Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 19.08.2015.

canca

Recommended Posts

Evo nakon dugo vremena i odsutnosti sa foruma doslo vrijeme da napisem po koju riječ...

Ovo je moj Triple za danas...

Skenderbeu - Dinamo X2 1,30

Basel - Maccabi PiK 1 1,35

Nadal - Chardy 5,5 2 1,40

Svaka čast Albancima na dosadašnjem uspjehu, ali mislim da danas nece pobjediti i ovaj očajni Dinamo koji je uz dosta muke i sreće prošao do ovog dijela kvala... Dinamo je igrački kvalitetniji i mislim da bi trebao napokon pokazati jednu dobru partiju i pokusati opravdati svoju europsku jesen bilo  to u EL ili CL... Albanci ce se baciti na glavu  i pokusati uciniti sve da dođu do pobjede pred svojim navijačima ali mislim da Dinamo se vraća iz Albanije sa pozitivnim rezultatom tj bez poraza

Basel je ovdje favorit premda Izraelci nisu bezopasni, trebali bi pobjediti barem kući da si osiguraju mirniji uzvrat za tjedan dana...u Svicarskoj su padali i veći klubovi pa moze i  Maccabbi

Rafa vise nije onaj stari, ni na zemlji a pogotovo na hardu...koji mu je inace losija podloga...Chardy igra dosta dobro i mislim da moze namučiti Rafu...

Od mene danas kratko...

Nisam prezadovoljan visoko postavljenim granicama za kartone kao i delegiranim sucima. Eventulano bi na Dinamu moglo biti kartona, međutim granica je 5,5 i sudi poprilično nepoznati ruski sudac koji i nema neku statistiku. 

Koef 2,00 na pobjedu Dinama mi se čini previsok. Vjerujem da su veliki favoriti i za taj koeficijent rado ću riskirati. Uz to Basel mi se čini izgledna oklada. Jučer su svi domacini slavili, danas očekujem i pokoje iznenađenje i ne baš tako realne rezultate pa ću danas lagano. Sutra mislim uplatiti više, vjerujem da će se naći nekoliko dobrih utakmica za kartone, a ovdje treba čekati uzvrate da bi se ozbiljnije na overe kartona moglo uplatiti... 

Sretno :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use