Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 30.08.2015

PaoNaLazio

Recommended Posts

Lestienne-Vatutin 1 1.83 bet365

30.08. 15:00 M-ITF Rotterdam - zemlja, finale

U finalu ITF-a u Nizozemskoj susrest će se Lestienne i Vatutin. Constant Lestienne nalazi se na 340. ATP mjestu a nakon ovoga turnira približit će se svom najboljem rankingu, #309. Sezonu je većinom proveo na Futuresima, a igrao je i nešto challengera i ATP turnira. Što se ATP razine tiče, u Montpellieru je ispao u drugom kolu kvalifikacija, na Roland Garrosu u drugom, u Bastadu u trećem, a u Estorilu je prošao kvalifikacije i onda ispao od Carrena. Odigrao ja jako dobar turnir u Saint Brieucu gdje je kroz kvalifikacije došao do polufinala do kojega je dobio dobrih imena tipa Kapas, Peliwo, Barrere, Hernych, Millot.. a polufinale gubi od Sugite. Igrao je dosta Futures turnira, ima jedno finale i još nešto polufinala i četvrtfinala. Na ovom turniru je za sada odradio dobar posao, Middelkoop 6:1 6:4, Sabanin 6:4 6:3, Quinzi 5:7 6:1 7:5 i Maden 6:2 6:4. Za protivnika će imati Alexeya Vatutina, 464. tenisača svijeta. Futures tenisač koji pokuša nešto na challenger razini, u Kazanu i Moskvi ispao je u kvalifikacijama, u Puebli je ispao u osmini, u Scheveningenu prošao kvale pa ispao u prvom kolu, u Casablanci ispao u kvalifikacijama. Što se Futuresa tiče, ima jedan osvojen i jedno finale. Ovdje je dobijao: Fonga 6:0 6:1, Minu 3.6 7:5 5:4 (predaja), Sakharova 7:6 6:2, Barrya 4:6 6:1 6:3. Lestienne i Vatutin susreli su se 2 puta i oba puta je Lestienne slavio. Jednom su igrali ove godine, na hardu prije mjesec dana i bilo je 7:5 6:3. Danas mi je također Lestienne favorit. Vatutin je nakupio pobjeda protiv slabijih tenisača i na slabijim turnirima, neki dan je osvojio Futures gdje je u svakom meču bio veliki favorit osim u finalu. Lestienne igra dobro ovdje, odigrao je odličan meč i iznenadio Quinzia. Dobio ga je prije mjesec dana na hardu, a kada uzmemo u obzir da je to Lestiennu bio peti meč na hardu ove sezone i da na njemu nije igrao 5 mjeseci te da mu je to najočajnija podloga, jednostavno ga moram probati.

Jel neko zna gde mogu ovo pratiti na live-u?

Zašto bet at home nikada ne stavlja kartone u ponudu ili ja to ne vidim? Na par utakmica u zadnjih nekoliko mjeseci sam vidio da se može kladiti na kartone a već sam 4 godine tamo.

Da li je u William Hill bolja ponuda jer sam i tamo registrovan odavno a ne kladim se tamo?

William Hill je dobar za dosta stvari, jedna od njih su naravno i kartoni. Mislim da ih redovono imaju u ponudi za sve utakmice liga petice.. Bet at gome stavi u ponudu nekad, ali ne uvijek. Dobro je da isto imaju klizne granice, pa si sam možeš postavi nižu ili višu granicu, kako ti paše...

Btw. evo baš gledam i bet at home ima kartone u ponudi..

QPMcMTY.png

Zašto bet at home nikada ne stavlja kartone u ponudu ili ja to ne vidim? Na par utakmica u zadnjih nekoliko mjeseci sam vidio da se može kladiti na kartone a već sam 4 godine tamo.

Da li je u William Hill bolja ponuda jer sam i tamo registrovan odavno a ne kladim se tamo?

bet at home je jedna od gorih stranih kladionica, osim slabije ponude imaju i najmanje kvote

William Hill je dobar za dosta stvari, jedna od njih su naravno i kartoni. Mislim da ih redovono imaju u ponudi za sve utakmice liga petice.. Bet at gome stavi u ponudu nekad, ali ne uvijek. Dobro je da isto imaju klizne granice, pa si sam možeš postavi nižu ili višu granicu, kako ti paše...

Btw. evo baš gledam i bet at home ima kartone u ponudi..

QPMcMTY.png

Našao, hvala! :)

Ali fakat rijetko kartone stavljaju u ponudu!

Chiellini to get a card: YES 3.00 unibet 

Ovo nekako moram probati. Jutros sam postavio analizu za over kartona na utakmici Roma-Juventus tako da se tamo može pročitati malo detaljnije, a ovaj put ću probati i da Chiellini dobija karton. Chiellini je mesar. on ide jako i često dobija žute kartone. Roma je solidna u napadu, Gervinho-Džeko-Salah i mislim da će zadavati dosta problema Juventusovoj obrani i očekujem grublju igru sa njihove strane. Zanimljivo je da je Chiellini u 4 od posljednjih 5 duela sa Romom zaradio žuti karton, prošle sezone je u obe utakmcie požutio, a slično očekujem i danas.

Inter-Hajduk 2 @ 2.45 marathonbet

http://www.nogometplus.net/Portals/0/EasyDNNNews/thumbs/5457/105512.png

Hajduk nakon ispadanja iz europe se okreće domaćem prvestvu. Danas ide s najjačom postavo dosad pobjedit dinamo. Dosad je Burić u prvenstvu odmarao Ohanzu ali sad starta. Velasquez ima praov nastupa i on starta na beku a Tudor ide na krilo šta je njemu prirodna pozicija. Na drugom krilu će bit Maloku koji igra jako dobru sezonu. Već je zabio nekoliko golova. Ostalo standardno. Meni je ovo odlična postava i nadam se da su momci motivirani i da će pobjedit danas. Kvalitetniji jesu samo je bitan motiv.ako idu 100% trebao bi Hajduk ovo dobit a kvota odlična

19:00   Videoton - Debrecen         1      2.40

Proslosezonski madjarski sampion Videoton je ocajno poceo ovu sezonu, od 6 tekmi ima 5 poraza i samo jednu pobedu! Pored toga su ispali i iz evropskih kupova,te mislim da je vreme da se okrenu prvenstvu i pocnu da osvajaju bodove. Jeste ovo nekakav derbi ali koliko sam procitao gosti imaju dosta problema sa povredjenim igracima a nisu ni oni na nivou proslogodisnjih igara. 

Chiellini to get a card: YES 3.00 unibet 

Ovo nekako moram probati. Jutros sam postavio analizu za over kartona na utakmici Roma-Juventus tako da se tamo može pročitati malo detaljnije, a ovaj put ću probati i da Chiellini dobija karton. Chiellini je mesar. on ide jako i često dobija žute kartone. Roma je solidna u napadu, Gervinho-Džeko-Salah i mislim da će zadavati dosta problema Juventusovoj obrani i očekujem grublju igru sa njihove strane. Zanimljivo je da je Chiellini u 4 od posljednjih 5 duela sa Romom zaradio žuti karton, prošle sezone je u obe utakmcie požutio, a slično očekujem i danas.

svaka ti cast

Svijet Kladjenja vam predstavlja najbolje analize i tipove za 1. kolo US Opena! 

http://www.svijetkladjenja.com/analize/us-open-2015-analiza-parova-1-kola/

svida mi se izbor samo bi zaobiso dologopolov i groth dolgi je uvijek truba... a groth igra sezonu karijere  tako da bi to zaobisa svakako radije bi odigro na grotha nego na dolgia po 1.28

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use