Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

2.4.2008. - srijeda

Niđo

Recommended Posts

Toooo pogodio sam cistu jedinicu za Fenerbahce protiv Chelsea...steta sto sam uplatio jos jucer, pa je koef bio manji...danas je cak 4 bio, a jucer samo 3,25...uglavnom to sam pogodio i manje od 3 gola u utakmici Aresnal vs. Liverpool :)

;D ;D

Toooo pogodio sam cistu jedinicu za Fenerbahce protiv Chelsea...steta sto sam uplatio jos jucer, pa je koef bio manji...danas je cak 4 bio, a jucer samo 3,25...uglavnom to sam pogodio i manje od 3 gola u utakmici Aresnal vs. Liverpool :)

;D ;D

i ja sam igrao prijelaz iz 2/1 - koef. 26  ???

Ovakve postove ću brisati ubuduće, listići se postaju PRIJE UTAKMICA, a u krajnjem slučaju ako već hoćeš dokazati da si pogodio, onda skeniraj listić i stavi ga ovdje ili u Live.

;D ;D

i ja sam igrao prijelaz iz 2/1 - koef. 26  ???

Ovakve postove ću brisati ubuduće, listići se postaju PRIJE UTAKMICA, a u krajnjem slučaju ako već hoćeš dokazati da si pogodio, onda skeniraj listić i stavi ga ovdje ili u Live.

Koji si ti biser... stvarno, da, nekome je u cilju izmislit listic. Bas se ima neke koristi od toga. Vrlo si korektan prema korisnicima...u izrugivanju. Slobodno brisi, vise me neces vidjet na ovom forumu. Iako mi je zao, Goskim je zaista ok lik.

Dečki nema potrebe za "napetostima". Grin čestitam na dobitku, samo bi te molio da ubuduće postaš šta igraš prije nego utakmice počnu jer na ovaj način može doći do situacija da neki od posjetitelja foruma navedeni listić tumace kao neistinu ili kao hvalisanje...

Koji si ti biser... stvarno, da, nekome je u cilju izmislit listic. Bas se ima neke koristi od toga. Vrlo si korektan prema korisnicima...u izrugivanju. Slobodno brisi, vise me neces vidjet na ovom forumu. Iako mi je zao, Goskim je zaista ok lik.

Sad si me stvarno rastužio, jer iskreno neznam što ću bez tvojih postova na forumu, ipak su tvoje analize, savjeti i odigrani listići poslije tekme neprocjenjivi................MOLIM TE NE OSTAVLJAJ ME U SILNOME NEZNANJU

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use