Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 01.09.2015.

bobo86

Recommended Posts

zasad je koliko vidim jedino HL ponudila razrade mečeva za US OPEN

karlović - del bonis over 9.5 1.set koef 1.60...standardna oklada kada je karlo u pitanju. servu bi trebao zadržati bez problema, jest da bolje igra u polju nego prije i da zna brejknuti ali opet za 1.60 uzimam..jedini njihov međusobni meč je završio 6:7 7:6 7:6 za karla

young - simon +2.5 1.set, koef 1.70....simon bira prijem, young servu, znači trebala bi biti 2 breaka u 1.setu da padne oklada.

tiafoe - troicki +6.5, koef 1.50...troicki u užasnoj formi, mislim da se ovdje isplati uzeti i pobjedu tiafoe-a po 3.50

ako netko prodaje ili znate nekog da bi prodao verificirani bet365 račun + skrill, javite mi u inbox..više ne znam na koga otvarati račune :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use