Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 19.08.2015.

canca

Recommended Posts

Kiel-Flensburg x2 2.08 Marathon

Igrao sinoć po 2.20 ali nisam stigao prije pisati. Gledam jučer veliki pad kvote na Flensburg i nisam uspio naći nešto detaljnije. Sinoć sam pročitao da će kod Kiela out biti Jicha i Klein, a upitni su i Wiencek i Jansen. Flensburg dosta očekuje od ove sezone, nakon ozljede vraća se Glandorf i žele napokon skinuti Kiela sa trona. Ovo je utakmica superkupa, igra se u Stuttgartu, Kiel ima bitnih izostanaka i mislim da bi Flensburg to mogao iskoristiti. 

htio sam ja napisati takoder ovaj par , pa cu dodati jos koju sitnicu :)

dakle kiel kao sto si rekao bez Jiche ( najvazniji problem) , u dosadasnjim utakmicama su odigrali blago receno koma. Izgubili od barce u prijateljskoj , pa su izgubil od veszprema u finalu turnira sa 10-tak razlike i zadnji mec su odigrali protiv Drugoligasa Essena i dobili ne bas prelako , a essen je momcad iz doljnjeg dijela druge lige!
Tako da Kiel nije u formi , nema im glavnog igraca i nije nikako favorit protiv flensburga.
Flensburg se pojacao , momcad im je kompletna , u pogonu su i spremni uzet ovo po meni.

Ja sam odigrao jos jucer u HL pobjedu po 2,80 i sigurnije hendikepe u bet365

Kiel-Flensburg x2 2.08 Marathon

Igrao sinoć po 2.20 ali nisam stigao prije pisati. Gledam jučer veliki pad kvote na Flensburg i nisam uspio naći nešto detaljnije. Sinoć sam pročitao da će kod Kiela out biti Jicha i Klein, a upitni su i Wiencek i Jansen. Flensburg dosta očekuje od ove sezone, nakon ozljede vraća se Glandorf i žele napokon skinuti Kiela sa trona. Ovo je utakmica superkupa, igra se u Stuttgartu, Kiel ima bitnih izostanaka i mislim da bi Flensburg to mogao iskoristiti. 

Ja bi se se još nadodao na ovo da nema više niti aron palmarsson-a koji je od ovog ljeta igrač veszprema a poznatno je da flensbrug gura jako u leđa a kad pogledate vanjsku liniju kiel sumnjam da će moci to pratit s obzirom da Joan Canellas i Marko Vujin su već na pragu 30tih a duvanjak nece moci sam nosit cijelu ekipu pogotvo ako bude ga pratila forma iz prošle sezone.

Skenderbeu - Dinamo                     2                       1.95 

Pozdrav ekipa nije me dugo bilo amo pobrat malo para. Dinamo je zicer dana. Imaju bolju i 8 puta skuplju momđad, u prvenstvu su 1. te su uigrani. Imaju iskustvo i stadion prima oko 12 000 navijača šta je 3 puta manja od njima najneprijateljske atmosfere na Poljudu. Albanska liga počinje za 3 dana. Skenderbeunu je prošao klubove iz Sj. Irske (koji im je zabio 4 gola u 2 utakmice) i Moldavije. Provat cu i hendikep 3.50.

Skenderbeu - Dinamo 2 1.95 bez lose namjere al to sta si reko je pi meni glupost jer samo pogledaj kako dinamo igra i jedva se provlaci ja bi prije igro 1x

Pozdrav ekipa nije me dugo bilo amo pobrat malo para. Dinamo je zicer dana. Imaju bolju i 8 puta skuplju momđad, u prvenstvu su 1. te su uigrani. Imaju iskustvo i stadion prima oko 12 000 navijača šta je 3 puta manja od njima najneprijateljske atmosfere na Poljudu. Albanska liga počinje za 3 dana. Skenderbeunu je prošao klubove iz Sj. Irske (koji im je zabio 4 gola u 2 utakmice) i Moldavije. Provat cu i hendikep 3.50.

