Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 01.09.2015

PaoNaLazio

Recommended Posts

Nakon sto me jučer US open opljackao, ajmo se probat vratit

Medveščak - Metallurg 1 1,60 bet365

4.utakmica doma u nizu za medvjede i treba nastavit berbu bodova. Prvo kolo su uzeli samo bod, zatim dvije pobjede protiv Vladivoistoka i solidnog Novosibirska.danas im dolazi Metallurg koji je u lošoj formi, još nema pobjede a prije dva dana nastradali su od prosječnog slovana sa 6:0. Medvjedi ove godine izgledaju stvarno odlično, podrška sa tribina je kao i uvijek tu i moraju iskoristit ovu priliku za novim bodovima.
Vjerujem kako bi mogli dobiti i sa 2 razlike ili više (kvota 2,0)

Pa jučer bio dobar dan,za Pairea se znalo da moze dobit svakog,a Janowicz najslabiji igrac mentalno i Pospisil koji igra toplo hladno ostalo sve proslo ocekivano,favoriti pogotovo.Canca skinuo skoro sve i jos puno prolaznih parova na forum jucer.

J.Vesely - P.Lorenzi   (h-4.5)  1         1.45

Jedan i drugi zemljasi,Vesely igra losu sezonu 17-23 a na hardu 2-6,medutim odigrao je 3 meca na americkoj turneji,dobio Klizana i oba puta gubio od Belluccija.Posto je ljevak,uvijek je neugodan i znaju stvarat probleme desnjacima.Po meni koliko god bio u losoj formi,mislim da losije od Lorenzija ne moze nikako.Vec ima 33 godine,prilicno potrosen,da ne pricam izraziti zemljas,na omjeru 5-15 i 1-3 na hardu,te da je igrao zemlju umjesto americke turneje govori sve.A i jos sam ga gledao 2 puta protiv Mullera i Belluccija na zemlji,znaci nema se sto za vidjet,niti napad,niti servis a obrana mu je takva da trci samo lijevo desno i nada se da ce ovaj promasit svaku drugu.Za sigurnije moze naravno pobjeda Veselyja,ali cini mi se da bi i veci hendi od ovoga trebao lagano doc.

F.Delbonis  - I.Karlovic   2 /1:3  1.30/3.60

Prvo je bio kof izmedu 1.10 i 1.15 na Karlovica a evo danas porastao na 1.30,po meni dobro za nas,jer dr.Ivo igra sezonu zivotu,17-9 na hardu,na americkoj turneji skinuo Janowicza,Raonica,Simona,Klizana,a gubio od Chardyja koji se ocito pali na servere i protiv Wawrinke bez brejka u 3 t.b.-a.Da je usavrsio taj svoj backhand da ga moze udarit bilo kak da nije samo slajs,sigurno bi imao vec i finale G.S-a,a ovako maksimum 4.kolo dok ne naleti na vrhunskog reternera.U ovom dvoboju je veliki favorit,jer Delbonis je zemljas,ima 2-4 na hardu i odigrao jedan mec u Winston Salemu gdje je glatko izgubio od Bolellija.Moze biti neugodan jer je ljevak,ima solidan servis i ok igru i koliko vidim sve se te podloge usporavaju,pa se vise igra i tak neki igraci poput Andujara dodu do 3.kola,uzmu set Berdychu sto bi prije bilo nemoguce.Medutim,Ivo je ovdje favorit i trebao bi dobit a ovaj 1:3 u setovima me vuce,jer ce sigurno bit t.b. a tu bi Delbonis bit neugodan pogotovo u 1.setu ako dode do tgoa.

