Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 03.09.2015

forza

Recommended Posts

Ako se ovo diglo zbog to sto sam ja napisao...gresite.

sa tome sam rekao da sam stvarni maler kada prepisem nesto sta prije to bude WIN.. niko ne kritikujem ja , vec POSTUJEM VASE TIPOVE I ANALIZE kojim se truditi da dodjemo do neke pare.Ne bi bio ovdje aktivan ako bih mislio da nema dobri tipsera ovde, jel? :)

I Goksim brate, mozda gresim, oprosti ako gresim ali primjetio sam valjda da tvoje tipove sta uplacujes i vecina ti se WIN ne ih postavis tu pa da i mi uzmemo neke pare ako mozemo..bilo bo dobro ako bi HTIO TI da postavljas tvoje tipove sta uplacujes.. oprosti ako gresim jos jednom,

pozz

Ako se ovo diglo zbog to sto sam ja napisao...gresite.

sa tome sam rekao da sam stvarni maler kada prepisem nesto sta prije to bude WIN.. niko ne kritikujem ja , vec POSTUJEM VASE TIPOVE I ANALIZE kojim se truditi da dodjemo do neke pare.Ne bi bio ovdje aktivan ako bih mislio da nema dobri tipsera ovde, jel? :)

I Goksim brate, mozda gresim, oprosti ako gresim ali primjetio sam valjda da tvoje tipove sta uplacujes i vecina ti se WIN ne ih postavis tu pa da i mi uzmemo neke pare ako mozemo..bilo bo dobro ako bi HTIO TI da postavljas tvoje tipove sta uplacujes.. oprosti ako gresim jos jednom,

pozz

imas na portalu dosta .. a sta mislis da se njemu da postavit 50 analiza dnevno? jel bi se tebi dalo? tjt jel uopce ima vremena neigra on to napamet kako mu se sprdne te utakmice imaju pokrice i imaju sate citanja po raznim stranicama i prikupljanja informacija.. prati kad se igra hrvatska liga ili bosanska dosta ljudi pogotovo nize lige znaju dosta informacija i cesto to budu velike kvote koje padaju nemilo isto kao lekenik neki dan 

eto ja ti predlazem uzmi 2 3 para sa foruma neka ti bude kvota  2,3 pa stavi par eura ,kuna , sta god  pa ces vidit kako ces povecat pogodtke nema nista od onih po 10 parova... stavi 2 3 pa probaj svaki dan pogodi jedan pa ces vidit kako se skupi nakon mjesec dana pa onda povecaj ulog pa opet, samo pomalo i disciplinirano ako padne danas nemoj odigrat jos 5 tiketa da vratis izgubljeno pa izgubit i to nema veze pusti sutra odigras nesto drugo bit ces u plusu vjeruj mi..

eto ja ti predlazem uzmi 2 3 para sa foruma neka ti bude kvota  2,3 pa stavi par eura ,kuna , sta god  pa ces vidit kako ces povecat pogodtke nema nista od onih po 10 parova... stavi 2 3 pa probaj svaki dan pogodi jedan pa ces vidit kako se skupi nakon mjesec dana pa onda povecaj ulog pa opet, samo pomalo i disciplinirano ako padne danas nemoj odigrat jos 5 tiketa da vratis izgubljeno pa izgubit i to nema veze pusti sutra odigras nesto drugo bit ces u plusu vjeruj mi..

sve u redo, samo sam pitao i to je to.. znam da nije lako skupat informacije , imas pravo.

kako god, hvala puno

Bešić dobija karton 2.90 unibet

Spahić dobija karton 2.50 unibet

Već sam pisao analizu za kartone, znači očekujem agresivu od samoga početka od strane Bosne i Hercegovine. Spahić je stari mesar, vođa obrane, čudnije je kada ne dobije nego kada dobije žuti. Do maloprije kada sam pogledao neke klipove nisam znao da je i Bešić teški mesar, znao sam da uzima ovako bolje igrače kao što je npr Messija prošle godine, ali da onako klepa to nisam znao. Danas bi trebao čuvati Hazarda a svi znamo koliki je to problem tako da očekujem faulova od strane Bešića i vjerujem da će dobiti žutalja.

Pozz.. Na kojoj kladionici nades ovakvu ponudu... Trazio sam jucer na bet356 i betathome ali nisam nasao... Ne iskljucujem mogucnost da sam smotan.

Gost
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use