Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 31.08.2015.

Goksim

Recommended Posts

Pregledao sam nešto mečeva za sutra, evo overa setova koji mi se čine ok za sada, bit će još parova večeras ili sutra.

Krajinović-Gonzalez over 3,5 setova 1.50 bet365

Mislim da nas ovdje čeka jedan zanimljiv meč. Iako je obojici zemlja najbolja podloga, i jedan i drugi znaju igrati na hardu. Krajinović dolazi u solidnoj formi ali na hardu nije igrao od Miamia. Upravo tu odradio je solidan posao, dobio Bolta i Jasiku u kvalifikacijama, Lajovića u prvom kolu, a u drugom gubi od Monfilsa iako je dobio prvi set. Gonzalez zadnja dva mjeseca igra samo na hardu ali sa promjenjivim uespjehom. Nije došao u najboljoj formi u New York ali je kvalifikacije odradio jako dobro: Giron 7:6 6:2, Copil 7:5 6:3 i Bagnis 6:4 6:3. Krajinović je favorit ali nije igrao 5 mjeseci na hardu, Gonzaleza ne treba otpisati, odradio je solidan posao u kvalifikacijama i mislim da ćemo ovdje vidjeti barem 4 seta.

Sousa-Berankis over 3,5 setova 1.44 bet365

Po meni klasični 50:50 meč, i definitivno se ne treba kladiti na pobjednika. Sousa je od povratka na hard u 4 meča upisao jednu pobjedu, gubio je od Tomića, Čilića i Buste, a dobio Kohlschreibera. Berankis je odradio jako dobro ona tri tjedna, prvo je u Recanatiu dogurao do finala koje gubi od Bašića, u Atlanti je dobio Smyczeka i Johnsona a izgubio od Isnera, u Washu je dobio Lua, Cuevasa i Gabasha a opet izgubio od Isnera. Mrlju na ta tri tjedna bacio je svojim zadnjim mečom u Vancouveru gdje ga je Zopp rastavio 6:4 6:1. Berankis je blagi favorit ali je poznat po oscilacijama, Sousa je u lošijoj formi ali je gubio većinom od boljih tenisača, a iznenadio je Kohlia. Po meni ovo ide barem u 4 seta.

Stakhovsky-Millman over 3,5 setova 1.50 bet365

Možda Stakhovsky ne igra nešto vele u posljednje vrijeme, ali meni Millman ne može biti ovakav favorit.Millman je odradio solidno dva challengera u Lexingtonu i Aptosu koja je i osvojio, a u Vancouveru je nenadano ispao od Khachanova. Stakhovsky je u slabijoj formi u posljednje vrijeme, ali ako gledamo ove mečeve na hardu nije bio loš. U Montrealu je dobio Peliwoa u onom čudnom meču u kojemu je trebao lagano 2:0 slaviti, a zatim je ispao od Nadala 7:6 6:3. U Cincinnatiu je ispao od Tomića, a u Winston Salemu od Herberta koji je na kraju igrao i finale. Iako Stakhvosky nije u najboljoj formi, očekujem od njega barem set. Millman je challenger tenisač, nakupio je pobjeda u zadnje vrijeme na toj razini i zato je favorit. Pokazao je dosta puta (zadnji put Bogota i Vancouver) da zna biti nestabilan, i mislim da će ovdje biti barem 4 seta.