Urugvaj- Panama under 141.5 @ 1.88 pinnacle

Urugvaj je jucer pobjedio Brazil 71-57. Dakle limitirao ih je na samo 57 poena. Istina Brazil je ovdje bez igra NBA i igraca iz europe al opet njihova liga je dosta jaka. Urugvaj je isto ovdje oslabljen nema im Batiste i Grangera 2 najbolja igraca. O Panami neznam bas previse al vidim da su lani na nekim.njihovim igrama igrali na mali broj poena. Mislim da je ovdje under dobra opcija

Kanada - Argentina over 162.5 @ 1.85 pinnacle

Argentina jucer pobjedila Portoriko 91-86. Najbolji su bili Scola i Nocioni sa double double ucinkom. Kanadi je ovo 1. Utakmica na turniru. Sa odlicnom.momcadi su ovdje(vec sam neki dan pisao o igracima pa se necu pobavljat) malo su tanki na centru i Scola bi ih trebao izdominirat. S druge strane prema naprijed bi trebali jako trcat mladi su odlicni i ocekujem puno poena

Jucer sam pogodio iznenadjenje gdje slavila Cibulkova protiv Ivanovic pa evo i za danas jedno vrlo moguce iznenadjenje

Karin Knapp - Ajla Tomljanovic       2       4,00

Za Ajlu se pricalo da ce ove god. daleko dogurat ali jos skoro nista nije pokazala na proslim turnira jednom je slavila protiv  M.Keys i tu je 

pokazala da zna igrat tenis.Ovo joj je zadnja prilika da se dokaze i mislim da ce dat 110% da pobjedi.

Ni Knapp se nesto nije proslavila na zadnjim turnirima gdje se cak obrukala i  ispala od Vinci rezultatom 6-0, 6-0.

Ocekujem da ce meč bit tvrd i sa dosta nervoze to su zene sve je moguce dobra kvota opet vrijedi pokusat sretno.

18:00 SKIF Krasnodar - Sgau Saratov

Pick vise od 61,5 golova 1.90 WWin 3/10

Ruska superliga zapocinje duelom Krasnodara i Saratova danas od 18:00 sati.U ovoj ligi se igra jako brz rukomet popularni brzi centar sa jako losijim odbranama.Prosle godine Krasnodar je po broju golova bio odma iz Cehovski Medveda i Permski Medveda.a od 'gornjih' ekipa daleko najvise primali.Sa druge strane Saratov je izborio opstanak prosle godine igrali su u playoutu gdje su zauzeli poziciju broj 2 i opstali u ligi.U regularnom dijelu to jest tih 20 utakmica dali su 558 golova dok su primili 620,druga najgora odbrana od prosle sezone odma iza Sungula(621 golova).Nisu nesto jaki u napadu iskerno vidi se tek oko 28 golova po utakmici ali protiv odbrane kakvu ima Krasnodar oni su navikli igrati.Prosle sezone ove ekipe su odigrale 28:29 kada je Saratov bio domacin dok kada je Krasnodar bio domacin mec je otisao na rezultat 39:37.U Kupu prosle godine su se takoder sastajali kada je rezultat u regularnom dijelu zavrsio 35:35 i nakon penala pobjedio je Krasnodar 39:40(iako je bilo polufinale kupa vidi se kakve su odbrane ovih ekipa).Saratov je takoder protiv slicnih ekipa kao Krasnodar prosle godine igrao 28:38 sa Permom i 32:24 sa Cehovskim Medvedima.Krasnodar je u pripremnim protiv odlicnog metalurga odigrao na 58 golova i protiv Kristianstada na 62 gola i ja mislim da ovu utakmicu ako nista opet mozemo vidjeti na 62 gola jer je tek pocetak sezone nije to toliko ni uigrano sigurno,ne mogu nigdje da nadem Saratove pripremne utakmice ako su ih uopste i igrali(nije to neki veci sada rukometni klub).

Ima li tko kakvu informaciju o košarkaškom meču između Brazila i Dominikanske Republike s početkom u 01:00?

Dobio sam neke informacije za meč pa me zanima.

Brazil je na ovom turniru sa igracima iz domace lige, nisu bas uigrani. Jucer su izgledali lose protiv Urugvaja i izgubili su tekmu. Mislim da DR dobiva ovaj mec danas

Ima li tko kakvu informaciju o košarkaškom meču između Brazila i Dominikanske Republike s početkom u 01:00?

