Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 23.08.2015.

chelsea

Recommended Posts

Israel vs Serbia (-8) 2 @ 1.925 pinn

Druga utakmica u 2 dana ove dvije reprezentacije u Izraelu. Jučer je Srbija dobila lako 85-70 al unatoč tome njihov izbornik nije bio zadovoljan prikazanim.  Srbi su u toj utakmici imali čak 19 TO te izbornik nije bio zadovoljan ni obranom. U jučerašnjoj utakmici su bili bez Bogdanovića. Neznam dali će danas igrat. Pošto su jučer slavili lako s 15 poena prednosti a Đorđević želi bolju obranu mislim da i danas možemo očekivat laganu pobjedu Srbije jer Izraelci nemaju baš jaku reprezentaciju

Eurohockey brisao sam ti i premještao do sada mislim preko 50 postova. Već si neko vrijeme ovdje, prvo si bio onaj cruzerio kako li i stavljao tipove sa "svoga" bloga  i onda je došao momak čiji je to stvarno blog i morao si mijenjati nick i blog, čiji si sada uzeo nemam pojma i briga me ali poštuj ta pravila koja si vjerujem morao naučiti koliko si ovdje. Ovo je post za parove s analizama i za diskusiju o tim parovima, a ima (ako nema, onda možeš otvoriti) tema za live klađenje, listiće dana, live komentiranje i ostalo, tako da te molim učini uslugu i sebi i nama i poštuj malo ta pravila. 

Eurohockey brisao sam ti i premještao do sada mislim preko 50 postova. Već si neko vrijeme ovdje, prvo si bio onaj cruzerio kako li i stavljao tipove sa "svoga" bloga  i onda je došao momak čiji je to stvarno blog i morao si mijenjati nick i blog, čiji si sada uzeo nemam pojma i briga me ali poštuj ta pravila koja si vjerujem morao naučiti koliko si ovdje. Ovo je post za parove s analizama i za diskusiju o tim parovima, a ima (ako nema, onda možeš otvoriti) tema za live klađenje, listiće dana, live komentiranje i ostalo, tako da te molim učini uslugu i sebi i nama i poštuj malo ta pravila. 

ok,ma od analiza kruha nema,u toku utakmice,ssureta nekog,trenu se sve promjeni,analize padaju u vodu,zato je livebetting zakon za klađenje..posto se tu nitko livebetting nekladi izgleda,nema smisla da postavljam tipove..uzivajte..sretno...

ok,ma od analiza kruha nema,u toku utakmice,ssureta nekog,trenu se sve promjeni,analize padaju u vodu,zato je livebetting zakon za klađenje..posto se tu nitko livebetting nekladi izgleda,nema smisla da postavljam tipove..uzivajte..sretno...

Mislim da ima ljudi na forumu koji se klade uživo, itekako, međutim također bi molio da se takve objave, vezane za live klađenje, objavljuju u za to predviđeni dio foruma. 

Zbog live klađenja smo uveli chat koji svim posjetiteljima omogućava real time komunikaciju što je izuzetno bitno kod klađenja uživo. 

http://www.svijetkladjenja.com/forum/chat/

Također imamo i podforum koji je namjenjem live klađenju te komentiranju utakmica uživo 

http://www.svijetkladjenja.com/forum/topic/3195-nedjelja-2382015-live/

Ovaj podforum je predviđen za analize utakmica određenog dana, te obrazloženje tipova. Objave i prijedlozi za live klađenje u ovom podforumu nemaju smisla budući da će večina posjetitelja vidjeti post, barem sa odmakom od 15ak minuta, a neki i više što je često kasno kako bi se reagiralo na live klađenju. Također kod prijedloga za live klađenje poželjno je napisati, barem u rečenicu dvije zašto se predlaže određeni tip, jer stavljanje tipova bez obrazloženja nikome neće pomoći niti će ikoga potaknuti da odigra određeni tip, ako nije naveden razlog.