Gabashvilli-Andujar over 3,5 setova 1.53 bet365

Gabashvilli igra promjenjivo u posljednje vrijeme. Nakon osvojenog challengera u Fergani, ispao je na Wimbledonu u prvom kolu od Zvereva, i mirovao je sve do Washingtona. U Washingtonu dobija Beckera, zatim pravi veliko iznenađenje kontra Murraya a onda ispada protiv Berankisa. Prošli tjedan u Winston Salemu dobio je jako težak meč protiv Kokkinakisa u 3 tb-a, a onda ispao od Jaziria 2:0. Andujar ove sezone ima loših 2/10 na hardu, ali ako se pogledaju malo detaljnije njegovi mečevi , imao je on solidnih partija. Dobio je u Montrealu Dančevića lagano, a zatim ispao protiv Nishikoria iako nije odigrao toliko loše, 3:6 3:6. U Cincinnatiu je ispao od Robreda iako je dobio prvi set, a u Winston Salemu je ispao od Shcwartzmana iako je također dobio prvi set. Gabash i Andujar igrali su do sada tri puta, sva 3 meča dobio je Gabashvilli i sva 3 su išla u 3 seta. Posljednji je bio upravo ove sezone na hardu u Miamiu kada je Andujar dobio prvi set čak 6:0, a nakon toga gubi sljedeća dva 7:6 6:3. Mislim da može Andujar ovdje barem do seta.

Janowicz-Carreno Busta over 3,5 setova 1.53 bet365

Janowicz aka bomba u glavi ove sezone odradio je dobar turnir na početku sezone u Montpellieru i nakon toga skoro 4 mjeseca ništa. Povratkom na hard izgubio je od Karlovića u Montrealu, u Cincinnatiu je iznenadio Monfilsa, a zatim dobio Donaldsona; u osmini je bolji u 3 seta bio Dolgopolov. Prošli tjedan u Winston Salemu je dobio Rosola a zatim ispao od Andersona koji je kasnije i osvojio turnir. Busta nije igrao ni Washington ni Montreal ni ostale nego je tek došao na hard prošli tjedan u Winston Salemu i iznenadio. Napravio je 3 iznenađenja pobjedivši Haasa, Sousu i Bolellia, a četvrtfinale gubi od Herberta iako je i to mogao dobiti, 4:6 7:6 6:2. Po prikazanom prošli tjedan, mislim da Carreno može namučiti Janowicza,a brani i treće kolo. Jano igra promjenjivo a pri tomu je luđak i mislim da će ispustiti barem set.

Lu-Kukushkin 2 1.75 Bet Live 

Lu se spominjao ovih dana prije četvrtfinala kontra Johnsona u Winston Salemu. Na tom turnir branio je polufinale, prošao Haasea i Garciu Lopeza, zatim izvukao nekako meč protiv Chunga. Nakon meča protiv Chunga izjavio je da osjeća bolove oko leđa i da nije siguran hoće li moći nastupiti, a na kraju nije nastupio, predao je meč Johnsonu prije početka. Bio je i na nekim terapijama, slabije je i trenirao ovih dana. Općenito, Lu igra lošu sezonu. Nekada 33. tenisač opada polako i brzo će ispasti i iz top 100, trenutno je 97. Što se Kukushkina tiče on je za mene neki pojam prosječnog tenisača, ne može ugroziti vrh ali zna odraditi solidan posao kontra tenisača recimo izvan top 25-30, a trenutno je 56. tenisač. Najbolji turnir sezone odigrao je na početku u Sydneyu na hardu, dobio je O'Connella, Kudlu i Smitha u kvalifikacijama, a u glavnom ždrijebu dobija Istomina, Cuevasa, Del Potra i Leonarda Mayera, a finale gubi od Troickog. Ostatak sezone bio je jako loš, treba izdvojiti dvije pobjede u Davis Cupu kontra Bolellia i Seppia, a na ostalim turnirima nije se proslavio. Na početku ovoga mjeseca osvojio je challenger u Astani, zatim je u Cincinnatiu ispao od Youzhnog iako je dobio prvi set 6:0, a u Winston Salemu je dobio Mahuta, a izgubio od Andersona koji je kasnije i osvojio turnir 4:6 6:2 6:3, a on je bio i jedini koji je Kevinu uzeto set na turniru. Kukushkin ove sezone dobro igra jedino na hardu. Imao je krizu rezultata, u zadnje vrijeme se proslavio. Odigrao je dobro prošli tjedan i mislim da bi trebao ovo dobiti. Lu nije nešto bolji ove sezone, opada jako, a kada dodamo da je imao ovih problema i da je slabije trenirao, kao favorit se nameće Kukushkin.

