Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 03.09.2015

forza

Recommended Posts

Cipar - Wales 2 1,85 SS   0-1

Veceras se sastaju ekipa Cipra i Walesa. Wales danasnjom pobjedom ce uciniti veliki korak ka njihovom prvom nastupu na nekom velikom turniru. Cipar u ovaj susret ide sa dosta ozljeda i izostanaka, dok kod Walesa nema nikakvih vaznijih. http://injuriesandsuspensions.com/uefa-ec-qualification-missings-38/. Danasnjom pobjedom Wales bi otisao na 17 bodova. Sljedeci suparnici Walesa su Izrael kod kuce za 3 dana pa BIH u goste i u zadnjem kolu kod kuce protiv salbe Andore za potvrdu. Po meni jedna od najvaznijih utakmicu za Wales u povijesti. Cipar je na 4. poziciji sa istim brojem bodova kao i Izrael, te se mogu nadati i boriti za 3. poziciju koja vodi u playoff. Imaju dosta izostanaka i ozljeda i nevjerujem da ce uspjeti parirati Walesu danas kojeg predvodi Bale, Ramsey i ekipa. Izgledna oklada isto mi se cini under 2.5 golova 1.60.

Izrael - Andora 1 i 3+   1.35 SS  4 - 0

Nema neke prevelike analize za ovaj par. Izrael docekuje amatersku Andoru na svom terenu.Treci su na ljestvici. Imaju 9 bodova koliko i Cipar i sve osim pobjede Izraela danas sa 3 4 gola razlike bilo bi veliko iznenadjenje.

Sretno!!!!

Bešić dobija karton 2.90 unibet
Spahić dobija karton 2.50 unibet

Već sam pisao analizu za kartone, znači očekujem agresivu od samoga početka od strane Bosne i Hercegovine. Spahić je stari mesar, vođa obrane, čudnije je kada ne dobije nego kada dobije žuti. Do maloprije kada sam pogledao neke klipove nisam znao da je i Bešić teški mesar, znao sam da uzima ovako bolje igrače kao što je npr Messija prošle godine, ali da onako klepa to nisam znao. Danas bi trebao čuvati Hazarda a svi znamo koliki je to problem tako da očekujem faulova od strane Bešića i vjerujem da će dobiti žutalja.

Nemoj ih onda igrati i amen, jučer su ti bili dobri danas odma kukanje... šta ima veze što je palo, jbg mora potrefiti i 

Kaj se odmah branis nesto,niko te ne napada,makar jucer je proso danas je palo znaci na nuli si,onda jos ona 2 dodatna pala,pa ovaj double jos jedan pao,sam mi nije jasno kad vidim te "dobitne" ponekad kolko vi love imate kad se cini ovak da bi bil u zescem minusu svi prek 1000 do 3000 ulazu,cista matematika.Ili imate mozda grupe za placanje i to sve jer inace se ne cini da zaraduje neko....

Kaj se odmah branis nesto,niko te ne napada,makar jucer je proso danas je palo znaci na nuli si,onda jos ona 2 dodatna pala,pa ovaj double jos jedan pao,sam mi nije jasno kad vidim te "dobitne" ponekad kolko vi love imate kad se cini ovak da bi bil u zescem minusu svi prek 1000 do 3000 ulazu,cista matematika.Ili imate mozda grupe za placanje i to sve jer inace se ne cini da zaraduje neko....

Šta, ti misliš da se ovdje postavljaju svi listići što se igraju ? Koliko ulažeš vremena u ove rasprave mogao si nešto pametno napraviti i pomoći nekome. Ja sam ti predložio fino ako ti ne odgovara ta igra preskoči traži nešto novo, a ti se odmah bacaš u neka računanja i zadiranja gdje ne treba.

