Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 31.08.2015.

Goksim

Recommended Posts

Pogledao sam u nekoliko grupe da se igra na Rk Zonimak.....Zonimak je vrlo dobra ekipa,roster je + - kao prosloj sezoni i koliko se secam doveli su par igraca iz Metalurg.... Gledao sam uzivo proslu sezonu par meceva i radi se u vrloj uigranoj ekipi koja zeli da igra na gol vise...vojvodina bas i ne znam kakvi su all domaci teren,malo publika vredi da se odigra 1...

Pozdrav ljudi evo mog tiketa za danas, ulog je 10e.

M. Puig - V. Wiliams 2

S. Boleli - D. Goffin 2

S. Groth - A. Dolgopolov 2

V. Pospisil - A. Haider-Maurer 1

F. Verdasco - T. Haas 1

T. Paul - A. Sepi 2

F. Krainovic - A. Gonzales 1

M. Berer - T. Robredo 2

na ovih 8. parova imate lepu kvotu, po meni savrseno realnu za prvo kolo :) Pozz i srecno ko prati :)

danas se igra. ja sam se sjebao mislim na maksimir a napišem samobor

je stvarno,promjenili su nesto onda,u prvom rasporedu je pisalo 29-tog,isprike,al sve sta sam napiso za stupnik stoji :D

EDIT: prosli tjedan Stupnik-klub iz zadnje lige,ili ti 2znl,samo 2:0(1:0) gol iz kornera slabo pracenje igraca i glupi gol i gol iz slobodnjaka :D

evo da se ja ukljucim 
ararau-xamax (svicarska 2) 1 (2.1)
ararau krenio katastrofalno 3x 3 izgubljene  4 gostovanja  doma protiv wohlena to su cudom odigrali 1 1 i  biel ih tuuko to nije cudno , dakle mislim da je vrijeme da pobijede napokon nisu losa ekipoa xamax nista posebno moran po ovoj kvoti ispratiti
sad da se prebacimo na glavnu stvar tenis 
anderson-rublev 1 1.15

necu puno pisat o igracima svi znate uglavnom sve,anderson osvojio turnir winston prije 2  dana  poizbacivo dosta dobrih igraca hard mu pse jer je visok i dobar servis  mislim da danas nema problema ovo ide 3:0 po mom misljenju
istomin-becker 1 1.2
becker katastroafno igra  istomin me  iznenadio zadnjih par dana igro sam dosta kontra njega rusio me par puta takodr mislim da ovo ide bez nekih poteskoca

karlovic-delbonis 1.15

za ovo nije potrebna neka analiza

mchale-cetkovska 1 1.4

iskreno ovo je velika kvota za mchale ja  sam uvjeren da ovo prolazi  i osobno sam odigro nju na dosta listica i na dosta novaca  mchlae stvarno gazi uzadnje vrijeme msm da prolazi prvo kolo bezproblema + tukla ju je u 3 mjesecu 2 0 na hardu nevidim razlog da ispadne
safarova-tsurenko 1  1.36

safarova prije neki dan dobila tsurenko takoder na hardu sa 6 2 7 6 isto opet po meni prevelika kvota igrala finale sa kvitovom uzela joj set mislim da safarova ovo prolazi bez nekih problema

hercog-diyaz 1 1.61->1,44 

hercog solidna na hardu dobiva sve sta treba dobiti,diyaz odigrala sveskupa 4 meca i  izgubila sva cetri na hardu odkako su se prebacili sa trave na hard 
pavyluchenkova-rybarikova 1 1.61

pavyluchenkova igra strasno u zadnje vrijeme  izbacuje bencic mchale vinci  begu uzela set  azarenki nakon cega ova predaje... dobila rybarikovu prije 25 dana ovo mi je veliki value 
donskoy-pouille 1 1.5 

donskoyu samo pogledajte history i sve vam je jasno u zadnje vrijeme igra strasno mislim da mu pouille nece praviti neke probleme  pouille solidnih rez na hardu ima, a donskoy izbacio 2 puta granu un 3 dana na hardu 8.8 i 11.8  izbacio ignatika de bakkera i mozda najvrijednija pobijeda protiv daniela.. ocekujem da danas lako rijesi i pouillea 

jos bih dodao kako bet365 daje nesto sta mi se jako svida a to je oklada na to ko  ko ce doci dalje od dva ponudena para 
dakle ja sam tu nasao kvitova-safarova  ,kvitova ide dalje 1.5  u istom dijelu zdrijeba su ja mislim da se mogu nac u cetvrtfinalu  ,cak po meni vece sanse ima safarova za ispast prije  ima  u 1/16 finala vjerovatno azarenku koja nije top ali moze ju iznenadit i takoder ima halep u 1/8 finala dok kvitova ima petkovic ili muguruzu  u 1/16 finala i 1/8 ima wozniacki ili mchale vidjeli smo da wozniacki nije u top formi i kvitova ju je tukla sad neki dan 2 0 dakle  mislim da je ovo solidna kvota za odigrat 
edit evo safarova je vec ispala kvitova ima lagan posao ako nista vraca se ulog ako prode proslo je i ovo  _D 

Samo kratko oko meca Podravka - Leipzig..