Argentina/Puerto Rico over 158 @ 1.9 pinnacle

Ove dvije reprezentacije već tradicionalno igraju na puno peona. O obje ekipe sam već nešto pisao kad su nedavno igrali turnir u Portoriku. Danas kreće američko prvenstvo u Meksiku. Od poznatijih igrača tu su za argentince Scola,Nocioni a za portorikance Barea,Balkman,Ayuso. Obje ekipe nemaju neku obranu a napad im je dobar pogotovo ako ih krene šut za tricu. onda ovo ide na 180 poena.Ove dvije reprezentacije igrale su prije mjesec dana u Kanadi na panameričkim igrama i dobila je Argentina 105-95. Tad je Argentina igrala s nešto mlađom momčadi a Portoriku mislim da Balkman nije igrao. 158 mi se stvarno čini dosta niska margina kad su ove dvije momčadi u pitanju i moglo bi to narast tokom dana

Bouchard-Riske 1 1.88 Marathon

Prije nego što svi kažu da sam lud, moram reći da imam osjećaj i moram probati Bouchard po ovoj kvoti. Prošle godine u ovo vrijeme na Genie bi kvota bila maksimalno 1.15, što dovoljno govori kakav pad je doživjela ove sezone i ovo stvarno odavno vidio nisam. Dobro je krenula u sezonu, dobila i samopouzdanje razvaljivanjem Serene na Hopman Cupu, na Australian Openu dogurala do četvrtfinala u kojemu je ispala od Sharapove, na Indian Wellsu u osmini finala gubi od Tsurenko i od tada slijedi kriza. Nevjerojatno da je donedavno 5. tenisačica svijeta u 17 mečeva nakupila samo 3 pobjede. Iako je većinom gubila mečeve u tri seta ili dva tijesna, opet jako teško za povjerovati. U zadnje vrijeme se popravila, osim ako izuzmemo ovaj meč protiv Vinci, nisam gledao i stvarno nemam ništa pametno reći. Protiv Benčić je izgubila u Torontu u 3 seta, a Belinda je tu odigrala turnir karijere, u Cincinnatiu je dobila Bondarenko a zatim izgubila od Svitoline 6:7 5:7. U međuvremenu je počela malo raditi i sa Jimmy Connorsom tako da očekujem neka poboljšanja. Riske se također ne može pohvaliti nešto boljom sezonom, odigrala je dva polufinala u Hobartu i Nottinghamu, četvrtfinale u Stanfordu, a na ostalim turnirima ispadala je po prvim ili drugim kolima. U New York je stigla sa 3 vezana poraza, prvo nenadani protiv Withoeft u Torontu, zatim od Svitoline u Cincinnatiu, a loše se provela protiv Wozniacki u New Havenu 0:6 2:6. Bouchard i Riske igrali su međusobno 5 puta, Riske je dobila prvi meč a Bouchard sljedeća 4. Igrale su jednom ove sezone, u Eastbournu i Bouchard je dobila 7:6 6:3. Jednostavno na osjećaj moram probati ovo. nakon očajnog izdanja kontra Vinci imala je dovoljno vremena priviknuti se na uvjete ovdje a i krenula je suradnja sa Connorsom što će sigurno imati utjecaja na njenu psihu što je i najvažnije. Riske ne igra nešto vele ove sezone, imala je dobrih mečeva, a i ona dolazi u lošoj formi. Bouchard igra očajnu

G.Pella - M.Čilić   0:3    1.55

G.Pella iz Argentine,automatski najbolja podloga mu je zemlja,poceo je igrat dosta rano na americkoj turneji bez nekog veceg uspjeha,vrijedno spomena da je dobio Dodiga.Omjer na G.S.-u mu je 1-5, na hardu u karijeri 4-10.Prosle godine ispao u kvalifikacijama od Millota.

