Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 26.08.2015.

marsovacc

Recommended Posts

moj prijedlog duplanja za danas

Coric B. - Schwartzman D. 1    1,55
Canada - Portorico     1   1,50 
Supersport 2,32

Nakon nekoliko losih rezultata na tvrdoj podlozi, coric je uhvatio dobru formu i nadam se nastavlja sa solidnim rezultatima. U prvom kolu je prosao sa 2:1 u setovima Giralda. Ima dosta samopouzdanja , igra sve bolje i bolje i kako se blizi US  OPEN podiže se u igri. Danas igra protiv igraca koji vise voli zemlju  , nema neki servis i mislim da u svim segmentima je losiji od Borne. 
Drugi par je košarka. Smatram da Canada u ovom sastavu je dosta kvalitetnija od Portorica.Pokazali su ovih dana da su vrlo dobra momcad koja moze svakom parirati. Imaju nekoliko vrlo dobrih NBA igraca, medu kojima je i proslo godisnji prvi pick A.Wiggins. Jucer su dobili dominikance +12 , a dan prije brazilce +16. Mislim da bi mogli pokrit i hendikep koji je u ss 4,5 dok je na bet-u vec 6,5

Od ostalog svida mi se da danas i mi (hrvatska) dobijamo u hendikepu i svakako pick dana pobjeda medveščaka!

20:00 AJAX København – Bjerringbro-Silkeborg

Pick Zbroj golova 50,5 + 1.83 WWin(Premier,betlive,favorit,germania,ss po 1.85) 3/10

Danci polahko pocinju sa utakmica u rukometu,sem pripremnih evo prve prave utakmice u novoj sezoni to su utakmice DHF Kupa(1/8).Jednu od svojih danasnji utakmica odigrat ce Ajax Kobenhavn i Bjerringbro-Silkeborg.Na prvi pogled sam mislio malo veca granica ce biti ali evo tek 50,5 golova kazem tek jer Danska liga vazi za jednu od liga gdje ne pada puno golova.Bjerringbro-Silkeborg je odigrao vec jednu pripremnu utakmicu kontra Arhusa koja je zavrsena bez pobjednika 27-27.Problem Bjerringbroa bi mogao biti u tome sto su njihovi golmani Kasper Larsen i Søren Rasmussen imali problem sa povredama,tako da ni jedan bas nisu na 100% spremnosti.Osim njih u timu nece biti danca Klaus Thomsena.No i bez njega Bjerringbro-Silkeborg izgleda sjajno,tim ima jako dobre igrace tipa Markussen,Knudsen,Christiansen,Øris Nielsen i novi igrac Sebastian Skube koji je stalni Slovenski reprezentativac.Sa Skubetom u napadu su stvarno pogodili jos kad tu dodate Markussena i Christiansena bit ce pakleno danas u napadu.Sto se ipak domacina ovog meca tice to je ekipa iz druge danske lige ekipa Ajax Kobenhavn.Dosta limitirana ekipa,svake godine mijenjaju bukvalno pola rostera ili cak i vise.Ove sezone su opet dosta mijenjali sto je prokomentarisao i trener Bjerringbroa rekavsi da on poznaje neke igrace iz Ajaxa.Za danasnji susret out su im Mick Schubert i Jacob Wiberg te su iz tabora najavli da bi mogli mozda iznenaditi.Dosta novi tim ima tu nekoliko iskusni igraca i oni se nadaju da bi ove sezone mogli napraviti konacno iskorak i vratiti se u prvu ligu.Financijski su dobri,ima tu dosta sponzora sto i govori novi broj igraca.Trener je najavio kako su sada dosta bolji u napadu odnosno dat ce 'novi' Ajax biti bolja ofanzivna ekipa.Sve u svemu vidim priliku Ajaxa da prode 20+ golova jer golmani gostiju nisu na 100% nivou,drugo dosta bolji su sada u napadu i treca stvar dok su ove ekipe nekada igrale prije bilo je jako dosta golova cak i 60+ tako da sam misljenja da danas mogu na 51 gol.

na marathonu 49.5 granica i bolja kvota

Danas poslije ponoći bacaju disk koliko vidim.