Ove dvije ekipe su u grupi sa Vardarom,ekipa koja je izborila prvo mjesto u ovoj grupi i tako ide u finale turnira tako da ko danas pobjedi ide u borbu za 3 mjesto na ovome turniru.Vardar je lagano uzeo 37:24 Leipzig dok su Podravku uzeli rezultatom 25:19 i po tome je prvenstvo bila favorit ekipa Podravke.Vardar je protiv Leipziga igrao sa full postavom,najacom sto raspolagaju u ovom trenutku sa Andreom Penezic,Andreom Lekic,Sanjom Damjanovic i ostalim igracicama.Ipak protiv Leipziga Vardar je izasao u skroz drugoj ekipi tako da u ekipi nisu nastupale ni Lekic ni Maja Sokac,dok je Penezic igrala samo jedno poluvrijeme.Bilo je dosta rotiranja Indire Kastratovic.Leipzig je napustila Anna Muller od bitnijih igracica i mozda tu treba spomenuti i Rosikeu.Unatoc tome timu se prikljucila jedna odnajboljih strijelaca Bundeslige lijeva vanjska Shenia Minevskaja.Doslo je tu jos par igracica uglavnom ne bitnijih kao Shenia ali treba svakako spomenuti Mietzner koja je dosla iz Thuringera.Sto se ipak Podravke tice one su promjenile skroz vanjsku liniju.Tatari,Trifunovic,Zivkovic i Elez su otisle a tu su sada Frankovic,Krsnik,Dezic,Milosevic.Jako mlade i talentirane igracice sada je pitanje samo koliko su uigrane.A kada pogledamo vanjsku liniju Njemica tu vidimo Minevskaju,Lang i Hubinger koje su Njemice i Poljakinja Kudlacz to govori koliko su mocnije od Hrvatskog tima.

19:00  Varnamo - Angelholms   3+   1,60

Susreti ove dve ekipe donose dosta golova,nadam se da ce i ovaj put biti tako.

Međusobni mečevi: VÄRNAMO - ANGELHOLMS

10.05.15 SUP Angelholms Värnamo 2 : 2
15.09.14 SUP Värnamo Angelholms 4 : 0
12.05.14 SUP Angelholms Värnamo 2 : 2
20.10.13 SUP Värnamo Angelholms 2 : 5
17.06.13 SUP Angelholms Värnamo 1 : 2
04.08.12 SUP Värnamo Angelholms 4 : 0
15.04.12 SUP Angelholms Värnamo 1 : 0
25.02.12 KLU Värnamo Angelholms 3 : 3
16.10.11 SUP Värnamo Angelholms 1 : 1
22.06.11 SUP Angelholms Värnamo 1 : 1
30.09.07 DIV Värnamo Angelholms 3 : 1
29.04.07 DIV Angelholms Värnamo 6 : 1
03.09.06 DIV Angelholms Värnamo 2 : 1
05.06.06 DIV Värnamo Angelholms 1 : 1
12.04.04 SVE Värnamo Angelholms 4 : 2

•  

Janowicz-Carreno-Busta-1 1.44

Janowcz mnogo bolje igra na betonu.Janowicz je igrao na mnogo velikih turnira ove godine,dok Carreno-Buta bolje plasirani od njega igrao je samo jedno kolo Wimbldona i izgubio 3-0 od Monfilsa,dok je Janowicz dva zadnja puta kada igrao sa Monfilsom slavio.

Mayer-Klizan-2 1.36

Klizan mnogo bolji od Mayera,i bilo bi veliko iznenadjenje da ovde ne pobedi.

Pospisil-Haider-Maurer-1 1.16

Haider-Maurer igra lose na betonu,i Pospisil je veliki favorit ovde.

Fognini-Johnson-1 3.00

Jeste da Fognini igra ocajno na betonu u poslednje vreme.Johnson je ovde favorit protiv boljeplasiranog i po meni kvalitetnijeg tenisera,i on dosad nije imao takvog iskustva i to Fognini moze da iskoristi.