M.Čilić mislim da svi znamo o Čiliću i kak nije u nekoj briljantnoj formi,ali svejedno ovakve igrace poput Pelle rjesava lako,ima 70-29 na G.S.-u ,a ove godine poslije ozljede na solidnih 7-2,i oba puta je rjesavao protivnike u prvom kolu u 3 seta,Haasea i Moriyu.Prosle godine osvojio ovaj turnir i makar ce to tesko ponovit,smatram da ovaj mec lagano rjesava u 3 seta i ako kojim slucajem dode to t.b-a ove sezone ima 17-4 tak da mi je ovo solidna kvota.

Btw,ako nije problem svakom ko prati tenis,canca,goksim i ostali da napise jedan ili vise parova za koje smatraju da imaju najvecu sansu za prolazak,jer sve su to fini parovi,al posto nemam srece u zadnje vrijeme ono kaj cu izabrat ziher nece proc.

Btw,ako nije problem svakom ko prati tenis,canca,goksim i ostali da napise jedan ili vise parova za koje smatraju da imaju najvecu sansu za prolazak,jer sve su to fini parovi,al posto nemam srece u zadnje vrijeme ono kaj cu izabrat ziher nece proc.

Meni danas sve li la, postavljam što mi je najaznimljivije, a "zicera" bi trebalo biti kada doublovi krenu

Ana Ivanovic - Dominika Cibulkova     2       3,30

Cibulkova nije nesto odigrala prosle turnire dje odmah rano ispala na Cinciniatiu i na Torontu ali na New Heavenu je naprosto 

explodirala i izbacila Mladenovic i Pironkovu a kasnije je u dobrom mechu ispala od Safarove.U mechu koji se igra u New Yorku 

odmjerit ce snage sa Anom Ivanovic koja je dobro odradila prosle turnire ali smatram da ce ovo bit tvrd i tezak mech za Ivanovic

dje ce obe igracice bit pod velikim pritiskom. Svidjaju mi se sanse Cibulkove koja je imala uspone na Grand Slamovima i gdje obicno

igra najbolji tenis, mislim da je ovo dobar mech za nju koja se cini da je sprema i zagrijana a i svidja mi se kvota pa vrijedi pokusati

ipak su to zene moze svasta da bude :)

Oprezno sa ovim ženama, meni se čine dobri parovi, ali opet... to su žene.

Pegula-Van Uytvanck 1 1.79 Marathon

Jessica Pegula trenutno je 260. tenisačica. Ona je bila puno veći potencijal nego što to ranking pokazuje, a najviše na to utjecale su ozljede, pa je tako prošle sezone odigrala samo 2 meča. Ove sezone vratila se tenisu, počela je igrati učestalije i vraćala se preko ITF turnira. Na Roland Garrosu i Wimbledonu ispadala je u trećem kolu kvalifikacija, u Hertogenboschu je prošla tri kola kvala ali je ispala od Benčić u prvom kolu. Ovdje je jako dobro odradila kvalifikacije, dobila je Aoyamu 6:1 3:6 6:4, zatim iznenadila Gasparyan 6:3 6:3 i  u trećem kolu dobija Oudin 7:6 6:0. Van Uytvanc dolazi u upitnom stanju na ovaj turnir. Ima problema sa desnom nogom radi koje je otkazala Cincinnati, došla je u New Haven prošli tjedan i predala meč nakon samo 3 gema. Imala je dobrih turnira ove sezone iako ju je nemoguće ždrijeb potrefio na tim turnirima, posebno RG-u. Pegula je domaća tenisačica, navikla je na ove uvjete, kvale odradila jako dobro. Van Uytvanck dolazi u upitnom stanju, nakon RG-a igra jako loše i mislim da bi Jessica sve to trebala iskoristiti. 