Dobio sam neke informacije za meč pa me zanima.

Ja znam jedino što smo i pisali na formu prošlih dana, Brazil bez glavnih zvijezda, većinom ekipa iz domaće lige. Igrali su neki dan, dobio Brazil 6 razlilke. 

Haase-Brown over 3,5 setova 1.50 bet365

Zanimljiv susret trebali bi odigrati Haase i Brown. Haase je trenutno 79. tenisač svijeta. Nije dobro ušao u sezonu, na prvu pobjedu čekao je 3 mjeseca i ostavrio ju je tek u Miamiu gdje je dogurao do trećeg kola. Najbolji rezultat mu je polufinale Hertogenboscha, a sa challenger razine ima osvojen turnir u Aix en Provanceu. Dolazi u lošijoj formi, nakon Kitzbuhela igrao je Bundesligu, a prije ovoga turnira odigrao je samo jedan meč na hardu, u Winston Salemu gdje je izgubio od Lua 6:7 2:6. Brown je trenutno 85. tenisač svijeta. Najbolji rezultati sezone su mu četvrtfinala Dohe i Newporta, te treće kolo Wimbledona na kojemu je dobio i Nadala. Nakon Newporta je u malo slabijoj formi, ovdje dolazi sa zemlje iz Meerbuscha. Po meni je ovdje najrealnija opcija over setova. Brown je idealan tenisač za to i na njemu sam digao solidne love na Wimbledonu. Dvoboj dva tenisača sa dobrim servama ali malo nestabilnim glavama, obojica nisu u nekoj formi i mislim da će ovdje jako teško netko slaviti sa 3:0.

Harrison-Ram over 3,5 setova 1.44 bet365

Još jedan zanimljiv i neizvjestan meč na US Openu po meni bi trebali odigrati Ram i Harrison. Ram se nalazi na 88. mjestu. Ovu sezonu je većinom proveo po challengerima, a najbolji rezultat mu je svakako osvajanje ATP turnira u Newportu.Sa challenger razine ima osvojen turnir u Guadalajari, igrao je i finale Dallasa te polufinale Manchestera. Nakon Newporta upao je malo u lošiju formu, u Bogoti je ispao u osmini finala od Mannarina, u Montrealu u drugom kolu kvalifikacija od Younga, i u Cincinnatiu u prvom kolu od Chardya. Ryan Harrison trenutno je 133. tenisač. Velika američka nada koja nikada nije ispunila očekivanja iako su na to utjecale i ozljede. Najbolji rezultat sezone dolazi mu iz Acapulca gdje je kroz kvalifikacije došao do polufinala koje je izgubio od Ferrera, a prije toga dobio je Younga, Karlovića i Dimitrova ; u Memphisu je također odigrao dobar turnir, kroz kvalifikacije došao do osmine finala koju gubi od Nishikoria u tri seta. Sa challenger razine najbolji rezultat mu doalzi iz Happy Valleya gdje je osvojio turnir pobjedivši Baghdatisa u finalu. Prije US Opena prošao je hard turneju, u Atlanti ispao u prvom kolu od Kudle, u Washingtonu prošao kvale pa izgubio od Duckwortha, u Montrealu i Cincinnatiu ispadao u prvom kolu kvala od Kudle i Kokkinakisa, a prošli tjedan je ispao u trećem kolu kvala Winston Salema od Tiafoe iako je dobio prvi set 6:1. Harrison i Ram susreli su se jednom do sada, prije 4 godine u Atlanti i tada je slavio Harrison u 3 seta. Slično kao i za meč Haase-Brown, dva tenisača u sličnin formama, po meni jako teško da netko dobija 3:0 i najrealnija opcija mi se čini over setova.

Čine mi se izgledni i Kohli i Rosol overi setova ali mi se ne da pisati za njih, a i vidjet ću još..