Athletic Bilbao (+1) vs Barcelona 1 1.925 pinnacle

treća utakmica u 10 dana ova dva protivnika. Superkup je lako osvojio Bilbao 4-0 je pobjedio na domaćem terenu (tu se barca može pravdat da su bili umorni nakon europskog superkupa) i 1-1 je bilo u barceloni. u međuvremenu je bilbao izgubio u žilini 3-2 iako su vodili 2-0. u toj utakmici je bilbao odmarao gotovo čitavu ekipu. danas je barca bez Piquea i Matheua a pošto i inače imaju dost aproblema s obranom mislim da će im bilbao zabit bar jedna gol. bilboa očito ne čleži barci jer im ni u uzvratnoj utkamici kad se očekivalo da će ih natrpat nisu složili ozbiljniju šansu stoga mi se ovih +1 na bilboa čini kao vrlo dobra oklada

djokovic federer-2 

Federer nikad nije izgubio finale u cincinatiju igrao je 6 puta i svih 6 slavio, nole 4 puta porazen ovdje u finalima i nikad nije osvojio ovaj turnir. Nole generalno igra slabo protiv gofina i dolgopolova je bio na rubu poraza  ali se izvukao,  federer igra dobar tenis  pomeo je andersona lopeza je dobio lagano i sinoc mareja kojem nije dopustio ni jednu brejk sansu u mecu. federeru itekako odgovara ovaj brzi hard i favorizuje ga u ovom mecu, ako su gofin i dolgopolov prastali noletu slabu igru federer defintivno nece 

s.wiliams halep- vise od 20,5 gemova

Zadnji put wiliams i halep su igrale u majamiju ove godine bio je to tvrd mec koji je isao u tri seta. serena ne pruza bas igru kakvu smo navikli od nje u montrealu je porazena od bencic a gubila set i od penete, ovdje se mucila sa anom ivanovic ana je dosta propustila u tom mecu u kojem je mogla lako i do pobjede i bas serenina ne bas najbolja forma je razlog zbog kojem ocekujem tvrd mec veceras i dosta gemova. halep igra toplo hladno ali ona ima kvalitet u to nema sumnje, sinoc je pregazila jelenu i mislim da se veceras moze nositi sa serenom

giorgi strycova-1

S ovim turnirima sedmicu prije gren slema uvijek treba biti oprezan a za oko mi je zapalo to sto je giorgi ovdje prosle godine igrala super dobila vandewege, wozniacki i muguruzu a ispala u polufinalu od rajbarikove 2 1 po setovima i bez toga generalno giorgi je po meni kvalitetnija teniserka od strycove i trebala bi slaviti vcrs 

Pozdrav svima. Evo prije svega bih vam svima ovdje rekao, obzirom da me velik broj članova pitao isto putem privatne poruke. Što se tiče onih točnih rezultata, samo redovito pratite naš forum i kažite svojim prijateljima za nas i redovito ćete ih moći vidjeti.

Nismo kao ostali da vas tražimo novac za takve stvari, što dobijemo podijelimo, na vama je samo da aktivno pratite i sudjelujete.

Danas mi nije prošao dan kako sam očekivao, ali na kraju sam u plusu, što je i najbitnije, a evo i nekoliko slikica da se pohvalim. Za sutra ću ono što igram napisati do 11 - 12 sati. Laku noć svima!

KBXEKs3.png

dUus7E7.png  4x52wMt.png dali mi neko moze pojasniti razliku u ovome? 

Na drugoj slici imaš najnormalniju okladu, a kod prve slike si aktivirao dodatnu opciju kojom uplacuješ "Each way" nešto kao sistem. Imaš dva listića, dvije kombinacije zato je i 2x, na jednoj se kladiš da će Federer biti prvi, osvojiti, a na drugoj dobivaš pola tog koeficijenta ako će biti na drugom mjestu... Malo komplicirano za ovako objasniti i mislim nepotrebno, jednostavno nemoj tu opciju aktivirati, dakle kvacicu ostavljaj praznom. To je moguće igrati samo kod oklada na prvake i pobjednika natjecanja i sl...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use