I primetio sam da bet365 u igri Djokovica protiv Souze,na Djokovica nema kvote,hahah

4ol6jGv.png

Janowicz-Carreno-Busta-1 1.44

Janowcz mnogo bolje igra na betonu.Janowicz je igrao na mnogo velikih turnira ove godine,dok Carreno-Buta bolje plasirani od njega igrao je samo jedno kolo Wimbldona i izgubio 3-0 od Monfilsa,dok je Janowicz dva zadnja puta kada igrao sa Monfilsom slavio.

Mayer-Klizan-2 1.36

Klizan mnogo bolji od Mayera,i bilo bi veliko iznenadjenje da ovde ne pobedi.

Pospisil-Haider-Maurer-1 1.16

Haider-Maurer igra lose na betonu,i Pospisil je veliki favorit ovde.

Fognini-Johnson-1 3.00

Jeste da Fognini igra ocajno na betonu u poslednje vreme.Johnson je ovde favorit protiv boljeplasiranog i po meni kvalitetnijeg tenisera,i on dosad nije imao takvog iskustva i to Fognini moze da iskoristi.

I primetio sam da bet365 u igri Djokovica protiv Souze,na Djokovica nema kvote,hahah

4ol6jGv.png

a bila je 1.0001 jedno vrijeme sta ce ti takva kvota sta bi ti stavio na prvog igraca protiv tog jadnika ..

Dobro vece svima pisem svoj prvi post nakon Bog zna koliko dana pa nek je sa srecom :) 

Ymer-Schwartzman 1 1,55

Po meni jedan fin fix dana,a i kvota je fina :)

Ymer vjerovatno buduca nada tenisa igra svoje cetvrto gs ove godine i na sva cetri je prosao kroz kvalifikacije sto znaci da je vec osjetio ovu podlogu i da je u nekom natjecateljskom ritmu sto bas ne mozemo rec za argentica koji je u winston salemu odigrao 3 meca,dva je pobjedio al' je onda prelagano izgubio od corica sa 6:2 6:1 i tu je mozemo rec pokazo svu svoju "raskos" sto se tice tvrde podloge i to mu je prvi turnir od US open kvalifikacija 2013 gdje je vezao 2 pobjede na tvrdoj podlozi...sve ukazuje na to da bi ymer ovdje trebao ostvarit pobjedu...forma i podloga su na njegovoj strani,a ima kvalitetniji servis,udarce i return koji su veliki cimbenici na ovakoj podlozi..Ne zelim gonjati neke hendikepe,tocne rezultate ili over/under gemova ovo mi je sasvim lijep par pa nek je sa srecom ako neko isprati :)

Pogledao sam u nekoliko grupe da se igra na Rk Zonimak.....Zonimak je vrlo dobra ekipa,roster je + - kao prosloj sezoni i koliko se secam doveli su par igraca iz Metalurg.... Gledao sam uzivo proslu sezonu par meceva i radi se u vrloj uigranoj ekipi koja zeli da igra na gol vise...vojvodina bas i ne znam kakvi su all domaci teren,malo publika vredi da se odigra 1...

ko prvo nije Zonimak, pravilno je ZOMIMAK, ali to je bivso ime, sada je RK Maks Strumica :)

ja sam iz Zomimak(Maks), uzeli su levo krilo Mirko Majic, piker Cizmovic, desen bek Alen Kulenovic, sreden bek Slavisa Dimitreivskog i mogu reci da su pojacana ekipa :D

Ali mi smo 4 godina bez trener i zato nema vidljivi rezultate, nemamo ni vise od 3 akcije, nazalost.

danas vodili su nas 0-4, ali povratili smo i na poluvremena 13-11 u korist Maks Strumica, i do krajnjeg sekundu smo vodili i nakraju u 59:60 daju nam gol za izednacenje i rezulta 25:25.

COVECE UZMI TRESNI GA OD ZEMNU PA MAKAR DOBIO I CRVENI KARTON, NIJE VAZNIJE NEGO 3 BODU, jebiga.

to je to u Sreda docekujemo Tatran Presov pa videcemo sta bi, ali mislim da cemo izgubiti.

Ako hocete vise informacije ako igrate nekad, slobodno pisite mi, nadam se da cu pomoci, ja sam iz Mladinske kategorije, i prijavljen u Sehu liga ako '' ne da bog se neko povredi '' ja cu ga zameniti, haha :D

pozz

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use