Tipsarević-GGL 2 1.54 Marathon

Janko Tipsarević trenutno je 429. tenisač. Znamo da je nekadašnji top 10 tenisač imao problema sa ozljedama i da je propustio čitavu prošlu sezonu. Vratio se u travnju ove godine, u Houstonu, dobio Clezara pa izgubio od Giralda. Na sljedeća 3 turnira također je ispadao u drugom kolu, a zadnju pobjedu ostvario je 2.5. u Madridu protiv Vaseka. Od tada ima 5 vezanih poraza, Kokkinakis – Madrid, Istomin – Ženeva, Falla – Halle, Granollers – Wimbledon, Bautista – Montreal. Garcia Lopez nalazi se na 31. ATP mjestu. Solidan je ove sezone, osvojio je dva turnira u Zagrebu i Bukureštu, igrao polufinale Estorila, četvrtfinale Queen'sa i Chennaia, osminu finala Australian Opena itd. U Hamburgu je predao meč na početku, imao je problema sa nogom radi koje je morao pauzirati mjesec dana. Vratio se prošli tjedan u Winston Salemu i izgubio od Lua 3:6 3:6, ali čini se da je sve u redu jer je nastupao i u parovima i izgledao je normala. GGL i Janko susreli su se 3 puta do sada i sva 3 meča dobio je GGL. Mislim da i danas dobija, Janko nikako nije u formi a i mislim da on nema snage još za Grand Slamove, GGL je dobar ove sezone, dobijao je Tipsarevića dok je ovaj bio na vrhuncu tako da mislim da bi i danas trebao dobiti.

Hasse-Brown zbroj gemova 39,5 preko 1,85

Danas nas ceka nadam se neizvjestan mec izmedju ova dva tenisaca i nadam se prolazu para :)

Jednostavno,ovdje ne vidim nacin na koji neko moze ovaj mec dobit sa 3:0 u setovima,jer nisu u nekoj zavidnoj formi i imaju malo meceva u zadnje vrijeme na tvrdoj podlozi..Hasse je odigrao 1 mec i glatko izgubio sa 2:0 dok je Brown svoj posljednji mec na betonu odigramo 6.8 i izgubio,,,ovdje bi mozda dao malu prednost Brownu radi njegovog servisa i nacina na koji igra,al' ponavljam ne vidm nacin na koji bi neko mogo dobit 3:0 al' posto nemam u kladionicu mogucnost da igram preko 3,5 seta odlucio sam se na ovaj par i nadam se da necu pogrijesit :)

Jos neke parove koje bi predlozio al' mi se neda pisat analiza su:

Tomljanovic da nece izgubit 6 razlike 1,65

Vesely dobiva 6 razlike 1,75

Simon dobiva 6 razlike 1,6

Ispricavam se jucer za ymera ono je katastrofa kako je frajer odigro :)

Lijep i sretan dan danas svima zelim :*

Pa jučer bio dobar dan,za Pairea se znalo da moze dobit svakog,a Janowicz najslabiji igrac mentalno i Pospisil koji igra toplo hladno ostalo sve proslo ocekivano,favoriti pogotovo.Canca skinuo skoro sve i jos puno prolaznih parova na forum jucer.

J.Vesely - P.Lorenzi (h-4.5) 1 1.45

Jedan i drugi zemljasi,Vesely igra losu sezonu 17-23 a na hardu 2-6,medutim odigrao je 3 meca na americkoj turneji,dobio Klizana i oba puta gubio od Belluccija.Posto je ljevak,uvijek je neugodan i znaju stvarat probleme desnjacima.Po meni koliko god bio u losoj formi,mislim da losije od Lorenzija ne moze nikako.Vec ima 33 godine,prilicno potrosen,da ne pricam izraziti zemljas,na omjeru 5-15 i 1-3 na hardu,te da je igrao zemlju umjesto americke turneje govori sve.A i jos sam ga gledao 2 puta protiv Mullera i Belluccija na zemlji,znaci nema se sto za vidjet,niti napad,niti servis a obrana mu je takva da trci samo lijevo desno i nada se da ce ovaj promasit svaku drugu.Za sigurnije moze naravno pobjeda Veselyja,ali cini mi se da bi i veci hendi od ovoga trebao lagano doc.

