Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 24.08.2015.

Goksim

Recommended Posts

PETROHRAD-CSKA MOSKVA 

TIP:(Under)-4.5

KVOTA:2.45 5/10 marathonbet

Današnjim danom počima nova hokej sezona,moj omiljeni sport na koji se kladim i mogu naglasiti da mi tokom hokejaške sezone donosi dosta dobar profit...

Većinom u hokeju se kladim na visoke kvote,jer kvote su čista matematika,što veći kurs,tim bolje jer nema tog kladioničara na kugli zemaljskoj koji ima 100% uspijeh u klađenju.Visokim kvotama jedino se može do do pozitivnog profita a samim time kvota nesmije biti ispod 2.00...

Što se tiče ova dva suparnika u današnjem meču,nema smisla prepisivati dosadašnje statističke podatke,jer svaki novi susret je sam po sbei sasvim drugačiji,novim igračima,novim trenerom i samim time samom taktikom i koncepcijom igre.

Ova dva kluba odigrali su dosta pripremih susreta ali ti prijateljski susreti su sasvim nešto drugo od samog takmičenja u KHL što se pokazalo u prošloj hokejaškoj sezoni...Petrohrad su napustili dosta kvalitetni igrači kao što su:Červenka, Tichonov, Martensson, Panarini Thoresen a došli su novi kvalitetni igrači:Koskiranta, Lindström, Arťuchin a drugi...Najslavniji hokejaški klub CSKA Moskva može se pohvaliti najdefenzivnijim klubom KHL..

CSKA je prošle sezone imao najbolju obranu u ligi i jasno je zašto Kvartaljnov nije želio imati prevelike promjene u tom odjelu.Odlična navala također će ostati u više-manje istom sastavu u pohodu na prvog Gagarina.

Najučinkovitiji napadač KHL-a, Aleksandr Radulov i u novoj sezoni predvodit će svoju "postrojbu". U Moskvi se nalazi već četvrtu sezonu pri čemu mu je prethodna, u kojoj je sveukupno postigao 92 boda, bila najuspješnija. Prije dolaska u Moskvu, Radulov je igrao četiri godine za Salavat Julajev s kojim je 2011. osvojio i Gagarinov pehar uz rekordni učinak od 98 bodova u sezoni. Odigrao je vrsni napadač i 172 utakmice za Nashville no od 116 bodova koje je postigao u dresu Predatorsa ljubitelji hokeja će više pamtiti "rat" između KHL-a i NHL-a vezano uz njegov odlazak iz Nashvillea.

Radulov je za "Zbornaju komandu" nastupio na pet svjetskih prvenstava s kojih je donio zlatne medalje 2008. i 2009. te na Olimpijskim igrama u Vancouveru i Sočiju na kojima je ostao praznih ruku. Malo bi tko prije desetak godina očekivao francuskog igrača u CSKA, a još manje u vodećoj ulozi.

Stephane Da Costa se odlično snašao s crvenom zvijezodm na dresu te je svoju prvu sezonu u Rusiji završio sa 70 bodova i naslovom prvaka. U Moskvu je došao iz Sjeverne Amerike u kojoj je proveo cijelu dotadašnju seniorsku karijeru. Četiri se godine pokušavao nametnuti Ottawi no poslije 47 utakmica u NHL-u zaključio je da je bilo dosta vozikanja autobusom Binghamtona po AHL-u. Svoje sposobnosti dokazao je u podružnici "senatora" postigavši 137 bodova u 166 utakmica. Za Francusku je nastupio na šest svjetskih prvenstava na kojima j epostigao 24 boda.

U redovima CSKA iduće sezone neće biti iskusnog Igora Grigorenka koji se poslije dvije i pol sezone u Moskvi vratio u Salavat Julajev, a sa sobom je poveo i vrsnog mladog napadača Nikolaja Prohorkina. Na njihova mjesta klub je doveo novi napadački dvojac. Iz Sibira dolazi najbolji napadač u prošloj sezoni, Dmitrij Kugrjišev. Sezonu je završio s 54 boda čime je zaradio poziv za povratak u klub iz kojeg je i otišao na kaljenje u Novosibirsk. Kao junior je redovito igrao za mlade reprezentacije, a tri godine je proveo u Sjevernoj Americi igrajući u kanadskoj juniorskoj ligi QMJHL i za Hershey Bearse u AHL-u. Po povratku u domovinu dvije godine provodi u CSKA da bi u proljeće 2013. bio "poslan u Sibir".

