Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 13.08.2015.

crnamamba

Recommended Posts

Donosimo Vam osvrt na novu sezonu Bundeslige

http://www.svijetkladjenja.com/analize/bundesliga-bayern-po-cetvrti-naslov-ili-ne/

U slučaju da ste iz Bosne i Hercegovine i još uvijek niste zatražili svoj voucher od 5 €, požurite jer ostalo ih je vrlo malo!

http://www.svijetkladjenja.com/forum/topic/3080-svijet-kladjenja-nagraduje/

prvi post od mene pa prebacite za subotu

Dunfermline - Cowdenbeth      1       1.80       

Rani pick za subotu, ova kvota do tada bude oko 1.40-1.45, imamo dosta veliki limit na uplatu u bet365 i mislim da ovo mora proći bez problema. Dunfermline su glavni pretendent za ulazak u Championship ligu, razred iza Premiershipa, okupili su snažnu momčad za Diviziju 1. financijski stoje jako dobro. U pripremnim utakmicama su igrali odlično, tako su nastavili i u 1.kolu pobijedivši na gostovanju Brechin s čak 6:1 i time konkurenciji bacili rukavicu izazova. Cowdenbeat je ispao iz Championship lige, izgubili su dosta igrača, ekipa za sredinu ljestvice, pred motiviranim i turbo jakim domaćinima koji budu imali premijeru pred svojim navijačima, mislim da nemaju što tražiti, sretno :-)

prvi post od mene pa prebacite za subotu

Dunfermline - Cowdenbeth      1       1.80       

Rani pick za subotu, ova kvota do tada bude oko 1.40-1.45, imamo dosta veliki limit na uplatu u bet365 i mislim da ovo mora proći bez problema. Dunfermline su glavni pretendent za ulazak u Championship ligu, razred iza Premiershipa, okupili su snažnu momčad za Diviziju 1. financijski stoje jako dobro. U pripremnim utakmicama su igrali odlično, tako su nastavili i u 1.kolu pobijedivši na gostovanju Brechin s čak 6:1 i time konkurenciji bacili rukavicu izazova. Cowdenbeat je ispao iz Championship lige, izgubili su dosta igrača, ekipa za sredinu ljestvice, pred motiviranim i turbo jakim domaćinima koji budu imali premijeru pred svojim navijačima, mislim da nemaju što tražiti, sretno :-)

u bet365 je taj par od jučer koef 1.45 od kada ga je dimoik poslao pretplatnicima :)

par prijedloga: 

isner - kyrgios over 10.5 1.set...2 odlična servera, ovo bi trebao biti festival aseva i TB

karlović - chardy over 10.5 1.set...standardna oklada kada je karlo u pitanju. jako teško mu je uzeti servu, a isto tako on zbog slabog returna i kretanja ne može brejknuti samo tako

youzhny - nadal +2.5 1.set...nadal bira prijem, rus servu, znači treba 2 breaka...izgleda da se rus konačno probudio i konačno počeo igrati, jučer lagano riješio simona.

Kyrgios-Isner 1 @ 1.84 marathonbet

Igrali su prije otprilike 3 mjeseca u Mardidu za zemlji i tad je dobio Isner u 3 seta. Tada je bila situacija takva da je Isner došao odmoran na trunir a Kyrgios je tad predhodni tjedan igrao finale Estorila. Sad je situacija baš suprottna. Dok je ovo Australcu prvi turnir na američkoj turneji Isneru je treći u tri tjedna a u predhodna 2 je došao do finala. Ovdje je još u prva 2 kola igroa po 3 seta i nakupilo se sigurnoi već dosta umora kod Isnera. Iako obojica imaju dobre servise mislim da će na kraju ipak ko pobjednik izać Kyrgios

osijek - benfica 1 (3.00 bet365)..kvale za ligu prvaka, žene. turnir se igra u osijeku, znači prednost domaćeg terena je tu. jučer je osijek dobio moldavski noroc 4:0 dok je benifca izgubila od spartaka 2:1. taj isti spartak su osječanke pbojedile prošle godine  a u ovu sezonu su ušle jače za 2 srpske reprezentativke. osijek  ima više od 10 raznih reprezentativki dok benfica ima samo 3 i to domaće a njihova repka nije jaka. sve u svemu, koef je prevelik i imamo dobar value 

-2,5 1.set/Nadal-Youzhny 2 1.91 Germania

U jednom od posljednjih mečeva u Montrealu danas, snage će odmjeriti Nadal i Youzhny. O Nadalu sam pisao jučer. Rafael Nadal trenutno je 9. tenisač. Znamo da Rafa ne igra na svojoj razini posljednje dvije sezone, ovu je dosta oscilirao, nije uzeo RG te je prvu europsku titulu na zemlji uzeo tek neki dan u Hamburgu. Pored te titule osvojio je još turnire u Stuttgartu i Buenos Airesu. Što se harda tiče, ispao je u Dohi u prvom meču od Berrera, na AO gubi od Berdycha u četvrtfinalu, na IW od Raonića u četvrtfinalu i u Miamiu od Verdasca u trećem kolu Jučer je bio bolji od Stakhovskog 7:6 6:3. Prvi set mogao je i lakše riješiti jer je vodio 5:3, a u drugom je rutinski odradio posao. Mikhail Youzhny nalazi se na 107. ATP mjestu. Nekada 8. tenisač svijeta ima očajnu sezonu iza sebe. Do ovoga turnira, samo je na jednom turniru vezao pobjede, u Zagrebu kada je dogurao do četvrtfinala. Prije ovoga turnira nije znao za pobjedu skoro 3 mjeseca, imao je 8 vezanih poraza. Ovdje igra kao preporođen. U kvalifikacijama je dobio Smitha 6:1 7:6 i Herberta 6:4 6:3, a zatim u glavnom žćdrijebu pravi dva nova iznenađenja, Troicki 6:3 7:5 i Simon 6:1 6:4. Stvarno igra jako dobro ovdje, kao iz najboljih dana. Mislim da je sposoban pokriti hendi 2,5 u prvome setu. Znamo da Rafa bira prijem u većini slučajeva, Rus je solidan na servi i mislim da može barem u prvome setu zagorčati život Nadalu i samo se nadam da opet neće presuditi njegova luda glava.

