Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 25.08.2015.

forza

Recommended Posts

Goksime sto kazes na Dinamo - Skendebrau vise kartona (samo da napomenem sanjao sam da ce biti crveni na ovoj utakmici :P)

:D crveni...tko zna :D Moguće ;)

iskreno 5,5 mi je velika granica i nisam siguran da će biti over ako nije bio u prvoj utakmici koja je bila idealna po svemu... Bio je i preokret i Dinamo u gostima, vruća atmosfera... Ali napisao sam da mi se onaj rus nije sviđao za kartone...

Danas sudi Rocchi koji je ok po pitanju kartona, međutim za očekivati je da će Dinamo pobjediti, moguće i uvjerljivo a već imaju prednosti i iz prve utakmice. Ako bude ranih 2:0 pa i 1:0 nisam siguran da će biti nervoze na terenu..

Bolji odabiri za kartone mi se čine Maccabi - Basel i Malmo - Celtic, ali to je samo moje mišljenje, ne mora tako naravno i biti..

:D crveni...tko zna :D Moguće ;)

iskreno 5,5 mi je velika granica i nisam siguran da će biti over ako nije bio u prvoj utakmici koja je bila idealna po svemu... Bio je i preokret i Dinamo u gostima, vruća atmosfera... Ali napisao sam da mi se onaj rus nije sviđao za kartone...

Danas sudi Rocchi koji je ok po pitanju kartona, međutim za očekivati je da će Dinamo pobjediti, moguće i uvjerljivo a već imaju prednosti i iz prve utakmice. Ako bude ranih 2:0 pa i 1:0 nisam siguran da će biti nervoze na terenu..

Bolji odabiri za kartone mi se čine Maccabi - Basel i Malmo - Celtic, ali to je samo moje mišljenje, ne mora tako naravno i biti..

ja bi reko da ce dinamo igrat x 

Ma meni smrdi taj Dinamo danas,Mamić i šiptari ne moze tu nista biti cisto,po 1.30 ga ne bih igrao nema sanse pogotovo ne u Europi pa makar igrali protiv ovih izbjeglica...

I slazem se za Basel,tu ce biti kartonijada ja cu osobno igrati vise zutih i crveni,bit ce paklena atmosfera,ginut ce se za svakiu loptu,Basel se mora otvoriti i tu ce Maccabi imati sansu za kontre,a znamo da vecina kartona proizide upravo iz kontri..Ulog je sam po sebi velik LP i izlazak na europsku scenu,svi preduvjeti za kaos su tu :D

Kup Hrvatska: 16:00 Jadran Poreč - ZET Zagreb TIP: 2(3.7)/ x2 (1.8)

O ZET-u neznam mnogo, ali o Jadranu znam. Pošto sam iz Istre dosta pratim nas nogomet. Jadran trenutno igra meduzupanijsku ligu (4. Hrvatska nekadasnja) gdje su prosle sezone zavrsili na 12 mjestu. Ove sezone su se pojacali sa nekoliko igraca iz Pazina i Rovinja, no mislim da im to nece biti od pomoci jer su to vecinom mladi igraci 18-19 godina. Jadran je u predsezoni odigrao 3 prijateljske utakmice gdje su od Opatije izgubili 4-1, a od Novigrada 5-0.. Dok su sa Trstom odigrali 0-0, no igrali su protiv juniora. Jedina stvar koja im ide u prilog je domaci teren koji je katastrofa. Ovdje pada kisa cijeli dan i teren ce vjerojatno biti nepogodan za igru sto njima ne odgovara. Takoder, prijatelj koji ondje igra kaze da ce 75% igraca ondje stici s posla posto jos uvijek traje sezona turista, te je on osobno odigrao 2.