Visoki i snažni Genadij Stoljarov vratio se u rodni grad poslije petogodišnjeg izbivanja. U prvoj ligi zaigrao je u sezoni 2005./06. kao član moskovskog Dinama, a poslije tri godine uputio se u Kazahstan gdje je branio boje Barisa. U Astani je ostao samo jednu sezonu pa odlazi u MVD iz Balašihe. Spajanje policijskog MVD-a i propalog Dinama iz Moskve u novi Dinamo vratilo ga je na godinu dana u plavi dres, a u proljeće 2011. prelazi u Sjeverstalj u kojem se zadržao iduće tri i pol godine.

Učinak u Čerepovcu mu nije bio Bog zna što sve do prošle sezone u kojoj postiže 18 bodova u 35 utakmica čime je privukao pažnju Torpeda. U Nižnem Novgorodu je završio prošlu sezonu s dodatnih sedam bodova. Sveukupan učinak bio je dovoljan za ponudu iz CSKA koju je Stoljarov objeručke prihvatio.Slovenac u CSKA jednako nevjerojatno zvuči kao i Francuz, no to nije spriječilo Jana Muršaka da u sezoni 2013./14. dres Amura zamijeni onim proslavljenog moskovskog kluba. Mariborski napadač rano je napustio "deželu" u potrazi za hokejaškim kruhom.

Već sa 20 godina zaigrao je za Grand Rapids Griffinse u kojima je, s povremenim izletima u Detroit i Olimpiju, proveo idućih pet sezona. U AHL-u je odigrao ukupno 249 utakmica u kojima je postigao 123 boda, a 2013. se okrunio naslovom pobjednika lige. Za Sloveniju je na svjetskom prvenstvu elitne skupine prvi puta nastupio ove godine, a bio je nazočan i na povijesnom nastupu na Olimpijskim igrama u Sočiju. Prošla sezona mu je bila najuspješnija u karijeri s 53 postignuta boda. Vrlo dobar učinak imao je i švedski napadač Simon Hjalmarsson. Tijekom sezone upisao je 35 bodova i svrstao se među šestoricu najučinkovitijih napadača. U CSKA je došao prošle sezone, a prije toga je pet godina igrao u domaćoj prvoj ligi braneći boje Röglea, Lulee i Linköpinga.

Posljednje tri godine redovito nastupa na svjetskim prvenstvima pa je tako 2013. osvojio i zlatnu medalju.CSKA u novu sezonu ulazi s ciljem osvajanja Gagarinovog pehara. Jezgra momčadi je zadržana. Odlasci istaknutih napadača i braniča nadoknađeni su podjednakim ili čak boljim igračima. Određenu nepoznanicu predstavljat će švedski vratar Fasth kojem neće biti lako dosegnuti visoku razinu kakvu je u prošloj sezoni imao Lalande. Dokaže li se Šveđanin između vratnica, armijski klub bit će spreman za najviše dosege.

TIP: Nakon svih tih informacija,osobno mislim da u današnjem prvom susretu neće biti previše golova,maximalno četri  gola jer ekipa CSKA ce u današnjem  susret nastojati primiti što manje golova jer ima defenzivnu taktiku a samim time nastojati da neostane poražena..

bet ti za isto to daje 2.95 

Pitao sam za mišljenje o ovome jutros, vidio sam da je Josip također spominjao ali je on imao i neke izvore iz kladionica, a ja igram Senegala radi sljedećeg'..