Od 31 sudionika ovog natjecanja samo su dvojica u svojoj karijeri uspjeli prebaciti disk preko 70 metara, a to su - Gerd Kanter (73,38 metara) i Piotr Malachowski (71,84 metara).

Ove godine za sada još nitko nije bacio disk preko 70 metara, a najdalje ga je bacio Malachowski (68,29 metara). Preko 68 metara još je jedino uspio baciti Jason Morgan (68,19 metara). 

Koeficijent (na bet365) na Kantera koji drži rekord trenutno jest 21,00 iz razloga što ima 36 godina i više se ne može nadmetati sa najboljima. Jason Morgan, koji je ove godine bacio najdalje disk, ako ne računamo Malachowskog, ima 33 godine i da će on pobijediti jest - 41,00.

Malachowski ima 32 godine, još ove može biti najbolji sigurno, a vjerojatno i sljedeće. Bacio je najdalje disk ove godine, trenutno je najbolji. Od njegovih najvećih konkurenata (po koeficijentima) Philip Milanov (9,00) bacio je svega 66,66 metara ove godine što mu je i osobni rekord. Njemu su tek 24 godine, i sa tim godinama ne može parirati Malachowskome, čisto zbog iskustva.

Robert Urbanek (13,00) bacio je disk ove godine na udaljenost od 66,31 metara, a osobni rekord mu je 66,93 metara. 28 mu je godina, što su i najbolje godine za ovaj sport, no jednostavno nije ni približna klasa kao Malachowski.

Ovu okladu objavio sam još prije par dana, ali postavljam je opet sa detaljnijom analizom, koju me zatražio jedan član grupe u privatnom inboxu.

Piotr Malachowski @ 1,57

22:30 | Ćorić - Schwartzman 1 @ 1,35

Mnogi su kritizirali Bornu zbog dva poraza iz tri meča na tvrdoj podlozi u drugom dijelu sezone. No, Bornu je uistinu zadesio težak ždrijeb. U Montrealu ga je ždrijeb u prvom kolu spojio sa Tsongom, koji je branio titulu ondje. Nije Ćorić bio loš, izgubio je u dva seta sa 6:4, 6:4, no Tsonga je pokazao svoju kvalitetu te dokazao da je zasluženo u TOP 20 tenisača svijeta. U Cincinnatiju ždrijeb ga je u prvom kolu spojio sa još jednom velikom mladom teniskom nadom - Alexanderom Zverevom. Zverev je bio favorit, no Borna je opet pokazao sa tek 18 godina koliko je čvrst u glavi i pobijedio ga sa 2:1 (7:5, 3:6, 7:6(5) u setovima. U drugom kolu naletio je na 5. tenisača svijeta, Stanislava Wawrinku. Iznenađujuće, iako je Wawrinka bio psihički loš tih dana, Borna je prvi set uzeo sa 6:3. U drugom setu došlo je do tie breaka, no nije ostao dovoljno čvrst i Wawrinka je uzeo set, a potom i preokrenuo rezultat. 

U Winston Salemu konkurencija je slabija obzirom da već idući tjedan počinje US Open. Borna je u prvom kolu bio slobodan, a u drugom je sa 2:1 u setovima bio bolji od Kolumbijca Giralda. Borna je prvi set izgubio, no potom je preokrenuo meč u svoju korist.

Schwartzman je tek stigao u SAD. U prvom kolu dosta je imao problema sa Gimeno Traverom, no izgubio je samo jednom servis i pritom došao do vrijedne pobjede. U drugom kolu čekao ga je TOP 50 tenisač, Pablo Andujar. Teškom mukom ga je uspio pobijediti, a servis je gubio čak šest puta. Ćorić je gotovo imao cijeli dan odmora, dok je Schwartzman tek noćas potvrdio prolazak dalje u meču dugom 2 sata i 30 minuta. Mislim da Ćorić danas ne bi trebao imati problema.

01:00 | Keys - Kvitova 1 @ 1,60

Keys ima veliku priliku plasirati se u četvrtfinale New Havena. Domaća je tenisačica, tek ima 20 godina, a već je ušla u društvo 20 najboljih tenisačica svijeta. Na tvrdoj podlozi je od početka mjeseca, a iako je u Cincinnatiju i Stanfordu gubila već u drugom kolu, noćas ima veliku priliku plasirati se u četvrtfinale ovog turnira. Keys je na ovom turniru ždrijeb spojio sa Svitolinom (17. na WTA ljestvici) Prvi set dobila je sa 7-6, a u drugom je vodila 4-2 te je potom Svitolina predala meč. Keys je više od dva dana odmarala i pripremala se za dvoboj s petom tenisačicom svijeta - Kvitovom!