FYR Macedonia vs Turkey (-5) 2 @ 1.87 pinnacle

obje ekipe su jučer poražene ali mislim da su turci dosta jači. makedoncima fale neki važni igrači i mislim da će ih turci s obrnom dobit 10ak razlike

Lithuania vs Croatia(+3) 2 @ 1.93 marathonbet

Litavci bez Valančiunasa. Jučer su jedva pobjedili Makedonce. Ni naši ne igraju nešto bajno al svaku utakmicu netko drugi povuće. Imamo odličnu širinu i mislim da Litavci tu nisu favoriti

-2,5 1.set/Nadal-Chardy 2 1.65 SS
-5,5/Nadal-Chardy 2 1.50 SS

Posljednji meč u Cincinnatiu danas će odigrati Nadal i Chardy. Rafael Nadal nalazi se na 8. mjestu ATP rankinga. Druga za redom lošija sezona za Španjolca. Osvojio je turnire u Buenos Airesu, Stuttgartu i Hamburgu, ali je propustio osvojiti svoj RG. Na AO je izgubio u četvrtfinalu od Berdycha, na Wimbledonu u drugom kolu od Browna, u Madridu u finalu od Murraya, u Monte Carlu u polufinalu od Noleta, polufinale Rio de Janeira od Fogninia itd. Prošli tjedan započeo je drugi dio hard sezone u Montrealu, dobio je Stakhovskog 7:6 6:3 i Youzhnog 6:3 6:3 ali je nakon toga izgubio od Nishikoria 6:2 6:4. Jeremy Chardy trenutno se nalazi na 27. mjestu i blizu je rankinga karijere koje je dva mjesta ispred. Do zadnja dva tjedna Chardy je igrao promjenjivo ove sezone. Najbolji rezultat sezone bio mu je osmina finala Roland Garrosa gdje je odigrao jako dobar turnir, iznenadio Isnera i Goffina, ali preko Murraya nije mogao iako mu je otkinuo jedan set. Od ostalih rezultata treba izdvojiti četvrtfinala Marseillea (Simon) i Houstona (Anderson). Od spomenutog Roland Garrosa nije imao pobjede 2 mjeseca, vezao je 5 poraza, i onda je proigrao prošli tjedan u Montrealu. Padali su Mahut, Mayer, Karlović i Isner, a polufinale gubi od Noleta 4:6 4:6. Okrećao je mečeve i protiv Mayera i protiv Karlovića i protiv Isnera. Protiv Johna je spasio dosta meč lopti, gubio je i 6:7 1:3, ali je uspio preokrenuti i otići u polufinale gdje je pružio dostojan otpor Đokoviću. Ovdje je u prvom kolu bio bolji od Rama 6:4 6:2. Mislim da bi Chardy mogao danas namučiti a možda čak i dobiti Nadala. Stvarno igra sjajno zadnja 2 tjedna, servis je standardno dobar, ali je protiv dobrih servera pokazao da se poboljšao na returnu. Rafa standardno u zadnje dvije godine, ne znaš što očekivati od njega, bira prijem kod bacanja novčića dok Chardy bira servis (e ako ga potrefi da se netko danas predomisli, jbg). Moje mišljenje je da će danas Rafa imati problema sa ovakvim Chardyem, još ako mu servis proradi kako zna, mislim da bi mogao i dobiti.

Querrey-Robredo 2 @ 2 Bet365

Querrey je jučer poršao ozlijeđenog Isnera. On redovito prolazi prva kola al dvije vezane pobjede na betonu ove sezone nema. Robredo ne igra neku bajnu sezonu: Prošli je tjedan dobio Lopeza i izgubio tjesno od kasnijeg pobjednika turnira Murraya. Ovdje je u prvom kolu u 3 seta dobio Andujara. U međosobnim susretima je 3-o za Španjolca. Lani su igrali na ovom turniru i lako je dobio robredo

NY Yankees - Minnesota - over 8,5 @ 1,87 Marathon bet 

Jučerašnj pick: NY Yankees - Minnesota - over 8,5 - REZ 8-4

Ovo je treća utakmica u seriji i čini se da ova dva napada neće stati maltretirati bacače. Danas nas očekuje vrlo povoljan matchup gdje će za domaćina na mound stati Nathan Eovaldi koji ima enorman run support od strane svog napada ove sezone, zato i ima 12-2 omjer ove sezone. Ne može se reći da je u formi, jer jako teško prelazi granicu od šest odbacanih izmjena, a to nikako nije dobro za startnog bacača. Ervin Santana će započeti utakmicu za Minnesotu i od kako se vratio u rotaciju bilježi doista loše nastupe. U četiri od osam nastupa je dopustio pet ili više runova, a u zadnja tri starta je dopustio čak 16. Protiv Yankeesa će mu biti extra teško i sigurno će jako brzo izaći iz igre jer su Yankeesi daleko bolji od njega u ovom trenutku. U zadnjih 10 međusobnih utakmica ove dvije ekipe su devet puta završile u overu runova. 

