Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 02.09.2015.

canca

Recommended Posts

17:00 Dellacqua/Shvedova-Gavrilova/Van Uytvanck 1 1.20
17:00 Cabal/Farah-Kudla/Smyczek 1 1.22
18:30 Hlavackova/Hradecka-Lepchenko/Riske 1 1.36

20:00 Chan/Chan-Dulgheru/McHale 1 1.30

William Hill

Već sam pisao najave za doublove pa ću samo kopirati, tko ima William Hill preporučujem da tamo igra jer oni svaki put na parove imaju najbolje kvote. Primjer ova 4 para u wwinu 2.20 a ovdje 2.60.

Gavrilova (169.) i Van Uytvanck (123.) odigrale su jedan iTF zajedno ove sezone i dogurale do polufinala. Van Uytvanck 0/2 u karijeri na hardu, ove 0/1. Dellacqua (10.) i Shvedova (15.) igraju od svibnja ove godine zajedno i meni jako dobar par. Osvojile su Madrid, igrale finala Roland Garrosa i Cincinantia prije 2 tjedna, te četvrtfinale Wimbledona.

Smyczek 301. , Kudla 690. u paru. od 2012. do 2014. imaju zajedno 6 mečeva i 2 pobjede. Smyczek ove sezone ima samo jedan odigran meč u paru. Cabal i Farah dobar i uigran par, igraju zahedno od 2010. Imaju 3 osvojena turnira ove sezone, u solidnoj su formi i ne bi trebali imati problema ovdje.

Hlavackova (12.) i Hradecka (22.) imaju zajedno preko 200 mečeva. Ove sezone su igrale finala Birminghama i Acapulca, polufinala Roland Garrosa, Aucklanda, Monterreya i Miamia. Lepchenko (190.) i Riske (166.) igraju prvi zajednički turnir. Lepchenko ove sezone u paru 1/3, hard 0/1 ; Riske ove sezone u paru 1/7, hard 1/2.

Chan/Chan 9. nositeljice. Igraju dugo zajedno, ove sezone su imale i pauzu od 3 mjeseca. Najbolje partije su pružile na hardu, osvojile Pattayu, igrale četvrtfinale Toronta, a na posljednjem turniru u Cincinnatiu uzele su titulu. U Cincinnatiu su odigrale odličan turnir, dobijale su teške protivnice tipa Garcia/Srebotnik, Errani/Pennetta, Hingis/Mirza, Dellacqua/Shvedova. McHale i Dulghera igraju prvi put zajedno, McHale je 156. a Dulghera 338. u parovima. McHale ove sezone u paru 2/4, ukupno na hardu 12/23, a Dulghera ove sezone u paru 1/3, ukupno na hardu 16/28, u zadnje 4 sezone 2/10.

Juce prolaz, bez problema za danas ovako, posto sam dobio upozorenje da se moraju pisati analize napisacu neku kracu pa ko prati, prati..

M. Raonic - F. Verdasco over 3.5 setova @1.57 bet365

Bice ovo veliki mec, dva tenisera koja su sposobna da odigraju mec u vise setova, verdasco u prvom kolu po ko zna koji putdobija sa 3:2, dok je Raonic imao neozbiljnog protivnika i lako ga savladao 3:0. Stvarno ne znam sta jos reci sem da je ovo poklon.

T. Gabasvili - A. Seppi over 3.5 setova @1.61 bet365

Gabasvili predajom prolazi u ovo kolo pri rezultatu 2:2 u setovima, prija mu ova podloga sto je pokazao u proslom mesecu kada je uspeo cak da pobedi Mareja. Seppi je na izgled lako pobedio u prvom kolu ali ko je gledao mec mogao je da vidi da lose ulazi u njega. Gubio je 3:0 pa se uspeo vratiti nekako, ako bude ponovio takav ulazak u mec Gabasvili ce to za razliku od Paul-a verujem znati da iskoristi te samim tim uci u over.

S. Groth - T. Robredo over 3.5 setova @1.61 bet365

Groth vlasnik najjaceg servisa u istoriji tenisa protiv prekaljenog Robreda. Sta reci za Grotha? Coveka ako hoce servis moze da pobedi bilo koga, to ga drzi u igri. Sa druge strane Robredo je iskusan igrac koji koliko vidim po statistici cesto igra over, sto mi je svakako dodatni motiv pa se zato odlucujem za ovaj par.

p.s. nisam neki strucnjak sto se tice analiza te ne znam sta bih rekao za meceve: Kukuskin - Dimitrov te Fognini - Cuevas koji su mi takodje over 3.5 setova.

Od iznenadjenja bi gadjao: Kukuskin - Dimitrov 1 @5.60 unibet

Pozdrav svima i srecno :)

D.Schwartzman vs R.Nadal Under 28.5 @ 1.95 marathonbet

Obojici je omiljena podloga zemlja. al na hardu je Rafa puno kvalitetniji igrač. Prolazak Schwartzmana u 2. kolo protiv mladog šveđanina Yimera je već bilo iznenađenje. Argentinac je kao uvod za US Open odigrao turnir u winstonu i tamo je prošao 2 kola a u trećem je pometen od Čorić. Nadal je u 1. kolu izbacio Čorića i mislim da ga danas čeka puno lakši posao. Očekujem laganu pobjedu u 3 seta

Šibenik(-1.25)-Imotski 1 @ 1.925 bet365

Šibenik je krenuo jako dobro u sezonu. imaju maksimalnih 9 bodova uz odličnu igru. S obzirom na prikazano mislim da su glavni kandidati za ulazak u 1. ligu. Imotski je dosad skupio samo 1 bod  u jedninoj gostujućoj utakmici dosad su izgubili 3-0 od sesveta. U priprewmama su igrlai 2 utakmice i oba puta je dobio Šibenik. trebao bi ovdje lako dobit šibenik