Kvitova prolazi kroz teško razdoblje u karijeri. Zbog problema s mononukleozom i dalje se osjeća umorno na mečevima. Nakon poraza od Janković na Wimbledonu, upisala je dva nastupa i ujedno dva poraza na američkoj turneji. U Torontu ju je Azarenka glatko pomela. Inače, Azarenka je trenutno na nekom nivou kao i Keys. U Cincinnatiju ždrijeb ju je spojio sa Garcijom, koja nije u društvu 32 najbolje tenisačice, međutim Kvitova je uspjela uzeti set, ali to je bilo sve.

Noćas igra sa Keys koja igra na domaćem terenu i ima veliki motiv za pobjedu. Jednostavno, pospana i umorna Kvitova nema šanse.

NK Bistra v NK Lekenik 2 @ 2.75 bet365

malo sam proguglao ovaj par. Lekarnik je lani bio 2. u MŽN središte (4.liga). Bistra je bila 2. liga al su se raspali pa su valjda sad ista liga ko i lekanik. prije 20 dana su igrali s kustošijom i izgubili su 9-0 (kustošija lani 3. u toj ligi). Bisti valjda igraju juniori i par starijih igrača. pošto su kustošija i lekenik tu negdje ovih 2.75 bi trebao bit ogorman value

Moram pohvaliti ovaj odlično uoćen i rano napisan bet, neovisno čak o ishodu...

Evo kako to trenutno izgleda... Dakle tko je pratio forum mogao je uplatiti po 2,75 a sada je koeficijent 1,66...

6jZgSKl.png

Btw. moram prokomentirati nešto što sam danas uočio... Čini se da si PSK na svoje načine pokušava dodatno podići prihode i profit pa tako više nije 1,85-1,85 startni koeficijent nego 1,80-1,80. 

Naravno trebalo bi biti 2,00-2,00, međutim niti 1,85-1,85 (dakle marža 0,15) im nije dosta, nego su i to odlučili dodatno dići, tj. povećati maržu a smanjiti koeficijente da budem precizniji.

Uz to dodajte 5% manipulativnih troškova, te 10% poreza pa budite dugoročno u plusu... 

CUjQDLh.png

Zamislite, igrate nešto što su, prema PSKu, 50-50% šanse. Na 1.000,00 uloženih kuna onda bi bilo fer da je dobitak 2.000,00kn ako se pogodi, ili barem približno jer mora i kladionica od nećega živjeti, ali to približno podrazumjeva barem 1.900,00+kn. 

A evo koliko bi dobili kada se po ovom koef. uračunaju i manipulativni i porez.

UkVl6bB.png

Dakle šanse su vam 50-50, ali nećete dobiti duplo nego jedva 60%, odnosno na 1.000 uloženih kuna dobitak je 1634,00kn.

Evo kako kod npr. bet365 to izgleda, a ima i drugih kladionica koje su znatno početnije od 1,80-1,80... Uzeo sam bilo koji primjer iz ponude, dakle samo koef. su bitni...

1,85-1,95 plus nema ranijenavedenih dodatnih troškova...

NPVRYzG.png

PAŽNJA - 

16:00, NK Bistra - Lekenik 

Tip: 1x..2,00

I sam sam stavio na pobjedu Lekenika još jučer, no sada mi javljaju da je došlo do preokreta i da Lekenik neće pobijediti zbog ogromnih uplata na kladionicama. Navodno se kladionica umiješala sve i kako ne bi imala veliki gubitak riješila da dođe drugačije. Vjerujem da postoji mogućnost da Lekenik prođe preko produžetaka ili izvođenja kaznenih udaraca.. No, vidjet ćemo sve.

