-Robredo preko 40,5 1,85

gofin i paire over 39.5 i 40.5 da budu tri tiebrejka to neprolazi ako sva tri uzme jedan tako da sta ti nije bolje odigrat over3.5 seta jer ako mislis da cer ic ovaj  over onda over3.5 seta mora...a plus to ti je nekako realnije jer tipovi poput pairea dobivaju 6 2 6 3 setova a isto tako gube pa ako bude 4 seta po 9 gemova  padnes...tako da po meni over setova bolja opcija
i samo jos nesto molim te zaobidi bouchard ,po meni cibulkova to dobiva 2 0,jer nez kako ti moze bit realno da jedna bouchard koja u zadnja 2 mjeseca igra gore nego ja izbaci jednu cibulkovu koja je tukla ivanovic u prvom kolu..

ja sam uzeo Pairea. odlična je kvota na njega. Već je tukao 2 puta ove sezone Robreda,istina na zemlji ali obojici je zemlja najjača podloga,a na hardu bi razlika trebala bit i veća. Paire je inače jedan od najtalentiranijih igrača na touru ali nije baš normalan :)

samose pomoli da njegovo lludilo nepotraje vise od 1 seta i dobit ce on to 

Moj tiket za danas

1wjISXR.png

Za ubuduće molim sve članove da listiće bez objašnjena postaju u "Listić dana" koji je tome namjenjen.

http://www.svijetkladjenja.com/forum/forum/58-listi%C4%87-dana/

2.2. Kod unošenja teksta tj. analiza, predviđanja ili rasprava obvezno je da obrazložite Vaš tip ili analizu kako bi mogli informirati druge članove, te voditi konstruktivnu raspravu ;

http://www.svijetkladjenja.com/forum/topic/2-pravila-foruma

OVo stavljam kao primjer te da je svima jasno da je poželjno i potrebno u ovom podforumu obrazložiti tip, barem kratko sa rečenicom dvije, ako ne i više, jer ako ćemo samo stavljati listiće bez objašnjenja, to nikome neće koristiti niti ikoga uvjeriti da odigra/isprati neki par...

Lopez-Raonić 1 2.64 Marathon

Igrao sam ga neki dan i ispoštovao je tako da ću opet. Lopez je odigrao odlično Cincinnati, dobio Raonića, Seppia i Nadala a četvrtfinale gubi od Federera koji je kasnije i osvojio turnir. Ovdje je u prvom kolu bio odličan protiv Basilashvilia i prošao je lagano, a zatim je uz dosta muke prošao Fisha. Raonić se traži još nakon povratka od ozljede.Do US Opena odigrao je 2 meča i oba izgubio, od Lopeza i Karlovića, a ovdje u prvom kolu dobija Smyczeka 3:0 a zatim Verdasca 3:1. Tijekom meča sa Verdascom nekoliko puta je tražio medical i masaže leđa, a nakon meča rekao je da nije trenirao i da ga leđa muče već neko vrijeme te da nije bio ni siguran hoće li nastupiti. U tom spomenutom meču u Montrealu, Lopez je slavio 7:6 6:4.

18:00  Donn - Vindbjart      3+   1.30

Susret ovih timova, iz norveske trece lige, trebalo bi da donese dosta golova. Od odigranih 18 tekmi u ligi Donn je dosao 16 puta 3+ a Vindbjart 14 puta! I koliko sam uspeo da nadjem,igrali su dva puta i rezultati su bili  

22.05.15  DIV   Vindbjart - Donn 6 : 2  

18.04.13 NMC    Vindbjart - Donn 4 : 3(3 : 3) 

a evo i njihove trenutne gol razlike:

Vindbjart  18     6  6  6     45:36

Donn 18     5  4  9    32:46    

Gost
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use