Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 03.09.2015

forza

Recommended Posts

20:00 Cesson - Creteil

Pick under 51,5 1.85 WWin 3/10

Evo probat cu u par crtica objasniti zasto,ne da mi se analiza neka pisati.

Cesson

- Prosle godine u francuskoj ligi tek su primili 674 gola,druga najjbolja odbrana, odma iza Parizove.
- Daleko najmanje golova u ligi su davali prosle sezone,tek 651 gol u 26 utakmica(661 Dunkerque,688 Selestat,691 Istres).
- Osvojen turnir "Struga 2015" u Makedoniji na pripremnim utakmica(Zamalek 22:22,Benfica 24:21 i u finalu dobili Dinamo Bucuresti 33:24)
- Igraju odlicnu odbranu + dva odlicna golmana koji su se pokazali na pripremnim utakmicama.
- Odigrani susreti u prijateljskim : Nantes 26:26,23:22 Dunkerque,Saint Raphael 27:29,22:24 Chambery.
- Tu su oba golmana od prosle sezone i iskusni Mickael Robin i mladi talentovani golman Kevin Bonnefoi.
- Tim je bukvalno ostao isti kao i prosle sezone tek je dosao jedan igrac a radi se o Wilsonu Davyesu.
- Taj novi igrac je prosle sezone isto igrao u Francuskoj za ekipu Nantesa gdje je za 17 utakmica postigao 39 golova.
- Prosle sezone na domacem parketu odnosno u "sportskoj palaci de la Valette" su za 13 utakmica dali 327 golova primili 328.
- Od tih 13 utakmica prosle sezone na domacem parketu u ligi su ostajali ispod 51 golova na 8 utakmica.
- Preko ove granice na domacem parketu su isli protiv Nantesa 25:30,Montpelliera 27:27,Selestata 27:31,Trebmblaya 25:29 i Nimesa 29:27.
- Od kako je na trenersko mjesto dosao Yerime Silla igraju dvije vrste odbrana sve zavisi do protivnika ili je 3-2-1 ili 6-0.

Creteil

- Creteil prosle godine dva mjesta ispod Cessona na solidnom 9 mjestu.
- Koliko sam upucen nisu igrali neke opasnije pripremne utakmice,uglavnom protiv nizerazredih ekipa.
- Sva tri golmana od prosle sezone su tu(Ristovski,Sunjic i Pocuca)
- Tim su pojacali ALONSO GARCIA Victor iz Rumunske Bacau i MOKRANI Mohamed iz Dunkerquea.
- U timu su ostali mnogo znacajni igraci od prosle sezone sto je jako bitno,nece biti potrebno uigravati dovoljno.
- Prosle sezone je Creteil bio treca najlosija ekipa u ligi na gostujucim terenima odma iza Selestata i Istresa(ekipe koje su ispale).
- Igraju dosta brzi rukomet od Cessona,ali Cesson je naviknut na to i protiv odbrane kakvu Cesson ima jako je tesko odigrati svoj tempo.
- Prosle godine u ligi su odigrali 13 utakmica u gostima i ispod ove granice su ostali samo dva puta.
- Ostajali su samo protiv Tremblaya 22:23 i protiv danasnjeg protivnika Cessona 23:26.
- Opcenito jako malo se pazi odbrana u franucskoj,iznimka je danasnji protivnik Creteila ekipa Cessona.
- Igra li su oni nekoliko meceva koji si bili 'u blizini' ove granice od 51 gola tipa mec protiv Dunkerqua 26:27,Montpelliera 24:30 ili Chamberya i Nimesa po 54 gola.

h2h

- Cesson kuci protiv Cretila u 4 odigrana meca ima 4 pobjede.
- U ta cetiri meca prelagano su ostajali ispod ove granice(pobjede redom 22:19,26:18,25:18 i 26:23).
- U devet odigrana meceva,Creteil jos nije uspio pobjediti(Gledamo meceve kad su i jedni i drugi bili domacini)
- Cesson kad je gostovao kod Creteila uspio je upisati 4 pobjede uz 1 remi(pobjede redom 25:26 od prosle sezone,26:28 od prosle sezone u liga kupu,25:31 i 25:26)
- Remi je odigran u sezoni 09/10 kad je rezultat glasio 22:22.