Samobor-Stupnik

zanima me jel ima ko iz zagreba ko ima možda info o toj utakmici. ja znam da je maksimir kao ugašen al da svejedno igraju. stupnik je lani trebao ispast iz 3. lige al su ostali. sad me zanima jel su samoboru otišli igrači ili su i dalje u klubu?

znam za stupnik,otislo je dosta igraca,ali i dosta doslo,nisu nesto pretjerano jaki i smatram da ce bit među zadnjih 5 klubova u lizi,osobno sam igro protiv njih prosli tjedan u kupu i nisu prevse odusevili,a sto se samobora tice ostali su svi proslogodisnji protimci plus pojacanja..

Igra maksimir- stupnik koliko ja znam :) i Trebala bi doc jedinica

znam za stupnik,otislo je dosta igraca,ali i dosta doslo,nisu nesto pretjerano jaki i smatram da ce bit među zadnjih 5 klubova u lizi,osobno sam igro protiv njih prosli tjedan u kupu i nisu prevse odusevili,a sto se samobora tice ostali su svi proslogodisnji protimci plus pojacanja..

Posto je danas uglavnom US OPEN na meniju, od mene idu parovi samo iz tenisa:

Goffin - Bolleli   tip: over 38.5 @1.96 (marathonbet)  4.5/10

Meni je danas ovaj over value. Vidim da mnogi tipuju vise od 3.5 seta, ali ovde je kvota puno bolja i verujem da mogu preko ove granice. Goffin ima veoma dobru sezonu iza sebe. Mozda trofeja nije bilo, ali impresivnih partija svakako jeste. Jedna od poslednih je protiv broja 1 Novaka Djokovica gde je Goffin bio blizu trijumfa. To je ujedno bio i njegov poslednji nastup na hardu. Pre toga je imao dve vezane pobede u Montrealu protiv Johnsona i Querreya (Goffin zna igrati protiv servera) da bi kasnije izgubio od Nishikorija u 2 seta. 

Bolleli je imao 3 meca na hardu u  augustu, sto je dovoljno za navikavanje na novu podlogu. To je odradio relativno dobro, dobio Delbonisa u 2 i Querreya u 3 seta. U trecem kolu je porazen od Carrena-Buste  u 3 seta. Odigrao je jako dobro, ali je Spanac ipak bio za klasu bolji. Ove godine je igrao 2 puta protiv Goffina, i oba puta je uzeo barem set. Na AO je cak i dobio i to u  2 seta. KAsnije su u Minchenu odigrali mec u  3 seta, sa cak 2 tiebreaka. 
Ocekujem danas jedan neizvesniji mec nego sto to kvote nalazu, barem jedan tie break i najmanje 4 seta.

Janowicz - Carreno-Busta  tip: over 39.5 @1.92 (marathonbet)  3/10

Canca je sinoc pisao o ovom, tako da necu trositi vreme za analizu. Janowicz i njegove oscijacije ce sigurno biti prisutni ponovo danas. Ako bude 4 seta sto i ocekujem, mislim da ce ova margina biti lagana za proci. Osim toga, veoma cesta pojava u njegovim mecevima su tie-breakovi, koji donose dosta gemova, ako bude makar jednog tiebreaka i 4 seta, nece biti problema sa ovim.

Djokovic - Souza   tip: under 24.5 @1.99 (marathonbet)  4/10

Nema potrebe za neku preveliku analizu. Posle izgubljenog finala u Cincinatiju koje je poremetilo kvote oko favorita na US Openu, Djokovic sigurno zeli rutinski odraditi meceva tipa ovog. Bice ovo demonstracija sila od strane broja 1. Djokovicu je u Cincinatiju iskoristio svu mogucu srecu u mecevima poput onih sa Goffinom i Dolgopolovom gde je maltene dobio izgubljene meceve. Isto, onakav poraz od Federera gde nije mogao do jednog brejka govori o ozbiljnosti zadatka koji je pred njim ako zeli osvojiti ovaj turnir. Souza ima jako los skor na hardu, posle 5 meseci je odigrao tek jedan mec i lagano izgubio od Jazzirija. Djokovic bi morao ovo pocistiti u 3 kratka seta.

Sretno ko prati!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use