Izvoli, izračunaj taj jučerašnji minus a svaki naredni post na ovu temu bit će ti obrisan. Do čitanja :)

http://prntscr.com/8c9y58

http://prntscr.com/8c9yuj

http://prntscr.com/8c9zta

http://prntscr.com/8ca00h

Ovdje se stvarno svakakve budale nadu komentirati nečije parove dobitke i zaradu. Niko vas je tjera niti otvorit ovaj forum, a kamoli pratit nečije parove, ima stvarno ekipe koja se trudi svakom pomoć i svakodnevno piše vrijedne informacije i zauzvrat ne traži niti hvala a kamoli nešto drugo. Ali fascinantno kako se uvijek nadu majstori koji samo čekaju kako bi prigovorili i pametovali, a nikad jednu dobru stvar nisu napisali. Da ne pricamo majstore koji te informacije prodaju u svojim vrhunskim VIP grupama.

Morao sam ovo napisat jer samo se zna kvocat kad nešto padne, a pohvalit nekoga za trud ni slučajno!

Ovdje se stvarno svakakve budale nadu komentirati nečije parove dobitke i zaradu. Niko vas je tjera niti otvorit ovaj forum, a kamoli pratit nečije parove, ima stvarno ekipe koja se trudi svakom pomoć i svakodnevno piše vrijedne informacije i zauzvrat ne traži niti hvala a kamoli nešto drugo. Ali fascinantno kako se uvijek nadu majstori koji samo čekaju kako bi prigovorili i pametovali, a nikad jednu dobru stvar nisu napisali. Da ne pricamo majstore koji te informacije prodaju u svojim vrhunskim VIP grupama.

Morao sam ovo napisat jer samo se zna kvocat kad nešto padne, a pohvalit nekoga za trud ni slučajno!

jao nemoj biti toliko fin :)

ja nikoga nisa okrivio, samo sam potvrdio koji sam maler.. analizima izlaze puno nego sto treba, a nisam uplatio... a danas kad sam uplatio hrvatska nece da pobjedi..ako nisu dobri, ne bih prepisao njihovi tipove

pozzzzz

Bude padova i bude dobitaka. Canca je vrhunski teniski znalac, i sve je objasnio u svojim analizama, jednostavno nisu ispostovali favoriti. Cancu pratim vec godinu dana i mogu ti rec da sam digao lijepu svotu na njegovim analizama i parovima te mi u jednom trenutku roditelji nisu trebali slati novac faks da "prezivljavam". Idemo dalje i to je to. Nema kukanja nije Canca kriv. 

Kritika će nažalost uvijek biti. Konstruktivne kritike rado prihvacam, međutim naravno da sve analize sa foruma neće proći i naravno da je bezveze kada nakon 7-8 pogodaka u nizu jedna analiza padne i onda se nađu mnogi poznanim prokomentirati. Nebi čak ništa rekao da ti isti prokomentiraju kada npr. koeficiejnt 3,40 smanje na 1,50 i oklada prođe u 50'minuti (te završi sa 10 kartona što smo na portalu pisali prije nepunih tjedan dana) ili kad su drugi prijedlozi prolazili.

Pozivam sve da slobodno prokomentiraju i da argumentiraju ako se na slažu sa nekom okladom koju netko na forumu predloži, međutim ne pisati ništa, prepisivati parove od drugih i onda prigovarati kada neki par ne prođe, mislim da to nije način..

Ali ne mislim se sa tim uopće zamarati jer takvih je manjina- Velika većina nas se ovdje odlično slaže i druži te analiziramo skupa ponudu, skupa se radujemo dobicima, skupa tugujemo kada se dese pehovi ili nepredviđene situacije i tako će i ostati.

Mislim da je bolje vrijeme utrošiti na analiziranje sutrašnje tj. već mogu reći i današnje ponude nego na nepotrebna raspravljanja. I naravno za kraj, što vam piše i u savjetima klađenja na SvijetKladjenja portalu, svatko se na kraju kladi sa svojim novcima, ulaže koliko je spreman izgubiti i odgovara za svoje postupke, tako bi barem trebalo biti. ;)

Gost
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use