Piše se po medijima da Dinamu danas fali 15 igrača i kvota na Cibaliu pada ALI Dinamo bi danas mogao imat pomoć od nekih igrača iz prve ekipe. Kad izađu službeni sastavi momčadi znat ćemo puno više i ako dinamo bude imao pomoć iz prve ekipe imat ćemo dobru kvotu za napast

3 overa od mene za danas:

Raonic - Verdasco  tip: over 40.5 @1.80 (bet365)
Dimitrov - Kukushkin  tip: over 3.5 sets @2.00 (bet365)

Groth - Robredo  tip: over 38.5 @1.72 (bet365)

Total: 6.19  

O Raonicu i Verdascu necu predugo, igraci ciji su dueli uvek bili neizvesni i isli u vise setova/gemova. Raonic je napokon dobio prvu pobedu na hardu, posle onih poraza nakon Wimbledona. Naravno, Smyczek je bio laganini u poredjenju sa Verdascom. Verdasco u svom stilu, prvo kolo a on se vec muci u 5 seta i to protiv Haasa koji je na zalasku karijere. Da je Raonic u malo boljoj formi, ovo bi sigurno zaobisao, no pod ovim okolnostima se svakako isplati uzeti. Ocekujem barem 4 seta i jedan TB

Dimitrov igra ove sezone ispod svih ocekivanja. On je igrac koji meni nikako ne uliva poverenje, ne zna rutinski odraditi lakse meceve, puno puta odvodi setove u TB, kiksa bespotrebno itd itd. Nedavni raskid sa Sharapovom je ocigledno imao uticaj na njegovu motivaciju. Ne znam kako ce danas odigrati, ali sam skoro siguran da nece moci ovo uzeti u 3 seta. Kukushkin nije nikako za zanemariti. Radi se o igracu koji je u jako dobroj formi, pogotovo na hardu pruza dobre partije. Rutinski je odradio prvu protiv Lua koji je vec bio povredjen i kasnije predao, ali stoji da je Kukushkin bio na visini zadatka. On je jedino slabiji pored top20 igraca,  a posto Dimitrov trenutno igra kao da je 60-ti ili 70-ti na listi, racunam da ce mu Kukushkin otkinuti makar set. 

I na kraju Groth i Robredo. Robredo favorit s pravom, no nije to onaj stari Robredo. Vidi se blagi pad u fizickoj formi, sto je i normalno za tenisere njegovih godina. Groth u zadnje vreme igra relativno dobro, umeo je uzeti set i puno boljim igracima i u boljoj formi. I jedan i drugi solidno drze svoj servis, te bi trebalo biti makar jedan TB ovde. OCekujem da prebace ovu granicu od 38.5

Sretno ko prati!

17:00 Dellacqua/Shvedova-Gavrilova/Van Uytvanck 1 1.20

17:00 Cabal/Farah-Kudla/Smyczek 1 1.22

18:30 Hlavackova/Hradecka-Lepchenko/Riske 1 1.36

20:00 Chan/Chan-Dulgheru/McHale 1 1.30

William Hill

Već sam pisao najave za doublove pa ću samo kopirati, tko ima William Hill preporučujem da tamo igra jer oni svaki put na parove imaju najbolje kvote. Primjer ova 4 para u wwinu 2.20 a ovdje 2.60.

Gavrilova (169.) i Van Uytvanck (123.) odigrale su jedan iTF zajedno ove sezone i dogurale do polufinala. Van Uytvanck 0/2 u karijeri na hardu, ove 0/1. Dellacqua (10.) i Shvedova (15.) igraju od svibnja ove godine zajedno i meni jako dobar par. Osvojile su Madrid, igrale finala Roland Garrosa i Cincinantia prije 2 tjedna, te četvrtfinale Wimbledona.

Smyczek 301. , Kudla 690. u paru. od 2012. do 2014. imaju zajedno 6 mečeva i 2 pobjede. Smyczek ove sezone ima samo jedan odigran meč u paru. Cabal i Farah dobar i uigran par, igraju zahedno od 2010. Imaju 3 osvojena turnira ove sezone, u solidnoj su formi i ne bi trebali imati problema ovdje.

Hlavackova (12.) i Hradecka (22.) imaju zajedno preko 200 mečeva. Ove sezone su igrale finala Birminghama i Acapulca, polufinala Roland Garrosa, Aucklanda, Monterreya i Miamia. Lepchenko (190.) i Riske (166.) igraju prvi zajednički turnir. Lepchenko ove sezone u paru 1/3, hard 0/1 ; Riske ove sezone u paru 1/7, hard 1/2.

Chan/Chan 9. nositeljice. Igraju dugo zajedno, ove sezone su imale i pauzu od 3 mjeseca. Najbolje partije su pružile na hardu, osvojile Pattayu, igrale četvrtfinale Toronta, a na posljednjem turniru u Cincinnatiu uzele su titulu. U Cincinnatiu su odigrale odličan turnir, dobijale su teške protivnice tipa Garcia/Srebotnik, Errani/Pennetta, Hingis/Mirza, Dellacqua/Shvedova. McHale i Dulghera igraju prvi put zajedno, McHale je 156. a Dulghera 338. u parovima. McHale ove sezone u paru 2/4, ukupno na hardu 12/23, a Dulghera ove sezone u paru 1/3, ukupno na hardu 16/28, u zadnje 4 sezone 2/10.

Bravo legendooo...200e - 505e je tu ...hvala :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use