Senegal-Angola (ki) 1 2.75 pinnacle 

Na Afričkom prvenstvu danas bi trebali imati jedan dobar duel između Angole i Senegala. Angola je standardno došla kao jedan od glavnih favorita za naslov iako gledano po imenima ima i boljih ekipa. Većina igra u domaćoj ligi, samo Moreira igra u SAD-u na sveučilištu. Ekipa nije toliko igrački koliko atletski jaka, imaju visoke i jake igrače što predstavlja problem mnogim reprezentacijama, a predvodi ih upravo Moreira sa 211 cm. U prvoj utakmici su se pošteno namučili protiv Mozambika. Očekivala se lagana pobjeda, a na poluvremenu su gubili 11 razlike. U drugom poluvremenu su se pribrali i okrenuli utakmicu te na kraju slavili 84:72. Carlos Morais bio je najbolji pojedinac sa 18 poena. U drugoj utakmici također se očekivala lakša pobjeda protiv Maroka, a ovaj put su se namučili i više. U posljednju četvrtinu ušli su sa -5 i u zanimljivoj završnici nekako su uspjeli doći do pobjede 68:67. Statistički još jedna jako loša utakmica, jedino je Ndoniema bio dvoznamenkasti sa 11 poena, Morais imao šut 1/7 i bacanja 7/11, Moreira šut 2/8... Senegal je također došao kao jedan od favorita za naslov. Gledali smo ih prošle godine na SP-u, ekipa je skoro ista a sjetimo se da su dobili Hrvatsku. Sigurno najbolji pojedinac je Gorgui Dieng, igrač Minnesote koji igra sjajno na ovom turniru. Treba izdvojiti još N'Doyea, Fayea, Mendya.. U prvoj utakmici dobili su Maroko 77:71 što je moglo biti i uvjerljivije da nije bilo one traljave druge četvrtine. Dieng je bio najbolji pojedinac sa 26 poena, 15 skokova i 3 asistencije, a N'Doye i Mendy su dodali po 17. U drugoj utakmici slavili su sa 10 razlike protiv Mozambika 86:76. Dieng je opet bio najbolji, ubacio je 28 poena, dodao 18 skokova, 7 asistencija i 2 ukradene lopte, a pratio ga ej N'Doye sa 16 poena. E ovu analizu sam pisao jutros i taman sam do ovdje stigao kada sam vidio da kvota na Senegal raste jako, a i čudno mi bilo što Faye nije igrao prošlu. Onda sam proćitao da je on suspendiran i da neće igrati pa pretpostavljam da radi toga kvota pada, mislio sam odustati od para ali kada sam vidio koliko je kvota narasla ovo sam jednostavno morao uzeti. Senegal i Angola igrali su prijateljsku utakmicu prije 9 dana i tada je Senegal slavio 82:77, Dieng ih je uništio, mislim da je zabio preko 30 poena. Faye jeste izostanak ali po meni nije toliki da raste kvota ovoliko, Angola nije ništa posebno pokazala ovdje, ako Dieng bude opet na razini vjerujem da Senegal može do pobjede.

Rosol - Gulbis  1

Rae/Smith - Kops Jones/Spears 2

Torres 1903 - Lupo Castelli  AH +2  1  

Rosol se ove godine oženio i dobio prinovu u jednom dahu, i njegovi rezultati govore o igraču koji nije fokusiran na ono što radi. Iako mu je zemlja osnova, može odigrati odlične mečeve i na bržim podlogama. Gulbisu sa druge strane vanjski poticaji da ne bude fokusiran na svoj tenis i ne trebaju. Probudio se ove sezone u Montrealu, i u 1/4 finalu imao Djokoviću meč lopte, no tu je ostvario točno polovicu ovogodišnjih pobjeda, i za par dana izgubio od Marchenka u prvom kolu challengera. Nije otkrivanje tople vode da Gulbisa motiviraju veliki protivnici, i veliki turniri, a ovdje se igra turnir serije 250, odnosno najslabiji turnir ATP kategorije, a idući tjedan se igra New York. Rosol sa druge strane ovdje ima jaki motiv, jer je prošle godine osvojio ovaj turnir, i tih 250 bodova, kada mu je odbijeno, našao se na 86-om mjestu rang liste, a to mu bitno komplicira stvari, jer će morati za ozbiljnije turnire igrati kvalifikacije, a to u 30-oj godini vjerujem da ne želi. Ima priliku i na US Openu, obzirom da je prošle godine ispao u prvom kolu, no ždrijeb na Grand slam turnirima zna biti okrutan, pa vjerujem da je ovdje jako motiviran napraviti dobar rezultat.