Zakljucak

- Igram under prije nego over jer jako je malo ekipa koji uspiju odvesti na ovome terenu Cesson na vise golova.Obicno to bude oko pedesetak.
- Vjerujem dat ce Cesson htjeti zadrzati samopouzdanje nakon osvojenog turnira u Makedoniji.
- Prosle sezone je Cesson u prva tri kola(2 u ligi i 1 u kupu) startao sa 3 pobjede.
- Ima istine da je prosle godine palo 54 gola u cetvrtini finala lige kupa izmedu ova dva tima,ali tada je jednostavno Creteilu ulazio sve u drugom poluvremenu.

Tiket

17:30 Viktor Troicki - Rajeev Ram -over 3,5 set(1.61)

19:00 Denis Istomin - Dominic Thiem -over 3,5 set(1.53)

19:00 John Isner - Mikhail Youzhny -1(1.20)

19:00 Jiri Vesely - Ivo Karlovic -2(1.36)

kv:4.02 bet365

Viktor je 22 igrac sveta dok ram se nalazi na 88 mesto....U zadnje vreme Viktor igra katastrofno,imao je 6 poraza u nizi;Ove sezone Troicki na hard ima 17/10(u karijeru 144/103) dok ram rajeev je vise challenger igrac i ovu godinu ima 12/9(u karijeru 290/249)...Troicki u prvo kolo igrao je protiv Tiafoe iako je bio veliki favorit i kvota na njega je bila 1.30 on nije odigrao na svoje nivo ali ipak je dobio 3:0.Ram ima vrlo dobar servis + viktor koj zna da popizdi na trenutak ide ovo u najmanje 4 seta.Viktor sigurno uzece jedan a ram ako servira kao sto zna bez problema ide u 4-5 seta i oko 40 gemova...Mec se igra na teren 11!

Drugi par po meni bice vrlo interesantan mec i igraju na 7 teren i nazalost necemo pratiti na eurosport ovaj susret.Denis istomin i prvo kolo bas se mucio sa stari lisac Becker i mislim da sa svoj vrlo dobar servis moze da uzme jedan set.Istomin trenutno se nalazi na 70 mesto na atp lisci dok austrijanac Thiem je "top 20" igrac i se nalazi na 20 mesto.Ove godine Denis na hardu ima tek 13 meceve(5/8) u karijeri odlicni 209/119 dok thiem ove godine na hardu je isto los i ima negativan skor 6/8 dok u karijeri ima 41/28...Denis je puno iskusni igrac na hardu i mislim da moze i da dobije ovaj mec.

Treci par amerikanas Insner i rus Youzhny.Mec se igra na Louis Armstrong Stadium i ovaj mec mozemo pratiti na jedan na kanala Eurosporta!

Do sad su se 2 puta sreli i rus ima 2:0 skor(2009 Montreal Masters Youzhny 2:1 Isner i 2010 US Open Youzhny 3:1 Inser oba meca na hardu)...Rus ove godine igra katastrofno i ima  negativan skor 12/22(na hardu 7/9 dok u karijeri na hard ima 166/136) a John igra vrlo dobar tenis ove godine i ima 39/24 na hardu 20/8 a u karijeri 222/107...John servis i Mikhailove pogreske..I tako po meni Isner dobija sasvim lagano 3:0;3:1 a moze se probati odigrati na mal ulog t.r.3:1

Necu puno da duzim Doktor Ivo i svoj servis lagano do pobedi...Vesely vise voli bavne podloge i na hardu je odigra tek 69 meceva i ima skor 45/24 dok doktor ive ima 206/155...

Ajmo ivoo :)

Eto to je moj prvi post sa analize...Prvo isprike za moje greske u kucanje ali eto ja sam iz mk pa se trudim da napisem da bi vise od clanova razumeli haha :) Sretno svima

Nizozemska-Island

Sudi Mažić i svugdje je granica 4,5 kartona. unibet je granicu stavio na 3,5 kartona, barem je nocas kada sam gledao ponudu i nešto, ali sitno uplatio. Ipak su reprezentacije i nizozemska i island nisu reprezentacije koje igrau na nož tako da granica je niska i koef. super ali i dalje nisam siguran da će proći.. 

