Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 26.08.2015.

marsovacc

Recommended Posts

kako mislis kladionica? znas kolko postoji kladionica na svijetu i sad su se bas svi urotili na jadni hrvatski kup nebi bas reko.. 

Nigdje nisam napisao da su se "kladionicE" urotile već kladionica, što je u ovom slučaju Germania. 

1-4 je sada. I ja sam tu (dez)informaciju saznao nekoliko minuta prije samog početka utakmice od čovjeka koji radi u toj kladionici. Već sam i sam prije, vidjeli ste i analizu, pisao kako ovo Lekenik dobija jer su mi to poslali jučer. I sam jako natrpao na to, i onda sam saznao ovo, pa sam kontirirao.

Žao mi je što sam vjerojatno mnoge možda prestrašio ovime pa su išli na cash-out, kontrirati ili slično. Samo sam javio što sam dobio..

Nigdje nisam napisao da su se "kladionicE" urotile već kladionica, što je u ovom slučaju Germania. 

1-4 je sada. I ja sam tu (dez)informaciju saznao nekoliko minuta prije samog početka utakmice od čovjeka koji radi u toj kladionici. Već sam i sam prije, vidjeli ste i analizu, pisao kako ovo Lekenik dobija jer su mi to poslali jučer. I sam jako natrpao na to, i onda sam saznao ovo, pa sam kontirirao.

Žao mi je što sam vjerojatno mnoge možda prestrašio ovime pa su išli na cash-out, kontrirati ili slično. Samo sam javio što sam dobio..

ja nisan na srecu :D ahahah

21:00, Petrolero de Yacuiba - Real Potosi 1 @ 1,85

I jednoj i drugoj ekipi važni su bodovi kako bi izbjegli pad u niži rang. Real Potosi ima "lijep" niz od tri uzastopna poraza te su na dnu ljestvice, a na press konferenciji njihov trener je kako se neki igrači ne ponašaju u skladu s pravilima.

Igrači gostiju su morali putovati čak 16 sati kako bi došli do Yacuibe te će momčad biti dosta umorna.

21:00, Petrolero de Yacuiba - Real Potosi 1 @ 1,85

I jednoj i drugoj ekipi važni su bodovi kako bi izbjegli pad u niži rang. Real Potosi ima "lijep" niz od tri uzastopna poraza te su na dnu ljestvice, a na press konferenciji njihov trener je kako se neki igrači ne ponašaju u skladu s pravilima.

Igrači gostiju su morali putovati čak 16 sati kako bi došli do Yacuibe te će momčad biti dosta umorna.

ja bi dodo ovdje okladu ,tip crveni karton  samo nez koje klade daju to  psk nema kolko vidim nema ni bet tjt uopce nemogu nac ovo na betu ,uglavno bolivija opcenito najkrcatija crvenim kartonima i pogotovo sam upamtio ove real potosi iako to nepratim bas moze se probat kvota je preko 3 sigurno jos ako trener kaze da se neponasaju u sklad sa pravilima znaci da ima nekih problema i bit ce tenzija a on bi moglo i bit glupih startova koji ce biti kaznjeni crvenim kartonom nadam se;D 

EDIT evo crveni prosao :D 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use