FYR Macedonia vs Turkey (-5) 2 @ 1.87 pinnacle

obje ekipe su jučer poražene ali mislim da su turci dosta jači. makedoncima fale neki važni igrači i mislim da će ih turci s obrnom dobit 10ak razlike

Lithuania vs Croatia(+3) 2 @ 1.93 marathonbet

Litavci bez Valančiunasa. Jučer su jedva pobjedili Makedonce. Ni naši ne igraju nešto bajno al svaku utakmicu netko drugi povuće. Imamo odličnu širinu i mislim da Litavci tu nisu favoriti

slažem se za Hrvatsku, mislim da bi mogli i dobiti danas

NY Yankees - Minnesota - over 8,5 @ 1,87 Marathon bet 

Jučerašnj pick: NY Yankees - Minnesota - over 8,5 - REZ 8-4

Ovo je treća utakmica u seriji i čini se da ova dva napada neće stati maltretirati bacače. Danas nas očekuje vrlo povoljan matchup gdje će za domaćina na mound stati Nathan Eovaldi koji ima enorman run support od strane svog napada ove sezone, zato i ima 12-2 omjer ove sezone. Ne može se reći da je u formi, jer jako teško prelazi granicu od šest odbacanih izmjena, a to nikako nije dobro za startnog bacača. Ervin Santana će započeti utakmicu za Minnesotu i od kako se vratio u rotaciju bilježi doista loše nastupe. U četiri od osam nastupa je dopustio pet ili više runova, a u zadnja tri starta je dopustio čak 16. Protiv Yankeesa će mu biti extra teško i sigurno će jako brzo izaći iz igre jer su Yankeesi daleko bolji od njega u ovom trenutku. U zadnjih 10 međusobnih utakmica ove dvije ekipe su devet puta završile u overu runova. 

slažem se

Duplanje za danas:

Arends/Behar - Koolhof/Middelkoop  2  1.40  Prosječni parski igrači na futures razini, koji dobiju potpune bezveznjake, ali dalje od drugog kola ili eventualno polufinala ne ide. Igraju protiv starih iskusnjara koji haraju po challengerima, i imaju na zemlji (Meerbusch se igra na zemlji) tri titule, i još jedno finale i dva polufinala. Samo su jednom ispali u prvom kolu.

Čorić - Wawrinka  2  1.22  Kapa do poda Borni za rezultate i dojam, no još je mislim premekan za Stanimala. 

Celtic - Malmo  3,5 Under  1.28  Velika važnost utakmice, pa mislim da će biti tvrdo i ziheraški, a golovi mogu pasti iz prekida, ili velikih pogrešaka. Gol vjerojatno, možda i dva, ali mi se 4 gola čini kao nemoguća misija. 

odlična ponuda danas (bar meni9 pa idemo dalje s današnji pickovima

K.Anderson vs J.Sock 2 @ 1.86 marathonbet

anderson nakon odličnog meča protiv Đokovića na wimbledonu se nije baš iskatao na američkoj turneji. Izgubio je u 1. kolu i u Atlanti i u Montrealu od Zvereva i Rosola. Na istim tim turnirima je Sock dolazio do 3. kola. Imao je zvučne pobjede poput Dimitvoa i Gasquea. ispadao je od Johnsona i Đokovića. Igrali su ove sezone već na zemlji u Houstonu(brza zemlja) i dobio je Sock u 2 seta

M.Fish vs A.Murray  under 19.5 @ 1.86 marathonbet

Fishu je ovo predzadnji turnir u karijeri. Bio je pauzirao 2 godine i ovdje je upisao prvu pobjedu nakon povratka protiv lošeg Torickog. Danas mu je protivnik Murray koji je prošli tjedan uzeo Motreal i mislim da bi Fisha trebao riješit lagano u 2 seta

pozdrav  :D 

Double iz SS-a.. 3/10 - 20:15.

Vujin M.(-4,5+) OVER @1.85.
Eggert A.(-4,5+) OVER @1.65.