Teq8rw0.png

Cini mi se da ne radi ovaj link za Hrvatsku i sta je za Nizozemsnku

radi link za hrvatsku

U četvrtak se nastavljaju kvalifikacije za Europsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine. U Baku se susreću Azerbajdžan-Hrvatska s početkom u 18:00 sati po našem vremenu.

mand%C5%BEuki%C4%8D.jpg

Azebajdžan je uvijek neugodno gostovanje, a momčad trenutno vodi Robert Prosinečki koji sjajno poznaje Hrvatsku reprezentaciju. Azeri su do sada u 6 kola kvalifikacija skupili 4 boda, što je ipak za njih premalo, pa je zbog toga na klupu stigao hrvatski strateg koji je odmah donio puno bolje rezultate u posljednja dva nastupa. Prosinečki za ovaj susret ne može računati na dvojicu bitnih igrača Husejnova i Medvedeva. Ipak Azeri su dosta podigli svoju igru i spremaju puno bolji otpor nego je to bilo u prvom susretu.  U Baku se očekuje i vrlo sparno vrijeme uz temperaturu od 35 stupnjeva.

Hrvatska je od posljednjeg susreta, ostala bez jednog boda koji je UEFA oduzela zbog svastike na Poljudu. No ipak raspoloženje u reprezentaciji je sjajno zbog sjajnih transfera hrvatskih igrača koji svi redom igraju u vrhunskim klubovima. Za susret protiv Azerbajdžana izbornik Kovač ne može računati na kapetana Srnu koji je suspendirani, a Lovren ima manjih problema s ozljedom ali bi trebao zaigrati. Hrvatska je prepuna igrača iz TOP europskih klubova i želi što prije se kvalificirati na natjecanje u Francuskoj.

Ne sviđa mi se previše ponuda na US Openu danas, izdvojio sam samo tri para, pa me zanimaju Vaša mišljenja o istima.

20:00, Mahut - Garcia Lopez 1 @ 1,72 bet365

20:30, Isner - Youzhny 1 @ 1,22 William Hill 

23:00, Tomic - Hewitt 1 @ 1,30 10bet

Juce kada sam ja napisao post bez analize dobio sam kritike, kolko su mi rekli ovde se pisu analize. Sto se tice ovih tvojih tekmi, lepo to izgleda ali ja bi igrao sve to over 3.5 seta :) Pozz

Belgija - BiH    1 1.55

Poslije poraza od Walesa i remija,vrijeme je da Belgija osigura jedno od prva 2 mjesta koja vode direktno na Euro.Jel gledajuci momcad im je u top 3 u Europi.Courtois,Alderweireld,Kompany,Vermaelen,Verthonghen,Fellaini,Witsel,Nainggolan,Hazard,De Bruyne,Lukaku u njihvoj formaciji ne vidim lose karike,malo defanzivniji bokovi ali uz ovakva krila nije niti bitno.Jos im fali Dembele,a Benteke je upitan,a na klupi Chadli,Januzaj,Mertens,Origi,Mirallas sve vrhunski igraci i svi bi mogli igrat.Jedino pitanje ostaje momcadskog duha i taktike kak ce to izgledat,ali danas bi trebali ic agresivno i trazit pobjedu protiv BiH s kojom nemaju bas predobra iskustva.S druge strane,BiH ima solidnu momcad predvodenu Begovicem,Pjanicem,Lulicem i DZekom.Nakon katastrfoalnog pocetka promjenom izbornika su se malo sredili i dobili zadnje 2 utakmice.Po meni su puno bolji bili u proslim kvalifikacijama i sad danas ako uspiju neki bunker pa kontru jel drugi nacin ne vidim,ali mislim da to Belgija dobiva lagano.

Bugarska -Norveska zžk 4.5  Vise  1.85

Prva utakmica 2:1 za Norvesku uz 5 zutih  drugom poluvremenu.Skandinavci nisu poznati po grubosti,ali danas cini mi se da ce bit tekma cvrsta i ostra,jer imaju 2 boda prednosti i nerijeseno im pase,a Bugari ce ici na pobjedu.Ukoliko rezultat bude aktivan u drugom poluvremenu mislim da ovo moze proc,sudi Nizozemac Vihnus koji je podijelio 6 zutih na zadnjoj utakmici Kairat- Bordeaux u EL,a u prvenstvu koje nije previse grubo daje izmedu 3 i 4 zuta tako da temelji postoje za ovu okladu.

u-21 Hrvatska -Gruzija    1          1.50

Hrvatska ima brutalnu momcad,znaci Livakovic(Zagreb),Mikanovic(Aarhus),Kolinger(Zagreb),Ćaleta-Car(RB Salzburg),Milic(Hajduk),Radosevic(Rijeka),Pasalic(Monaco),Rog(Dinamo),Čorić(Dinamo),Halilovic(Sporting Gijon),Kolar(Lokomotiva).Jos su na klupi Vlasic,Krovinovic,Kis moguce da i zapocnu,Znaci po meni strasna momcad koja bi ttrebala lagano dobit,ali uvijek je bio problem motiviranosti i momcadskog duha i jel ce izbornik to moc sve poslozit,ali sa zeljom za dokazivanje da mogu i u A reprezentaciju mislim da bi trebali dobit solidnu Gruziju koja je dobila San Marino 3:0 u 1.kolu ali to nam ne znaci puno.