Rae i Smith imaju 23:18 ove godine, i dobro to izgleda, no kada se zagrebe puno pobjeda dolazi sa ITF turnira na kojima je konkurencija najblaže rečeno slaba, i sa početnih turnira na travi na kojima imaju veliku prednost nad konkurencijom jer treniraju na toj podlozi. Protiv ozbiljne konkurencije gube lako, sa po par osvojenih gemova. Protivnice su im 15-ta i 16-ta igračica na parskoj rang listi, pa bi ih svakako nazvao ozbiljnima. Dobijala su i Mattek/Safarovu, i Hsieh/Mirzu, i Makarovu/Vesninu. Obzirom na šansu za sudjelovanje na završnom turniru najboljih 8 parova, mislim da su Kops i Spears jako motivirane da ovdje i u New Yorku naprave rezultat, dok protivnice na diobi 83-eg mjesta takvih briga nemaju. 

Internet je zatrpan "infom" iz Talijanskog kupa Pro, i domaćin igra sa mladim igračima, jer je nekoliko iskusnijih igrača napustilo klub. No, i prošle godine su bili takvi, i ta liga je za razvoj igrača iz top klubova koji tu stječu iskustvo. Takve su gotovo sve ekipe. U Torresu igraju mladi igrači iz Napolija, Genove, Parme...Nije ni gost u puno drugačijoj situaciji. Nešto je manje promjena u ekipi, ali uz uvažavanje činjenica da pojma nemam o kvaliteti igrača koji nastupaju za navedene ekipe, ne vjerujem da iskusni igrači koji igraju ovakvu ligu, imaju neku kvalitetu koja bi činila razliku. U svakom slučaju "dojave" iz Italije najčešće su besmislice koje neko lansira, i prenose se "sa koljena na koljeno", pa ću tako tretirati i ovu. AH za svaki slučaj, i vjerujem da 3 razlike za gosta nije opcija koja ima vjerojatnost dovoljnu da opravda ovakav koeficijent.

Brazil-Kanada 2 1.40 SS

U Portoriku se održava turnir na kojemu nastupaju domaćin, Kanada, Brazil, Dominikanska Republika i Argentina. Prvi dan Portoriko je dobio Brazila 79:66, a Kanada je dobila Argentinu 85:80. Danas nas očekuje duel Kanade i Brazila. Kanada je stigla sa finom ekipom, ima tu dobrih imena kao što su: Wiggins, Bennett, Heslip, Olynyk, Powell, Sacre itd. Dobra ekipa sa dosta NBA igrača. Wiggins je odigrao odlično protiv Argentine, zabio je 18 poena, a pratili su ga Scrubb sa 12,Powell sa 11 i Bennett sa 10, a kod Argentine su najbolji bili Scola i Nocioni sa po 23 poena. Brazil je došao oslabljen, većinom su to igrači iz domaće lige, nema glavnih imena kao što su Varejao, Nene, Neto, Splitter i ekipa.http://www.fibaamericas.com/tuto2015/en/equipos2.asp… Ovdje je sastav ako nekoga zanima. Izgubili su prvu utakmicu od Portorika 13 razlike. Mislim da danas ne mogu parirati Kanadi koja je došla sa finom ekipom i trenutno su jači od Brazilaca.

Arsenal-Liverpool over 4,5 kartona 1.73 unibet

Mislim da bi moglo ovo, sudi Oliver kojega smo bolje upoznali neki dan kada je sudio Molde-Dinamo i tada je podijelio 7 žutih i crveni, nakon toga je sudio Chelsea-Swansea gdje je podijelio 4 žuta i crveni, a prošli tjedan sudio je Everton-Southampton i tu je pokazao 6 žutih. Jedan od boljih engleskih sudaca, bar što se kartona tiče. Danas je derbi, očekujem dosta tenzija i grubih startova posebno u drugom poluvremeni i čini mi se da bi ovo trebalo. Preporučljivo je igrati u stranim kladionicama koje crveni računaju kao 2 žuta jer imam osjećaj da bi mogli i to vidjeti večeras.