Kup Hrvatska: 16:00 Jadran Poreč - ZET Zagreb TIP: 2(3.7)/ x2 (1.8)

O ZET-u neznam mnogo, ali o Jadranu znam. Pošto sam iz Istre dosta pratim nas nogomet. Jadran trenutno igra meduzupanijsku ligu (4. Hrvatska nekadasnja) gdje su prosle sezone zavrsili na 12 mjestu. Ove sezone su se pojacali sa nekoliko igraca iz Pazina i Rovinja, no mislim da im to nece biti od pomoci jer su to vecinom mladi igraci 18-19 godina. Jadran je u predsezoni odigrao 3 prijateljske utakmice gdje su od Opatije izgubili 4-1, a od Novigrada 5-0.. Dok su sa Trstom odigrali 0-0, no igrali su protiv juniora. Jedina stvar koja im ide u prilog je domaci teren koji je katastrofa. Ovdje pada kisa cijeli dan i teren ce vjerojatno biti nepogodan za igru sto njima ne odgovara. Takoder, prijatelj koji ondje igra kaze da ce 75% igraca ondje stici s posla posto jos uvijek traje sezona turista, te je on osobno odigrao 2.

pa ako je on osobno odigrao 2 znaci da  vjv nije jedini oni ce se dogovoriti popusit tekmu i uzet pare jebe im se 

pa ako je on osobno odigrao 2 znaci da  vjv nije jedini oni ce se dogovoriti popusit tekmu i uzet pare jebe im se 

ja sam čuo drugu priču. da su nabrijani i da žele proć. ovaj zet je lani bio 1. u 1. zagrebačkoj pa bi sad trebali bit u isotm rangu. Znam da se jadranu vratio kepčija iz gorice a otišao im je baša u cibaliu. 

c/p sa Facebooka, od tipa koji non stop kopira analize sa foruma te ih uzima kao svoje, pa ako netko prati atletiku malo više da prokomentira nadolazeće natjecanje.. Hvala ;)

Nista ja ne uzimam kao svoje, ako su dobre analize to i podijelim, kao sto tu podijelim svoje misljenje ...napisem..zato smo tu da deremo kladionice....eto i ti dijelis moje analize i sta da te sada izbacim iz grupe?!!. Ako nekome pomaze i odigra, dobije....drago mi je..hvala Bogu..zato smo tu!! Eto Muller prosla ....Nadam se da jos Simic dobija pa da svi zajedno dobijemo pare.

ja sam čuo drugu priču. da su nabrijani i da žele proć. ovaj zet je lani bio 1. u 1. zagrebačkoj pa bi sad trebali bit u isotm rangu. Znam da se jadranu vratio kepčija iz gorice a otišao im je baša u cibaliu.

Dosli su Kepcija, Videkic, Soskic i Bencic koji su nesto iskusniji... Videkic ima 34 godine i u tih nekoliko utakmica bio im je najbolji igrac, s tim da on moze odigrat jedno poluvrijeme s obzirom da je pred 2 mjeseca operirao koljeno. Takoder im je dobar G. Banko koji ima 18 godina. Pred 3 godine trazili su ga Rijeka i Hajduk na posudbu, no njemu se "neda" i u klubu je radi brata jos pola godine.

Slažem se i granica nije visoka. Skomina je jedan od meni dražih sudaca, dobro sudi i zna davati kartone.

Uz to spomenuo bi da Malmo i Celtic sudi Milorad Mažić i trenutno sam u potrazi za najnižom granicom gdje over uplatiti. Ovo sam još jučer snimio, o Mažiću sam hvalospejve više puta ovdje na forumu opjevao, ne znam dali nas je, možda jednom, jednom zeznuo a stvarno sam kartone na njegovim utakmicama igrao jako često... 

Isto imamo aktivan rezultat budući da je Celtic primio gol za 3:2 u 95'minuti, Malmo je domaćin i grist će a vjerujem da će zadnjih 30ak minuta biti vatreno, osim ako Celtic nebude uvjerljivo vodio.

Oboje prošlo :D

9hefJmo.png

Pohvale svima :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use