Azerbajdžan-Hrvatska (03.09. 18:00)
2
1,45  
Hrvatska(21)-Gruzija(21) (03.09. 16:00)
1
1,65  
Nizozemska(-2+)-Island (03.09. 20:45)
Više
1,65  

Belgija(-2+)-BiH (03.09. 20:45)
Više

1,70

SVE VEĆ IZNALIZIRNO U PREDHODNIM KOMENTARIMA EVO ZAŠTO IGRAM NIZOZEMSKU OVER 2 GOLA ANALIZA SA NETA Nizozemska na Amsterdam Areni u 7. kolu skupine A kvalifikacija za Euro 2016 u Francuskoj dočekuje prvoplasiranu reprezentaciju Islanda. Domaćini u ovaj susret ulaze s novim čovjekom na kormilu reprezentacije, Dannyem Blindom. Nakon 6 odigranih susreta Oranje je skupilo tek 10 bodova iz 3 pobjede, 2 poraza i 1 remija. Nalaze se na 3. mjestu skupine i nastup na Euru je sve samo ne osiguran. Ipak domaći teren je uistinu velika prednost na strani Nizozemaca, ako ćemo gledati službene utakmice moramo otići u davnu 2000. godinu kada su posljednji put izgubili na svom travnjaku od Portugala, od tada niz bez poraza traje 48 utakmica, od kojih su 40 bile pobjede. Velikih promjena oko selekcije igrača za nacionalni tim u odnosu na Hiddinkovu eru nema, a značajna je svakako vijest da je novi kapetan Robben, umjesto Van Persija, čime se Blind nada da će pozitivno šokirati momčad. Islanđani u Amsterdam dolaze kao lideri skupine A i znaju da u ovoj utakmici gotovo da mogu osigurati odlazak na svoj prvi veliki turnir u povijesti. Svladali su Nizozemsku u Reykyaviku(2:0) što će im je bio pokazatelj da mogu igrati protiv reprezentacije prepune zvijezda. Island za sada ima 5 pobjeda i 1 poraz od Češke(1:2) a pogotke su zabijali u svih 6 kvalifikacijiskih utakmica. Ako uzemmo u obzir i ciklus kvalifikacija za SP u Brazilu, Island je jedna od najefikasnijih reprezentacija trenutno u postizanju pogodaka, čak 13 utakmica u nizu uvijek postižu barem po 1 gol. Na gostovanjima posljednji put nisu uspjeli postić gol protiv Hrvatske u Zagrebu još 2013. Od tada su u 9 utakmica na strani postigli ukupno 14 golova, i pritom upisali 3 pobjede, 3 remija i 3 poraza. Teška utakmica je pred Oranjem i novim izbornikom Dannyem Blindom, jer Nizozemci si ne smiju priuštiti kiks na Amsterdam Areni, a Island se pokazao kao odlična reprezentacija koja se ne smije podcijeniti. Očekujem pritisak domaćina od prve minute, kroz dominaciju u posjedu i ubojita krila, Depaya i Robbena tražiti će što prije put do islandske mreže. Gosti će pak čekati svoje prilike iz polukontri i kontri, a o njihovoj efikasnosti sam dovoljno rekao.

Napisem cijelu analizu i nekaj me net zaje i ode sve,zato ukratko.

S.Darcis - R.Federer  h+8.5  2  1.45

Ako je Mayer prosao tako kako je i gledao sam dio meca federer na servisu briljantan a na reternu bio jos bolji nego inace,pa a je Mayer koji inace dode do 3. ili 4.kola GS-a prosao gadno mislim da Darcis ne moze nista bolje,jer jos ima i problema s ledima.ć

D.Istomin - D.Thiem       2    1.55

Istomin je solidan igrac,poslije osvojenog turnira na travi,igra toplo hladno i po meni ok igrac ali nista vise za oko top 100.S druge strane Thiem,osvojio 2 turnira na zemlji igra agresivno,dobar servis,forehand odlican jak je i u glavi te taman za GS-ove i mislim da bi tu trebao doc lagano.