-2,5 1.set/Murray-Muller 2 1.70 Germania 

Jedan zanimljiv meč trebali bi večeras odigrati Murray i Muller. Andy je trenutno 3. tenisač svijeta. Osvojio je tri titule u: Munchenu, Queen'su i Madridu, igrao je finala AO i Miamia, polufinala RG-a, Wimbledona i Indian Wellsa. Odveo je i svoju reprezentaciju u polufinale Davis Cupa. Drugi dio hard sezone nije počeo najbolje jer je prošli tjedan u Washingtonu ispao od Gabashvilia 4:6 6:4 6:7. U prvom meču ovdje bio je bolji od Robreda 6:4 7:5. Danas igra protiv Mullera koji se nalazi na 46. mjestu. Jako zahvalan tenisač za klađenje, većina ga želi izbjeći u svom dijelu ždrijeba. Ima jako fin servis, ne toliko jak kao npr Karlović, Isner.. ali jako neugodan i uz pomoć njega zna uzeti dosta lakih poena. Njegovi najbolji rezultati sezone su polufinala: Atlante, Sydneya i Hertogenboscha, uz to ima i četvrtfinala Rotterdama, Chennaia i Queen'sa, te osminu finala Australian Opena. U prvom kolu dobio je Bestera 6:2 6:3, a u drugom iznenadio Monfilsa 6:3 3:6 7:6. Murray i Muller igrali su 4 puta do sada i Škot je dobio sva 4 meča, ove godine igrali su 2 puta. U Dohi 6:4 7:5, i u Queen'su 3:6 7:6 6:4. Murray u većini slučajeva bira prijem, a ako i ne bude izabrao mislim da Muller može uzeti barem 4 gema u prvom setu. U finoj je formi, servis ga jako dobro služi. Murray je dobar returner ali ga Muller uvijek namuči i u sva 4 meča je pokrio ovaj kh.

Karlović-Chardy 1 1.58 Marathon

Karlović ove sezone igra jako dobro i kao da je tek ušao u 20-e a ne da ima 36 godina na leđima. Osvojio je turnir u Delray Beachu, igrao finale Newporta koje je izgubio od Rama, polufinale Hallea koje je izgubio od Federera u 2 tb-a, polufinale Dohe koje je izgubio od Ferrera u 3 tb-a a prije toga je dobio Noleta, u Bogoti je također igrao polufinale koje je izgubio od Mannarina, a ni na Wimbledonu nije razočarao, dobio je Dolgia i Tsongu a izgubio osminu finala od Murraya u 4 seta. Stvarno fini rezultati ove sezone za Ivu a ima prilike barem za još jednu titulu do kraja sezone. U prvom kolu ovdje igrao je protiv Janowicza i slavio je sa 6:4 7:6, a u drugom je napravio „iznenađenje“ pobjedivši Raoniča 7:6 7:6. Odigrao je odličan meč protiv Miloša, servis je odlično služio a on je Raoniću prijetio nekoliko puta. Kod 4:4 u prvom setu imao je 4 bl što nije iskoristio ali ga je razbio 7:1 u tb-u, u drugom setu kod 3:2 ne koristi 3 vezane bl, a kod 5:4 ne koristi 3 ml, ali opet u tb-u razbija 7:1. Što se tiče Chardya, on se trenutno nalazi na 49. mjestu. Ne može se baš pohvaliti nekom sezonom, najbolji rezultati su mu: četvrtfinala Marseillea i Houstona koja gubi od Simona i Andersona, i osmina finala RG-a koju je izgubio od Murraya a prije je odigrao solidno pobjedivši Isnera i Goffina. Nakon 5 vezanih poraza i 2 mjeseca bez pobjede, ovdje je prekinuo taj niz pobjedivši u prvom kolu Mahuta 6:1 7:5, a u drugom se provukao protiv Leonarda Mayera 4:6 7:6 6:2. Chardy je u prvom setu imao 4:3 i servis ali gubi 3 gema za redom, a Mayer je u drugom imao i brejk prednosti, dvije meč lopte ali Chardy se izvlači. Nakon što me je ispoštovao protiv Raonića, doktora Ivu moram i danas odigrati. Igra jako dobro, posebno me iznenađuje na returnu u zadnje vrijeme. Chardy je u lošoj formi, ovdje je prekinuo crni niz, jučer je opasno visio i mislim da ne može iznenaditi Karlovića.

Karlović-Chardy 1 @ 1.62 5dimes

Iako ne volim doktora igrat kad je favorit jer često zna kiksat (pogotovo na GS turnirima) ovdje sam ga ipak uzeo jer je u odličnoj formi a Chardy ne igra niš posebo i može bit sretan šta je uopće do 3. kola došao jer mu se ždrijeb otvorio...uglavnom canca je već sve napisao za taj par

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use