Arsenal-Liverpool over 4,5 kartona 1.73 unibet

Mislim da bi moglo ovo, sudi Oliver kojega smo bolje upoznali neki dan kada je sudio Molde-Dinamo i tada je podijelio 7 žutih i crveni, nakon toga je sudio Chelsea-Swansea gdje je podijelio 4 žuta i crveni, a prošli tjedan sudio je Everton-Southampton i tu je pokazao 6 žutih. Jedan od boljih engleskih sudaca, bar što se kartona tiče. Danas je derbi, očekujem dosta tenzija i grubih startova posebno u drugom poluvremeni i čini mi se da bi ovo trebalo. Preporučljivo je igrati u stranim kladionicama koje crveni računaju kao 2 žuta jer imam osjećaj da bi mogli i to vidjeti večeras.

Apsolutno podržavam, dapace to i jest tip na portalu, malo detaljnije obrazložen ali bet je ponajviše zbog suca. Ekipe mislim da su dosta korektne, nadam se da će danas ipak biti malo nabrijaniji jer ipak nije najobičnija utakmica u pitanju.. bet365 i unibet imaju granicu 4,5 :)

Ja sam osobno odigrao tj. čekam za dobitak da Arsenal dobiva jedno poluvrijeme, a druga oklada mi je over kartona. Očekujem uskoro kartone u ponudi i za sutra za LP ;)

http://www.svijetkladjenja.com/analize/premier-league-arsenal-liverpool/

Bednarek/Skupski - Kretschmer/Satschko, 1; 2.37 @ bet365

Jednostavno moram probati. Gledao sam ih na prošlom turniru u Coredenonsu. Rasturačina protiv Knowle/Oswald mi je zapela za oko, al kad sam gledao meč jednostavno drugačije nije ni moglo završit jer Knowle/Oswald ko da nisu željeli igrat. Što se tiče polufinala, jedenostavno moram reči da sreća nije bila na njihovoj strani u ključnim trenucima. Zelenay je odigrao katastrofalno i Martin je taj koji je u biti spašavao stvar. Bednarek/Skupski, odlična serva na prošlom turniru, jako dobra kretanja, ali i igra na mreži, kad sve to uzmem u obzir mislim da je koeficijent ipak previše postavljen i zbog toga ću ovo i odigrati. Za Kretschmer/Satschko mogu samo reči ono što je vidljivo u statistici, jer nikad ih nisam pogledao uživo u prenosu, s obzirom na posljednje rezultate forma je ipak na strani Bednarek/Skupski. Nadam se da će prenesti dobru igru koju su pokazali u Cordenonsu i uzet set, jer u trećem je ipak lutrija.

Sretno!

Kazan - Zenit | 18:00

http://www.svijetkladjenja.com/analize/ruska-premier-league-kazan-zenit/

Detaljnu analizu utakmice "Kazan - Zenit" napisao sam na portalu stoga možete ući u link i pročitati je, a stavljam vam ovdje još dva para koja neće ići na portal...

Arsenal - Liverpool | 21:00

Tip: X/1 @ 4,50

Bruno je već napisao analizu za ovaj par tako da ću svoje mišljenje o istome iznijeti ovdje. Arsenal je u prvom kolu ostao šokiran nakon poraza kod kuće od West Hama, u drugom kolu uspjeli su doći do tri boda i tako smiriti uzavrele strasti. Liverpool igrom, baš kao ni Arsenal, nije oduševio, ali je uzeo maksimalnih šest bodova. Gostovati na Emiratesu nikada nije bilo lako, što znaju u Liverpoolu. Iako je kiksao u prvom kolu na svom terenu, očekujem da će Arsenal pobijediti jer ono je bilo prvo kolo, a u prvom kolu svašta se zna dogoditi... Moj prijedlog je prijelaz X-1. Liverpool neće lako odustati, Arsenal bi trebao diktirati tempo igre, dok će se Liverpool pokušati braniti i preko kontri iznenaditi, no to im ne bi trebalo uspjeti.