Jel ce bit kaj s parovima danas fino ko jucer da se ukomponira vise listica nadam se dobitnih.

Hrvatska(21)-Gruzija(21) 1 1.70 bet365 

U kvalifikacijama za Europsko prvenstvo do 21 godine danas će snage odmjeriti Hrvatska i Gruzija. Odmah da kaže, o Gruziji nemam pojma, čitao sam da nisu loši ali da ne mogu ugroziti jače reprezentacije. Razlog radi kojega igram Hrvatsku je impresivan igrački kadar. Na golu bi trebao početiLivaković -golman Dinama koji je na posudbi u Zagrebu, Ćaleta Car – igrač Salzburga, Kolinger- igrač Zagreba, Mikanović-Igrač Aarhusa, Antonio Milić- donedavni igrač Hajduka, trenutno u Oostendeu, Radošević-član Napolija na posudbi u Rijeci, Halilović-član Barcelone a trenutno na posudbi u Sporting Gijonu, Pašalić-igrač Chelsea koji je trenutno u Monacu, Rog-Dinamo, Ćorić-Dinamo i Kolar-igrač Dinama na posudbi u Lokomotivi. Po meni jako dobar sastav a i klupa predvođena Vlašićem i Kišom je dobra. Ima izostanaka kao što su: Pjaca, Jedvaj, Balić, Kovačić itd., ali ekipa opet izgleda jako. Grupa nije laka, bit će velike borbe, posebno sa Španjolcima, tako da očekujem danas jak pristup jer su ovo 3 jako važna boda i očekujem pobjedu.

Belgija-BiH over 3,5 kartona 1.66 bet365 

Sigurno najzanimljiviju utakmicu u kvalifikacijama, danas će odigrati Belgija i Bosna i Hercegovina. Pomalo neočekivano se u grupi B na prvome mjestu nalazi Wales sa 14 bodova iz 6 utakmica, Belgija je 2. sa 11, pa slijede Izrael i Cipar sa 9, BiH sa 8 i Andora 0. Bosna i Hercegovina je u lošoj poziciji. Krenuli su jako loše u kvalifikacije i izgubili su od Cipra na domaćem terenu, x protiv Walesa u gostima i Belgije kući, težak poraz od Izraela na gostovanju 3:0, ali su se malo iskupili pobjedama nad Andorom u gostima i Izraelom kući. Belgija nekako očekivano ide iako su imali nenadani poraz protiv Walesa na gostovanju u posljednjem kolu tako da će morati danas tražiti nove bodove. Utakmicu sudi Portugalac Jorge de Sousa. Lak je na kartonima, u posljednjih 9 utakmica pokazivao je: 8 žutih, 10, 1, 4, 9, 2, 11 i 2 crvena, 8 i 6. Dva puta u underu, u prvoj utakmici lp Fener-Shakhtar i u prvoj utakmici Odd-Dortmund. Over kartona mi se čini kao najrealnija opcija. BiH više ne smije gubiti bodove, a danas imaju najtežeg protivnika Belgiju koja je kiksala prošo kolo i to ne smiju ponoviti. Sudac lak na kartonima, očekujem žestok početak sa dosta oštrijih startova i mislim da bi ovo trebalo proći.

Belgija-BiH over 3,5 kartona 1.66 bet365 

Sigurno najzanimljiviju utakmicu u kvalifikacijama, danas će odigrati Belgija i Bosna i Hercegovina. Pomalo neočekivano se u grupi B na prvome mjestu nalazi Wales sa 14 bodova iz 6 utakmica, Belgija je 2. sa 11, pa slijede Izrael i Cipar sa 9, BiH sa 8 i Andora 0. Bosna i Hercegovina je u lošoj poziciji. Krenuli su jako loše u kvalifikacije i izgubili su od Cipra na domaćem terenu, x protiv Walesa u gostima i Belgije kući, težak poraz od Izraela na gostovanju 3:0, ali su se malo iskupili pobjedama nad Andorom u gostima i Izraelom kući. Belgija nekako očekivano ide iako su imali nenadani poraz protiv Walesa na gostovanju u posljednjem kolu tako da će morati danas tražiti nove bodove. Utakmicu sudi Portugalac Jorge de Sousa. Lak je na kartonima, u posljednjih 9 utakmica pokazivao je: 8 žutih, 10, 1, 4, 9, 2, 11 i 2 crvena, 8 i 6. Dva puta u underu, u prvoj utakmici lp Fener-Shakhtar i u prvoj utakmici Odd-Dortmund. Over kartona mi se čini kao najrealnija opcija. BiH više ne smije gubiti bodove, a danas imaju najtežeg protivnika Belgiju koja je kiksala prošo kolo i to ne smiju ponoviti. Sudac lak na kartonima, očekujem žestok početak sa dosta oštrijih startova i mislim da bi ovo trebalo proći.