16:30 | Shkupi - Turnovo 1 @ 2,00

Shkupi se do ove sezone natjecao u drugoj ligi Makedonije. Od ove sezone članovi su elitne grupe makedonskog nogometa. Rade odličan posao za sada, remizirali su protiv aktualnog prvaka Vardara te su u gostima pobijedili Bregalnicu. Danas će ugostiti Turnovo te će imati veliku potporu navijača. Turnovo je puno slabija momčad nego što je bila prošle sezone, skoro svi ključni igrači su otišli te im je jedini cilj ove sezone ne ispasti u rang niže.

PAŽNJA - 

I sam sam stavio na pobjedu Lekenika još jučer, no sada mi javljaju da je došlo do preokreta i da Lekenik neće pobijediti zbog ogromnih uplata na kladionicama. Navodno se kladionica umiješala sve i kako ne bi imala veliki gubitak riješila da dođe drugačije. Vjerujem da postoji mogućnost da Lekenik prođe preko produžetaka ili izvođenja kaznenih udaraca.. No, vidjet ćemo sve.

Hm... Cashout ili ne... Dilema.. :/

Vyjwxu9.png

20:00, Nexe - Chehovski Medvedi 2 @ 1,45

Ove dvije momčadi sastaju se u sklopu Vardar turnira 2015. godine. Obje ekipe su izgubile od Vardara, što je bilo i očekivano, no Rusi su pokazali puno više. Već nekoliko godina zaredom igraju u Ligi prvaka i prvaci su Rusije. Nexe je druga najbolja momčad u Hrvatskoj, ali u SEHA ligi nisu niti u pet najboljih momčadi.

Goksime i ostali koji ste uplatili na Lekenik,mozda najbolje da pričekate live,kad god vidim ovakav tip s naših prostora na kojeg svi trpaju ili je zicer ili ce sve zajebat,vecinom bude ovo drugo i nebih se cudio da na kraju bude X pa Lekenik prode dalje...Vidim da je dosta ljudi i sa stranih foruma trpalo na Lekenik i ovo je ozbiljan pad kvote u samo jednom danu i ne bih se cudio da bude nekih nastimavanja...

Hm... Cashout ili ne... Dilema.. :/

Vyjwxu9.png

Tnx svima na mišljenju, evo ipak napravio cashout i uzeo sigurnih 70e :D Možda na liveu ispratim kada vidim malo što se zbiva, od ostalog Opatiju čekam, stavio sam sinoć aktivne listiće, to mi je još najbitnije... Za kartone, granica je sa 5,5 podignuta na 6,5 tko je ulovio ulovio je ;)

csXzuUy.png

Hrvatska-Estonija H1(-18,5) 1.85 Bit cu vrlo kratak jer za ovaj par neman sta puno duljit..Hrvatska dosad odlicno odradila pripreme, u 6 susreta isto toliko pobjeda, dobro funkcioniraju na oba fronta i u obrani i u napadu, Estonija isto ima par pobjeda ali to su sve protivnici nizeg ranga dok ih je jedna Gruzija nakantala 90:55, danas ne vidim kako mogu zaprijetiti Hrvatskoj, danas na raspolaganju nemaju jednog od boljih igraca i to ce im biti veliki hendikep, Hrvatskoj nedostaje Tomas ali protiv jedne Estonije to ne vidim kao veliki problem. Imam jedno kratko pitanjce; Goksime sta mislis o Bayer-Lazi vise od 6.5 ..mislim se na veci ulog ali bojim se da je granica ipak za nijansu velika pa me zanima tvoje misljenje.Pozdrav

PAŽNJA - 

kako mislis kladionica? znas kolko postoji kladionica na svijetu i sad su se bas svi urotili na jadni hrvatski kup nebi bas reko.. 

Goksime sta mislis o Bayer-Lazi vise od 6.5 ..mislim se na veci ulog ali bojim se da je granica ipak za nijansu velika pa me zanima tvoje misljenje.Pozdrav

Očekujem puno kartona ali iskreno nebi to sugerirao igrati na 6,5 visoka je granica. Šteta da jučer nisis ispratio na 5,5 a sad, pričekaj na liveu pa ako bude takav razvoj situaicje da spuste granicu (ako u prvim minutama ne bude kartona) isprati ili vidi dali gdje ima 5,5 granica a da računaju i crveni...

Evo William Hill ima, pa ako imaš račun vidi tamo, ako ne idealna prilika da ga otvoriš ;)

K9TW5cl.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use