Bacanje diska, pobjednik - PIOTR MALACHOWSKI @ 1,57

O ovome nemam što pričati. Pratim atletiku dosta, ne sve discipline da se razumijemo. Ovo jednostavno moram odigrati jer je Piotr apsolutni vladar bacanja diska i pomalo me iznenađuje ovoliki koeficijent na njegovu pobjedu. 

ovdje apsolutno se slazem sa malachowskim  ispratio sam to i spojio ga sa boltom na 200 kvota 1.44 , samo nemogu nac kad je na rasporedu??? 

Galatasaray-Osmanlispor 1,under 2.5 gola  1.45/2.25

nepratim bas turke i cesto znaju sjebat sa svojim xevima  ali osmanlispor je tek doso u prvu ligo gala je ipak klasa kiksali su prvu  tekmu 2 2 msm da bi bila totalna katastrofa opet nedobit 3 boda protiv novaka zadnji put su igrali prije 5ipo godina i gala ih je tuko 3 0 ali to naravno nema nikakve veze jer vjerojatno nema ni jedan isti igrac, osmanlispor je igro takoder x ali 1 :1ali doma i to su zabili u 88oj i onda u 91 primili protiv gale nevjerujem da ce ic tako ocekujem opet neku trvdu utakmicu i i pobjedu galatasaraya sa 1 :0 ili 2:0 ali ovo uzimam sa odredenim oprezom 

jel ima ko kakav info za rukometni par Metalurg Skopje - Kristianstad? znam da su metalurgu lani otišli svi glavni igrači al jel nije malo previsok hendi od 7.5 na švede?

Ti Svedani su prvaci svoje zemlje,imaju strasno dobru ekipu i imaju odlicnu odbranu sa druge strane imas ekipu Metalurga koja nece cak igrati ni Seha Ligu jer nisu bili medu top2 ekipe Makedonije,imaju financijski problema cak trojicu igraca koja su 96 godiste.. vidim pao je hendikep,ma da ja mislim da je ovo under golovi super oklada.. 

Ti Svedani su prvaci svoje zemlje,imaju strasno dobru ekipu i imaju odlicnu odbranu sa druge strane imas ekipu Metalurga koja nece cak igrati ni Seha Ligu jer nisu bili medu top2 ekipe Makedonije,imaju financijski problema cak trojicu igraca koja su 96 godiste.. vidim pao je hendikep,ma da ja mislim da je ovo under golovi super oklada.. 

under 51.5?

ovdje apsolutno se slazem sa malachowskim  ispratio sam to i spojio ga sa boltom na 200 kvota 1.44 , samo nemogu nac kad je na rasporedu???

Bolt po meni po 1.44 je value...čovjek je zaista zvijer...i u njegovoj disciplini definitivno ne očekujem da će mu se itko približiti...Gatlin ga je stisnuo pa je nakon dugo vremena morao sprintat do kraja...no u svojoj omiljenoj disciplini mislim da neće nikoga pustiti ni blizu...a ono što njega najviše zanima je olimpijska zlata...zbog toga lagano podiže formu...pa da projuri na olimpijskim igrama...a što za njega više reći nego čovjek sa najviše zlata...vlasnik svijetskih rekorda...i definitivno osoba zbog kojeg par dana ljudi čekaju za manje od 10 sekundi...i u ovom slučaju manje od 20...

Imaš na službenoj stranici sve, ali evo da ti olakšam:  http://www.iaaf.org/competitions/iaaf-world-championships/15th-iaaf-world-championships-4875/timetable/byday

Jednostavno ne znam da li može tko uopće baciti disk blizu onome što Malachowski radi. 