Podržavam i ja sam to uočio još sinoć, drugdje svugdje su granice 4,5 kartona...

Peya/Soares-Shamasdin/Oswald 1 1.16
Hercog/Lučić/Kudryavtseva/Pavlyuchenkova 2 1.25
Erlich/Sitak-Cecchinato/Seppi 1 1.26
Goerges/Zimonjić-Harrison/Duval 1 1.19

Marathon

Nešto slično kao jučer samo manja kvota.

Kopirano iz najava:

Peya i Soares igraju 4. godinu za redom zajedno, najbolji rezultat sezone im je osvajanje Minhena. Igrali su još finale Stuttgarta, polufinala Hamburga, Montreala, Rio de Janeira, Queen'sa, Barcelone i Aucklanda. Shamasdin 70. a Oswald 57. na rankingu parova, igraju prvi put zajedno. I jedan i drugi su u lošoj formi, a već sam spominjao kako je Oswald sa Knowleom neki dan izgubio od Bednareka i Skupskog sa čak 6:0 6:1.

Hercog (-) i Lučić (204.) igraju prvi zajednički meč. Hercog ove sezone odigrala samo jedan meč u parovima (zemlja), a Lučić ima 0/4, hard 0/3. Kudryavtseva (23.) i Pavlyuchenkova (31.) obnovile su malo suradnju ove sezone, igrale su nešto zajedno 2007. i 2008. Imaju preko 30 mečeva ove sezone, najbolji rezultati polufinala: Dubaia, Charlestona, Washingtona i Rima.

Sitak 45., Erlich 61. u paru, igraju prvi put zajedno. Erlich je malo oslabio ove sezone, nekada 5. tenisač proradio je tek na Wimbledonu kada su on i Pečo dogurali do polufinala. Sitak ima osvojenu titulu sa Daniellom u Montpellieru, igrao je finale Memphisa sa Youngom i finale Bukurešta sa Monroeom. Seppi 309., a Cecchinato 488. na rankingu parova. Imaju 2 zajednička meča iz prošle sezone i oba su izgubili bez dobijenog seta. Cecchinato je inače očajan na hardu, u paru na njemu nije igrao 2 sezone a ukupno ima 1/4. Seppi ove sezone ima čak 0/12 u paru, 0/5 na hardu, i ukupno 2 osvojena seta.

U najavam jedino nema posljednji par. Goerges i Zimonjić su dobri igrači parova, a posebno Nenad. Igrali zajedno prošle godine i dogurali do finala Roland Garrosa. Harrison i Duval igraju prvi put zajedno, loši oboje u parovima, Duval se vratila neki dan nakon što je pobijedila rak.

Lopez/Mirny-Butorac/Lipsky over 2,5 setova 2.27 Marathon 

Po meni čisti 50:50 meč. Lopez 43. u parovima, Mirny 31., Lipsky 36. i Butorac 37. I rankingom su ublizu a i formom. Lopez i Mirny igraju pomalo zajedno od prošle sezone, iz ove treba izdvojiti 3 turnira, četvrtfinale Australian Opena, polufinale Madrida i polufinale Cincinnatia. U Cincinnatiu su dobili Cuevasa i Marrera, Bolellia i Fogninia, Paesa i Wawrinku, a polufinale gube od Nestora i Vasselina, a to im je bio i posljednji turnir. Butorac i Lipsky su dobri igrači parova, igraju ponekad zajedno. Ove godine odigrali su 3 turnira, u Halleu dogurali do polufinala, u Cincinnatiu ih potrefio ružan ždrijeb pa su odmah ispali od Nestora i Vasselina iako su dobili prvi set, a prošli tjedan su dogurali do finala Winston Salema. Dva dobra para, u dobrim formama, po meni teško prognozirati pobjednika, i mislim da ovo ide u 3 seta.

Gost
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use