Finale njemackog Supercupa,igrat ce Kiel i Flensburg.Kiel je u nekim problemima,dosta igraca je otislo iz tima a najvise ce sigurno boljeti odlazak Jiche u Barcelonu.Da predemo na tip.Marko Vujin je srpski reprezentativac koji vec 3 godinu uzasoptno nosi dres aktuelnog njemackog prvaka Kiela.Igra na poziciji desnog beka i visok je oko 2metra.Marko uz Canellas puca 7m kod Kiela,zna igrati protiv Felsnburga i to je dokazao.Prosle sezone u ligi prvaka im je davao 7(3 sa 7m) u uzvratu 6(4 sa 7m),dosta over ovisi o sedmercu,ako fula tesko da ce ga mijenjati Cannelas.U toj sezoni u bundesligi im je davao 7 i 2.Danas dodatno mora potegnuti uz Duvnjaka jer Jiche nema i koce nadoknaditi njegove golove sem njega,ove sezone Vujin ce biti jedan od glavnih igraca sigurno Kiela i ja ocekujem danas barem 5 golova od ovog momka.

Anders Eggert je od 2006 godine u Flensburgu i strasno dobro se tamo snasao.Danski reprezentativac je prvi pucac sedmeraca kod ovog njemackog giganta,takoder treba spomenuti da igra na poziciji lijevog krila.Zamjena mu je Wanne Hampus,mladi svedanin.U Bundesligi prosle sezone im je dao 4(2 sa 7m) i 2(1 sa 7m).U ligi prvaka 5 u prvoj(3 sa 7m) i 5(2 sa 7m).Zamjena u izvodenu sedmeraca koliko ja znam je Wanne Hampus sto znaci njegova zamjena u izmjeni,koje na terenu pucat ce ma da Eggert zna nekada uci sa klupe i pucati 7m.Rijetko kada fula sa 7m,flensburg je blaziji favorit po tecajima,pitanje je koliko je Kiel spreman na ovaj duel jer porazeni su i od Veszprema 13 razlike i od Barcelone.U dhb kupu je prvo kolo odmarao protiv nizerazrdne ekipe Korschebroich,a u drugom kolu je igrao protiv Emsdettena kada je Flensburg slavio sa 19:41,u tom mecu Eggert je odigrao sjajnu utakmicu gdje je postigao 9 golova od cega 4 sa linije 7m. 

Litva-Hrvatska (-9.5) 2 1.3

Ukratko nije velika kvota al po meni jako sigurna oklada  vec ste naveli sve  od nasih ce neko potegnit imamo po meni dobrog izbornika i cak neki ocekuju pobjedu pa recimo da bi se i ja slozio al mislim da ce biti jako gusto tako da sam uvjerem da necemo izgubiti vise od 9razlike

Peya/Soares-Rojer/Tecau 1 1.85

svima dobro poznati parovi i jedni i drugi igraju skupa meni jedni od najcesce igranih parova na hardu p/s vode 3:1 i to su dobili zadnja 3 meca zadnji prije 5 dana kad su dobili 6:2 6:4 relativno lagana pobjeda tadj e bilo 2.1 na njih danas nesto manja kvota isplati se opet odigrat nevidim razloga zasto nebi dobili 

Dodig/melo-johnson/Querry 1 1.65

dodig melo 3 par svijeta iako nisu bajni na hardu neki dan su kiksali bezveze i uvjeren sam da danas nece ponoviti opet takav kiks plus querry ima singl to je jos jedna okolnost koja ideu prilog ovoj okladi 

to je to ukratko nemam vremena bas 

Ne znam koliko vas ima Formulu kladionicu, ali tko ima neka obrati pažnju na oklade da tenisač, tenisačica uzimaju set. Nemaju više onih pokretnih hendikepa na koje su se znali zajebati stalno ali sada imaju ovo. Npr na Azu 1.35 a da uzima set 1.15, na Goffina 1.50 a da uzima set 1.20, na Lopeza 1.80 a da uzima set 1.35 i slične stvari.

Skenderbeu - Dinamo -> Početni udarac 2 (1.85)

Rapid Beč - Shakhtar -> Početni udarac 2 (1.85)

Mislim da kladionice daju prevelike koeficijente na goste. Svaka ekipa u koja u gostima zeli postici pozitivan rezultat i drzati loptu u svojim nogama te kontrolirati utakmicu bira pocetni udarac, dok domaca ekipa bira stranu. Mislim da su danas najrealnije takve ekipe upravo Dinamo i Shakhtar. :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use