Bolt je jučer jedva pobijedio, za stotinku je bio brži od Gatlina, tako da danas zaista ovo ne bih igrao. Bolt je najbolji čovjek na svijetu, to ne osporavam, ali ovaj Gatlin je imao problema sa dopingom i ne bi me čudilo da opet uzima neka sredstva...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Škotska - Hrvatska - 3+ (1.95) bet365 Hrvatska nastavlja svoju borbu za vrh ljestvice Grupe 1 s Portugalom. U petak navečer ih očekuje težak izazov protiv Škotske u Glasgowu na Hampden Parku. S pobjedom u ovom susretu, Hrvatska bi ostala u utrci za osvajanje skupine te bi dočekala posljednje kolo i spektakularni okršaj s Portugalom pred domaćim navijačima. Nakon dvostrukog plasmana u polufinale Svjetskog prvenstva, motivacije za pobjedu među izabranicima Zlatka Dalića sigurno neće nedostajati. Hrvatska u ovu utakmicu ulazi kao favorit, posebno jer je njihov napad u posljednjim utakmicama djelovao ubojito, s pet postignutih pogodaka protiv Škotske i Poljske u protekla dva kola. Škotska je prošlog mjeseca uspjela osvojiti svoj prvi bod, odigravši remi bez golova protiv Portugala u hrabrom nastupu na Hampden Parku. Ipak, sreća je bila na strani domaćina, s obzirom na to da je Portugal promašio nekoliko čistih prilika. Hrvatska je slavila u posljednja dva međusobna susreta protiv Škotske, postigavši pritom pet pogodaka. Škoti su, pak, primili barem dva gola u tri od četiri utakmice u dosadašnjem dijelu Lige nacija, što dodatno ide u prilog našim igračima. Igrači poput Andreja Kramarića, Martina Baturine, Igora Matanovića i Ante Budimira u izvrsnoj su formi. Posebno se ističe Budimir, koji trenutno drži peto mjesto na listi strijelaca La Lige sa šest golova za Osasunu. Ozljede i izostanci Nakon nekoliko mjeseci bez ključnih igrača zbog ozljeda, Škotska će u ovom ciklusu konačno moći računati na povratak Jacka Hendryja, Johna McGinna i Stuarta Armstronga. Neće nastupiti Torinov napadač Che Adams, koji se još uvijek oporavlja od ozljede. U njegovom odsustvu, Tommy Conway, Lyndon Dykes i Lawrence Shankland konkurirat će za mjesto u napadu. Niti jedan od njih trenutno nije u top formi. Conway je zabio pet golova za Middlesbrough, Dykes još uvijek čeka svoj prvi pogodak u League One, dok je Shankland postigao samo jedan gol ove sezone nakon impresivnih 33 gola prošle godine za klub i reprezentaciju. Hrvatska će biti oslabljena neigranjem Lovre Majera i Brune Petkovića zbog ozljeda, ali Modrić će kao kapetan predvoditi iskusnu ekipu u kojoj je i Ivan Perišić. Krilni igrač PSV-a sudjelovao je u tri pogotka u dva dosadašnja susreta protiv Škotske, ali još uvijek čeka svoj prvi pogodak u Ligi nacija, unatoč tome što je odigrao 18 utakmica u ovom natjecanju. Dominik Livaković, prvi vratar Hrvatske, suspendiran je nakon crvenog kartona u utakmici protiv Poljske, pa će Nediljko Labrović iz Augsburga stajati na golu. Gvardiol će se jako morati paziti žutih kartona, jer bi u protivnom propustio susret s Portugalom u Splitu. Osim Gvardiola, suspenzija prijeti i Luki Modriću, Mateu Kovačiću, Marku Pjaci, Petru Sučiću, Ivanu Perišiću, Martinu Baturini i Mariju Pašaliću. Škotska: Gordon; Ralston, Souttar, Hendry, Robertson; McLean, Gilmour; McGinn, McTominay, Doak; Dykes Hrvatska: Labrović – Jakić, Šutalo, Gvardiol, Sosa – P. Sučić, Modrić, Kovačić – Perišić, Kramarić, Pjaca. Oklada na više od 2.5 gola na utakmici (koeficijent 1.95) čini se izvrsnom opcijom, jer su tri od četiri utakmice Škotske u Ligi nacija završile s najmanje tri postignuta pogotka. (Koeficijenti 14.11. u 23:11 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Postovani kolega,mene vi uvijek razveselite svojim objavama...i nema veze ako ste "desperados"😀Kaj sad,tak je kak je.I ne zamjeram vam kad par ne prodje.Nek ste vi nama zivi i zdravi😀
    • Pozdrav, interesira me što je s Guts - Leonardo kupom?  Trebao je već biti definiran raspored i odigrat se prvo kolo ako se ne varam? @IzudinB @Goksim
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use