F.Delbonis - I.Karlovic 2 /1:3 1.30/3.60

Prvo je bio kof izmedu 1.10 i 1.15 na Karlovica a evo danas porastao na 1.30,po meni dobro za nas,jer dr.Ivo igra sezonu zivotu,17-9 na hardu,na americkoj turneji skinuo Janowicza,Raonica,Simona,Klizana,a gubio od Chardyja koji se ocito pali na servere i protiv Wawrinke bez brejka u 3 t.b.-a.Da je usavrsio taj svoj backhand da ga moze udarit bilo kak da nije samo slajs,sigurno bi imao vec i finale G.S-a,a ovako maksimum 4.kolo dok ne naleti na vrhunskog reternera.U ovom dvoboju je veliki favorit,jer Delbonis je zemljas,ima 2-4 na hardu i odigrao jedan mec u Winston Salemu gdje je glatko izgubio od Bolellija.Moze biti neugodan jer je ljevak,ima solidan servis i ok igru i koliko vidim sve se te podloge usporavaju,pa se vise igra i tak neki igraci poput Andujara dodu do 3.kola,uzmu set Berdychu sto bi prije bilo nemoguce.Medutim,Ivo je ovdje favorit i trebao bi dobit a ovaj 1:3 u setovima me vuce,jer ce sigurno bit t.b. a tu bi Delbonis bit neugodan pogotovo u 1.setu ako dode do tgoa.

ne pricaj gluposti za pospisil očito nisi gledao meč , tb 7:0 ,i onda 0:6,1:6 nije ti čudno?lik je se srušio usred meča i nadalje jedva hodao po terenu...tako da ono..

ne pricaj gluposti za pospisil očito nisi gledao meč , tb 7:0 ,i onda 0:6,1:6 nije ti čudno?lik je se srušio usred meča i nadalje jedva hodao po terenu...tako da ono..

Tipicni balkanac,samo prigovaras a nis konstruktivno,pa vidio sam da je u banani  al to nis ne znaci onima koji su igrali na njega,a ja nisam nis krivo rekao kad igra toplo hladno,jos je trebao u WImbl ispast u 1.kolu i sad da je igrao dobio bi u 3 seta i ne bi nis bilo tako da ono. 

17:00  Dulgheru A. - Kerber A.   ukupno gemova prvi set  8-12    1.45

17:00  Erakovic M. - Halep S.     ukupno gemova prvi set  8-12     1.55

Ne pratim bas nesto tenis ali mi se ovo ucinilo kao da moze da prodje. Iako su Kerber i Halep veliki favoriti,mislim da bi mogle izgubiti bar po dva gema u prvom setu.

Tipicni balkanac,samo prigovaras a nis konstruktivno,pa vidio sam da je u banani  al to nis ne znaci onima koji su igrali na njega,a ja nisam nis krivo rekao kad igra toplo hladno,jos je trebao u WImbl ispast u 1.kolu i sad da je igrao dobio bi u 3 seta i ne bi nis bilo tako da ono. 

oprosti sto sam roden u hrvatskoj odnosno sto sam sa "balkana" nedalje niko neprigovara nego ti ocu rec da nemozes rec tako nesto neka on igra toplo hladno ali za to postoje razlozi a to su nonstop ozlijede ruka rame... jucer je imao 15 ako ne i vise dvostrukih... i kazem ti nisi gledao mec nekako je izgubi prvi set ald svima se desi uzeo je drugi i u trecem setu u tiebrejku ga je zgazio sa 7 0 sta nije slucajno i od tad  se odjednom grcio i drzo na nogu pao i lezo dobrih par minuta nekako su ga digli  masirao ga je terapeut... i od tad je izgubio 12 od 13 gemova... tako da to nemos ocekivat takav igrac da ispada u 1 kolu grandslama  i bio je bolji i sve samo eto.. cudi me jer nije predao vidilo se da se jedva krece momak ...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use